2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar, kundak ve uyku tulumu olarak ne aldınız?
Dört gözle takip ediyorum yanıtları bende meraktayım bu hususta
Günaydın arkadaşlar. Göğüs pompası alan var mı? Hangi markalar iyi ve kullanışlı?
Kardeşimde lansinoh otomatik tekli vardı onu verdi, o çok memnundu çalıştığı için çok kullandı. Yanında da hediye mochi manuel almış o da çok öneriliyor zaten ama bir tecrübemiz yok kendisi ile ilgili henüz

Ne görüş günü mü, en sevdiğim güzel haberlerle gel bize

sancı değil ama toplanma bende de oluyor. göbeğimin yan tarafına sanki poposunu dayayıp dikleştiriyor 30 saniye sonra falan gevşiyor. göğüs altında toplanma ve ağrı olursa acile git demişti doktorum
Aynen oyle oldu ama baktim cok uzun surmedi ben de onemsememeye karar verdim. Demek ki olabilir artik bunlar. Ben idrar enfejsiyonu var da o mu yapiyor diye endiselendim haftaya baktiricam idrar tahliline.ilk gebelgmde olmustu o seekilde

Kullandığınız doğal organik şampuan var mı hanımlar? Doğal olanlar bitkisel özlü oluyor ama bazı bitkiler hamilelikte zararlı kafam karıştı.

Kizlar yalanci kasilmalarinjz oluyor mu ya ill defa bugun ssnki karnimda toplanma hissi yasiyorum ve cok korkuyorum
Benimki genelde sağ tarafta toplanıyor, o tarafta yumru gibi oluşum oluyor. Genelde akşamları yemek sonrası. Hatta iğne vurulma saatim o saatlerde olduğu için korkudan hep sola yapıyorum iğneyi. Bir de tümden karın sertleşmesi yaşıyorum şu sıralar ama ağrısız olduğu için endişelenmedim.

Kizlar yalanci kasilmalarinjz oluyor mu ya ill defa bugun ssnki karnimda toplanma hissi yasiyorum ve cok korkuyorum
Benim geçen hafta baya vardı. Magnezyum kullandım bu hafta daha iyi sanki ağrı vs yok ama karnım sertleşiyor ve kalbim daha hızlı çarpıyordu bugün doktoruma söyleyince nst çekelim dedi sancı çıkmadı problem olmaz dedi

Selam kızlar, nasılsınız? ayak bileklerimde ince ince varis vardı hamilelikten önce de, bütün gün masa başı çalışıyorum şişiyor ayaklar. Bileklerde de ağrı oluyor. Doktor varis çoraplık bir durum yok uzan akşamları yükselt diyor. Akşamları yemek mi yapacağız, ayak mı uzatacağız, yürüyüş mü yapacağız? bu kılcal varis işi kötüye gider mi yaşayan var mı hiç?

Günaydın arkadaşlar. Göğüs pompası alan var mı? Hangi markalar iyi ve kullanışlı?
Ben emzirme eğitiminde dinledim
Meme ucu yoksa süt gelmiyorsa hastaneden kiralık pompa alın diyor
Meme öyle değilse işe başlicaksan çiftli elektrikli pompa
Evdeysen tekli elektrikli yada Manuel demişti

Bende ilkkez sabaha karsi oldu canim cok korktm ama yalniz degilmisim :) ne ignesi?aman kuzuya dikkat et :))

Kac haftalk bebis ? Evet magnezyum iyi geliyo agri ve tum kasilmalara

merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazmıyorum ama devamlı okuyorum yazdıklarınızı :) göbüşlerimiz baya büyüdü hepimizin . şükür yüzdük yüzdük sonuna geldik yavaş yavaş :) naçizane ilk doğumumdan tecrübe edindiğim bir bilgiyi paylaşmak istiyorum. göğüsleriniz çoğunuzun yara olacak malesef kaçınılmaz son ::::::/ tahin in üzerinde biriken yağı sürmüştüm ben hem kimyasal değil hem de gönül rahatlığı ile emziriyordum. aklınızda bulunsun şimdiden tahin in yağını bekletin biriksin üzerinde :)

Ne görüş günü mü, en sevdiğim güzel haberlerle gel bize
Evet canım çok şükür çok iyi kuzucuklarım.Yer değiştirmişler belliydi içerdeki kazıdan İkisi de baş aşağı biri solda biri sağda şuan. Kızım tam günüyle uyumlu 1150 gram 36.5 cm, oğlum da yine haftasından ileri 1550 gr 38.5 cmAradaki fark tam stabil %25 bu iyi bişey dedi. İkisi de eşit büyümeye devam ediyor. 2 haftaya randevu verdi her şey iyi gidiyor 30 ları görelim beslenmene dikkat et ve dinlen dedi

Kızlar yüklemeli sonucum biraz yüksek mi sanki

Eklentiler

• Screenshot_20220824-173609_Chrome.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 70
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…