Ya bence özellikle kadın doğum doktorlarının ulaşılabilir olması çok önemli. Zaten çoğu kişi acil olmayan durumlarda aramaz. Ben şimdiye kadar bir kere bile aramadım ama sorum ya da bir sıkıntım olduğunda WhatsApp üzerinden yazdım kısa ve öz şekilde, kendisi de müsait olunca dönüş yaptı. Diğer türlü olsaydı ben sanırım doktor değiştirirdim. Hele ki son dönemlerde sancı da olabiliyor, bilmediğimiz şeyler de başımıza gelebiliyor o yüzden doktorun ulaşılabilir olması bana önemli geliyor
Philips aventinkini her bebek alıyor diyorlar biz de kullandık onu daha önce o yüzden ben şu an için onu aldım. Bibslerde de gözüm var ama onu 2 aydan sonra falan alırım sanırım yenidoğan için sanki bana zorlanır gibi geliyor. Ya da baştan alışması için alıp versem mi kararsızımbende koydum emzik acaba hangisini alicak
Bugün yine pozitif çıktım o yüzden hastaneye gidemedim ,Canım benim de geçen hafta adet sancısı gibi ağrılarım oldu ama sanırım seninki kadar yoğun değil. Doktorum nst ye soktu bir çıktı bir çıkmadı iki kere nst'ye girdim. Hatta sancı ikincisinde de çıksaydı hastaneye yatışım yapılacaktı. Mutlaka nst ye soksun doktorun. Geçmiş olsun inşallah genişleme ağrısıdır. Sanki benim o ağrılar geçince karnım iyice genişledi öyle hissediyorum.
Tabii canım şartları değerlendirip öyle karar vermek lazım zaten riskli gebeliklerde güvenilir doktor da bulmak çok zor :/Zaten doktor değiştirmek istiyorum ama riskli bir gebeliğim var. Adana'da gidebileceğim çok iyi bir doktor daha var o da acıbademle çalışıyor doğum için. Çok karşılayacak durumda değilim onun masraflarını
önceki kayıplarımı falan bu doktorum bildiği için öyle kaldık bunda..
Çok geçmiş olsun canım nasılsın pekiBugün yine pozitif çıktım o yüzden hastaneye gidemedim ,
Aynı durumdayım bildiğin ıslak saçla geziyorum terden sıkı toplasam başım ağrıyo gevşek toplasam açılıp bi yerlerime değiyor hayatımda ilk defa uzun saçtan bıktım.Heran bir cilginlik yapip saclarima makasla dalabilirim. 2 gundur saclarima taktim. Sicaklardan da cok bunaliyorum. Bu geceyi esimin tras makinesini elime almadan atlatabilirsem yarin kuafore gidip kes omuzlardan yukari diycem.
İdrar enfeksiyonunun belirtileri var mıydı? Benim de idrarda hemoglobin çıkmış, internette idrar enfeksiyonu olabilir yazıyor ama ne yanma ne ağrı bir şey hissetmiyorum.Valla idrar enfeksiyonum siddetli diye erken dogum riskim bile vardi 29. Haftada kasilmam olmustu oyuzden son haftalar hep dinleniyordum ona ragmen sukur normal dogum olmustu ama cok kilo almamistim 8 veya 9du belki onun etkisi vardi
bende bir avente bir bibs aldm yeni dogan icin. birini alsinda hangisi oldugu cok onemli degilPhilips aventinkini her bebek alıyor diyorlar biz de kullandık onu daha önce o yüzden ben şu an için onu aldım. Bibslerde de gözüm var ama onu 2 aydan sonra falan alırım sanırım yenidoğan için sanki bana zorlanır gibi geliyor. Ya da baştan alışması için alıp versem mi kararsızım
Ben erken doğma ihtimallerine karşı hazırda bulunsun istiyorum canım sağıp götürmek gerekir belki. Veya sağarak sütü arttırıyorlar, süt gelmiyorsa gelmesini sağlıyorlar.Pompa almadım henüz ben uzun bi süre evdeyim diye. Gerek olursa belki hastane tipi pompa kiralayabilirim. Benim oğlumda kıyafeti hiç kan olmadı canım bi sıkıntı yaşamadık
Canım bu bizim gibiler için de zararsız mı ? Malum biz hareket etmeye korkuyoruzCanım masa pozisyonu dedikleri 2 dirsek 2 dizin üstüne gelip çok nazikçe sırayla sağa sola aşağı yukarı esnetebilirsin belini. Bana çok iyi geliyor. Risksiz de bir hareket merak etme.
Evet Medicana da doğum yapacağım Daha evvel de burada yazmıştım tek bir firmayla calismalari çok kritik.Video vs istemeyince bir de yoğun döneme denk gelirse bebekler saçma sapan stajyer gibi insanlar gönderiyorlarmis.Eger anlaşmaya karar verirsen İşinin ehli birisinin girmesini iste doğuma.Arkadasin fotoğraflarını gördüm hepsi tek açıdan 10 adet yapmışlar albüme basmışlar vermişler sıfır emek.Ben henüz karar vermedim fiyat için konuşmadım o sebeple gelecek hafta aramayı planliyordum sen arayıp konuşursan haber et paslasalim
Benimki tamamen bilgisizlikEline sağlık listeyi çok güzel toparlamışsın . Ben sadece şeye takıldım. Depend zaten kilot şeklinde oluyor ben ilk doğumumda dependin üzerine tekrar kilot giymedim gerek olmadı hiç. 5 tane kiloda gerek kalmayabilir gibime geliyor
Covide dair aslında hiçbir şeyim yok ama neden pozitif anlamadım sadece kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyor bebek hareketli ama belkide zaman daraldıkca vücut kendini mi hazırlıyor bilmiyorumÇok geçmiş olsun canım nasılsın peki
Tqm hatrlamiyorum ama cok sık idrara sıkstgmı ve enfeksiyon ilerlediginden kasilmalara sebep oldugunu cok iyi hwtrliyorum.İdrar enfeksiyonunun belirtileri var mıydı? Benim de idrarda hemoglobin çıkmış, internette idrar enfeksiyonu olabilir yazıyor ama ne yanma ne ağrı bir şey hissetmiyorum.
Bede çok istiyorum hergün yıkamaktan bıktımHeran bir cilginlik yapip saclarima makasla dalabilirim. 2 gundur saclarima taktim. Sicaklardan da cok bunaliyorum. Bu geceyi esimin tras makinesini elime almadan atlatabilirsem yarin kuafore gidip kes omuzlardan yukari diycem.
Çok şükür belirti yokmuş canım bazen yalancı pozitiflik oluyormuş öyle bir şey mi acaba? Bence de vücut kendini hazırlıyor yavaş yavaş doğumaCovide dair aslında hiçbir şeyim yok ama neden pozitif anlamadım sadece kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyor bebek hareketli ama belkide zaman daraldıkca vücut kendini mi hazırlıyor bilmiyorum
Evet canın sen tekrar ara bakalım ısrar et doktorla görüşücem diye, umarım önemli bişey çıkmaz.Evet özel üniversite hastanesi ama sanki askeri hastane saçma sapan kuralları varzaten önceden antibiyotik ve monurol yazmıştı diye çok üstelemedim ama aklımda kaldı, arayacağım tekrar
Elbette doktora ulaşmak önemli canım ama gerçekten gerekliyse. Senin için demiyorum ama en ufak önemsiz şeyde mesaj bile atmadan saate bakmadan doktoru arayıp rahatsız eden vardır mutlaka.onlar da insan. Yani önemliyse aranmalı, ben duruma göre eğer acil değilse hasstaneden denerim ulaşmayı. Ulaşamazsam ve gerçekten acilse o zaman whatsapp tan mesaj atarım. O yüzden herkese numaralarını vermemelerini anlıyorum. Benim işyerimde yardım için numaralarını verdi bikaç arkadaşım gelen kişilere. Yani yardımcı olmak için iyi niyetli. Gecenin köründe arayanlar mı dersin ödemeli çağrı atanlar mı ararsın. Her insan bir değil. Bizde böyle yapıyorlarsa doktorlar nasıldır düşünemem bileYa bence özellikle kadın doğum doktorlarının ulaşılabilir olması çok önemli. Zaten çoğu kişi acil olmayan durumlarda aramaz. Ben şimdiye kadar bir kere bile aramadım ama sorum ya da bir sıkıntım olduğunda WhatsApp üzerinden yazdım kısa ve öz şekilde, kendisi de müsait olunca dönüş yaptı. Diğer türlü olsaydı ben sanırım doktor değiştirirdim. Hele ki son dönemlerde sancı da olabiliyor, bilmediğimiz şeyler de başımıza gelebiliyor o yüzden doktorun ulaşılabilir olması bana önemli geliyor
Alin benden de o kadar. Cekilir dert degil.Aynı durumdayım bildiğin ıslak saçla geziyorum terden sıkı toplasam başım ağrıyo gevşek toplasam açılıp bi yerlerime değiyor hayatımda ilk defa uzun saçtan bıktım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?