2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Günaydın kızlar benim ara ara geceleri sütüm geliyor. Pijamalarımı leke yapıyor ve pijama kumaşı sertleşmiş oluyor uyandığımda. Normal mi ya endişelendim. Bu sabah da yüzümü yıkarken bir baktım pijamamın meme ucuna denk gelen yerleri lekeli.

Bazen cidden çok canımı yakıyor göbeğimde bi sorunmu var diğe düşünmeden edemiyorum Göbek deliğim de şişmiş gibi sanki
Ilk gebeligimde bi gun uyandigimda gobek deligimin etrafinda tuhaf bi acima hissetmistim. Agri fln degildi. Drumu aradim muayeneye bile gerek gormedi genel cerrahiye git dedi. Gobek fitigi gebelige bagli oynayinca oluyomus meger. Dr egzersiz vermisti yerine koymayi ogretti sikinti kalmadi. Dogumdan sonra da hic kalmadi zaten. Dontora danismakta fayda var bi

Normal cnm. Vucut hazirliyo kendini. Ciksin diye ugrasmadiktan sonra bisey olmaz

Benim hayırlısıyla 1. canım
Annem 4 doğumuda hayırlısıyla normal doğum yapmış diyorum inşAllah çatımda anneme çekmiştir
Yürüyüş yapiyormusun kolay olsun diye
Hay masallah. Ama anneler oyleymis yas cogu nornal dogum, simdiki gibi sezrryan nerdee. Evet yapiyorum tabi ama baska ekstra yaptgm bir sey yok.

Hay masallah. Ama anneler oyleymis yas cogu nornal dogum, simdiki gibi sezrryan nerdee. Evet yapiyorum tabi ama baska ekstra yaptgm bir sey yok.
O zaman normal doğumun sporla alakası yok dimi çünkü geçmişte spormu vardı çatımız dar değilse bebek hayırlısıyla sağlıklı bir pozisyonda geliyorsa her türlü normal doğurulur
Benimki zaten yürüde demiyor kilo alma diyor adam derdi başı kilo

Valla şaşırdım bende detaylıda bile erkek dedi doktor benim kızlar böyle sanırım
Bende ayni durum oldu 17 hafta kadar erkek dedi detaylıda kız detaylı doğrudur Yanilma olmaz dedim dedim suan sok 22 hafta kız dedi 17 pipi göstermişti farklı doktorlar bu arada alışveriş başladım insallah yeni bir sok yaşamam

Canim ben doktoruma sordum bunu herşeye dikkat etsem yinede kanamam olabilirmi dedim malesef evet dedi..diğer şeyler elbette tetikliyor fakat olacaksa yine oluyo heralde canimm
Bütün gün yatsak da olacağı varsa oluyor yani... Gerçekten düşündükçe psikolojim bozuluyor kanama oldu mu olacak mı diye. Sağlıkla bir doğursaydık hayırlısıyla

Günaydın kızlar

Kızlar merhaba ödemleriniz ne durumda benim ellerim ve ayaklarım şişti bayatuzu kesmek dışında öneriniz var mı?
Bende pek yok gibi ama yüzüklerim olmuyor. Görünürde şiş görünmüyorum ama sanırım anlamadım bol su ve yürüyüş önerdiklerini biliyorum cnaım arkadaşların önerileri dışında.
Evet dikis atilmisti. Epidural yapilmisti canim
Ay işte bu yırtılmadan korkuyorum
Benim memelerim büyüdü ama dediğin gibi akıntı hiç olmuyor bende.
Başkasında olduğunu duyunca da ben acaba sütüm mü olmıcak diyorum

Benim memelerim büyüdü ama dediğin gibi akıntı hiç olmuyor bende.
Başkasında olduğunu duyunca da ben acaba sütüm mü olmıcak diyorum
Hiç endişelenme canım o hiç belli olmaz benimde göğüslerim çok büyümedi hala eski sütyenlerimi takıyorum üzülüyordum sütüm olmaz diye ama geliyor artık azar azar o biraz beslenmemize ve sık sık emzirmemize bağlı.

Bütün gün yatsak da olacağı varsa oluyor yani... Gerçekten düşündükçe psikolojim bozuluyor kanama oldu mu olacak mı diye. Sağlıkla bir doğursaydık hayırlısıyla
Hicc telaş yapma canım zaten bizimki kapatmıyor bu iyi bişey. Bide senin ilk doğumun kanama riskin daha düşük sıkıntı yapma rahat ol. Yinede dikkat et tabiki kendine ben eğilip bı iş bile yapmiyorum

Hicc telaş yapma canım zaten bizimki kapatmıyor bu iyi bişey. Bide senin ilk doğumun kanama riskin daha düşük sıkıntı yapma rahat ol. Yinede dikkat et tabiki kendine ben eğilip bı iş bile yapmiyorum
Canım valla kapatıyor mu kapatmıyor mu emin değilim doktorum sağ olsun ne dediği belirsiz bir öyle diyor bir böyle diyor. Yarın başka bir doktordan randevum var inşallah o zaman netleşir durumum

Kızlar ben bebeğimin hediyeliği için bir kuruma bağış yapmak istiyorum kurum seçemedim. Bu şekilde yapacak olan varsa yazabilir mi? Darüşşafaka, tema ,wwf gibi hem bağış yapıp hem hediyelik alabileceğim güvenilir bir vakıf arıyorum.

Canım takılma öyle şeylere. Her vücut farklı. Ben çocuğumu iki yaşına kadar emzirdim. Sütüm gayet de kaliteliydi. Oğlum tombikti. Çoğu kişinin emzirmedigi zamanlarda memelerinden şarıl şarıl süt akarken beniim bir damla bile akmadi. Meme ucuna konulan pamuklari almıştım doğum öncesinde hiç kullanmadim.

Korkma ya ben pek sorun yasamadim yani öyle iz ve perine bolgesi agrisi kalici yirtik y asamadim

Valla idrar enfeksiyonum siddetli diye erken dogum riskim bile vardi 29. Haftada kasilmam olmustu oyuzden son haftalar hep dinleniyordum ona ragmen sukur normal dogum olmustu ama cok kilo almamistim 8 veya 9du belki onun etkisi vardi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…