2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Senin bebelerin hepsi şakacı belli ki

Galiba bakteri üremesi 10.000 altı olduğu için sorun yok demiş ama bence mutlaka doktorun ile de konuş canım.

Aynen sağlık ocakları zaten beni mahvediyor ebelerin hemşirelerin yorumları falan hiç gitmiyorum o yüzden , ama küçük hareketler var evet duruşu değişmiştir uyku halidir diye kendimi teselli ediyorum bi hafta var kontrole benim de Allah korusun yavrularımızı ..

En büyük fobim ebe tansiyon yükselme nabiz yükselme sebebim felaket tellallı gibi doktor daha sakinleştiriyor bana diyor ekmek yeme onu yeme bunu yeme kendini gör MaşAllah ı var tamam tansiyon için fazla kilonun bebeğe değil bana zararı var biliyorum tuz tansiyon için diyor onuda biliyorum abartıyorki abartıyor adida medubet gibi birşey yanlışlıkla medubet diyeceğim diye korkuyorum

Enee nasıl bu zamana kadar erkek dediler kiii

Selam kizzlar dün yoğun kanama sebebi ile acildeydim şimdi geldik eve plesenta previa totalis teşhisi ile 32.ye kadar çıkacak gibi görünüyor dediler inşallah çıkar ya valla dün doğum yaparım diye çok korktum bide doğuma gelenler sancılı olanları görünce çok gerildim Rabbim yardımcımız olsun inşallah Doğuma kadar böyle ara ara kanamalar olacak yoğun kırmızı olduğunda hemen gel bekleme dedi dua edin vakti zamaninda hayırlısıyla gelsin hepimizin bebekleri inşallah

Benim hemşirem çok tatlı bir kadın tek sorun kiloma takmış olması çok uyarıyor. Zayıf hamile kaldım çok kilo aldım 16-17 kilo falan. Ama tansiyon şeker hepsi normal. Hemşire de kiloma çok şey söylüyor onun dışında çok tatlış ilgili biri.

Ctesi özellikle hareketi sorucam sana da haber veririm. İyilerdir tabiki içimiz rahatlasın

Amaninn cok net gostermismiydi kendini ki saglikla gelsin insallah

Bende hala kız hissediyorum nedensizcebenimkide doğumda gol atarmış iyi gülerim
Bende erkek hissediyorum Halen ve halen pembe aliyorum erkek hissettiğim için tuhaf hissediyorum mavi bakacak oluyorum bu sefer de haksızlık gibi oluyor ahaha ortayı bulmaya calisiyorum

Canım geçmiş olsun çıkar inşallah yukarı.

İnşallah öyledir ben de azıcık pinpirikliyim de yaşadığını hissettirecek kadar oynuyor ama işte eski güçlü dışardan görülen tekmeler yok. İnş herşey yolundadır
aynı hisse bazen bende kapılıyorum yalnız değilsin:) bide eskiden ben dokununca konuşunca da oynardı hanım bu ara kendi aleminde pek cevap vermiyo:/

çok geçmiş olsun canım sağlıkla huzurla kavuşalım inşallah hepimiz bebeklerimize

Yaaa çok teşekkür ederim büyük ihtimal benim de öyle oluyor acikiyor demek ki..Bu gece itibariyle minik bir ara öğün yaparak başlayayım bakalım farkını gorecekmiyim

Evet açlıktan olabilme ihtimali varmış çünkü ben 2 öğün besleniyorum halen.Meyveden vs den de soğudum bu ara gündüzleri sanırım o sebeple hareketleniyor gece

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…