2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bu arada ucaga binecegim icin doktor raporu aldim hem de muayene oldum 26+3 oldum, kilosu 1050 gr. Yuzunu gostermedi civciv eli yuzundeydi. :) yakin zaman once kimler kilo ogrendi ?
26+4 te 1 kg, 35 cm bizimki. Biz de yüzünü göremiyoruz koluyla kapatıyor

Ben emzirme eğitiminde dinledim
Meme ucu yoksa süt gelmiyorsa hastaneden kiralık pompa alın diyor
Meme öyle değilse işe başlicaksan çiftli elektrikli pompa
Evdeysen tekli elektrikli yada Manuel demişti
Benim meme ucum yok malesef. Hastaneden kiralasam yine de sonrası için lazım olur bana dimi pompa? Şimdiden alıp koyayım

11K
Kuzum çok geçmiş olsun sayfaya daha yeni bakıyorum
Allahım şifa versin ikinizde çok güçlüsünüz sağlıklı bir şekilde atlatacaksınız

Cok iyi fikir. Oncesinde de gumus kapaklardan alirsak. Insallah rahat geciririz

Kızlar, kundak ve uyku tulumu olarak ne aldınız?

Ekim annelerine yazdigim cevabi burayada koplayaliyorum
pinterest de cok guzel ornekler var . bir tanesini ekliyorum. evinin derecesine gore tog unu sec . benim evim genelde 24 derece o yuzden 0.5 tog sectim hep.hangi tog no su ile ne giydirmen gerekiyor.

0-3 ay icin kundak tarzi bir tulum aldim. 0-6 icinde icinde pirinc gibi agirlik olan bir uyku tulumu aldim (pembe olan ) ustune birsey ortmene gerek yok bebeginin . zaten 3 aylikdan sonralarinin kol bolgeleri acilabiliyor , hareket etmeye baslayinca kol kismini serberst birakmak lazmmiski donebilsin diye .

hafif bir agirlik uzerinde anne eli etkisi yaratiyormus o yuzden agirlikli tulum
olmasa bile , eldivene pirinc koyup sirt popo bolgesine koyup uyutan cok kisi var .

Birde pamuk , bambu gibi kumaslar sec, digerlerinde cok terleriyormus.
kızlarrr napıyorsunuz ben sıcaktan fenalık geçireceğim bu ara bebek hareketlerini sadece elimi koyunca hissediyorum kafama takılmıyor değil
kuzum bana hastaneden bir kagit verdiler . soluna yatip saata bakiyorsun , 2 saat icinde 6 kere hissetmezsen hemen bizi ara dediler. karanlik bir oda da yapabilirsin , kanina da isik tut, isiga tepki veriyorlarmis. ama bence bisi yoktur evham yapiyorsun
Ben emzirme eğitiminde dinledim
Meme ucu yoksa süt gelmiyorsa hastaneden kiralık pompa alın diyor
Meme öyle değilse işe başlicaksan çiftli elektrikli pompa
Evdeysen tekli elektrikli yada Manuel demişti
canim bende hastaneden kiralicam cunku motorlari cok guclu . cok kisa suruyormus onlarla sagma islemi. ev tipi makinalarla motorlari guclu olmadigi icin baya zaman aliyormus .
oh cok sevindim canim

Eklentiler

• 6091B668-BB44-4012-938D-51EB4481E26A.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 65
  • 164E6009-FE95-42EB-AA3B-4D1B040B72CA.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 61
  • E8A49839-1B5A-4C52-8119-04EE8516732F.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 63
  • AA79E5C4-3BC2-4012-9C0C-73E736138165.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 64
  • F0A28C29-9000-4C4F-8065-BFF59DD12EDF.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 58
  • A8D08243-D4D0-4EB8-94E0-444AE8C41EFB.webp
    14,5 KB · Görüntüleme: 62
  • 06E1BEB1-582D-49B0-A1B0-4B1AB66A8555.webp
    25,9 KB · Görüntüleme: 63
  • A33B566C-93EE-4829-AA14-5D8CC0FF0170.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 65
  • 93855950-9AE0-413E-BE6F-B53FEA7F7204.webp
    41,8 KB · Görüntüleme: 65
11K
Kuzum çok geçmiş olsun sayfaya daha yeni bakıyorum
Allahım şifa versin ikinizde çok güçlüsünüz sağlıklı bir şekilde atlatacaksınız
Atlattık sayılırr sasece sıcaktan fenalık geçirmezsem hem hamilelik hem normal sıcaklık hem hastalık buhar olup uçacağım ,

Hissetmekten yana sorun yok göbeğimi elime koyduğum an hadeket hissediyorum ama elimi koymadığımda cok nadir hissediyorum cok garip ya

Kuzum indirim gelmediğini sen de tescilledin artık, ben de hepsiburada da öyle bir indirim kodu kovalıcam o zaman. O kodla ben de birkaç ürün almıştım fiyatı uyguna gelmişti. İyi oluyor takip etmeye çalışıyorum ben de, yoksa bizim paralar uçuyor

Canlarını sevsinler onların, maşallah. Geleneksel yer değiştirme partisi var herhalde ikizlerin, bu ne arkadaş az kaldı inşallah 32-34-36 hepsini göreceğiz sağlıkla

Kızlar toplu cevap yazayım dedim, bende aynı durumdayım hemde epeydir. Gecenin bi yarısı kalkıp soğuğa yakın suyun altına girip serinliyorum. Sonra bikaç saat daha uyuyakalıyorum. Hormonlardan dolayı diğer insanlara göre sıcaklığımız fazla olurmuş. Kanımız da fazla, haliyle daha çok bunalıyoruz. Şükür ağustos az kaldı. Bu akşam üşüdüm hatta mutlu bile oldum.

yaa bende ayni durumdayim son 3 gecedir. gectigimiz zamanlarda birinin doktoru demisti , gece cok hareketliyse bisiler ye sakinlesir diye, dun denedim bende . Bir saat sakinlesti o arada uyudum
Aaa süpermiş. Ne yediğimiz önemli mi tatlı şeyler olmaz herhalde?

Magnezyum belki yetmiyordur canım, bende geçen gittiğimde bahsettim, arttırdı doktorum. Bi sor sende

Nst için erken değil mi ben henüz hiç girmedim halen rutin kontrollerdeyiz
Bende grçen gittiğimde girdim, şaşırdım hatta neden yapıyorsunuz erken değil mi dedim artık sizin haftanızda başlıyoruz dediler

Henüz alamadım. Daha 5 dk önce aklımdan geçerken senin yorumu gördüm. Tavsiyelere açığım. Bugğn hepsiburadaya baktım bişeyler ekledim, genelde sevibebe ünlü galiba ama bilmiyorum
Ben de araştırıyorum bunu owli nin tulumlarını öneriyorlar ama pahalı gibi gerçi ne ucuz ki! Bir de reflü yatağı aldınız mı kullanan var mı tecrübeli annelerden?

Benim meme ucum yok malesef. Hastaneden kiralasam yine de sonrası için lazım olur bana dimi pompa? Şimdiden alıp koyayım
Belli olmuyormuş işte bazen de meme ucu çok çıkık olmasa da bebek doğru pozisyon kavrama ile emebiliyormuş
Benim de meme ucu çok yok
Süt gelir mi gelmez mi
Doğurdugumız gün belli Olcak galiba A AAsel
Ben şimdiden stres oldum emziremezsem bin kere başıma kakacak çok kişi var

Canım valla günde 2 tablet alıyorum doktora da söyledim muz ye maden suyu diyor onları yiyorum ama bi etkisini görmedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…