2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Darüşşafaka güvenilirdir ben düzenli bağışçısıyım. Ama hediye seçenekleri var mı bilmiyorum o şekilde.

Düğün davetiyelerimi temadan yaptırmıştım 3 günde gelmişti çokta ilgililerdi. Yine aynı şekilde düşünüyorum. Ama tavsiyelerle şimdi bir darüşşafakaya da bakayım en iyisi

Son düzenleme:
Düğün davetiyelerimi temadan yaptırmıştım 3 günde gelmişti çokta ilgililerdi. Yine aynı şekilde düşünüyorum. Ama tavsiyelerle şimdi bir darüşşafakaya da bakayım en iyisi
Tema da olabilir baktım şimdi orada da çok güzel ürünler var. kafam karıştı kız :)

Bebek için 1-2 yedek tulum ve yine 1-2 çıtçıtlı içe giyeceği body ekleyebilirsin. Öyle teferruatlı şapka, önlük bilmem ne olmadan. Ne yapcakları belli olmuyor kirlenebiliyor. Kendine göğüs pedi, göğüs kalkanı vs aldıklarından koyabilirsin. Bir de hastaneden çıkarken giymeye rahat bi elbise veya tayt sweat tarzı bişey ekleyebilirsin
Tema da olabilir baktım şimdi orada da çok güzel ürünler var. kafam karıştı kız :)
Ben de temadan düşünüyorum. Henüz detaylı bakmadık daha Hastaneye de çikolata istiyorum ama daha ona da sıra gelmedi Şuan kendi gecelik, pijama işlerime yoğunlaştım

Bilmiyorım ama hala sancım var bildiğin yürüyemiyorum yürürken adet olacakmışım gibi sancı giriyor
Sıklığını takip et canım. Doktoruna da mutlaka ilet.
Aksam zaten kontrole gideceğim 5.10 dk bir gelen bir şey değil ama geçmedi de ilginç

Ben de temadan düşünüyorum. Henüz detaylı bakmadık daha Hastaneye de çikolata istiyorum ama daha ona da sıra gelmedi Şuan kendi gecelik, pijama işlerime yoğunlaştım
Ben alınacak ne varsa aldım. Kapı süsünü de yaptırdım artık ufak tefek hastane ikramlığı hediyelik falan bakıyorum. Artık kafam rahatlasın da gönül rahatlığıyla doğum eğitimlerine başlayayım

Yok yok hic kodlama oyle beynine. Ikinci gebelikte bende de gelmiyo ama ilkinda gayet de vardi yine olacak insallah niye olmasin. Sen vucuduna nasil uyari verirsen oyle oluyo aslinda. Israrla emzirmek gerek bebegin ihtiyacina gore vucut sekil aliyo

Kızlar merhaba.Her gün bir sorunla geliyorum ben de. Bugün hastalandım öyle bi hastalandım ki halsizlikden ayağa kalkamıyorum.Sabahdan beri 3'4 kere kustum.Ve aşırı belim ağrıyor. Ateşim de 38 bi türlü inmiyor.Doktor parol alabileceğimi söyledi. Ilacı da aldığım gibi çıkarıyorum.Sizce bebeğime bir zararı ola bilir mi bu kusmaların ateşin falan.Çok endişeliyim. Gebelik boyunca hiç bulantı ve kusmalarım olmamıştı.Sizce ne yapa bilirim çabuk geçmesi ve ateşimi önlemek için?

çok geçmiş olsun

Ay inş kızlar yaa. Bazen kendimi telkin ediyorum, herkesin vücudu farklı katre düşünme böyle diye

Korkma ya ben pek sorun yasamadim yani öyle iz ve perine bolgesi agrisi kalici yirtik y asamadim
Bazı kişilerde kalıcı şekil bozukluğu falan duydum, insanı tedirgin ediyor böyle hikayeler Zaten fiziksel olarak çok beğenmem, üstüne geçen senelerde bir yaralanma yaşadım ve dikiş atıldı, görünümünde farklılık oldu. Bir de burdan darbe yersem doğumdan sonra estetikçinin yolunu tutarım artık
Kuzum ben kendim için lansinoh meme kremi aldım hastane çantasına ekleyeceğim. Doğum yapmış burdaki birkaç arkadaş lk emzirmeden itibaren çok faydasını gördüklerini söylemişti. Tavsiye üzeribe hastane çantasına ekliyorum. Bir de kimileri göğüs pedi koyuyor çantaya. Henüz almadım ama ben de almayı düşünüyorum hastane çantası için. Şu an süt damlamıyor ama doğumla beraber ihtiyaç olabilir.
Yok yok hic kodlama oyle beynine. Ikinci gebelikte bende de gelmiyo ama ilkinda gayet de vardi yine olacak insallah niye olmasin. Sen vucuduna nasil uyari verirsen oyle oluyo aslinda. Israrla emzirmek gerek bebegin ihtiyacina gore vucut sekil aliyo
Evet birkaç arkadaşım pişman, "sütüm az diye mamaya başladım keşke az daha uğraşsaymışım dediler" hep. gelmese bile herhalde doktor pes et diyene kadar ben de uğraşırım diye düşünüyorum. Çünkü mesla o arkadaşlarımdan biri, kendi annesinin ısrarıyla başlamış mamaya :/

Sağol canım, yakın şeyler yazmışız yine bi sabahlık kullanıd mıyım bilmiyorum olmazsa alırım bi tane, aslında hırka diye düşünmüştüm ama sabahlık da olur. Makyaj çantası hiç aklıma gelmemişti iyi hatırlattın foto falan olacak, süslenmek şart. Aslında acıbademin paketinde fön varmış, makyaj da ekleseler ya

Canım bu sıcaklarda epey erimiş halde zaten o şekliyle sürüyorum ben az miktarda.
Sağol canım, aklımda olsun, hamilelikte oluyormuş mantar kaşıntı falan, inşallah olmaz hiçbirimizde. Korkuyorum, kaşınma k zaten sinir stres eder ama asıl bebeğe bişey olur korkusu çok kötü.

Çok sağol canım, uzun kollu çıtçıtlılardan falan 5-10 tane koyayım diyorum. Ağız mendili de öyle bol bol olsun. İlk bebeğim olacak ya tecrübesizim epey göğüs pedi ve kalkanda aklımda çok sağol. İnşallah ihtiyaç kalmaz.

Bilmiyorım ama hala sancım var bildiğin yürüyemiyorum yürürken adet olacakmışım gibi sancı giriyor

Aksam zaten kontrole gideceğim 5.10 dk bir gelen bir şey değil ama geçmedi de ilginç
Canım istersen bi doktorunu ara. Belki kontrole çağırır.

çok geçmiş olsun
Teşekkürler

Ben hastanede soracaktım bugün doğum çantası için listeniz var mı diye unuttum ya
O kdr sıra bekledim ki belim ağrıdı oturduğum yerde
Şekerden korkmuştum
Bir sorun görünmüyor dedi Dr hanım çok şükür
Kafası 31 haftalıkmış karnı 29
Ben 29.haftadayım
Benzer durumda olan var mı nasıl oluyor bu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…