Benim xiomi kameram var evde kedim için kullanıyorduk çok memnunum bir yıldır kullanıyorum. Bi tane daha aldım aynısından telsiz almayı düşünmedim hiç.Kızlar telsiz ne aldınız dolaptan almayı planlıyorum çünkü çok pahalı 1000 in altında yok denecek kadar az telsiz var .
Kışın afiyetle yemek nasip olsun inşallahBen öyle yapıyorum canım. Çok güzel oluyor. Hatta atıyorum taze fasulyeyi üstüne domatesini doğrayıp öyle koyuyorum. Dışarda acmayacaksin ama. Direkt tencereye koyup üstüne hafif kaynar su döküyorum muhteşem oluyor.
Benim de kasık ağrım ve sağda toplanma ve gerilme şeklinde tuhaf şeyler oluyor bugün gebelik şekeri için gittiğim diyabet doktoru idrarda enfeksiyon var dedi belki kasık ağrısı ondandır diyorum ama yarın bir kadın doğuma gideceğim iyice baksınlar bakalım bebek ne alemde
Benimki de aynı. Gerindiğini bile hissediyorum. Alttan üstten aynı anda itiyor çünkü. Ve bazen vurduğunda karnım sallanıyor bildiğin. Açıkçası oğlum böyle değildi bunun bu halleri bana garip geliyor o yüzden ama normaldir
Canım bu çalışabilir raporunu tam ne zaman almak gerekiyor gün olarak biliyor musun? Yani 32+0 itibariyle mi yoksa 31+1 olur olmaz mı?Evet bundan sonra daha şiddetli olacak dedi doktor kafası aşağıda olduğu içinde
Ben hastaneden geliyorum 16 eylülde gel 32 haftnda rapor yazalım dedi çalışır ya da çalışamaz diye bebekte sıkıntı yok baş aşspı duruyor dedi belki seninki de öyleyse kasık ağrısı yapıyordur
Tek isim olacak çocuğa işkence çektirmeye gerek yok
Normalmişş
ben yasamadm ama bir arkadasim dada oldu. lenf bezi buyumesi denildi. Hamilelikte olabiliyormus demisti doktoru11K ay benim de aynısı oluyor, karnımda ara ara taş gibi sağ tarafa toplanıyor. Bunlar kasılmamıymış benim de ilk hamileliğim kasılma nasıl oluyor bilmiyorum bile doğum sırasında bunun daha yoğun ve sık hali mi olacak o zaman?
Canım bu çalışabilir raporunu tam ne zaman almak gerekiyor gün olarak biliyor musun? Yani 32+0 itibariyle mi yoksa 31+1 olur olmaz mı?
Kızlar benim sağ koltukaltımda hamileliğin başından beri bir şişlik oldu. Kadın doğumcuma sordum hamilelikte normak bir şey mi doktora görünmem gerekiyor mu diye, doktora görünmene gerek yok dedi ama başından beri orda ve biraz kafamı kurcalamaya başladı. Bu tarz bir şişlik yaşayan ya da duyan avr mı aranızda?
Benim de hamilelikten önce hep aynı koltuk altımda hasta olmadan hemen önce falan lenf bezim şişer bir süre sonra inerdi. İnş öyle bir şeydir ya. O arkadaşın doğum yaptı mı sonra geçiyor sanırım di mi?ben yasamadm ama bir arkadasim dada oldu. lenf bezi buyumesi denildi. Hamilelikte olabiliyormus demisti doktoru
yok canim daha 1.5 ayi varBenim de hamilelikten önce hep aynı koltuk altımda hasta olmadan hemen önce falan lenf bezim şişer bir süre sonra inerdi. İnş öyle bir şeydir ya. O arkadaşın doğum yaptı mı sonra geçiyor sanırım di mi?
Ay çok sağol canım içime su serpildi, çok kafama takılıyordu internette de örnek görmedim pek. Benim zaten o taraftaki lenf bezi sorunlu olduğundan muhtemelen öyle bir şey o zaman.yok canim daha 1.5 ayi var
Benim hamileliğin basindan beri cilt ile ilgili sorunların oluyor.parmaklarimda ilk siğiller çıktı yaktırdım gene çıktı.bacak bileğinde ufak bı alanda egzamam çıktı kaşıntı vardı kuruluk vardı Fito krem sürüp azalttım orayı.sacimda 1 TL büyüklüğünde bı alanda saç kıran oluştu Dr krem verdi falan 6 aydan sonra sur dedi az sur dedi guvenemedim hamilelik sonrasına biraktim tedavisini.en sonda senin gibi koltuk altımda misket büyüklüğünde bir şişlik kızarıklık oluştu ilk başta çıban sandım ama büyük bı ihtimal kıl kökü iltihabı daha önce bikini bölgemde çıkmıştı Dr gitmiştim antibiyotikli kremle geçmişti oyuzden onuda doğum sonrasına biraktim .nedir çektiğim cildimle anlamadım.11K ay benim de aynısı oluyor, karnımda ara ara taş gibi sağ tarafa toplanıyor. Bunlar kasılmamıymış benim de ilk hamileliğim kasılma nasıl oluyor bilmiyorum bile doğum sırasında bunun daha yoğun ve sık hali mi olacak o zaman?
Canım bu çalışabilir raporunu tam ne zaman almak gerekiyor gün olarak biliyor musun? Yani 32+0 itibariyle mi yoksa 31+1 olur olmaz mı?
Kızlar benim sağ koltukaltımda hamileliğin başından beri bir şişlik oldu. Kadın doğumcuma sordum hamilelikte normak bir şey mi doktora görünmem gerekiyor mu diye, doktora görünmene gerek yok dedi ama başından beri orda ve biraz kafamı kurcalamaya başladı. Bu tarz bir şişlik yaşayan ya da duyan avr mı aranızda?
Benimde aklım fikirm yemektemaksi gibi aç gibiyim ama aklıma şunu yesem diye bişey gelmiyor bu daha kötü.Kızlar saat başı duş alıp yemek yiyorumhem çok sıcak diye dolanıyorum hem de yiyip yiyip sismekten geri durmuyorum. Don bralet balkonda makarna yiyorum şuan. Son trimester beni zorluyor
Bence dadece AtlasGünaydın kızlar normalde tek isim düşünüyorduk ama eşim dün yeni bir isim daha çıkardı ortaya bu ara herkesin de Atlas ismini koyduğunu görüyorum instagram olssun bazı sitelerde olsun size bir sorum olacak
Atlas mı yoksa Atlas Batı mı bana yardımcı olunn
Sen yinede 1 paket al canım, ilk günler yoğun oluyormuş. Lazım olursa tüh demek yerine en kötü normal için kullanırsınyine. . Son dakikada onun peşine düşme. Zaten fiyat olarak da çok farklı değildi galiba 40-50 gibi bişeye aldım ben. Belki zam geldiyse 60 olabilir. Kampanya olursa daha ucuza da denk gelir belki. Normal pedler de oahalandı artık.Benim pedim de yok evde alayım mı normal adet görür gibi mi kanamamız olacak? Ne kadar sürecek? Benim çikolata kistim var adetlerimin ağrısı hastanelik ediyordu beni yine ağrılı adet gibi mi olur lohusalık döneminde de? Yoksa lekelenme mi oluyor sadece?
Bende de aynısı oluyor ama solda. Bebeğin başı sol tarafta ama aşağı doğruymuş. Ayakları göbek deliğine yakınmış. İttiriyor herhaldeGünaydın hanımlar, dün akşamdan beri karnımın sağı sürekli sertleşip diğer tarafa göre şişiyor. Sanki bebek orada toplanıyor ve ittiriyor gibi, bu arada olurdu ama dün biraz sık oldu. Bir de karnımın sol üst köşesinde harekete bağlı hep aynı yerde iğne batması gibi ağrı var. Böyle şeyler yaşayan oldu mu? Yarın muayenem var ama yarına kadar beklesem mi bilemedim.
Öyle düşünme o vitaminler olmasa daha kötü oluruz benceGünaydın kızlar. Dün akşam kan serumu aldım kan değerlerim düşük en baştan beri. Rapor çıkardığımız halde iki kutu kana 350 TL ödedim normalde tanesi bin liraymış eczacı öyle söyledisağlıklı olalım tabi önemli olan o umarım fayda eder halsizliğime.. bu arada ellerim kollarım uyuşuyor geceleri buna da normal dedi doktor sinir sıkışması oluyor dedi çözümü yok dedi.. artık vitaminleri vs boşuna alıyoruz izlenimine kapıldım, gebelikte ne sıkıntı yaşasak normal deyip gönderiyorlar müdahale de edemiyorlar pek.
Haklısın canım, bu arada bildirimler gelmiyor mu anlamadım ben. Tesadüfen görüyorum mesajları ya da gözümden kaçıyor bilemedim. Neko iyiymiş evet, takip edeyim bakalım iyisi denk geliese alayım.neko en iyisi diye duydum bende 130-150 almak yarı fiyatına almış olunduğu için karlı bir alışveriş açılma durumu olsa illaki gevşerken hissedersin diye düşünüyorum kollara bele dolanıyor en son popo altında düğüm oluyor kollardan belden gevşemesi lazım bebeğin düşebilmesi için
Bu ara arasa banada oluyokızlar benim midem bulanıyo ara ara sizde de oluyo mu:/
Kolay gelsin, bende oda yapmayanalrdanım. Bi beşik bi şifonyer düşünüyorum şimdilik. A büyüsün o zaman bakarız diyoruz ama bakalım.Kuzum ben sonradan başladım ya bebek odasını yapmaya bitmiyor bitmiyorgardirop geldi onun tozuyla uğraşıyorum daha kitaplık oyuncak sepeti kurulacak lambası felan sonra kiyafetler yıkanacak ütülenecek
Bende de öyle. Onuz mu atıyor sırt mı bilemiyorumbenimki içimde kayıyormuş gibi bide karnıma kendini bastırıyormuş gibi değişik bir his
Evet dün uyutmadı bile beni o ağrılar korkuttu üstelik.Benimde kasık ağrım çatı ağrım kalça bacak kaburga ağrım çok var
Ohhh miss tatil gibisi var mı ama sen yine de vitaminleri atlama canım,, kalsiyum azalırsa dil ve kemik hasarı çıkabiliyor ilerde. Erken yaşta kemik erimesi diş kaybı olabiliyormuş.Kızlar sürekli giremiyorum tatildeyim. Ne Demir ne kalsiyum ne gıda takviyesi hiç birisini kullanmaz oldumama ağrım da yok kendimi çok iyi hissediyorum sürekli denizdeyim ya da doğa yürüyüşün de yemeklerim diyet yemekleri bebeğin besleneceği şekilde. Ara öğünlerimi atlamıyorum. Yağlı yiyeceklerden uzak duruyorum siyah kara üzüm ve Keçiboynuzu pekmezimi asla ihmal etmiyorum süt ve süt ürünleri olmazsa olmazım. Kramp ağrılarım kalmadı çok çok nadir oluyor ödemim de kalmadı çok şükür. Hareket etmek çok iyi geldi. Ve en önemlisi psikoloji. Kendimi ve bedenimi serbest bıraktım doğuma kadar da elimden geldiğince vurdum duymaz olacağım hatta arsız hatta aparasız olacağım
Ben geçen sene öyle yaptım, yemek yapacağım zaman çıkardım öncedene eriyince attım yemeğe. Bi arkadaşım yemeği çok sulandırıypr diyor ama bence suyunu ayarlayınca sorun olmuyor. Zaten yazında domatesi koyunca suya gerek kalmıyor kendi suyu ile pişiyor yemek. Ya da şöyle yap 2 domatesi at dondurucuya 2 gün gün sonra yemek yap bi dene. Herkesin damak tadı farklı.Geçen yıl ilk defa deneyimlemiştim ve çok beğenmiştim ben de. Bu sene malesef yapamıyorum. Birisinin sayfasında domatesi çiğ bi şekilde yemeklik doğrayıp buzluğa attıklarını gördüm küçük paketler aldım eşime o şekilde yaptıracağım k az da olsa yemek yaparken hız kazandırır en azından dedim. Hiç bu şekilde deneyen oldu mu nasıl oluyor tadı acaba? Sayfasında gördüğüm kişi koyduğumuz gibi çıkıyor demişti ama umarım öyle olur tadı
Ay benim kızında başı aşağıda, erken değil mi yaEvet bundan sonra daha şiddetli olacak dedi doktor kafası aşağıda olduğu içinde
Ben hastaneden geliyorum 16 eylülde gel 32 haftnda rapor yazalım dedi çalışır ya da çalışamaz diye bebekte sıkıntı yok baş aşspı duruyor dedi belki seninki de öyleyse kasık ağrısı yapıyordur
Tek isim olacak çocuğa işkence çektirmeye gerek yok
Normalmişş
Linki var mı canımBen de aldım bundan. Herkes çok övmüş. Emzirirken sağdan soldan da açılmaz. Puset örtüsü için de güzel yine uçuşmaz. Mama sandalyesine, market arabasına bile koyabiliyormuşuz hatta umarım kullanımı da dendiği kadar rahattır
Telsiz değil kamera düşünüyorum. Yüzüstü gelir, battaniyeyi çeker kafaya falan göreyim istiyorum. Weewell veya motorola düşünüyoruz.Kızlar telsiz ne aldınız dolaptan almayı planlıyorum çünkü çok pahalı 1000 in altında yok denecek kadar az telsiz var .
Benimle konuşmadın ama bizde istiyoruz. Sen böyle yazınca tereddüt ettim şimdi.Kordon kani saklama ile ilgili kiminle konusmustm ya , hatirlayamadim suan
Bugun doktoruma sordum , kendisi dahil bir cok arkadasi yapmamis. Yeterince kanit yok dedi. Ayni sekilde o da hastalik varsa zaten kendi hucrelerini verilmesi mantikli olmaz dedi. Ihtiyac halinde genel kan bankasina gidilmesi daha dogru dedi ama Kanada da zaten devletin dogru duzgun bagis sistemi yokmus. Ozellerde cok pahali dedi. Onun yerine egitimi icin ayir parani dedi.
Benim göğsümde kitle var, doktoruma gittiğimde baktı, genel cerrahiye yönlendirdi. Hamilelikte böyle olmaz dedi. Haftaya randevum var bakalım ne diyecekler11K
Canim peki senin kan akışın duzeldi mi? Son durumun nasıl?Benim de bebege giden bi damarda kan akışı yavas perinatolog muayenesinde cikti. Tedavi olarak da aspirin verdi. Ben zaten oncesinde de kullaniyo oldugumdan devam et dedi. Gerilik hep ayni oranda kalirsa sıkıntı olmaz insallah ama perinatolog muayenesinden gec muhakkak
Ben doktoruma sorduğumda hamilelikte beklediğimiz ağrılar dedi. Acaba zayıflıktan mi 48 kiloyla hamile kaldım 56 kiloyum şuanBenimde aklım fikirm yemektemaksi gibi aç gibiyim ama aklıma şunu yesem diye bişey gelmiyor bu daha kötü.
Bence dadece Atlas
Sen yinede 1 paket al canım, ilk günler yoğun oluyormuş. Lazım olursa tüh demek yerine en kötü normal için kullanırsınyine. . Son dakikada onun peşine düşme. Zaten fiyat olarak da çok farklı değildi galiba 40-50 gibi bişeye aldım ben. Belki zam geldiyse 60 olabilir. Kampanya olursa daha ucuza da denk gelir belki. Normal pedler de oahalandı artık.
Bende de aynısı oluyor ama solda. Bebeğin başı sol tarafta ama aşağı doğruymuş. Ayakları göbek deliğine yakınmış. İttiriyor herhalde
Öyle düşünme o vitaminler olmasa daha kötü oluruz bence
Haklısın canım, bu arada bildirimler gelmiyor mu anlamadım ben. Tesadüfen görüyorum mesajları ya da gözümden kaçıyor bilemedim. Neko iyiymiş evet, takip edeyim bakalım iyisi denk geliese alayım.
Bu ara arasa banada oluyo
Kolay gelsin, bende oda yapmayanalrdanım. Bi beşik bi şifonyer düşünüyorum şimdilik. A büyüsün o zaman bakarız diyoruz ama bakalım.
Bende de öyle. Onuz mu atıyor sırt mı bilemiyorum
Evet dün uyutmadı bile beni o ağrılar korkuttu üstelik.
Ohhh miss tatil gibisi var mı ama sen yine de vitaminleri atlama canım,, kalsiyum azalırsa dil ve kemik hasarı çıkabiliyor ilerde. Erken yaşta kemik erimesi diş kaybı olabiliyormuş.
Ben geçen sene öyle yaptım, yemek yapacağım zaman çıkardım öncedene eriyince attım yemeğe. Bi arkadaşım yemeği çok sulandırıypr diyor ama bence suyunu ayarlayınca sorun olmuyor. Zaten yazında domatesi koyunca suya gerek kalmıyor kendi suyu ile pişiyor yemek. Ya da şöyle yap 2 domatesi at dondurucuya 2 gün gün sonra yemek yap bi dene. Herkesin damak tadı farklı.
Ay benim kızında başı aşağıda, erken değil mi ya
Linki var mı canım
Telsiz değil kamera düşünüyorum. Yüzüstü gelir, battaniyeyi çeker kafaya falan göreyim istiyorum. Weewell veya motorola düşünüyoruz.
Benimle konuşmadın ama bizde istiyoruz. Sen böyle yazınca tereddüt ettim şimdi.
Benim göğsümde kitle var, doktoruma gittiğimde baktı, genel cerrahiye yönlendirdi. Hamilelikte böyle olmaz dedi. Haftaya randevum var bakalım ne diyecekler
Ama belki senin farklıdr canım
Peki normal doğum mu zor sezeryan mi ?Normal doğumda yaptım sezeryanda ikisinde de hiç bişey almadim hastane temin etti hasta yatak bezi serip pamuk koyuyorlar kalin eve gecincede ped koydum.siz bilirsiniz tabi.
İkisinde zor desem .normalde kesi oldu 4 dikiş vardı oturamadim yan oturuyordum wc mi ayakta yaptım bı kaç gün oturunca acıyordu bide gereksiz ikinmadan kaynaklı mi artık hamilelikten mi bilmem üstüne ufak bı basurumda çıktı onunda ağrısı vardı iki hafta kendime gelemedim.ve tektim hem ağrılar hem bebeğe baktım zordu ysni.sezeryanim planlı değildi normal diye gittik ıkındıkca kalp atisi yavaşladığı dan acil sezeryan oldum uyandığımda herşey bitmisti bebeğim yanımdaydı akşama ayağı kalktım ağrım vardı ama dayanilmayacak gibi değildi.Peki normal doğum mu zor sezeryan mi ?
Anladım canım benimde ilk doğumda dikişim çoktu ikincide az oldu toparlanmam daha kolay oldu. Ama normalmi yapsam sezeryan mi karar veremiyorum bir türlüİkisinde zor desem .normalde kesi oldu 4 dikiş vardı oturamadim yan oturuyordum wc mi ayakta yaptım bı kaç gün oturunca acıyordu bide gereksiz ikinmadan kaynaklı mi artık hamilelikten mi bilmem üstüne ufak bı basurumda çıktı onunda ağrısı vardı iki hafta kendime gelemedim.ve tektim hem ağrılar hem bebeğe baktım zordu ysni.sezeryanim planlı değildi normal diye gittik ıkındıkca kalp atisi yavaşladığı dan acil sezeryan oldum uyandığımda herşey bitmisti bebeğim yanımdaydı akşama ayağı kalktım ağrım vardı ama dayanilmayacak gibi değildi.
Beğenende var tatlım begenmeyende çok ben en çok konserve harici hani kabukları kalıyor ya onuda ayrı pişirip kevgirden geçiliyor ev yapımı iskendere sos çorbalara sos ketçap olarak çok güzel oluyor katı onuda ayrı konserve yapiyorsun kıvamı yoğun oluyor eşinle 1 kasadan yapabilirsiniz bence sizede yeter konserve açılınca dolapta muhafaza edebilirsin yada minik minik kavonozlar alıp tek kullanımlık yapabilirsin soymadanda yapılıyor ama soyunca dediğim gibi o kabuğu sos olarak çok güzel oluyorGeçen yıl ilk defa deneyimlemiştim ve çok beğenmiştim ben de. Bu sene malesef yapamıyorum. Birisinin sayfasında domatesi çiğ bi şekilde yemeklik doğrayıp buzluğa attıklarını gördüm küçük paketler aldım eşime o şekilde yaptıracağım k az da olsa yemek yaparken hız kazandırır en azından dedim. Hiç bu şekilde deneyen oldu mu nasıl oluyor tadı acaba? Sayfasında gördüğüm kişi koyduğumuz gibi çıkıyor demişti ama umarım öyle olur tadı
Şifonyer bende düşündüm kuzum sonra eşim gardirop alalım bezlerini ıslak mendillerinide katariz ortada durmaz dedi yatakta alman markası olana karar verdik holmer park yatakBenimde aklım fikirm yemektemaksi gibi aç gibiyim ama aklıma şunu yesem diye bişey gelmiyor bu daha kötü.
Bence dadece Atlas
Sen yinede 1 paket al canım, ilk günler yoğun oluyormuş. Lazım olursa tüh demek yerine en kötü normal için kullanırsınyine. . Son dakikada onun peşine düşme. Zaten fiyat olarak da çok farklı değildi galiba 40-50 gibi bişeye aldım ben. Belki zam geldiyse 60 olabilir. Kampanya olursa daha ucuza da denk gelir belki. Normal pedler de oahalandı artık.
Bende de aynısı oluyor ama solda. Bebeğin başı sol tarafta ama aşağı doğruymuş. Ayakları göbek deliğine yakınmış. İttiriyor herhalde
Haklısın canım, bu arada bildirimler gelmiyor mu anlamadım ben. Tesadüfen görüyorum mesajları ya da gözümden kaçıyor bilemedim. Neko iyiymiş evet, takip edeyim bakalım iyisi denk geliese alayım.
Kolay gelsin, bende oda yapmayanalrdanım. Bi beşik bi şifonyer düşünüyorum şimdilik. A büyüsün o zaman bakarız diyoruz ama bakalım.
Ohhh miss tatil gibisi var mı ama sen yine de vitaminleri atlama canım,, kalsiyum azalırsa dil ve kemik hasarı çıkabiliyor ilerde. Erken yaşta kemik erimesi diş kaybı olabiliyormuş.
Ben geçen sene öyle yaptım, yemek yapacağım zaman çıkardım öncedene eriyince attım yemeğe. Bi arkadaşım yemeği çok sulandırıypr diyor ama bence suyunu ayarlayınca sorun olmuyor. Zaten yazında domatesi koyunca suya gerek kalmıyor kendi suyu ile pişiyor yemek. Ya da şöyle yap 2 domatesi at dondurucuya 2 gün gün sonra yemek yap bi dene. Herkesin damak tadı farklı.
Linki var mı canım
Telsiz değil kamera düşünüyorum. Yüzüstü gelir, battaniyeyi çeker kafaya falan göreyim istiyorum. Weewell veya motorola düşünüyoruz.
Benim göğsümde kitle var, doktoruma gittiğimde baktı, genel cerrahiye yönlendirdi. Hamilelikte böyle olmaz dedi. Haftaya randevum var bakalım ne diyecekler
https://ty.gl/bzvv5pkbl1Benimde aklım fikirm yemektemaksi gibi aç gibiyim ama aklıma şunu yesem diye bişey gelmiyor bu daha kötü.
Bence dadece Atlas
Linki var mı canım
benimde aynı yarık gibi duruyor resmenHepsi kasilma olmayabilir tabi surekli olan birşeyse tekme gibi değilde karında sertleşme ile 3.5dk dan fazla süren meselq yarim saat kadar tekrar eden belde ozellikle agri yapanlardan bahsetti yalanci kasilma olabilir diye. Ben birkaç kez korktum. Oglumda catlagim yoktu bu gebelikte karnim o kadar dışa one doğru yamuluyorki catlaklarim oldu artiyor lierac vs kullaniyorum birde
benim cumadan cumaya haftam atıyor tarihi kendi belirledi 16 eylülde gel dedi o zaman 32+0 oluyorum 31+ larda verir mi bilmiyorum çalışır raporu alacağım için sormadım11K ay benim de aynısı oluyor, karnımda ara ara taş gibi sağ tarafa toplanıyor. Bunlar kasılmamıymış benim de ilk hamileliğim kasılma nasıl oluyor bilmiyorum bile doğum sırasında bunun daha yoğun ve sık hali mi olacak o zaman?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?