Ilk gebeligimde bi gun uyandigimda gobek deligimin etrafinda tuhaf bi acima hissetmistim. Agri fln degildi. Drumu aradim muayeneye bile gerek gormedi genel cerrahiye git dedi. Gobek fitigi gebelige bagli oynayinca oluyomus meger. Dr egzersiz vermisti yerine koymayi ogretti sikinti kalmadi. Dogumdan sonra da hic kalmadi zaten. Dontora danismakta fayda var biBazen cidden çok canımı yakıyor göbeğimde bi sorunmu var diğe düşünmeden edemiyorumGöbek deliğim de şişmiş gibi sanki
Normal cnm. Vucut hazirliyo kendini. Ciksin diye ugrasmadiktan sonra bisey olmazGünaydın kızlar benim ara ara geceleri sütüm geliyor. Pijamalarımı leke yapıyor ve pijama kumaşı sertleşmiş oluyor uyandığımda. Normal mi ya endişelendim. Bu sabah da yüzümü yıkarken bir baktım pijamamın meme ucuna denk gelen yerleri lekeli.
Uyarmamaya çalışıyorum uçlarını. Sütümüz bol olsun inşallah bebişlerimiz doysun.Normal cnm. Vucut hazirliyo kendini. Ciksin diye ugrasmadiktan sonra bisey olmaz
Hay masallah. Ama anneler oyleymis yas cogu nornal dogum, simdiki gibi sezrryan nerdee. Evet yapiyorum tabi ama baska ekstra yaptgm bir sey yok.Benim hayırlısıyla 1. canım
Annem 4 doğumuda hayırlısıyla normal doğum yapmış diyorum inşAllah çatımda anneme çekmiştir
Yürüyüş yapiyormusun kolay olsun diye
O zaman normal doğumun sporla alakası yok dimi çünkü geçmişte spormu vardı çatımız dar değilse bebek hayırlısıyla sağlıklı bir pozisyonda geliyorsa her türlü normal doğurulurHay masallah. Ama anneler oyleymis yas cogu nornal dogum, simdiki gibi sezrryan nerdee. Evet yapiyorum tabi ama baska ekstra yaptgm bir sey yok.
Şaka felan 93 günmü kaldı senin altta öyle yazıyor vay be 3 ay 3 günümüz varHay masallah. Ama anneler oyleymis yas cogu nornal dogum, simdiki gibi sezrryan nerdee. Evet yapiyorum tabi ama baska ekstra yaptgm bir sey yok.
Bende ayni durum oldu 17 hafta kadar erkek dedi detaylıda kız detaylı doğrudur Yanilma olmaz dedim dedim suan sok 22 hafta kız dedi 17 pipi göstermişti farklı doktorlar bu arada alışveriş başladım insallah yeni bir sok yaşamamValla şaşırdım bende detaylıda bile erkek dedi doktor benim kızlar böyle sanırım
Bütün gün yatsak da olacağı varsa oluyor yani... Gerçekten düşündükçe psikolojim bozuluyor kanama oldu mu olacak mı diye. Sağlıkla bir doğursaydık hayırlısıylaCanim ben doktoruma sordum bunu herşeye dikkat etsem yinede kanamam olabilirmi dedim malesef evet dedi..diğer şeyler elbette tetikliyor fakat olacaksa yine oluyo heralde canimm
Bitki çayları zararlı diye biliyorumBol su, ıhlamur, kuşburnu çayı iyi geliyor diye biliyorum.
Bende pek yok gibi ama yüzüklerim olmuyor. Görünürde şiş görünmüyorum ama sanırım anlamadımKızlar merhaba ödemleriniz ne durumda benim ellerim ve ayaklarım şişti bayatuzu kesmek dışında öneriniz var mı?
Ay işte bu yırtılmadan korkuyorumEvet dikis atilmisti. Epidural yapilmisti canim
Benim memelerim büyüdü ama dediğin gibi akıntı hiç olmuyor bende.Günaydın kızlar benim ara ara geceleri sütüm geliyor. Pijamalarımı leke yapıyor ve pijama kumaşı sertleşmiş oluyor uyandığımda. Normal mi ya endişelendim. Bu sabah da yüzümü yıkarken bir baktım pijamamın meme ucuna denk gelen yerleri lekeli.
Hiç endişelenme canım o hiç belli olmaz benimde göğüslerim çok büyümedi hala eski sütyenlerimi takıyorum üzülüyordum sütüm olmaz diye ama geliyor artık azar azar o biraz beslenmemize ve sık sık emzirmemize bağlı.Benim memelerim büyüdü ama dediğin gibi akıntı hiç olmuyor bende.
Başkasında olduğunu duyunca da ben acaba sütüm mü olmıcak diyorum
Hicc telaş yapma canım zaten bizimki kapatmıyor bu iyi bişey. Bide senin ilk doğumun kanama riskin daha düşük sıkıntı yapma rahat ol. Yinede dikkat et tabiki kendine ben eğilip bı iş bile yapmiyorumBütün gün yatsak da olacağı varsa oluyor yani... Gerçekten düşündükçe psikolojim bozuluyor kanama oldu mu olacak mı diye. Sağlıkla bir doğursaydık hayırlısıyla
Canım valla kapatıyor mu kapatmıyor mu emin değilimHicc telaş yapma canım zaten bizimki kapatmıyor bu iyi bişey. Bide senin ilk doğumun kanama riskin daha düşük sıkıntı yapma rahat ol. Yinede dikkat et tabiki kendine ben eğilip bı iş bile yapmiyorum
Günde bir iki fincana benim doktorum onay verdi.Bitki çayları zararlı diye biliyorum
Canım takılma öyle şeylere. Her vücut farklı. Ben çocuğumu iki yaşına kadar emzirdim. Sütüm gayet de kaliteliydi. Oğlum tombikti. Çoğu kişinin emzirmedigi zamanlarda memelerinden şarıl şarıl süt akarken beniim bir damla bile akmadi. Meme ucuna konulan pamuklari almıştım doğum öncesinde hiç kullanmadim.Günaydın kızlar
Bende pek yok gibi ama yüzüklerim olmuyor. Görünürde şiş görünmüyorum ama sanırım anlamadımbol su ve yürüyüş önerdiklerini biliyorum cnaım arkadaşların önerileri dışında.
Ay işte bu yırtılmadan korkuyorum
Benim memelerim büyüdü ama dediğin gibi akıntı hiç olmuyor bende.
Canim ilk kizim 38. Haftada dogdu. Doktor dq bu da oyle olur muhtemelen dedi o yuzde n daha az gunum kaldigini dusunuyorumŞaka felan 93 günmü kaldı senin altta öyle yazıyor vay be 3 ay 3 günümüz var
Korkma ya ben pek sorun yasamadim yani öyle iz ve perine bolgesi agrisi kalici yirtik y asamadimGünaydın kızlar
Bende pek yok gibi ama yüzüklerim olmuyor. Görünürde şiş görünmüyorum ama sanırım anlamadımbol su ve yürüyüş önerdiklerini biliyorum cnaım arkadaşların önerileri dışında.
Ay işte bu yırtılmadan korkuyorum
Benim memelerim büyüdü ama dediğin gibi akıntı hiç olmuyor bende.
Valla idrar enfeksiyonum siddetli diye erken dogum riskim bile vardi 29. Haftada kasilmam olmustu oyuzden son haftalar hep dinleniyordum ona ragmen sukur normal dogum olmustu ama cok kilo almamistim 8 veya 9du belki onun etkisi vardiO zaman normal doğumun sporla alakası yok dimi çünkü geçmişte spormu vardı çatımız dar değilse bebek hayırlısıyla sağlıklı bir pozisyonda geliyorsa her türlü normal doğurulur
Benimki zaten yürüde demiyor kilo alma diyor adamderdi başı kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?