- 9 Nisan 2021
- 494
- 593
- 53
Benimki de konuşuyorum oralı olmuyor. artık bir bireyler tabi karakterleri var ahahh yesinler. demek ki keyiflerine göre davranıyorlar :)aynı hisse bazen bende kapılıyorum yalnız değilsin:) bide eskiden ben dokununca konuşunca da oynardı hanım bu ara kendi aleminde pek cevap vermiyo:/
Çok geçmiş olsun canım ilk defa mı teşhis kondu? Bende de plasenta previa var ve kanamadan çok korkuyorum rüyalarıma bile giriyorSelam kizzlar dün yoğun kanama sebebi ile acildeydim şimdi geldik eve plesenta previa totalis teşhisi ile 32.ye kadar çıkacak gibi görünüyor dediler inşallah çıkar ya valla dün doğum yaparım diye çok korktum bide doğuma gelenler sancılı olanları görünce çok gerildim Rabbim yardımcımız olsun inşallahDoğuma kadar böyle ara ara kanamalar olacak yoğun kırmızı olduğunda hemen gel bekleme dedi dua edin vakti zamaninda hayırlısıyla gelsin hepimizin bebekleri inşallah
2 öğün beslenmeyi özledim sabah 8 akşam 5 sirkadiyen beslenme saatleri ara öğünsüz mis gibi kereviz sapı suyunuda özledim cilt ışıltısıEvet açlıktan olabilme ihtimali varmış çünkü ben 2 öğün besleniyorum halen.Meyveden vs den de soğudum bu ara gündüzleri sanırım o sebeple hareketleniyor gece
Hayatımın (mutsuz ya da depresyonda değilsem) hiç bir döneminde 2 öğün beslenemedim2 öğün beslenmeyi özledim sabah 8 akşam 5 sirkadiyen beslenme saatleri ara öğünsüz mis gibi kereviz sapı suyunuda özledim cilt ışıltısı
Bir dene o hafifliği gör 4 ten 5 ten sonra yemeyince öyle vücut hafifliyorki çok acikirsan kereviz sapı salatalık kemirebilirsin mevsimine göre ne varsaHayatımın (mutsuz ya da depresyonda değilsem) hiç bir döneminde 2 öğün beslenemedimgenelde 273879 öğün yapmayı seviyorum
Ay ben açlığa hiç gelemiyorum mutsuz oluyorum resmenBir dene o hafifliği gör 4 ten 5 ten sonra yemeyince öyle vücut hafifliyorki çok acikirsan kereviz sapı salatalık kemirebilirsin mevsimine göre ne varsane vücutta ödem şişlik gaz oluyor miden bayram ediyor
Haftada 2 gün dene gebelikten sonra o kuş hafifligine varınca yemek bile yemezsinAy ben açlığa hiç gelemiyorum mutsuz oluyorum resmenyemek yemek hobim
bende de mantar var . yani bende hic belirtisi yokta , esim benden mantar kapinca anldikKızlar mantar olmuşum suya elma sirkesi döküp biraz oturdum.bir zararı olmaz dimi daha önce sanki yapmıştı arkadaşlar öyle okumuştum yapan varmı bilgi verirmisinjiz
Bende kaşıntı yokta kaşık ağrısı oldu ve böyle kesik akıntı var doktora sordum oturabilirsin elma sirkesi ne dedi zararı yok faydası var dedibende de mantar var . yani bende hic belirtisi yokta , esim benden mantar kapinca anldikdoktoruma soyledm , bana ilac fln vermedi kasintim olmadigi icin. normal dedi olabilir dedi.
Ay ben de her kontrolde soruyorum hatta yazin ayni yerlerde olmadgm icin baska baska doktorlara gittim. Hepsi erkek dedi pipi.yi de gosterdiler, supriz bisey olsun istemem :))Erkek diye beklediğimiz bebem kızmış arkadaşlar şu benim çocuklarım bana şaka yapmayı ne kadar çok seviyor
10 yaşındaki kızımada 22. Haftaya kadar erkek demişti doktor tüm maviler yerini pembeye değiştirmişti mecbur..Bu kez giydiricem mavileri de mecburAllah'tan daha odasını falan almamıştım bu kez sadece kıyafetle yırttım
Bende de aynen oyleydi simdi fitil kullaniyorum 3 gunde bir. Bir de 1 hafta boyunca sirkeli suya oturdum yarim saar doktorum onerdi.Acayip iyi geldi kasik agrim vardi akintim cok fazlaydiBende kaşıntı yokta kaşık ağrısı oldu ve böyle kesik akıntı var doktora sordum oturabilirsin elma sirkesi ne dedi zararı yok faydası var dedi
Canım geçmiş olsun hepimize vaktinde sağlıklı doğumlar nasip etsin AllahSelam kizzlar dün yoğun kanama sebebi ile acildeydim şimdi geldik eve plesenta previa totalis teşhisi ile 32.ye kadar çıkacak gibi görünüyor dediler inşallah çıkar ya valla dün doğum yaparım diye çok korktum bide doğuma gelenler sancılı olanları görünce çok gerildim Rabbim yardımcımız olsun inşallahDoğuma kadar böyle ara ara kanamalar olacak yoğun kırmızı olduğunda hemen gel bekleme dedi dua edin vakti zamaninda hayırlısıyla gelsin hepimizin bebekleri inşallah
Erkek diye beklediğimiz bebem kızmış arkadaşlar şu benim çocuklarım bana şaka yapmayı ne kadar çok seviyor
10 yaşındaki kızımada 22. Haftaya kadar erkek demişti doktor tüm maviler yerini pembeye değiştirmişti mecbur..Bu kez giydiricem mavileri de mecburAllah'tan daha odasını falan almamıştım bu kez sadece kıyafetle yırttım
Evet kasik ağrısı oldi çok benimde bende oturayım bari biraz şimdi duzeldinizmi fitil 3 günlük verdi bana bide travozal kremBende de aynen oyleydi simdi fitil kullaniyorum 3 gunde bir. Bir de 1 hafta boyunca sirkeli suya oturdum yarim saar doktorum onerdi.Acayip iyi geldi kasik agrim vardi akintim cok fazlaydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?