2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım valla kapatıyor mu kapatmıyor mu emin değilim doktorum sağ olsun ne dediği belirsiz bir öyle diyor bir böyle diyor. Yarın başka bir doktordan randevum var inşallah o zaman netleşir durumum
Tam olarak soylemedimi canım. Benim 17.haftadan beri uzanıyor diyolar . Hiç kapatmadi

İnşallah hala ağrıdan uyyuyamadım
Bilmiyorum bunu bilmek işe yarar mı ama bende uyuyamadım. Sanıyorum normal bir süreç. Ayağımda ağrı gibi çekme gibi bişey oluyor. Kasıklarım da ağrıyor zor hareket ediyorum ve bu moralimi çok bozuyor. Saat 1 civarı duşa girdim, serinledim, çıkmadan öncede ayağıma soğuk su tuttum öyle yattım. Kaçtı uyuduğum bilemiyorum. Ama derin uyuyamıyorum zaten. Sabah 7 de zorlanarak kalkıyorum. 7 ye kadar uyursam mutlu oluyorum hatta, dün 6 ya geliyordu kalktım duş aldım sonra uyuyamadım. Sersem gibi işe geldim. 4-5 saat anca uyuylrum genelde. Bazen oluyor bazen 6. Bu da geçer sağlık olsun diyorum. Doğumdan sonra yine uykusuz kalacağız ama inşallah ağrılar geçmiş olacak.

Temizlik ürünlerinde çok tavsiye edilmişti, ben de biberon temizleyici ve leke çıkarıcı aldım.
Bakayım onlara, çok sağol canım

cok gecmis olsun. kendinizi hic yormayip dinlenirseniz, atlatirsiniz bu donemi, ki hatta 32. haftaninda uzerine cikar.

yanma degilde boyle ara ara nokta atisi bir yerde sizi oluyor.

Darüşşafakaya yaptırabilirsin canım. Ben nikah hediyeliklerimi ordan yaptırmıştım. Benim eşim Darüşşafaka mezunu o yüzden gayet güvenilir olduğunu söyleyebilirim bebek hediyeliklerini de oraya yaptıracağım ben

Son düzenleme:
Kızlar merhaba ödemleriniz ne durumda benim ellerim ve ayaklarım şişti bayatuzu kesmek dışında öneriniz var mı?
Ayaklarimda ara gelen ve giden sismeler oldu, ozellikle seyahat ettigim donemlerde. Ancak ozellikle sol elimde 2 haftadir elimi acip kapatirken rahatsiz eden bir odem var. Sol tarafima yatma aliskanligim var, elimide basimin altina koyuyorum herhalde. Saat 4-5 gibi gozumu aciyorum sol el oldugu gibi uyusmus

Kızlar hastane çantasına neler koyacaksınız ? Aklıma gelenleri yazsam eksik var mı acaba bakar mısınız ? İnternette var ama kimisi çok abartı kimisinde bişey yok. Bakıyorum etrafa, herkes başka bişey söylüyor.
Bana;
1 gecelik kalın olmayan kısa kollu
1 pijama takımı çok kalın olmayan
Hırka
Çorap
Emzirme sütyeni
Külot
Islak mendil
Kağıt havlu
Çatal kaşık bardak yastık kılıfı falan( belki hastanedekiler içime sinmez)
Terlik
Depend
Yapılan tüm tahlil dosyaları vs.

Bebek için
Bez 2 boy alayım diyorum hangisi olacağını bilemem belki,, bikaç tane koyarım, paketle koymam.
Pamuk
2 takım hastane çıkışı( içinde zıbın, tulum, uzun kollu çıtçıtlı body, yelek, hırka, çorap, eldiven, ağız mendili, şapka olsun, takım olmasa da ben bu şekilde takım yaparım olmadı)
Battaniye 2 boy kalınlıkta
Kaşıklı biberon
Elektrikli cezve
Küçük paket mama
( bu sonuncuları face de okudum, bebek ilk başta emmezse sarılık olmasın diye mama veriliyormuş az da olsa bazı hastaneler kendisi hazırlayıp veriyormuş bazısı vermiyormuş ısrarla bebek emecek diyorlarmış ama bebek sarılığa çevirebilirmiş aç kalırsa. Ne olur olmaz diye alacağaım yanıma, kaşıklı biberon da normal biberona göre daha iyi bebek biberona alışmıyor böylece diyorlar)

Var mı sizce şu da olsun dediğiniz. Bide kapı süsü falan öyle ikramlık belki olur, o konuda kararsızım henüz

bunu duyduğuma çok sevindim. Magnet tarzi bir şey düşünüyorum zaten bir açacak var bir de taş magnet var seçeneklerde. oraya yaptırayım en iyisi :)

Anne için böyle bir liste yapmıştım bende.

Hastane - Anne İhtiyacı
Depend
Terlik
Sabahlık
2 Pijama Takımı - Emzirmeye uygun
3 Çift çorap
5 Kilot
Diş Fırçası - Macunu seti
Makyaj Çantası
Eve Dönüş Kıyafeti
Kirlileri koyulacağı Çanta
Havlu

bunu duyduğuma çok sevindim. Magnet tarzi bir şey düşünüyorum zaten bir açacak var bir de taş magnet var seçeneklerde. oraya yaptırayım en iyisi :)
Biz magnet yaptırmıştık şimdi tüm tanıdıkların dolaplarının üzerinde görmek mutlu ediyor büyük ihtimalle gene magnet yaptırırım

Nasılsınız kızlar 14 aylık bi bebişim var pek giremiyorum benim gibi olan var mı acaba küçük bebişi olup hamile olan

Canım bu sıcaklarda epey erimiş halde zaten o şekliyle sürüyorum ben az miktarda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…