İnşallah öyledir ben de azıcık pinpirikliyim deDayan kuzum korkmada en pinpirikliniz olarak diyorum bunu benimde öyle 3-4 gün çok hareketliyse 1 gün kıpırtı gibi oluyor .Normal bunlar
Ayyy cok tatliiiiiBebeklerimin gaffur picamaları geldiO kadar 0-3 ay şey geldi ki aldıklarımı hep 3-6 ay alıyorum artık.
Dün kontrolüm vardı doktor hareketlerin gücü ile ilgili bişey söylemedi ama bu haftadan itibaren hareketleri güzel takip et dedi. Gücünden ziyade hareketlerin sıklığında sayısında azalmayı takip etmeyi anladım benİnşallah öyledir ben de azıcık pinpirikliyim deyaşadığını hissettirecek kadar oynuyor ama işte eski güçlü dışardan görülen tekmeler yok. İnş herşey yolundadır
arkadaşlar yeni ikinci bebeğine anne olan arkadaşım ilk 2-3 gün sütün gelmeyebilir ısrarla emzir dedi. zaten 2 günde bir doktora kontrole gidecekmişiz eğer mama gerekirse doktor söyleyecekmiş. bir de sütün yetiyor mu geliyor mu tok mu bebeğin diyenlere 'ooo çok çok iyi sütüm gayet geliyor' diyecekmişiz. çünkü niye biz zaten bebeğimize yetermiyiz stresi yaşarken birde etrafımızın dırdırını çekmeyelim diye. kimsenin bizim üstümüze gelmek gibi bir hakkı yok sanki hepsinin anadan doğma memesinde sütü varmış gibi konuşmalarına kulak asmayacağız. zaten bu minnakların mideleri ne kadar ki. birde bir bebek doğduktan sonra 2 günü hiçbirşey yemesede sıkıntı olmazmış, aklımızda bulunsun.Ben de çok korkuyorum emziremezsem diye. Kimsenin söylediğini kafama takmam ama bebeğime yetemedim diye üzülürüm
Artık büyüdüler her gün hissetmemiz gerekiyor dediğin gibi artık takip edeceğiz.Dün kontrolüm vardı doktor hareketlerin gücü ile ilgili bişey söylemedi ama bu haftadan itibaren hareketleri güzel takip et dedi. Gücünden ziyade hareketlerin sıklığında sayısında azalmayı takip etmeyi anladım ben
Yalnız değilsinGünaydın kızlar , bu bebik niye hareketlerini azalttı diye bi sorayım dedim okuya okuya geldim dönem dönem oluyor demek ki .. bende korkuyorum dört gün önce karnımı delecekti nerdeyse şimdi minik bir pıt yapıp bırakıyor çıldırcam .. inşallah herşey yolundadır hepimiz için
Canım ben en son gittiğimde doktor foto bile yakalayamadı çünkü bebe yüzünü sırtıma dönmüş. Gerçekten o sıralar bebeğin hareletlerini daha hafif hissediyordum. Bazen oluyor patır kütür vuruyor, bazen oluyor minik minik kıpırdanıyor. Hareketlerini hissettikten sonra gücü durduğu pozisyona göre değişiyor bence. Ben takılmıyorum.Günaydın kızlarBirkaç gündür bebeğimin hareketleri azaldı vuruyor ama çok güçsüz hafif hissediyorum. Normalde çok fazla oynardı bir sorun belirtisi mi bu? Azalması normal mi? Ctesi kontrole kadar dayanamayacağım
Ayyyy yirimBebeklerimin gaffur picamaları geldiO kadar 0-3 ay şey geldi ki aldıklarımı hep 3-6 ay alıyorum artık.
Tabi canım kimsenin önünde emzirmeyecem ben şahsenarkadaşlar yeni ikinci bebeğine anne olan arkadaşım ilk 2-3 gün sütün gelmeyebilir ısrarla emzir dedi. zaten 2 günde bir doktora kontrole gidecekmişiz eğer mama gerekirse doktor söyleyecekmiş. bir de sütün yetiyor mu geliyor mu tok mu bebeğin diyenlere 'ooo çok çok iyi sütüm gayet geliyor' diyecekmişiz. çünkü niye biz zaten bebeğimize yetermiyiz stresi yaşarken birde etrafımızın dırdırını çekmeyelim diye. kimsenin bizim üstümüze gelmek gibi bir hakkı yok sanki hepsinin anadan doğma memesinde sütü varmış gibi konuşmalarına kulak asmayacağız. zaten bu minnakların mideleri ne kadar ki. birde bir bebek doğduktan sonra 2 günü hiçbirşey yemesede sıkıntı olmazmış, aklımızda bulunsun.
Aynı şeyi yaşıyoruz. benim de 3-4 gündür böyle. Normalde eşim korkuyordu sor bakalım birilerine normal mi bu kadar oynaması derken birkaç gündür minnoş çok az oynuyor.Günaydın kızlar , bu bebik niye hareketlerini azalttı diye bi sorayım dedim okuya okuya geldim dönem dönem oluyor demek ki .. bende korkuyorum dört gün önce karnımı delecekti nerdeyse şimdi minik bir pıt yapıp bırakıyor çıldırcam .. inşallah herşey yolundadır hepimiz için
Canım ben de ilk zamanlar gibi değilim takmıyorum ama çok çok güçsüz ve az hissedince korktum. Dediğin gibi pozisyondur umarımCanım ben en son gittiğimde doktor foto bile yakalayamadı çünkü bebe yüzünü sırtıma dönmüş. Gerçekten o sıralar bebeğin hareletlerini daha hafif hissediyordum. Bazen oluyor patır kütür vuruyor, bazen oluyor minik minik kıpırdanıyor. Hareketlerini hissettikten sonra gücü durduğu pozisyona göre değişiyor bence. Ben takılmıyorum.
Ayyyy yirimgerçek bir gaffur pijaması güle güle giysin kuzucuklar
Kuzu sen Adana’da değil misin ? Burası hiç serinlemedi (Gaziantep)Yanan sen oldun
Buradan sana soğuk rüzgar yolluyorum klimalı gibi hava mis mis
Bugün hava çok güzel tatlım evet Adanadayım haftasonu yaz geri geliyorKuzu sen Adana’da değil misin ? Burası hiç serinlemedi (Gaziantep)
Çok şakacı seninkiler sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebişErkek diye beklediğimiz bebem kızmış arkadaşlar şu benim çocuklarım bana şaka yapmayı ne kadar çok seviyor
10 yaşındaki kızımada 22. Haftaya kadar erkek demişti doktor tüm maviler yerini pembeye değiştirmişti mecbur..Bu kez giydiricem mavileri de mecburAllah'tan daha odasını falan almamıştım bu kez sadece kıyafetle yırttım
Amin canım son dakika golü atmaya bayılıyorlar banaÇok şakacı seninkiler sağlıkla hayırlısıyla gelsin bebiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?