2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Artarsa doktora gozuk apandis de gobek cevresinde agriyla basliyo. Esimde olmustu bulanti da vardi

Kızlar mantar olmuşum suya elma sirkesi döküp biraz oturdum.bir zararı olmaz dimi daha önce sanki yapmıştı arkadaşlar öyle okumuştum yapan varmı bilgi verirmisinjiz
Canım sirke bana deva olmadı ya da ben ayarını tutturamadım. En son hindistancevizi yağı denedim nette okuyup o geçirdi mantarımı. arada kaşıntı olunca tekrarlıyorum.

Benim sıpaya bunu yaparsam 30. Sn biter şimdilik. belki ileriki haftalarda anasını biraz acırda biraz uyur

Ben mesela şimdi işeyler yiyeceğim. Bende de uykusuzluk var ve bu durum çok moralimi bozuyor. Sadece bikaç saat uyku ile işe gidiyorum bazen.

Bazısı da nazar değmesin diye sütüm geliyor demezmiş.

Hemşire niye yorum yapıyor ki ? Sen doktora sor

Çok geçmiş olsun umarım sorun olmaz. Daha önce teşhis konmuş muydu canım

Bu arada ebebek’te Minoris marka ürünlerde indirim var kızlar.
Sağol xanım, nasıl kalitesi doğal mı ürünleri

Canım sirke bana deva olmadı ya da ben ayarını tutturamadım. En son hindistancevizi yağı denedim nette okuyup o geçirdi mantarımı. arada kaşıntı olunca tekrarlıyorum.
Şükür bende olmadı ama bilmek için sürüyorum. H.cevizi yağını eriyince sıcı haldeyken sürmek mi lazım vajinaya veya kaşıntı bölgesine

Kızlar göbeğimin altından kasıklarıma aşırı derecede sancı giriyor yürüyemiyorum sancıdan
Bu ara bende de oluylr canım. Şöyle yavaş yavaş dolanıyorum, bi tuvalete gidiyorum falan hafifliyor ama geçmiyor. Bebeğin başı aşağı doğruymuş galiba ondan, baskı yapıyor galiba

Kızlar merhaba ödemleriniz ne durumda benim ellerim ve ayaklarım şişti bayatuzu kesmek dışında öneriniz var mı?
Ayaklarına soğuk su tut, masaj yaptır birisine, ayağını yükselt. Aklıma gelenler bunlar. Bide rahat sandalet, terlik tarzı giyiyorum ben. Çok ödem oluyordu bende

Selam kızlar. Normal doğum yapmak istiyorum ben sizler ne düşünüyorsunuz?
Ben bu yaşıma kadar (35) hep sezaryen yanlısıydım sanırım bu olumsuz doğum hikayelerinden etkilenmiştim..bir de yaşamayan bilmiyormuş gerçekten aşağısı hiçbir zaman eskisi gibi olmaz korkusu vardı ama gebeliğim ilerledikçe bu duygum değişmeye başladı. Bebek ve anne için en sağlıklısı ne şekilde ise ona karar veriyordur doktorlar tabi ki ama ben elimden geldiğince normal doğumu denemek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…