Senin bebelerin hepsi şakacı belli kiErkek diye beklediğimiz bebem kızmış arkadaşlar şu benim çocuklarım bana şaka yapmayı ne kadar çok seviyor
10 yaşındaki kızımada 22. Haftaya kadar erkek demişti doktor tüm maviler yerini pembeye değiştirmişti mecbur..Bu kez giydiricem mavileri de mecburAllah'tan daha odasını falan almamıştım bu kez sadece kıyafetle yırttım
Galiba bakteri üremesi 10.000 altı olduğu için sorun yok demiş ama bence mutlaka doktorun ile de konuş canım.Kızlar bu sonuç kötü değil mi? Hemşireyi telefonla
aradım doktora sormadan direkt sonuç normal dedi.
Sadece ürogenital flora üremiş dedi. İlk satırda
yazanların normal olduğunu hiç düşünmüyorumilk
defa kültür yaptırdım anlayan var mi acabaEki Görüntüle 3118853
Malesef canım canları sağolsun cimcimeleriminSenin bebelerin hepsi şakacı belli ki
Baktım şimdi ilk satırdakiler 1000-10000 arası üremiş. Normali nedir bilmediğim için korktumGaliba bakteri üremesi 10.000 altı olduğu için sorun yok demiş ama bence mutlaka doktorun ile de konuş canım.
Aynen sağlık ocakları zaten beni mahvediyor ebelerin hemşirelerin yorumları falan hiç gitmiyorum o yüzden , ama küçük hareketler var evet duruşu değişmiştir uyku halidir diye kendimi teselli ediyorum bi hafta var kontrole benim de Allah korusun yavrularımızı ..Aynı şeyi yaşıyoruz. benim de 3-4 gündür böyle. Normalde eşim korkuyordu sor bakalım birilerine normal mi bu kadar oynaması derken birkaç gündür minnoş çok az oynuyor.
Sabah kan tahlili için sağlık ocağına gittim. Durumu da söyledim hemen doktora gidin dediler hemşire ve doktor beni biraz gerdiler. Ctesi randevum değiştiremem. Az da olsa hareket ediyor dedim.
Bende hala kız hissediyorum nedensizceAmin canım son dakika golü atmaya bayılıyorlar bana
En büyük fobim ebe tansiyon yükselme nabiz yükselme sebebim felaket tellallı gibi doktor daha sakinleştiriyor bana diyor ekmek yeme onu yeme bunu yeme kendini gör MaşAllah ı var tamam tansiyon için fazla kilonun bebeğe değil bana zararı var biliyorum tuz tansiyon için diyor onuda biliyorum abartıyorki abartıyorAynen sağlık ocakları zaten beni mahvediyor ebelerin hemşirelerin yorumları falan hiç gitmiyorum o yüzden , ama küçük hareketler var evet duruşu değişmiştir uyku halidir diye kendimi teselli ediyorum bi hafta var kontrole benim de Allah korusun yavrularımızı ..
Enee nasıl bu zamana kadar erkek dediler kiiiErkek diye beklediğimiz bebem kızmış arkadaşlar şu benim çocuklarım bana şaka yapmayı ne kadar çok seviyor
10 yaşındaki kızımada 22. Haftaya kadar erkek demişti doktor tüm maviler yerini pembeye değiştirmişti mecbur..Bu kez giydiricem mavileri de mecburAllah'tan daha odasını falan almamıştım bu kez sadece kıyafetle yırttım
Benim hemşirem çok tatlı bir kadın tek sorun kiloma takmış olması çok uyarıyor. Zayıf hamile kaldım çok kilo aldım 16-17 kilo falan. Ama tansiyon şeker hepsi normal. Hemşire de kiloma çok şey söylüyor onun dışında çok tatlış ilgili biri.Aynen sağlık ocakları zaten beni mahvediyor ebelerin hemşirelerin yorumları falan hiç gitmiyorum o yüzden , ama küçük hareketler var evet duruşu değişmiştir uyku halidir diye kendimi teselli ediyorum bi hafta var kontrole benim de Allah korusun yavrularımızı ..
Amaninn cok net gostermismiydi kendini ki saglikla gelsin insallahErkek diye beklediğimiz bebem kızmış arkadaşlar şu benim çocuklarım bana şaka yapmayı ne kadar çok seviyor
Bende erkek hissediyorum Halen ve halenBende hala kız hissediyorum nedensizcebenimkide doğumda gol atarmış iyi gülerim
Canım geçmiş olsun çıkar inşallah yukarı.Selam kizzlar dün yoğun kanama sebebi ile acildeydim şimdi geldik eve plesenta previa totalis teşhisi ile 32.ye kadar çıkacak gibi görünüyor dediler inşallah çıkar ya valla dün doğum yaparım diye çok korktum bide doğuma gelenler sancılı olanları görünce çok gerildim Rabbim yardımcımız olsun inşallahDoğuma kadar böyle ara ara kanamalar olacak yoğun kırmızı olduğunda hemen gel bekleme dedi dua edin vakti zamaninda hayırlısıyla gelsin hepimizin bebekleri inşallah
İll bebek bezi eve gelince çok değişik hissetmiştimİlk bebek bezini sipariş ettimayy kullandığımız gunleri gormek nasip olsun
Bir de chicco bakim seti söyledim
Ben bir pembe müslin yada pike almayı düşünüyorum ne olur ne olmazBende erkek hissediyorum Halen ve halenpembe aliyorum erkek hissettiğim için tuhaf hissediyorum mavi bakacak oluyorum bu sefer de haksızlık gibi oluyor ahaha ortayı bulmaya calisiyorum
aynı hisse bazen bende kapılıyorum yalnız değilsin:) bide eskiden ben dokununca konuşunca da oynardı hanım bu ara kendi aleminde pek cevap vermiyo:/İnşallah öyledir ben de azıcık pinpirikliyim deyaşadığını hissettirecek kadar oynuyor ama işte eski güçlü dışardan görülen tekmeler yok. İnş herşey yolundadır
çok geçmiş olsun canım sağlıkla huzurla kavuşalım inşallah hepimiz bebeklerimizeSelam kizzlar dün yoğun kanama sebebi ile acildeydim şimdi geldik eve plesenta previa totalis teşhisi ile 32.ye kadar çıkacak gibi görünüyor dediler inşallah çıkar ya valla dün doğum yaparım diye çok korktum bide doğuma gelenler sancılı olanları görünce çok gerildim Rabbim yardımcımız olsun inşallahDoğuma kadar böyle ara ara kanamalar olacak yoğun kırmızı olduğunda hemen gel bekleme dedi dua edin vakti zamaninda hayırlısıyla gelsin hepimizin bebekleri inşallah
Yaaa çok teşekkür ederim büyük ihtimal benim de öyle oluyor acikiyor demek ki..Bu gece itibariyle minik bir ara öğün yaparak başlayayım bakalım farkını gorecekmiyimben son 3 gundur yatmadan once bir bardak sut , bir dilim ekmek ve fistik ezmesi yiyorum. baya rahatladim.
diabet doktorumlda bugun konustuk , aksam yemegini 7 gibi yiyorum , khvaltimi da 10-11 gbi yapiyorum. cok uzun sure ac kaliyorsun , kan sekerin duser ondan da bebek cok hreketlenir dedi. gece 12-1 gbi ara ogun yap dedi
Evet açlıktan olabilme ihtimali varmış çünkü ben 2 öğün besleniyorum halen.Meyveden vs den de soğudum bu ara gündüzleri sanırım o sebeple hareketleniyor gece3 ana 3 ara yap güzelim ben şuan 2 öğün düşürdüm çünkü canım öğlen hiçbirşey istemiyor ara öğünde kuruyemiş sabahları avokado yiyince çok tok tutuyorakşamda bebeğe ayıp olmasın diye yemek için yiyorum hep canım buz gibi kefir süt ayran çekiyor içim yanıyor içim
Gece yatmadan süt iç yarım muz ye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?