2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
aynı hisse bazen bende kapılıyorum yalnız değilsin:) bide eskiden ben dokununca konuşunca da oynardı hanım bu ara kendi aleminde pek cevap vermiyo:/
Benimki de konuşuyorum oralı olmuyor. artık bir bireyler tabi karakterleri var ahahh yesinler. demek ki keyiflerine göre davranıyorlar :)

Çok geçmiş olsun canım ilk defa mı teşhis kondu? Bende de plasenta previa var ve kanamadan çok korkuyorum rüyalarıma bile giriyor

Evet açlıktan olabilme ihtimali varmış çünkü ben 2 öğün besleniyorum halen.Meyveden vs den de soğudum bu ara gündüzleri sanırım o sebeple hareketleniyor gece
2 öğün beslenmeyi özledim sabah 8 akşam 5 sirkadiyen beslenme saatleri ara öğünsüz mis gibi kereviz sapı suyunuda özledim cilt ışıltısı

2 öğün beslenmeyi özledim sabah 8 akşam 5 sirkadiyen beslenme saatleri ara öğünsüz mis gibi kereviz sapı suyunuda özledim cilt ışıltısı
Hayatımın (mutsuz ya da depresyonda değilsem) hiç bir döneminde 2 öğün beslenemedim genelde 273879 öğün yapmayı seviyorum

Hayatımın (mutsuz ya da depresyonda değilsem) hiç bir döneminde 2 öğün beslenemedim genelde 273879 öğün yapmayı seviyorum
Bir dene o hafifliği gör 4 ten 5 ten sonra yemeyince öyle vücut hafifliyorki çok acikirsan kereviz sapı salatalık kemirebilirsin mevsimine göre ne varsa ne vücutta ödem şişlik gaz oluyor miden bayram ediyor

Bir dene o hafifliği gör 4 ten 5 ten sonra yemeyince öyle vücut hafifliyorki çok acikirsan kereviz sapı salatalık kemirebilirsin mevsimine göre ne varsa ne vücutta ödem şişlik gaz oluyor miden bayram ediyor
Ay ben açlığa hiç gelemiyorum mutsuz oluyorum resmen yemek yemek hobim

Kızlar mantar olmuşum suya elma sirkesi döküp biraz oturdum.bir zararı olmaz dimi daha önce sanki yapmıştı arkadaşlar öyle okumuştum yapan varmı bilgi verirmisinjiz

Kızlar mantar olmuşum suya elma sirkesi döküp biraz oturdum.bir zararı olmaz dimi daha önce sanki yapmıştı arkadaşlar öyle okumuştum yapan varmı bilgi verirmisinjiz
bende de mantar var . yani bende hic belirtisi yokta , esim benden mantar kapinca anldik doktoruma soyledm , bana ilac fln vermedi kasintim olmadigi icin. normal dedi olabilir dedi.

bende de mantar var . yani bende hic belirtisi yokta , esim benden mantar kapinca anldik doktoruma soyledm , bana ilac fln vermedi kasintim olmadigi icin. normal dedi olabilir dedi.
Bende kaşıntı yokta kaşık ağrısı oldu ve böyle kesik akıntı var doktora sordum oturabilirsin elma sirkesi ne dedi zararı yok faydası var dedi

kizlar bebekler buyudukce de hareketleri azalirmis. yerleri daraliyor sipaladin

bana doktorum bir kagit verdi . hergun gunun herhangi bir saatini seciyorum baslama saati olarak . uzaniyorum ve iki saat icinde en az 6 kere hissetmek icin bekliyorum. 6. hissettigim an o saati kagida yaziyorum.

Ornegin , bu sabah yaptim 7.20 de basladim 7.30 da 6. hareketi hissetmistim.

Eger 2 saat icinde 6 kere hissetmessen hemen gel dediler .

Ay ben de her kontrolde soruyorum hatta yazin ayni yerlerde olmadgm icin baska baska doktorlara gittim. Hepsi erkek dedi pipi.yi de gosterdiler, supriz bisey olsun istemem :))

Bende kaşıntı yokta kaşık ağrısı oldu ve böyle kesik akıntı var doktora sordum oturabilirsin elma sirkesi ne dedi zararı yok faydası var dedi
Bende de aynen oyleydi simdi fitil kullaniyorum 3 gunde bir. Bir de 1 hafta boyunca sirkeli suya oturdum yarim saar doktorum onerdi.Acayip iyi geldi kasik agrim vardi akintim cok fazlaydi

Canım geçmiş olsun hepimize vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin Allah

Eneee Detaylı ultrasona falan girmiş miydiniz?

Bende de aynen oyleydi simdi fitil kullaniyorum 3 gunde bir. Bir de 1 hafta boyunca sirkeli suya oturdum yarim saar doktorum onerdi.Acayip iyi geldi kasik agrim vardi akintim cok fazlaydi
Evet kasik ağrısı oldi çok benimde bende oturayım bari biraz şimdi duzeldinizmi fitil 3 günlük verdi bana bide travozal krem

Merhaba kızlar.Sizde de acaba göbek deliği etrafinda sanci oluyormu.Hatta sancı değil de yanma hissi gibi.Karnımda çatlar oluştu evet fakat o yanma hissi olan noktada bi çat falan yok sadece yanıyor.Dokununca bile yanıyo,hatta hapşırınca çok kötü orasıderin çekiliyor sanki bilmiyorum ki.O kadar da yağ falan sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…