2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Henüz alamadım. Daha 5 dk önce aklımdan geçerken senin yorumu gördüm. Tavsiyelere açığım. Bugğn hepsiburadaya baktım bişeyler ekledim, genelde sevibebe ünlü galiba ama bilmiyorum
Ben bugün lcw den bir tane 1.7 togluk uyku tulumu aldım. 3 aydan sonra giydiririm dedim. İlk 3 ay kundak ve battaniye ikilisini düşünüyorum. Belki bir çılgınlık yapıp yenidoğan İçin de 2.6 togluk tulumlardan alabilirim

Öncelikle lohusalığın verdiği yetkiyle herkesin ağzına laflarını tıkayın bence herkes kessin sesini anneleri mutlu etsinler ya da gitsinler ya.
Nasıl oluyor bilmiyorum ucu olmamak ama Arkadaşımın göğsünün ucu yokmuş biberona da bebeğini alıştıramamış başta, silikon uç almış onunla emzirmiş 6ay boyunca onu denersiniz. Her şeyin çaresi var. Biz stresli olduğumuz sürece sütümüz zaten olmaz. Olmazsa da çok kaliteli mamalar var yeter ki biz iyi olalım, bebeklerimiz de iyi olsun

Paylaşır mısın link varsa lcw tulumları

Kızlar xiaominin ısı nem ölçerini kullanan varmı? Fiyatı uygun ve baya yüksek puanlı. Pahalı almaya 2-3 katı olanları almaya gerek yok sanki iş görür mü?
Biz hem ısı ölçeri hem nemlendiriciyi aldık. Isı ölçer çok güzel, minicik hemende değişikliği gösteriyor. Amazondan almıştık. Nemlendiriciyi de aldık. Kocaman, hemen anında nemlendiriyor, büyük olduğu içinde dakika başı su eklemeye gerek yok. Mi uygulamasından ikisi de kontrol ve takip edilebiliyor. Mesela eve gelmeden önce eşim açıyor, biz gelene kadar eğey nemlendiyor ev. Nem oranını da gösteriyor uygulamada. Fiyatına göre iki üründe çok iyi. Pahalı ürüne gerek yok.

Canım kalsiyumu da magnezyumu da doktora sormadan arttırma. Bende de oluyordu, bi doktor arttırdı o gece çok şiddetli kusma yaşadım. Ertesi gün kendi doktoruma ulaştım o şekilde kullanma dedi, düzenledi ilaçları. Keza her marka vitamini de kullanma, tamam güvenlidir belki normal insana göre ama bakalım hamilelere uygun mu ? İçindekiler, o dışının kaplı olduğu jelatin, miligramı falan önemli. Vitaminin mineralin fazlası da zarar. Bi de aklımdayken ayağını soğuk suya tut diyorlar. Tabii idrar yolu iltihabını tetikleyecek kadar soğuk sudan bahsetmiyorum. Soğuk su tut damarlar büzüşür iyi gelir, bunu da başka bir doktor önerdi. Bende de ayak ağrısı çok oluyor. Osteocare ile magositi dönüşümlü kullanıyorum. Bide belden de olduğunu düşünüyorum. Artık bele baskı artıyor. O da sinirleri etkiliyor olabilir.

Peki o kremi hamileler kullanabilir mi ? Bazı kremelr mesela şeker hastaları için zararlı. Onda öyle bişey vsr mı ? Bende de oluyor

kızlar rutin kan testinde b12 ve kan şekerimin çok düşük olduğunu söyledi doktor. Yaşamış olan var mı takviye olarak be kullanıyorsunuz
Multivitanin ne kullanıyorsun?

Canım şöyle bi baktım fermuarlarda sıkıntı yok gibi ama den bilirsin yinede. Makinaya göre ürüne göre sonuç değişebilir.

1 numaradan 1 paket aldım 2 ile 3 den 2 şer paket aldım. Beğenirse nasip olursa 2 ile 3 numarayı her türlü kullanacak. Zararım yok yine. Gerekirse 1 numarayı o zaman alırız. Çünkü 1 numara riskli. Ama markadan dolayı alerji pişik olursa hiçbiri işe yaramayacak zaten.

Ben oldum, biontech. Doktorunuzun yorumu tuhaf. Istanbul'da gidilebilecek en iyi prof.lardan biri yapiyor takibimi. Ondan boyle bir yorum duymadim. Biontech olmasin ne demek?
Olmasın demiyor ki canım yanlış okudun galiba

Bende de geçen ani ter basması mide bulantısı oldu. Magnezyumu düzenledim daha iyiyim. Bide şekeri fazla kaçırdığım günlerde ateş basması çok oluyor. Onu da dengelemeye çalışıyorum

Beşiğimiz de geldi kurduk az kaldı içimi değişik bi heyecan kapladı kızlar esyalarını da yıkadım falan yaklastıkca değişik duygular içindeyim
Güzel günlerde kullanın canım, hangi marka bu ? Bizde bu şekilde bakıyoruz. Park yatağın sesi rahatsız eder diye düşündük, hem sallanırken tıkırtı olur hem yanları hışırdar diye istemedik. Böyle bişey alacağız muhtemelen. Meltem mobilyada bikaç model beğendik aslında, yanları tam iniyor güzel sallanıyor. çilek falan ilgimizi çekmedi. Bize göre değildi. Yanları tam inmiyordu. En azından bize gösterilenler öyleydi.

Karın bölgesinde kullanılmadığı durumda bir zarari yok diyor kimisi kimisi zararli diyor yine bilim insanları ikiye bölünmüş durumda anlayacağın ben dayanamadigimda onunla masaj yaptiriyordum baya iyi uyuyordum magnezyumu kullanınca geçti çok şükür

Doğru emzirme meme ucunu tutarak değil kahverengi bölgenin tamamını alarak olduğu için, meme ucu olmayanlar da emzirebilir ve emdikçe çıkıyor diye okumuştum

kizz mart annelerin de napion

evet , ben acken daha cok hareket ediyor yavrum , suan oldugu gibi

Ay kızlar pardon ya tümğyle dokunmatik telefon azizliği, ekranı kaydırırken muhtemelen en altta gelen sayfa önerisine tıkladım, uyku sersemi bakmadım da neresi diye. İş hastane derken bugün beynim dönmüş galiba sorryyyy

Yaa benim burnumda sürekli tıkalı sürekli..
Burun spreyi almaktan yoruldum
Bu arada çok normal, nazalnemi araştırın bide horlama bantlarını. Özellikle bantlar iyi geldi. Şokl marketin kendş markası da var pahalı planı da var, kampanya olursa fark azalıyor. hangisi işinize yararsa.
Geçmiş olsun yanlış gruba yazıyorsunuz sanırım burası mart anneleri

Şu bilim sdamlar bi zahmet faydamıza olacak bi konuda işbirliği yapsa şaşarım zaten

kizz mart annelerin de napion

evet , ben acken daha cok hareket ediyor yavrum , suan oldugu gibi
Kızzz anam dokunmatik telrfon azizliğivişte ekranı kaydırırken gelen link önerisine tıklamışım demek ki hastane iş derken kafa mı kaldı bide ağrı çıktı sağ yanımda. Gözlerimi zor açıyorum

gecmis olsun canim

Babycom canım 70*130 ölçüsü anne yanı diye geciyo yanı tam iniyo 4 kademesi var yatağının seviyesinde birleşiyo ben de anne tavsiyelerinde görmüştüm kaydetmiştim bi daha anne olmaya karar verince Alcam diye ilk oğlumda park yatak aldım irite oldum sese bunda almam dedim almadım sesi falan yok gayet güzel ben cok begendım rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallah minnos minnoş uyusunlar

Amin güzel günlerde kullanın. Bizde sipariş vereceğiz bugün yarın. Karar veremedik bi türlü.

Amin güzel günlerde kullanın. Bizde sipariş vereceğiz bugün yarın. Karar veremedik bi türlü.
Surda cok değil 3 ay önce 1.800 lerde bulabiliyordun 2.331 lira zaman gectikce üstüne ekleyip duruyolar daha fazla geciktirme bian önce almaya bak canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…