2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben pirinç patates beyaz ekmek vs hiç tüketmiyorum ve akşam tokluğum da gayet normal çıkıyor bir tek gece öğününden şüpheliyim diyetisyene onu sordum gece öğünümde 23’te meyve var acaba o etkiler mi diye onu çıkardı bakalım He bir de şu var gün içinde meyve de yesem yemek de yesem açlıklarım gayet düşük çıkıyor akşam ve öğlen açlık bir tek sabahta böyle bir sorun var

Linkinizi açtığımda şöyle bir bildirim geldi ekrana içim pır pır etti hamilelerin duası tutarmış allahım sen konuyu biliyorsun
soyle bisi kuzum

Eklentiler

• FF627606-BC4C-4A32-AC83-603BBB75D517.webp
    30,4 KB · Görüntüleme: 105
  • 84151930-A9ED-40DD-8466-0C96F32EE55F.webp
    35,2 KB · Görüntüleme: 76
  • ED86BC40-68DD-41DF-88BD-349ED272B037.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 77
  • 3F8C941E-87E0-4760-958B-77CC68E54710.webp
    34,9 KB · Görüntüleme: 103
Domates sosundan başla kuzum en büyük kolaylık
Geçen yıl ilk defa deneyimlemiştim ve çok beğenmiştim ben de. Bu sene malesef yapamıyorum. Birisinin sayfasında domatesi çiğ bi şekilde yemeklik doğrayıp buzluğa attıklarını gördüm küçük paketler aldım eşime o şekilde yaptıracağım k az da olsa yemek yaparken hız kazandırır en azından dedim. Hiç bu şekilde deneyen oldu mu nasıl oluyor tadı acaba? Sayfasında gördüğüm kişi koyduğumuz gibi çıkıyor demişti ama umarım öyle olur tadı

Benim de kasık ağrım ve sağda toplanma ve gerilme şeklinde tuhaf şeyler oluyor bugün gebelik şekeri için gittiğim diyabet doktoru idrarda enfeksiyon var dedi belki kasık ağrısı ondandır diyorum ama yarın bir kadın doğuma gideceğim iyice baksınlar bakalım bebek ne alemde

Çiğ debzeyi bende atıyorum. Çok iyi oluyo. Sarma ve lahmacun için kırmızı yeşil biber domates i robota vurup posetleyip atıyorum. Diğer yemekler için doğrayıp atıyorum. Bol bol çiğ sebze atmaya çalışıyorum. Hatta tüm biberi atıp buzlu bir şekilde kizarta bilirsin farkı olmuyo tazeden

benimki içimde kayıyormuş gibi bide karnıma kendini bastırıyormuş gibi değişik bir his
Benimki de aynı. Gerindiğini bile hissediyorum. Alttan üstten aynı anda itiyor çünkü. Ve bazen vurduğunda karnım sallanıyor bildiğin. Açıkçası oğlum böyle değildi bunun bu halleri bana garip geliyor o yüzden ama normaldir

Benim de öyle. Güçlü tekmeler yok ama uzun süre içerde sürekli dönüyor sanki
Evet bundan sonra daha şiddetli olacak dedi doktor kafası aşağıda olduğu içinde
Ben hastaneden geliyorum 16 eylülde gel 32 haftnda rapor yazalım dedi çalışır ya da çalışamaz diye bebekte sıkıntı yok baş aşspı duruyor dedi belki seninki de öyleyse kasık ağrısı yapıyordur
Şahsi fikrim kesinlikle tek isimden yana. Zaten soy isminizde uzunmuş. Atlas bi de daha anlamı geniş gibiyken Batı ile daraltılmış oluyo gibi sanki.
Tek isim olacak çocuğa işkence çektirmeye gerek yok
Normalmişş

Teşekkür ederim ben de deneyeceğim bu sene bakalım.

bunların aynısı benimde yalancı kasılmamıymış :O
Hepsi kasilma olmayabilir tabi surekli olan birşeyse tekme gibi değilde karında sertleşme ile 3.5dk dan fazla süren meselq yarim saat kadar tekrar eden belde ozellikle agri yapanlardan bahsetti yalanci kasilma olabilir diye. Ben birkaç kez korktum. Oglumda catlagim yoktu bu gebelikte karnim o kadar dışa one doğru yamuluyorki catlaklarim oldu artiyor lierac vs kullaniyorum birde

Ayni durumdayız ya sallaniyorum bazen hatta karnim aniden hareket edince

aynen banada arkadaslarim onerdi zaten , yoksa ben almazdim

Astralbaby den tulum alacakken son anda vazgeçip hobidikten aldım inşallah memnun kalırım çünkü çok hoşuma gitti kapı süsü için cidden herkese kolaylıklar diliyorum içime sinen parça olmayınca bir kaç parçayı ayrı yerlerden sipariş verip kendim birlestirme kararı aldım ama biraz pahalıya patladı.Son aylarda insanın eli ayağına karisiyormus cidden ne yapacağımı sasirdim.insallah son an a hiç bişey kalmadan mis gibi yetişir her işimiz

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-31-21-33-20-851_com.instagram.android.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 97
Ben öyle yapıyorum canım. Çok güzel oluyor. Hatta atıyorum taze fasulyeyi üstüne domatesini doğrayıp öyle koyuyorum. Dışarda acmayacaksin ama. Direkt tencereye koyup üstüne hafif kaynar su döküyorum muhteşem oluyor.

Normal doğumda yaptım sezeryanda ikisinde de hiç bişey almadim hastane temin etti hasta yatak bezi serip pamuk koyuyorlar kalin eve gecincede ped koydum.siz bilirsiniz tabi.
Ben bir paket dependi bitiremeden pede geçmiştim . Birkaç güne adet kanı miktarında olmuştum ama herkesin farklı da olabilir canım.
yalancı kasılma olabiliyor canım bu haftalarda
lohusalıkta adet sancısı tipinden bir ağrı çekilmiyor diye biliyorum canım ya belki başka ağrılar olur ama adet ağrısı olur mu bilmem

İnşallah olmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…