2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de yanma değil ama ağrı oluyor göbek deliği çevresinde

Ay ben de her kontrolde soruyorum hatta yazin ayni yerlerde olmadgm icin baska baska doktorlara gittim. Hepsi erkek dedi pipi.yi de gosterdiler, supriz bisey olsun istemem :))
Bende bu haftaya kadar perinatoloğum dahil hep erkek dediler doğuma kadar herhalde artık emin olamıcam

Kızlar hangisi sizce bugün alacağım

Eklentiler

• Screenshot_20220825-194633_Instagram.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 75
  • Screenshot_20220825-194606_Instagram.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 68
  • Screenshot_20220825-194559_Instagram.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20220825-194452_Instagram.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20220825-194441_Instagram.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 71
  • Screenshot_20220825-193726_Instagram.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 74
Yani kuzu 2 saatte 1 mi yapacağız bunu yeni bir stres yükleniyor şuan bana

yok yok
gun icinde istedigin bir zaman da.
genelde aksam 9 gece 1 arasi daha hreketliermis o yuzden karanlik bir odada karnina isik tutarsan da ise yararmis .
Ya canım çok sağol cidden kafayı yerdim 2 saatte bir yapsaydim ihi duymadım duydum diye diye son aylar bitmez çok güzel bir bilgi benim sabah daha hareketli oluyor o zaman yapim

Çok iyi ya geçen rüyamda kızım oluyordu korku sardı benide simdi ben direk pipi gördüm ama tereddüt ettim şuanda

Spicelover senle mi konuşmuştuk kordon kanı saklama mevzusunu? Benim bu hafta kontrolüm vardı, sordum doktoruma. O kök hücremin Allah korusun adını anmak istemediğimiz o hastalıklarda çocukta kullanılma şansı yokmuş, çünkü zaten hücre hasta olduğundan hastalık üretmiş, bu yüzden başkasından uyumlu kök hücre gerekirmiş. Büyüyünce de bu kez o kordon kanı miktarı yetersiz kalıyormuş.

Ancak bir kardeşi olur da kardeşi yine Allah korusun hasta olursa o zaman işe yarayabilirmiş.

Yani durumunuz çok müsaitse ve bunu da atlamayalım diyorsanız başvurabilirsiniz dedi. Ama bugünün koşullarında ve teknolojisinde çok uyumlu değilmiş.

Biz vazgeçtik gibi. Sadece aklıma şu geldi, yanlış okumadıysam Türkiye’de birkaç üniversite hastanesi alıyor bunu, ama sana has değil, açık kaynak olarak alıyor, hasta olan bir çocuk olur da senin çocuğun Kore’den kanı uyarsa kullanıyorlarmış. Belki buna faydamız dokunabilir.

evet canim biz konusmustuk. Ben daha doktoruma soramadim.
burada da devletin aldigi var ucretsiz oda acik kaynak yada yillik ucret karsiligi sadece o kisiye ve akrabalarina ait olan var . Biz onu dusunuyoruz ama dedigim gibi daha konusamadim.

birde bunlarin fda onayli olani varmis o sadece amerikada bir kac yerde varmis. Benim burdaki bile fda onayli degilmis. bir kac yerde boyle ozel lab para karsiligi almis vs ve sonra yalan oldugu ortaya cikmis. resmen dolandiricilik. o yuzden bende doktorum ne derse onu yapicam .

Bu arada kızlar, ben günde 1-2 hurma tüketiyordum, burada çok okudum zararlıymış diye ama onu da sordum doktoruma. Güldü, ne zararı olabilir, hurma yemekle doğum olsa doğumu yaklaşana yedirir bol bol normal doğum yaptırırdık dedi. Sizin gediğiniz günde birkaç adet hurmanın hiçbir zararı y da öyle bir etkisi yok dedi.

bir de ben sadece o hastaliklar olur diye degilde , ornegin benim dedemin diz sivisi bitmisti bir tedavi varmis kok hucresi olsa onu deneyebilirdi.vucutta aradilar ama cok yasli oldugu icin bulamadilar . boyle seyler de de kullanilabilir mi diye soracagim bende

Benimkide doğumu yakın bir kadına öyle dedi öyle şeylere inanma dedi
1 kg yersek zafiyet geçirirmişiz ondan yani

Hmm evet, doğru diyorsun. Onun yanıtını da senden bekliyorum o zaman bizi bir sonraki randevunda bu konuda aydınlatırsın

hurmayi bilmiyorum da , ananas suyu ve ahududu yapragi cayi baya acilmaya destek veriyormus. 32.-34. haftadan sonra burada cok iciyorlar

Bana gynotrovagen gibi bi isimde fitil verdi krem vermedi canim. Oturacagin kadarki suya yarim veya 1 bardak kadar sirke ekle.Beni muayene ettiginde cok yogun mantar dedi ve 2 kutu verdi 3er gun arayla kulandim
Evet kasik ağrısı oldi çok benimde bende oturayım bari biraz şimdi duzeldinizmi fitil 3 günlük verdi bana bide travozal krem
I

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…