2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277

Zaten doktor değiştirmek istiyorum ama riskli bir gebeliğim var. Adana'da gidebileceğim çok iyi bir doktor daha var o da acıbademle çalışıyor doğum için. Çok karşılayacak durumda değilim onun masraflarını
önceki kayıplarımı falan bu doktorum bildiği için öyle kaldık bunda..

bende koydum emzik acaba hangisini alicak
Philips aventinkini her bebek alıyor diyorlar biz de kullandık onu daha önce o yüzden ben şu an için onu aldım. Bibslerde de gözüm var ama onu 2 aydan sonra falan alırım sanırım yenidoğan için sanki bana zorlanır gibi geliyor. Ya da baştan alışması için alıp versem mi kararsızım

Bugün yine pozitif çıktım o yüzden hastaneye gidemedim ,

Tabii canım şartları değerlendirip öyle karar vermek lazım zaten riskli gebeliklerde güvenilir doktor da bulmak çok zor :/

S Sntr sen medicanada doğum yapcaktın yanlış hatırlamıyorsam. Bugün biz de görüştük de doktorum orda doğum yaptırıyor diye. Fotoğraf işini sordum da stüdyo ekremle anlaşmalıymış başka fotoğrafçı giremezmiş

Heran bir cilginlik yapip saclarima makasla dalabilirim. 2 gundur saclarima taktim. Sicaklardan da cok bunaliyorum. Bu geceyi esimin tras makinesini elime almadan atlatabilirsem yarin kuafore gidip kes omuzlardan yukari diycem.
Aynı durumdayım bildiğin ıslak saçla geziyorum terden sıkı toplasam başım ağrıyo gevşek toplasam açılıp bi yerlerime değiyor hayatımda ilk defa uzun saçtan bıktım.

Valla idrar enfeksiyonum siddetli diye erken dogum riskim bile vardi 29. Haftada kasilmam olmustu oyuzden son haftalar hep dinleniyordum ona ragmen sukur normal dogum olmustu ama cok kilo almamistim 8 veya 9du belki onun etkisi vardi
İdrar enfeksiyonunun belirtileri var mıydı? Benim de idrarda hemoglobin çıkmış, internette idrar enfeksiyonu olabilir yazıyor ama ne yanma ne ağrı bir şey hissetmiyorum.

bende bir avente bir bibs aldm yeni dogan icin. birini alsinda hangisi oldugu cok onemli degil

Pompa almadım henüz ben uzun bi süre evdeyim diye. Gerek olursa belki hastane tipi pompa kiralayabilirim. Benim oğlumda kıyafeti hiç kan olmadı canım bi sıkıntı yaşamadık
Ben erken doğma ihtimallerine karşı hazırda bulunsun istiyorum canım sağıp götürmek gerekir belki. Veya sağarak sütü arttırıyorlar, süt gelmiyorsa gelmesini sağlıyorlar.

Canım masa pozisyonu dedikleri 2 dirsek 2 dizin üstüne gelip çok nazikçe sırayla sağa sola aşağı yukarı esnetebilirsin belini. Bana çok iyi geliyor. Risksiz de bir hareket merak etme.
Canım bu bizim gibiler için de zararsız mı ? Malum biz hareket etmeye korkuyoruz

Evet Medicana da doğum yapacağım Daha evvel de burada yazmıştım tek bir firmayla calismalari çok kritik.Video vs istemeyince bir de yoğun döneme denk gelirse bebekler saçma sapan stajyer gibi insanlar gönderiyorlarmis.Eger anlaşmaya karar verirsen İşinin ehli birisinin girmesini iste doğuma.Arkadasin fotoğraflarını gördüm hepsi tek açıdan 10 adet yapmışlar albüme basmışlar vermişler sıfır emek.Ben henüz karar vermedim fiyat için konuşmadım o sebeple gelecek hafta aramayı planliyordum sen arayıp konuşursan haber et paslasalim

Benimki tamamen bilgisizlik ilk doğum olacak nasipse

Çok geçmiş olsun canım nasılsın peki
Covide dair aslında hiçbir şeyim yok ama neden pozitif anlamadım sadece kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyor bebek hareketli ama belkide zaman daraldıkca vücut kendini mi hazırlıyor bilmiyorum

İdrar enfeksiyonunun belirtileri var mıydı? Benim de idrarda hemoglobin çıkmış, internette idrar enfeksiyonu olabilir yazıyor ama ne yanma ne ağrı bir şey hissetmiyorum.
Tqm hatrlamiyorum ama cok sık idrara sıkstgmı ve enfeksiyon ilerlediginden kasilmalara sebep oldugunu cok iyi hwtrliyorum.
Fakwt bu seneki gecirdiklerimde yanma kasinti vs olmadi sadece ust genital ( alt karin bolgesi) bolgede rahatsizlik hissi ve kasik agrim olmustu bu sikayetlerle gitmstm

mauve
Dediklerin bunlarmi tatlım
Kalorifer olsa dahi iyi olurmu terletmezmi

Eklentiler

• Screenshot_20220826-175048_Trendyol.webp
    20,4 KB · Görüntüleme: 63
  • Screenshot_20220826-174947_Trendyol.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 68
Covide dair aslında hiçbir şeyim yok ama neden pozitif anlamadım sadece kasıklarımda ağrı var bacaklarıma vuruyor bebek hareketli ama belkide zaman daraldıkca vücut kendini mi hazırlıyor bilmiyorum
Çok şükür belirti yokmuş canım bazen yalancı pozitiflik oluyormuş öyle bir şey mi acaba? Bence de vücut kendini hazırlıyor yavaş yavaş doğuma

Reactions: 11K
Evet özel üniversite hastanesi ama sanki askeri hastane saçma sapan kuralları var zaten önceden antibiyotik ve monurol yazmıştı diye çok üstelemedim ama aklımda kaldı, arayacağım tekrar
Evet canın sen tekrar ara bakalım ısrar et doktorla görüşücem diye, umarım önemli bişey çıkmaz.
Elbette doktora ulaşmak önemli canım ama gerçekten gerekliyse. Senin için demiyorum ama en ufak önemsiz şeyde mesaj bile atmadan saate bakmadan doktoru arayıp rahatsız eden vardır mutlaka.onlar da insan. Yani önemliyse aranmalı, ben duruma göre eğer acil değilse hasstaneden denerim ulaşmayı. Ulaşamazsam ve gerçekten acilse o zaman whatsapp tan mesaj atarım. O yüzden herkese numaralarını vermemelerini anlıyorum. Benim işyerimde yardım için numaralarını verdi bikaç arkadaşım gelen kişilere. Yani yardımcı olmak için iyi niyetli. Gecenin köründe arayanlar mı dersin ödemeli çağrı atanlar mı ararsın. Her insan bir değil. Bizde böyle yapıyorlarsa doktorlar nasıldır düşünemem bile

Aynı durumdayım bildiğin ıslak saçla geziyorum terden sıkı toplasam başım ağrıyo gevşek toplasam açılıp bi yerlerime değiyor hayatımda ilk defa uzun saçtan bıktım.
Alin benden de o kadar. Cekilir dert degil.
saclarim cok ve kabarik, o nedenle cok kisa kestiririrsem cali supurgesine donerim diyordum. Farkettim ki hafif hafif azalmis saclar, dogumdan sonra da biraz azalma olur dediler. bundan cesaretle gidip omuz hizamda kut kestireyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…