Evet taki bugüne kadar detaylı da dahil erkek dedilerEneeeDetaylı ultrasona falan girmiş miydiniz?
Valla şaşırdım bende detaylıda bile erkek dedi doktor benim kızlar böyle sanırımAmaninn cok net gostermismiydi kendini ki saglikla gelsin insallah
Ah bi bilsem ya bendemi bi sorun var çözemedimEnee nasıl bu zamana kadar erkek dediler kiii
Ben de yanma değil ama ağrı oluyor göbek deliği çevresindeMerhaba kızlar.Sizde de acaba göbek deliği etrafinda sanci oluyormu.Hatta sancı değil de yanma hissi gibi.Karnımda çatlar oluştu evet fakat o yanma hissi olan noktada bi çat falan yok sadece yanıyor.Dokununca bile yanıyo,hatta hapşırınca çok kötü orasıderin çekiliyor sanki bilmiyorum ki.O kadar da yağ falan sürüyorum
Bende bu haftaya kadar perinatoloğum dahil hep erkek dediler doğuma kadar herhalde artık emin olamıcamAy ben de her kontrolde soruyorum hatta yazin ayni yerlerde olmadgm icin baska baska doktorlara gittim. Hepsi erkek dedi pipi.yi de gosterdiler, supriz bisey olsun istemem :))
Yani kuzu 2 saatte 1 mi yapacağız bunu yeni bir stres yükleniyor şuan banakizlar bebekler buyudukce de hareketleri azalirmis. yerleri daraliyor sipaladin
bana doktorum bir kagit verdi . hergun gunun herhangi bir saatini seciyorum baslama saati olarak . uzaniyorum ve iki saat icinde en az 6 kere hissetmek icin bekliyorum. 6. hissettigim an o saati kagida yaziyorum.
Ornegin , bu sabah yaptim 7.20 de basladim 7.30 da 6. hareketi hissetmistim.
Eger 2 saat icinde 6 kere hissetmessen hemen gel dediler .
yok yokYani kuzu 2 saatte 1 mi yapacağız bunu yeni bir stres yükleniyor şuan bana
Ya canım çok sağol cidden kafayı yerdim 2 saatte bir yapsaydim ihi duymadım duydum diye diye son aylar bitmez çok güzel bir bilgi benim sabah daha hareketli oluyor o zaman yapimyok yok
gun icinde istedigin bir zaman da.
genelde aksam 9 gece 1 arasi daha hreketliermis o yuzden karanlik bir odada karnina isik tutarsan da ise yararmis .
Çok iyi yaErkek diye beklediğimiz bebem kızmış arkadaşlar şu benim çocuklarım bana şaka yapmayı ne kadar çok seviyor
10 yaşındaki kızımada 22. Haftaya kadar erkek demişti doktor tüm maviler yerini pembeye değiştirmişti mecbur..Bu kez giydiricem mavileri de mecburAllah'tan daha odasını falan almamıştım bu kez sadece kıyafetle yırttım
Bazen cidden çok canımı yakıyor göbeğimde bi sorunmu var diğe düşünmeden edemiyorumBen de yanma değil ama ağrı oluyor göbek deliği çevresinde
evet canim biz konusmustuk. Ben daha doktoruma soramadim.Spicelover senle mi konuşmuştuk kordon kanı saklama mevzusunu? Benim bu hafta kontrolüm vardı, sordum doktoruma. O kök hücremin Allah korusun adını anmak istemediğimiz o hastalıklarda çocukta kullanılma şansı yokmuş, çünkü zaten hücre hasta olduğundan hastalık üretmiş, bu yüzden başkasından uyumlu kök hücre gerekirmiş. Büyüyünce de bu kez o kordon kanı miktarı yetersiz kalıyormuş.
Ancak bir kardeşi olur da kardeşi yine Allah korusun hasta olursa o zaman işe yarayabilirmiş.
Yani durumunuz çok müsaitse ve bunu da atlamayalım diyorsanız başvurabilirsiniz dedi. Ama bugünün koşullarında ve teknolojisinde çok uyumlu değilmiş.
Biz vazgeçtik gibi. Sadece aklıma şu geldi, yanlış okumadıysam Türkiye’de birkaç üniversite hastanesi alıyor bunu, ama sana has değil, açık kaynak olarak alıyor, hasta olan bir çocuk olur da senin çocuğun Kore’den kanı uyarsa kullanıyorlarmış. Belki buna faydamız dokunabilir.
bir de ben sadece o hastaliklar olur diye degilde , ornegin benim dedemin diz sivisi bitmisti bir tedavi varmis kok hucresi olsa onu deneyebilirdi.vucutta aradilar ama cok yasli oldugu icin bulamadilar . boyle seyler de de kullanilabilir mi diye soracagim bendeSpicelover senle mi konuşmuştuk kordon kanı saklama mevzusunu? Benim bu hafta kontrolüm vardı, sordum doktoruma. O kök hücremin Allah korusun adını anmak istemediğimiz o hastalıklarda çocukta kullanılma şansı yokmuş, çünkü zaten hücre hasta olduğundan hastalık üretmiş, bu yüzden başkasından uyumlu kök hücre gerekirmiş. Büyüyünce de bu kez o kordon kanı miktarı yetersiz kalıyormuş.
Ancak bir kardeşi olur da kardeşi yine Allah korusun hasta olursa o zaman işe yarayabilirmiş.
Yani durumunuz çok müsaitse ve bunu da atlamayalım diyorsanız başvurabilirsiniz dedi. Ama bugünün koşullarında ve teknolojisinde çok uyumlu değilmiş.
Biz vazgeçtik gibi. Sadece aklıma şu geldi, yanlış okumadıysam Türkiye’de birkaç üniversite hastanesi alıyor bunu, ama sana has değil, açık kaynak olarak alıyor, hasta olan bir çocuk olur da senin çocuğun Kore’den kanı uyarsa kullanıyorlarmış. Belki buna faydamız dokunabilir.
Benimkide doğumu yakın bir kadına öyle dedi öyle şeylere inanma dediBu arada kızlar, ben günde 1-2 hurma tüketiyordum, burada çok okudum zararlıymış diye ama onu da sordum doktoruma. Güldü, ne zararı olabilir, hurma yemekle doğum olsa doğumu yaklaşana yedirir bol bol normal doğum yaptırırdık dedi. Sizin gediğiniz günde birkaç adet hurmanın hiçbir zararı y da öyle bir etkisi yok dedi.
bir de ben sadece o hastaliklar olur diye degilde , ornegin benim dedemin diz sivisi bitmisti bir tedavi varmis kok hucresi olsa onu deneyebilirdi.vucutta aradilar ama cok yasli oldugu icin bulamadilar . boyle seyler de de kullanilabilir mi diye soracagim bende
hurmayi bilmiyorum da , ananas suyu ve ahududu yapragi cayi baya acilmaya destek veriyormus. 32.-34. haftadan sonra burada cok iciyorlarBu arada kızlar, ben günde 1-2 hurma tüketiyordum, burada çok okudum zararlıymış diye ama onu da sordum doktoruma. Güldü, ne zararı olabilir, hurma yemekle doğum olsa doğumu yaklaşana yedirir bol bol normal doğum yaptırırdık dedi. Sizin gediğiniz günde birkaç adet hurmanın hiçbir zararı y da öyle bir etkisi yok dedi.
IEvet kasik ağrısı oldi çok benimde bende oturayım bari biraz şimdi duzeldinizmi fitil 3 günlük verdi bana bide travozal krem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?