Dört gözle takip ediyorum yanıtları bende meraktayım bu husustaKızlar, kundak ve uyku tulumu olarak ne aldınız?
Kardeşimde lansinoh otomatik tekli vardı onu verdi, o çok memnundu çalıştığı için çok kullandı. Yanında da hediye mochi manuel almış o da çok öneriliyor zaten ama bir tecrübemiz yok kendisi ile ilgili henüzGünaydın arkadaşlar. Göğüs pompası alan var mı? Hangi markalar iyi ve kullanışlı?
Ne görüş günü mü, en sevdiğimBiz de yatağımızın yanına ikeanın ahşap beşiklerinden aldık bu boylarda. Gittiği yere kadar kullanır sonrasına bakarız artık
Benim karnımı oyuyolar sanırım, kafaları solda altlı üstlü ayakları sağda. Sağ ve sol darbeleri çok farklı kafayla girişince matkapla deliyolar gibiValla sağolsun iş arkadaşlarım ayarlamış kızkardeşlerimi de davet etmişler açık hava çayır çimen bi mekanda çok güzeldi Bi de bi dünya hediye geldi, yeğenimden gelen dünya kadar eşya var bu haftasonu full yıkama ütülemece Bugün kontrolüm var canım bakalım hastane içi ne diyecek doktorum nerde olacak. Ekimin ilk haftası planlıyor doğumu
Ben philips aventin tekli pompasını aldım inş memnun kalırım.Günaydın arkadaşlar. Göğüs pompası alan var mı? Hangi markalar iyi ve kullanışlı?
Aynen oyle oldu ama baktim cok uzun surmedi ben de onemsememeye karar verdim. Demek ki olabilir artik bunlar. Ben idrar enfejsiyonu var da o mu yapiyor diye endiselendim haftaya baktiricam idrar tahliline.ilk gebelgmde olmustu o seekildesancı değil ama toplanma bende de oluyor. göbeğimin yan tarafına sanki poposunu dayayıp dikleştiriyor 30 saniye sonra falan gevşiyor. göğüs altında toplanma ve ağrı olursa acile git demişti doktorum
Medela almistim 7 sene evvel. O zamanlar memnun kaldim, manuel pompa cok yorucu ve zor gelmsti oyuzden almstkGünaydın arkadaşlar. Göğüs pompası alan var mı? Hangi markalar iyi ve kullanışlı?
Aynen aynen. Rahat mi edemedjn kuzum diyorum bi saga bi sola done döne bazen zor uyuyorumSağa dönüyorum pıt pıt sola dönüyorum pıt pıt e diyorum kızım ne istiyorsuncanları sıkılıyor herhalde bizimle oynuyorlar
Benimki genelde sağ tarafta toplanıyor, o tarafta yumru gibi oluşum oluyor. Genelde akşamları yemek sonrası. Hatta iğne vurulma saatim o saatlerde olduğu için korkudan hep sola yapıyorum iğneyi.Kizlar yalanci kasilmalarinjz oluyor mu ya ill defa bugun ssnki karnimda toplanma hissi yasiyorum ve cok korkuyorum
Benim geçen hafta baya vardı. Magnezyum kullandım bu hafta daha iyi sanki ağrı vs yok ama karnım sertleşiyor ve kalbim daha hızlı çarpıyordu bugün doktoruma söyleyince nst çekelim dedi sancı çıkmadı problem olmaz dediKizlar yalanci kasilmalarinjz oluyor mu ya ill defa bugun ssnki karnimda toplanma hissi yasiyorum ve cok korkuyorum
Medela kullandım çok iyi.Günaydın arkadaşlar. Göğüs pompası alan var mı? Hangi markalar iyi ve kullanışlı?
Ben emzirme eğitiminde dinledimGünaydın arkadaşlar. Göğüs pompası alan var mı? Hangi markalar iyi ve kullanışlı?
Bende ilkkez sabaha karsi oldu canim cok korktm ama yalniz degilmisim :) ne ignesi?aman kuzuya dikkat et :))Benimki genelde sağ tarafta toplanıyor, o tarafta yumru gibi oluşum oluyor. Genelde akşamları yemek sonrası. Hatta iğne vurulma saatim o saatlerde olduğu için korkudan hep sola yapıyorum iğneyi.Bir de tümden karın sertleşmesi yaşıyorum şu sıralar ama ağrısız olduğu için endişelenmedim.
Kac haftalk bebis ? Evet magnezyum iyi geliyo agri ve tum kasilmalaraBenim geçen hafta baya vardı. Magnezyum kullandım bu hafta daha iyi sanki ağrı vs yok ama karnım sertleşiyor ve kalbim daha hızlı çarpıyordu bugün doktoruma söyleyince nst çekelim dedi sancı çıkmadı problem olmaz dedi
Evet canım çok şükür çok iyi kuzucuklarım.Ne görüş günü mü, en sevdiğimgüzel haberlerle gel bize
30 haftalık şu an. Bence büyüdüğü için oluyo ya. Yine de bi doktora gidin bence ben covid geçirmiştim önceki haftaKac haftalk bebis ? Evet magnezyum iyi geliyo agri ve tum kasilmalara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?