2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar telsiz ne aldınız dolaptan almayı planlıyorum çünkü çok pahalı 1000 in altında yok denecek kadar az telsiz var .
Benim xiomi kameram var evde kedim için kullanıyorduk çok memnunum bir yıldır kullanıyorum. Bi tane daha aldım aynısından telsiz almayı düşünmedim hiç.

Kordon kani saklama ile ilgili kiminle konusmustm ya , hatirlayamadim suan

Bugun doktoruma sordum , kendisi dahil bir cok arkadasi yapmamis. Yeterince kanit yok dedi. Ayni sekilde o da hastalik varsa zaten kendi hucrelerini verilmesi mantikli olmaz dedi. Ihtiyac halinde genel kan bankasina gidilmesi daha dogru dedi ama Kanada da zaten devletin dogru duzgun bagis sistemi yokmus. Ozellerde cok pahali dedi. Onun yerine egitimi icin ayir parani dedi.

11K ay benim de aynısı oluyor, karnımda ara ara taş gibi sağ tarafa toplanıyor. Bunlar kasılmamıymış benim de ilk hamileliğim kasılma nasıl oluyor bilmiyorum bile doğum sırasında bunun daha yoğun ve sık hali mi olacak o zaman?
Canım bu çalışabilir raporunu tam ne zaman almak gerekiyor gün olarak biliyor musun? Yani 32+0 itibariyle mi yoksa 31+1 olur olmaz mı?

Kızlar benim sağ koltukaltımda hamileliğin başından beri bir şişlik oldu. Kadın doğumcuma sordum hamilelikte normak bir şey mi doktora görünmem gerekiyor mu diye, doktora görünmene gerek yok dedi ama başından beri orda ve biraz kafamı kurcalamaya başladı. Bu tarz bir şişlik yaşayan ya da duyan avr mı aranızda?

ben yasamadm ama bir arkadasim dada oldu. lenf bezi buyumesi denildi. Hamilelikte olabiliyormus demisti doktoru

ben yasamadm ama bir arkadasim dada oldu. lenf bezi buyumesi denildi. Hamilelikte olabiliyormus demisti doktoru
Benim de hamilelikten önce hep aynı koltuk altımda hasta olmadan hemen önce falan lenf bezim şişer bir süre sonra inerdi. İnş öyle bir şeydir ya. O arkadaşın doğum yaptı mı sonra geçiyor sanırım di mi?

Benim hamileliğin basindan beri cilt ile ilgili sorunların oluyor.parmaklarimda ilk siğiller çıktı yaktırdım gene çıktı.bacak bileğinde ufak bı alanda egzamam çıktı kaşıntı vardı kuruluk vardı Fito krem sürüp azalttım orayı.sacimda 1 TL büyüklüğünde bı alanda saç kıran oluştu Dr krem verdi falan 6 aydan sonra sur dedi az sur dedi guvenemedim hamilelik sonrasına biraktim tedavisini.en sonda senin gibi koltuk altımda misket büyüklüğünde bir şişlik kızarıklık oluştu ilk başta çıban sandım ama büyük bı ihtimal kıl kökü iltihabı daha önce bikini bölgemde çıkmıştı Dr gitmiştim antibiyotikli kremle geçmişti oyuzden onuda doğum sonrasına biraktim .nedir çektiğim cildimle anlamadım.

Kızlar saat başı duş alıp yemek yiyorum hem çok sıcak diye dolanıyorum hem de yiyip yiyip sismekten geri durmuyorum. Don bralet balkonda makarna yiyorum şuan. Son trimester beni zorluyor
Benimde aklım fikirm yemektemaksi gibi aç gibiyim ama aklıma şunu yesem diye bişey gelmiyor bu daha kötü.

Bence dadece Atlas

Sen yinede 1 paket al canım, ilk günler yoğun oluyormuş. Lazım olursa tüh demek yerine en kötü normal için kullanırsınyine. . Son dakikada onun peşine düşme. Zaten fiyat olarak da çok farklı değildi galiba 40-50 gibi bişeye aldım ben. Belki zam geldiyse 60 olabilir. Kampanya olursa daha ucuza da denk gelir belki. Normal pedler de oahalandı artık.

Bende de aynısı oluyor ama solda. Bebeğin başı sol tarafta ama aşağı doğruymuş. Ayakları göbek deliğine yakınmış. İttiriyor herhalde

Öyle düşünme o vitaminler olmasa daha kötü oluruz bence

Haklısın canım, bu arada bildirimler gelmiyor mu anlamadım ben. Tesadüfen görüyorum mesajları ya da gözümden kaçıyor bilemedim. Neko iyiymiş evet, takip edeyim bakalım iyisi denk geliese alayım.

kızlar benim midem bulanıyo ara ara sizde de oluyo mu:/
Bu ara arasa banada oluyo

Kuzum ben sonradan başladım ya bebek odasını yapmaya bitmiyor bitmiyor gardirop geldi onun tozuyla uğraşıyorum daha kitaplık oyuncak sepeti kurulacak lambası felan sonra kiyafetler yıkanacak ütülenecek
Kolay gelsin, bende oda yapmayanalrdanım. Bi beşik bi şifonyer düşünüyorum şimdilik. A büyüsün o zaman bakarız diyoruz ama bakalım.

benimki içimde kayıyormuş gibi bide karnıma kendini bastırıyormuş gibi değişik bir his
Bende de öyle. Onuz mu atıyor sırt mı bilemiyorum

Benimde kasık ağrım çatı ağrım kalça bacak kaburga ağrım çok var
Evet dün uyutmadı bile beni o ağrılar korkuttu üstelik.

Ohhh miss tatil gibisi var mı ama sen yine de vitaminleri atlama canım,, kalsiyum azalırsa dil ve kemik hasarı çıkabiliyor ilerde. Erken yaşta kemik erimesi diş kaybı olabiliyormuş.

Ben geçen sene öyle yaptım, yemek yapacağım zaman çıkardım öncedene eriyince attım yemeğe. Bi arkadaşım yemeği çok sulandırıypr diyor ama bence suyunu ayarlayınca sorun olmuyor. Zaten yazında domatesi koyunca suya gerek kalmıyor kendi suyu ile pişiyor yemek. Ya da şöyle yap 2 domatesi at dondurucuya 2 gün gün sonra yemek yap bi dene. Herkesin damak tadı farklı.

Ay benim kızında başı aşağıda, erken değil mi ya

Linki var mı canım

Kızlar telsiz ne aldınız dolaptan almayı planlıyorum çünkü çok pahalı 1000 in altında yok denecek kadar az telsiz var .
Telsiz değil kamera düşünüyorum. Yüzüstü gelir, battaniyeyi çeker kafaya falan göreyim istiyorum. Weewell veya motorola düşünüyoruz.

Benimle konuşmadın ama bizde istiyoruz. Sen böyle yazınca tereddüt ettim şimdi.

Benim göğsümde kitle var, doktoruma gittiğimde baktı, genel cerrahiye yönlendirdi. Hamilelikte böyle olmaz dedi. Haftaya randevum var bakalım ne diyecekler
Ama belki senin farklıdr canım

Canim peki senin kan akışın duzeldi mi? Son durumun nasıl?

Ben doktoruma sorduğumda hamilelikte beklediğimiz ağrılar dedi. Acaba zayıflıktan mi 48 kiloyla hamile kaldım 56 kiloyum şuan

Peki normal doğum mu zor sezeryan mi ?
İkisinde zor desem .normalde kesi oldu 4 dikiş vardı oturamadim yan oturuyordum wc mi ayakta yaptım bı kaç gün oturunca acıyordu bide gereksiz ikinmadan kaynaklı mi artık hamilelikten mi bilmem üstüne ufak bı basurumda çıktı onunda ağrısı vardı iki hafta kendime gelemedim.ve tektim hem ağrılar hem bebeğe baktım zordu ysni.sezeryanim planlı değildi normal diye gittik ıkındıkca kalp atisi yavaşladığı dan acil sezeryan oldum uyandığımda herşey bitmisti bebeğim yanımdaydı akşama ayağı kalktım ağrım vardı ama dayanilmayacak gibi değildi.

Anladım canım benimde ilk doğumda dikişim çoktu ikincide az oldu toparlanmam daha kolay oldu. Ama normalmi yapsam sezeryan mi karar veremiyorum bir türlü

Beğenende var tatlım begenmeyende çok ben en çok konserve harici hani kabukları kalıyor ya onuda ayrı pişirip kevgirden geçiliyor ev yapımı iskendere sos çorbalara sos ketçap olarak çok güzel oluyor katı onuda ayrı konserve yapiyorsun kıvamı yoğun oluyor eşinle 1 kasadan yapabilirsiniz bence sizede yeter konserve açılınca dolapta muhafaza edebilirsin yada minik minik kavonozlar alıp tek kullanımlık yapabilirsin soymadanda yapılıyor ama soyunca dediğim gibi o kabuğu sos olarak çok güzel oluyor

Şifonyer bende düşündüm kuzum sonra eşim gardirop alalım bezlerini ıslak mendillerinide katariz ortada durmaz dedi yatakta alman markası olana karar verdik holmer park yatak
Kitaplik ve oyuncak sepeti bende sonra düşünüyorum onun yerine şimdilik tekerlekli sepetlerden alacağım 2 tane

Eklentiler

• Screenshot_20220803-161746_Chrome.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 67
  • Screenshot_20220803-162157_Chrome.webp
    26 KB · Görüntüleme: 67
https://ty.gl/bzvv5pkbl1

https://ty.gl/xctf2l5obq bu da uygun fiyatlı olanı canım

benimde aynı yarık gibi duruyor resmen
benim cumadan cumaya haftam atıyor tarihi kendi belirledi 16 eylülde gel dedi o zaman 32+0 oluyorum 31+ larda verir mi bilmiyorum çalışır raporu alacağım için sormadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…