Ben pirinç patates beyaz ekmek vs hiç tüketmiyorum ve akşam tokluğum da gayet normal çıkıyor bir tek gece öğününden şüpheliyim diyetisyene onu sordum gece öğünümde 23’te meyve var acaba o etkiler mi diye onu çıkardı bakalım He bir de şu var gün içinde meyve de yesem yemek de yesem açlıklarım gayet düşük çıkıyor akşam ve öğlen açlık bir tek sabahta böyle bir sorun varSelamlar, endokronoloji hocasinin bakip vermesi ilaci daha dogru. Bende takip yapan hoca ileri tetkik istedi, tetkik yapildi ve normal dendi degerlerim ama takip ediliyorum hala. Sabah aclik benim gozlemim, aksam yemeginde yedigim ture bagli degisiyor. Bir seferinde esim vegan bir restorana goturdu, hersey pirincli zeytinyagli bir de nar eksisi dokerek getirdiler. Mecbur yedim, aksam tokluk ve sabah yuksek cikti. Bir aksam patates oturtma yedim, hem aksam tokluk hem sabah aclik yuksek cikti. Proteini guzel tukettigim gunlerde gayet dusuk cikiyor. Ama isin icine pirinc-patates vs girdimi malesef kotu
soyle bisi kuzumLinkinizi açtığımda şöyle bir bildirim geldi ekrana içim pır pır ettihamilelerin duası tutarmış allahım sen konuyu biliyorsun
Geçen yıl ilk defa deneyimlemiştim ve çok beğenmiştim ben de. Bu sene malesef yapamıyorum. Birisinin sayfasında domatesi çiğ bi şekilde yemeklik doğrayıp buzluğa attıklarını gördüm küçük paketler aldım eşime o şekilde yaptıracağım k az da olsa yemek yaparken hız kazandırır en azından dedim. Hiç bu şekilde deneyen oldu mu nasıl oluyor tadı acaba? Sayfasında gördüğüm kişi koyduğumuz gibi çıkıyor demişti ama umarım öyle olur tadıDomates sosundan başla kuzum en büyük kolaylık
Benim de kasık ağrım ve sağda toplanma ve gerilme şeklinde tuhaf şeyler oluyor bugün gebelik şekeri için gittiğim diyabet doktoru idrarda enfeksiyon var dedi belki kasık ağrısı ondandır diyorum ama yarın bir kadın doğuma gideceğim iyice baksınlar bakalım bebek ne alemdeKızlar ben bebek hareketini artık tekme atma değil de içimde gezme kendini sürtme gibi hissediyorum bayadır tekme attığını bile hatırlamıyorum bunu adı sancı mı doğrusu covitden sonra kontrole gel dedi bu akşam gideceğim ama size de soruyim dedim ve kasıklarım aşırı derecede ağrıyor çok erken değil mi kasık ağrısı için
Çiğ debzeyi bende atıyorum. Çok iyi oluyo. Sarma ve lahmacun için kırmızı yeşil biber domates i robota vurup posetleyip atıyorum. Diğer yemekler için doğrayıp atıyorum. Bol bol çiğ sebze atmaya çalışıyorum. Hatta tüm biberi atıp buzlu bir şekilde kizarta bilirsin farkı olmuyo tazedenGeçen yıl ilk defa deneyimlemiştim ve çok beğenmiştim ben de. Bu sene malesef yapamıyorum. Birisinin sayfasında domatesi çiğ bi şekilde yemeklik doğrayıp buzluğa attıklarını gördüm küçük paketler aldım eşime o şekilde yaptıracağım k az da olsa yemek yaparken hız kazandırır en azından dedim. Hiç bu şekilde deneyen oldu mu nasıl oluyor tadı acaba? Sayfasında gördüğüm kişi koyduğumuz gibi çıkıyor demişti ama umarım öyle olur tadı
Benimki de aynı. Gerindiğini bile hissediyorum. Alttan üstten aynı anda itiyor çünkü. Ve bazen vurduğunda karnım sallanıyor bildiğin. Açıkçası oğlum böyle değildi bunun bu halleri bana garip geliyor o yüzden ama normaldirbenimki içimde kayıyormuş gibi bide karnıma kendini bastırıyormuş gibi değişik bir his
Evet bundan sonra daha şiddetli olacak dedi doktor kafası aşağıda olduğu içindeBenim de öyle. Güçlü tekmeler yok ama uzun süre içerde sürekli dönüyor sanki
Ben hastaneden geliyorum 16 eylülde gel 32 haftnda rapor yazalım dedi çalışır ya da çalışamaz diye bebekte sıkıntı yok baş aşspı duruyor dedi belki seninki de öyleyse kasık ağrısı yapıyordurBenim de kasık ağrım ve sağda toplanma ve gerilme şeklinde tuhaf şeyler oluyor bugün gebelik şekeri için gittiğim diyabet doktoru idrarda enfeksiyon var dedi belki kasık ağrısı ondandır diyorum ama yarın bir kadın doğuma gideceğim iyice baksınlar bakalım bebek ne alemde
Tek isim olacak çocuğa işkence çektirmeye gerek yokŞahsi fikrim kesinlikle tek isimden yana. Zaten soy isminizde uzunmuş. Atlas bi de daha anlamı geniş gibiyken Batı ile daraltılmış oluyo gibi sanki.
NormalmişşBenimki de aynı. Gerindiğini bile hissediyorum. Alttan üstten aynı anda itiyor çünkü. Ve bazen vurduğunda karnım sallanıyor bildiğin. Açıkçası oğlum böyle değildi bunun bu halleri bana garip geliyor o yüzden ama normaldir
Ben de aldım bundan. Herkes çok övmüş. Emzirirken sağdan soldan da açılmaz. Puset örtüsü için de güzel yine uçuşmaz. Mama sandalyesine, market arabasına bile koyabiliyormuşuz hatta umarım kullanımı da dendiği kadar rahattırsoyle bisi kuzum
Teşekkür ederim ben de deneyeceğim bu sene bakalım.Çiğ debzeyi bende atıyorum. Çok iyi oluyo. Sarma ve lahmacun için kırmızı yeşil biber domates i robota vurup posetleyip atıyorum. Diğer yemekler için doğrayıp atıyorum. Bol bol çiğ sebze atmaya çalışıyorum. Hatta tüm biberi atıp buzlu bir şekilde kizarta bilirsin farkı olmuyo tazeden
Hepsi kasilma olmayabilir tabi surekli olan birşeyse tekme gibi değilde karında sertleşme ile 3.5dk dan fazla süren meselq yarim saat kadar tekrar eden belde ozellikle agri yapanlardan bahsetti yalanci kasilma olabilir diye. Ben birkaç kez korktum. Oglumda catlagim yoktu bu gebelikte karnim o kadar dışa one doğru yamuluyorki catlaklarim oldu artiyor lierac vs kullaniyorum birdebunların aynısı benimde yalancı kasılmamıymış :O
Ayni durumdayız ya sallaniyorum bazen hatta karnim aniden hareket edinceBenimki de aynı. Gerindiğini bile hissediyorum. Alttan üstten aynı anda itiyor çünkü. Ve bazen vurduğunda karnım sallanıyor bildiğin. Açıkçası oğlum böyle değildi bunun bu halleri bana garip geliyor o yüzden ama normaldir
aynen banada arkadaslarim onerdi zaten , yoksa ben almazdimBen de aldım bundan. Herkes çok övmüş. Emzirirken sağdan soldan da açılmaz. Puset örtüsü için de güzel yine uçuşmaz. Mama sandalyesine, market arabasına bile koyabiliyormuşuz hatta umarım kullanımı da dendiği kadar rahattır
Bende bunun zebra desenli olanını tercih etmiştim alırken çok kullanışlı bişey gibi duruyor güle güle kullansın bebeğiniz inşallahsoyle bisi kuzum
Hangi marka aldım canım sen link atar mısın?Ben de aldım bundan. Herkes çok övmüş. Emzirirken sağdan soldan da açılmaz. Puset örtüsü için de güzel yine uçuşmaz. Mama sandalyesine, market arabasına bile koyabiliyormuşuz hatta umarım kullanımı da dendiği kadar rahattır
Amin kuzumBende bunun zebra desenli olanını tercih etmiştim alırken çok kullanışlı bişey gibi duruyor güle güle kullansın bebeğiniz inşallah
Ben öyle yapıyorum canım. Çok güzel oluyor. Hatta atıyorum taze fasulyeyi üstüne domatesini doğrayıp öyle koyuyorum. Dışarda acmayacaksin ama. Direkt tencereye koyup üstüne hafif kaynar su döküyorum muhteşem oluyor.Geçen yıl ilk defa deneyimlemiştim ve çok beğenmiştim ben de. Bu sene malesef yapamıyorum. Birisinin sayfasında domatesi çiğ bi şekilde yemeklik doğrayıp buzluğa attıklarını gördüm küçük paketler aldım eşime o şekilde yaptıracağım k az da olsa yemek yaparken hız kazandırır en azından dedim. Hiç bu şekilde deneyen oldu mu nasıl oluyor tadı acaba? Sayfasında gördüğüm kişi koyduğumuz gibi çıkıyor demişti ama umarım öyle olur tadı
Ben bir paket dependi bitiremeden pede geçmiştim . Birkaç güne adet kanı miktarında olmuştum ama herkesin farklı da olabilir canım.Normal doğumda yaptım sezeryanda ikisinde de hiç bişey almadim hastane temin etti hasta yatak bezi serip pamuk koyuyorlar kalin eve gecincede ped koydum.siz bilirsiniz tabi.
yalancı kasılma olabiliyor canım bu haftalardaGünaydın hanımlar, dün akşamdan beri karnımın sağı sürekli sertleşip diğer tarafa göre şişiyor. Sanki bebek orada toplanıyor ve ittiriyor gibi, bu arada olurdu ama dün biraz sık oldu. Bir de karnımın sol üst köşesinde harekete bağlı hep aynı yerde iğne batması gibi ağrı var. Böyle şeyler yaşayan oldu mu? Yarın muayenem var ama yarına kadar beklesem mi bilemedim.
lohusalıkta adet sancısı tipinden bir ağrı çekilmiyor diye biliyorum canım ya belki başka ağrılar olur ama adet ağrısı olur mu bilmemUmarım o kadar uzun sürmezhayatımdaki en zor günlerim adet günlerim benim ya bir tablet hap bitiririm her ay. resmen en büyük travmam benim için. Hamileliğin kıymetini bileyim bari sonrası anlaşılan baya kötü başlayacak
İnşallah olmaz yaBen bir paket dependi bitiremeden pede geçmiştim . Birkaç güne adet kanı miktarında olmuştum ama herkesin farklı da olabilir canım.
yalancı kasılma olabiliyor canım bu haftalarda
lohusalıkta adet sancısı tipinden bir ağrı çekilmiyor diye biliyorum canım ya belki başka ağrılar olur ama adet ağrısı olur mu bilmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?