Ben bugün lcw den bir tane 1.7 togluk uyku tulumu aldım. 3 aydan sonra giydiririm dedim. İlk 3 ay kundak ve battaniye ikilisini düşünüyorum. Belki bir çılgınlık yapıp yenidoğan İçin de 2.6 togluk tulumlardan alabilirimHenüz alamadım. Daha 5 dk önce aklımdan geçerken senin yorumu gördüm. Tavsiyelere açığım. Bugğn hepsiburadaya baktım bişeyler ekledim, genelde sevibebe ünlü galiba ama bilmiyorum
Ben sanırım owli almayacağım aynı işi görecek daha ucuza tulumlar var gibiBen de araştırıyorum bunu owli nin tulumlarını öneriyorlar ama pahalı gibi gerçi ne ucuz ki! Bir de reflü yatağı aldınız mı kullanan var mı tecrübeli annelerden?
canim ben kanada dayim , daha sormadm burada da ama benim is yerinden sigortam flnda var karsiliyordur bir kisminiHastanede pompa kiralama fiyatları nasıl acabaSpicelover bilgin var mı canım?
Öncelikle lohusalığın verdiği yetkiyle herkesin ağzına laflarını tıkayın bence herkes kessin sesini anneleri mutlu etsinler ya da gitsinler ya.Belli olmuyormuş işte bazen de meme ucu çok çıkık olmasa da bebek doğru pozisyon kavrama ile emebiliyormuş
Benim de meme ucu çok yok
Süt gelir mi gelmez mi
Doğurdugumız gün belli Olcak galiba @AAsel
Ben şimdiden stres oldum emziremezsem bin kere başıma kakacak çok kişi var
Çok gerek var mı bilmiyorum kundak yeterli olmaz mı ki.. bu tog meselesini de tam anlamadımBen sanırım owli almayacağım aynı işi görecek daha ucuza tulumlar var gibi
Paylaşır mısın link varsa lcw tulumlarıBen bugün lcw den bir tane 1.7 togluk uyku tulumu aldım. 3 aydan sonra giydiririm dedim. İlk 3 ay kundak ve battaniye ikilisini düşünüyorum. Belki bir çılgınlık yapıp yenidoğan İçin de 2.6 togluk tulumlardan alabilirim
Biz hem ısı ölçeri hem nemlendiriciyi aldık. Isı ölçer çok güzel, minicik hemende değişikliği gösteriyor. Amazondan almıştık. Nemlendiriciyi de aldık. Kocaman, hemen anında nemlendiriyor, büyük olduğu içinde dakika başı su eklemeye gerek yok. Mi uygulamasından ikisi de kontrol ve takip edilebiliyor. Mesela eve gelmeden önce eşim açıyor, biz gelene kadar eğey nemlendiyor ev. Nem oranını da gösteriyor uygulamada. Fiyatına göre iki üründe çok iyi. Pahalı ürüne gerek yok.Kızlar xiaominin ısı nem ölçerini kullanan varmı? Fiyatı uygun ve baya yüksek puanlı. Pahalı almaya 2-3 katı olanları almaya gerek yok sanki iş görür mü?
Canım kalsiyumu da magnezyumu da doktora sormadan arttırma. Bende de oluyordu, bi doktor arttırdı o gece çok şiddetli kusma yaşadım. Ertesi gün kendi doktoruma ulaştım o şekilde kullanma dedi, düzenledi ilaçları. Keza her marka vitamini de kullanma, tamam güvenlidir belki normal insana göre ama bakalım hamilelere uygun mu ? İçindekiler, o dışının kaplı olduğu jelatin, miligramı falan önemli. Vitaminin mineralin fazlası da zarar. Bi de aklımdayken ayağını soğuk suya tut diyorlar. Tabii idrar yolu iltihabını tetikleyecek kadar soğuk sudan bahsetmiyorum. Soğuk su tut damarlar büzüşür iyi gelir, bunu da başka bir doktor önerdi. Bende de ayak ağrısı çok oluyor. Osteocare ile magositi dönüşümlü kullanıyorum. Bide belden de olduğunu düşünüyorum. Artık bele baskı artıyor. O da sinirleri etkiliyor olabilir.Valla canım bilmiyorum ki günde bir tane alıyordum ikiye çıkardım magnezyumu. Şimdi sen diyince kontrol ettim kılcal damarlarda herhangi bir farklılık yok gibikullandığım magnezyumun içeriği de şu şekilde
Peki o kremi hamileler kullanabilir mi ? Bazı kremelr mesela şeker hastaları için zararlı. Onda öyle bişey vsr mı ? Bende de oluyorAşağıda arkadaşın verdiği öneriyi bende denedim haptan evvel eşime farmasinin su vikise benzeyen zimbirtisi ile masaj yaptırdım her gece çok güzel uyuttu zaten gündüz o agri olmuyor gece yatar yatmaz başlıyor çok ilginç gerçekten.
Multivitanin ne kullanıyorsun?kızlar rutin kan testinde b12 ve kan şekerimin çok düşük olduğunu söyledi doktor. Yaşamış olan var mı takviye olarak be kullanıyorsunuz
Canım şöyle bi baktım fermuarlarda sıkıntı yok gibi ama den bilirsin yinede. Makinaya göre ürüne göre sonuç değişebilir.Selam kızlar, hava çok sıcak napıcaz böyle biz yaaaOturduğum yerde sıcak sıcak ter döküyorum
Ay makinede yıkadın bozulmadı mı?İşte bunu duyduğuma sevindim. Ben bozulur diye elimde biraz yıkim, çok sıkmadan bekletim dışarda diyordum. Sıkma aşamasını nasıl yaptın peki canım makinede?
Benim çanta hazırlığı için her şeyim mevcut aslında. Sadece bir tane askılı gecelik ve hastanede giyecek tarzda hırka istiyorum. Onları da aldı mı giderim ben hastaneyeAma ne bilim psikolojik olarak da doğurmaya hazır değilim galiba
Bu daha pratik olabilir evet
1 numaradan 1 paket aldım 2 ile 3 den 2 şer paket aldım. Beğenirse nasip olursa 2 ile 3 numarayı her türlü kullanacak. Zararım yok yine. Gerekirse 1 numarayı o zaman alırız. Çünkü 1 numara riskli. Ama markadan dolayı alerji pişik olursa hiçbiri işe yaramayacak zaten.Teşekkür ederim canımBenim tek bebek ya emin olamadım 1 numaradan 2 paket alırsam fazla mı olur ki normal döneminde 1 paket almak daha mı mantıklı sırf indirimli diye şimdi alıp belki de kullanamayacağım bir pakette 64 tane var sanırım
Olmasın demiyor ki canım yanlış okudun galibaBen oldum, biontech. Doktorunuzun yorumu tuhaf. Istanbul'da gidilebilecek en iyi prof.lardan biri yapiyor takibimi. Ondan boyle bir yorum duymadim. Biontech olmasin ne demek?
Bende de geçen ani ter basması mide bulantısı oldu. Magnezyumu düzenledim daha iyiyim. Bide şekeri fazla kaçırdığım günlerde ateş basması çok oluyor. Onu da dengelemeye çalışıyorumBenim de dizden altı romatizma gibi sızlıyor kaç gündür
Ben günde 2 bardak süt 1 kase yogurt yiyorum
Bu akşam da sırt ağrısı ani terleme VS yaşadım
Eşim korkutma beni dedi iyice heyecanlandım
Ter e engel olamıyorum üstüne rüzgar esiyor o yüzden sanırım
Allahtan bebek kıpırdadı
Güzel günlerde kullanın canım, hangi marka bu ? Bizde bu şekilde bakıyoruz. Park yatağın sesi rahatsız eder diye düşündük, hem sallanırken tıkırtı olur hem yanları hışırdar diye istemedik. Böyle bişey alacağız muhtemelen. Meltem mobilyada bikaç model beğendik aslında, yanları tam iniyor güzel sallanıyor. çilek falan ilgimizi çekmedi. Bize göre değildi. Yanları tam inmiyordu. En azından bize gösterilenler öyleydi.Beşiğimiz de geldi kurdukaz kaldı içimi değişik bi heyecan kapladı kızlar esyalarını da yıkadım falan yaklastıkca değişik duygular içindeyim
Karın bölgesinde kullanılmadığı durumda bir zarari yok diyor kimisi kimisi zararli diyor yine bilim insanları ikiye bölünmüş durumda anlayacağınBiz hem ısı ölçeri hem nemlendiriciyi aldık. Isı ölçer çok güzel, minicik hemende değişikliği gösteriyor. Amazondan almıştık. Nemlendiriciyi de aldık. Kocaman, hemen anında nemlendiriyor, büyük olduğu içinde dakika başı su eklemeye gerek yok. Mi uygulamasından ikisi de kontrol ve takip edilebiliyor. Mesela eve gelmeden önce eşim açıyor, biz gelene kadar eğey nemlendiyor ev. Nem oranını da gösteriyor uygulamada. Fiyatına göre iki üründe çok iyi. Pahalı ürüne gerek yok.
Canım kalsiyumu da magnezyumu da doktora sormadan arttırma. Bende de oluyordu, bi doktor arttırdı o gece çok şiddetli kusma yaşadım. Ertesi gün kendi doktoruma ulaştım o şekilde kullanma dedi, düzenledi ilaçları. Keza her marka vitamini de kullanma, tamam güvenlidir belki normal insana göre ama bakalım hamilelere uygun mu ? İçindekiler, o dışının kaplı olduğu jelatin, miligramı falan önemli. Vitaminin mineralin fazlası da zarar. Bi de aklımdayken ayağını soğuk suya tut diyorlar. Tabii idrar yolu iltihabını tetikleyecek kadar soğuk sudan bahsetmiyorum. Soğuk su tut damarlar büzüşür iyi gelir, bunu da başka bir doktor önerdi. Bende de ayak ağrısı çok oluyor. Osteocare ile magositi dönüşümlü kullanıyorum. Bide belden de olduğunu düşünüyorum. Artık bele baskı artıyor. O da sinirleri etkiliyor olabilir.
Peki o kremi hamileler kullanabilir mi ? Bazı kremelr mesela şeker hastaları için zararlı. Onda öyle bişey vsr mı ? Bende de oluyor
Multivitanin ne kullanıyorsun?
Canım şöyle bi baktım fermuarlarda sıkıntı yok gibi ama den bilirsin yinede. Makinaya göre ürüne göre sonuç değişebilir.
1 numaradan 1 paket aldım 2 ile 3 den 2 şer paket aldım. Beğenirse nasip olursa 2 ile 3 numarayı her türlü kullanacak. Zararım yok yine. Gerekirse 1 numarayı o zaman alırız. Çünkü 1 numara riskli. Ama markadan dolayı alerji pişik olursa hiçbiri işe yaramayacak zaten.
Olmasın demiyor ki canım yanlış okudun galiba
Bende de geçen ani ter basması mide bulantısı oldu. Magnezyumu düzenledim daha iyiyim. Bide şekeri fazla kaçırdığım günlerde ateş basması çok oluyor. Onu da dengelemeye çalışıyorum
Doğru emzirme meme ucunu tutarak değil kahverengi bölgenin tamamını alarak olduğu için, meme ucu olmayanlar da emzirebilir ve emdikçe çıkıyor diye okumuştumBelli olmuyormuş işte bazen de meme ucu çok çıkık olmasa da bebek doğru pozisyon kavrama ile emebiliyormuş
Benim de meme ucu çok yok
Süt gelir mi gelmez mi
Doğurdugumız gün belli Olcak galiba @AAsel
Ben şimdiden stres oldum emziremezsem bin kere başıma kakacak çok kişi var
kizz mart annelerin de napionBak onlar mantıklı canım, tatlı falan yedirip bebeleri coşturmayalım gece geceyalnız geçen ekim grubunda da bir arkadaşla konuştuk, kan şekeri düşünce bebeklerin hareketlenmesi ile ilgili. Ben şüphelenyiordum, o da yaşamış aynı şeyi. Kan şekeri düşünce bebekler galiba hareketleniyor, doktor değilim gözlemşm bu,,soramadım doktora henüz. Yazdığın şeylerde kan şekeri düşünce yenilen şeyler aslında. Alakalı olabilir mi
Aa evet owli ye de bakmıştım ama pahalıydı, takip etsek biraz uyguna denk gelir mi acaba ? Reflü yatağı almadan, tecrübeli değilim ama almayı düşünüyorum.
Doktor ikacı kullan dedi mi peki ? Diğer dediklerim ide yap bakalım, bide ayaklarını havaya dik. Az önce belim rahatlasın diye kendimi yormadan elimi belime koydum ayakta, hafif hafif bi sağa bi sola döndüm. Azıcık iyi geldi. Benim belden de olabilir ya bana öyle geliyor yani
, güzel bir masaj yaptırsak hepsi çözülür aslında da neyse doğumdan sonra ılmazsa bi gün bebişlere babalara nenelere bırakıp hemen masaj yaptırmaya mı gitsek masörü eve mi çağırsak şöyle baştan aşağı yoğursalar bizi. Ne hamileliktekş bu ağrılar kalır aklımızda ne doğumdakiler..
Linkini yollar mısın canım ? Nasıl yumuşak mı aldıkların
canim bak tog dedikleri sey derece aslinda . ornegin evin genelde 24 derece ise tog 0.5 uygun olur gibiÇok gerek var mı bilmiyorum kundak yeterli olmaz mı ki.. bu tog meselesini de tam anlamadım
Bu arada çok normal, nazalnemi araştırın bide horlama bantlarını. Özellikle bantlar iyi geldi. Şokl marketin kendş markası da var pahalı planı da var, kampanya olursa fark azalıyor. hangisi işinize yararsa.Yaa benim burnumda sürekli tıkalı sürekli..
Burun spreyi almaktan yoruldum
Geçmiş olsun yanlış gruba yazıyorsunuz sanırımburası mart anneleri
Şu bilim sdamlar bi zahmet faydamıza olacak bi konuda işbirliği yapsa şaşarım zatenKarın bölgesinde kullanılmadığı durumda bir zarari yok diyor kimisi kimisi zararli diyor yine bilim insanları ikiye bölünmüş durumda anlayacağınben dayanamadigimda onunla masaj yaptiriyordum baya iyi uyuyordum magnezyumu kullanınca geçti çok şükür
Kızzz anam dokunmatik telrfon azizliğivişte ekranı kaydırırken gelen link önerisine tıklamışım demek ki hastane iş derken kafa mı kaldı bide ağrı çıktı sağ yanımda. Gözlerimi zor açıyorumkizz mart annelerin de napion
evet , ben acken daha cok hareket ediyor yavrum , suan oldugu gibi
gecmis olsun canimŞu bilim sdamlar bi zahmet faydamıza olacak bi konuda işbirliği yapsa şaşarım zaten
Kızzz anam dokunmatik telrfon azizliğivişte ekranı kaydırırken gelen link önerisine tıklamışım demek ki hastane iş derken kafa mı kaldı bide ağrı çıktı sağ yanımda. Gözlerimi zor açıyorum
Babycom canım 70*130 ölçüsü anne yanı diye geciyo yanı tam iniyo 4 kademesi var yatağının seviyesinde birleşiyo ben de anne tavsiyelerinde görmüştüm kaydetmiştim bi daha anne olmaya karar verince Alcam diye ilk oğlumda park yatak aldım irite oldum sese bunda almam dedim almadım sesi falan yok gayet güzel ben cok begendım rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahGüzel günlerde kullanın canım, hangi marka bu ? Bizde bu şekilde bakıyoruz. Park yatağın sesi rahatsız eder diye düşündük, hem sallanırken tıkırtı olur hem yanları hışırdar diye istemedik. Böyle bişey alacağız muhtemelen. Meltem mobilyada bikaç model beğendik aslında, yanları tam iniyor güzel sallanıyor. çilek falan ilgimizi çekmedi. Bize göre değildi. Yanları tam inmiyordu. En azından bize gösterilenler öyleydi.
Zaten sıcak basmaları oluyo biz de gece Antalya'ya geldik tatil için bura daha beter yanıyo nem de cabası ama deniz için değerOff sıcaktan sanırım patlayacağım. Uyuyamıyorum arkadaş. Ter su içinde kalıyorum sürekli
Amin güzel günlerde kullanın. Bizde sipariş vereceğiz bugün yarın. Karar veremedik bi türlü.Babycom canım 70*130 ölçüsü anne yanı diye geciyo yanı tam iniyo 4 kademesi var yatağının seviyesinde birleşiyo ben de anne tavsiyelerinde görmüştüm kaydetmiştim bi daha anne olmaya karar verince Alcam diye ilk oğlumda park yatak aldım irite oldum sese bunda almam dedim almadım sesi falan yok gayet güzel ben cok begendım rabbim sağ salim kucagımıza almayı nasip etsin inşallahminnos minnoş uyusunlar
Surda cok değil 3 ay önce 1.800 lerde bulabiliyordun 2.331 lira zaman gectikce üstüne ekleyip duruyolar daha fazla geciktirme bian önce almaya bak canımAmin güzel günlerde kullanın. Bizde sipariş vereceğiz bugün yarın. Karar veremedik bi türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?