2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bir kere gitmiştim aşagıda kafası dedi ama baskı değil baya sancı var bacaklarıma vuruyor ağrısı inşallah yine kafasından dolayıdır

Bir kere gitmiştim aşagıda kafası dedi ama baskı değil baya sancı var bacaklarıma vuruyor ağrısı inşallah yine kafasından dolayıdır
Umarım canım, benim kasıklardan bacak arasına doğru gidiyor ağrı. Genişlemeden mi oluyor diye de düşünüyorum bazen, yani doğuma hazırlık olarak kemikler mi etkileniyor acaba bilmiyorum. Bebeğin başı da etkili olabilir wlbette. Bazen zor adım atıyorum. Umarım çok önemli bişey değildir

Çok geçmiş olsun canım ilk defa mı teşhis kondu? Bende de plasenta previa var ve kanamadan çok korkuyorum rüyalarıma bile giriyor
Daha öncede gittim kahverengi kanama ile 25.haftada bu kez kipkirmiziydi ve koltuğa geçmiş haberim yok lavaboda fark ettim gönlünü ferah tut inşallah birşey olmayacak daha erken teşhis için diyorlar ama suanki adı malesef previa

Torunundan dedesine kullanılsın istiyorsanız örneğin Hla uyum testi yapılıyor onun için uyumlu olursa kullanırsınız. Bebişin kendisi için diyorsanız alternatif tedaviler için kullanılıyor tabii ki. Ben daha önce kordon kanı bankasında çalıştım merak ettikleriniz varsa özelden yanıtlayabilirim

İnşallah hala ağrıdan uyyuyamadım

Temizlik ürünlerinde çok tavsiye edilmişti, ben de biberon temizleyici ve leke çıkarıcı aldım.

yok canim oyle kullansin istemiyorum sadece ornek vermek istedim . hani bizim
o korktugumuz hastaliklar degilde baska seyler icinde kullanilabiliyor diye.

Peki torundan dedeye / aile büyüğüne gibi düşünsek, o kordon kanı miktarı yeterli oluyor mu ki?

Dikişsiz yirtiksiz olunca toparlanmak daha kolay oluyormuş sen yinede korkma çatır çatır normal doğur bende hayırlısıyla normal istiyorum
Toparlanmada cok sıknti yasamadim ama dikissiz yirtksiz da degildi malesef canim.Tabi doktorlar aksini onermedikce normal dogum yapacagim insallah.Sen de kolaylkla normal dogum yaparsn insallah.Kacinci bebisti senin?Kime sorsam 2. Normal dogum cabuk oluyo diyor ama bakalim Allah buyuk :)

Benim hayırlısıyla 1. canım
Annem 4 doğumuda hayırlısıyla normal doğum yapmış diyorum inşAllah çatımda anneme çekmiştir
Yürüyüş yapiyormusun kolay olsun diye

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah peki durduk yere mi kanadı yani yorgunluk, iş güç vs etkiliyor mu acaba? Ya da kanama olacağı varsa dinlensen bile kanama oluyor mu?

Çok geçmiş olsun Allah bir daha yaşatmasın inşallah peki durduk yere mi kanadı yani yorgunluk, iş güç vs etkiliyor mu acaba? Ya da kanama olacağı varsa dinlensen bile kanama oluyor mu?
Canim ben doktoruma sordum bunu herşeye dikkat etsem yinede kanamam olabilirmi dedim malesef evet dedi..diğer şeyler elbette tetikliyor fakat olacaksa yine oluyo heralde canimm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…