2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de araştırıyorum bunu owli nin tulumlarını öneriyorlar ama pahalı gibi gerçi ne ucuz ki! Bir de reflü yatağı aldınız mı kullanan var mı tecrübeli annelerden?
Günaydın kuzucum ben dolaptan aldım reflu yatağını ay o kadar minicik ki iyiki yuksek meblalar vermemişim dedim 50tl idi meğer öyle küçücük oluyormuş dışındaki alezi çıkıyor hepsini yıkadım süngerini bile, zaten alan da kullanmamış, kusan bir bebek olmazsa işlevi yok diyorlar ben de aklımda kalmasın bulunsun dedim

Ay inwnmiyorum Allah askina oylelerine gidin basimdan verdiginiz stres yuzunden sutum kesilecek, iyilik yerine kotuluk ediyorsunuz de.

Günaydın arkadaşlar. Göğüs pompası alan var mı? Hangi markalar iyi ve kullanışlı?
Ben almadım henüz ama elektrikli almayı düşünüyorum. Aklımda olan sadece bu var, manuel hem zormuş hem yara yapıyor diyorlar

kızlarrr napıyorsunuz ben sıcaktan fenalık geçireceğim bu ara bebek hareketlerini sadece elimi koyunca hissediyorum kafama takılmıyor değil
Sıcaktan onlar da şaşırdı kuzum napsınlar

Bende de oluyor. Karnım bi anda kasılır gibi bişey oluyor, bazende boğazıma bişey oturuyor gibi oluyor. Kardiyolojiye git diyen de oldu, demirden olabilir diyende. Demirim normal çıktı ama bilemiyorum.

Bildiğim kadarıyla süt sadece ucundan gelmiyor, o siyah bölgede de kanallar varmış. Oralardan da süt gelrimiş. Stres yapma kuzuk, kimsenin lafı bitmez. En yakınımız da olsa duymayacağız o sürede. Bebeğimize odaklanalım, zor bir süreç hele o 2 hafta.
Surda cok değil 3 ay önce 1.800 lerde bulabiliyordun 2.331 lira zaman gectikce üstüne ekleyip duruyolar daha fazla geciktirme bian önce almaya bak canım
Meltemde baktım, beğendiklerimizin en ucuzu yatağı cibinliği indirimi bindirimi derken 3800 lerde canım. Ay sonu zam gelecek dediler o yüzden bu hafta karar vereyim diyorum.

Canlarını sevsinler onların, maşallah. Geleneksel yer değiştirme partisi var herhalde ikizlerin, bu ne arkadaş az kaldı inşallah 32-34-36 hepsini göreceğiz sağlıkla
Bi de nasıl radikal yer değiştirmeler, çok cesurlar Benim oğlanın kafası baya aşağıdaymış ondan sürekli baskı hissediyorum ne ara nasıl yerleştin oraya be evladım İnşallah canım, hayırlısıyla sağlıkla tamamlarız süreci inşallah Marazlı gibi her gün bi tarafım ağrıyo demeye başladım son bir haftadır

Çok gerek var mı bilmiyorum kundak yeterli olmaz mı ki.. bu tog meselesini de tam anlamadım
Bu yıl için ben de tulum almayı düşünmüyorum. Oğlum da kış bebesiydi zaten bi süre koyduğun yerde kalıyolar üstü açıldı vs derdi yok battaniye yeterli oluyor. Harekete geçtiklerinde de hava ısınmaya başlamış olacak zaten. Uyku tulumu seneye şart ama

Günaydın kızlarım
Kuzu ben yine elimde bıcı bıcı yaptırim onlara en iyisi dediğin gibi benzerdir ama kalitesi daha kötüdür falan elimde kalmasın nolur nolmaz teşekkür ederim bilgiler için
Zaten sıcak basmaları oluyo biz de gece Antalya'ya geldik tatil için bura daha beter yanıyo nem de cabası ama deniz için değer
Ohhh iyi tatiller olsun odaya geçince açar klimayı serinlersiniz

Biraz da uyku rica edeyim hiç uyuyamiyorum ya cildircam günlerim aşırı kalitesiz geçiyor
Dün size gülmedim uykuyu bölüyor diye bebişler bugün benimki arkadaşlarını kötü örnek aldı 2 gibi uyandırdı döne döne 1 saate anca uyudum ben döndükçe oda durmadı alış diyor

Dün size gülmedim uykuyu bölüyor diye bebişler bugün benimki arkadaşlarını kötü örnek aldı 2 gibi uyandırdı döne döne 1 saate anca uyudum ben döndükçe oda durmadı alış diyor
Dün Gece ağladım ağladım uykusuzluktan gerçekten hiç durmuyor akşam yemegimi çok erken yiyorum acaba diyorum acikiyor mu yatmadan evvel minik bir ara öğün yapacağım bu gece geçenlerde grupta bir arkadaşa biseyler atistir demiş doktor uyutmadiginda

İnşallah yaptıkları yapacaklarının teminatı değildir de aynen özellikle geceleri sürekli mızmızım, kendimden sıkılıyorum

ben son 3 gundur yatmadan once bir bardak sut , bir dilim ekmek ve fistik ezmesi yiyorum. baya rahatladim.
diabet doktorumlda bugun konustuk , aksam yemegini 7 gibi yiyorum , khvaltimi da 10-11 gbi yapiyorum. cok uzun sure ac kaliyorsun , kan sekerin duser ondan da bebek cok hreketlenir dedi. gece 12-1 gbi ara ogun yap dedi

İyi yapmışsın canım ben dolap türü uygulamaları pek kullanmıyorum ama mantıklıymış belki kullanmayacağımız bişey çünkü dediğin gibi

3 ana 3 ara yap güzelim ben şuan 2 öğün düşürdüm çünkü canım öğlen hiçbirşey istemiyor ara öğünde kuruyemiş sabahları avokado yiyince çok tok tutuyorakşamda bebeğe ayıp olmasın diye yemek için yiyorum hep canım buz gibi kefir süt ayran çekiyor içim yanıyor içim
Gece yatmadan süt iç yarım muz ye

Günaydın kızlar Birkaç gündür bebeğimin hareketleri azaldı vuruyor ama çok güçsüz hafif hissediyorum. Normalde çok fazla oynardı bir sorun belirtisi mi bu? Azalması normal mi? Ctesi kontrole kadar dayanamayacağım

Ben de çok korkuyorum emziremezsem diye. Kimsenin söylediğini kafama takmam ama bebeğime yetemedim diye üzülürüm

Dayan kuzum korkmada en pinpirikliniz olarak diyorum bunu benimde öyle 3-4 gün çok hareketliyse 1 gün kıpırtı gibi oluyor .Normal bunlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…