2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ah kuzum sen bayağı çekmişsin ciltten. Benim bunun dışında bir de genital bölgede siğil çıktı. Onu kriyoterapi (dondurma yöntemi) ile temizlettim, doktor bazılarını görememiş önümüzdeki hafta kalanını da temizleticem. Mesela hamilelikte genital siğillerin tekrar etmesinin yaygın bir şey olduğunu biliyordum, okumuştum. Bende de daha önce seneleeeer önce çıkmıştı, o yüzden vücudumda zaten bunun varlığını bildiğimden anormal karşılamadım. Bir de bu var hamileliğin başından beri işte. Şimdi doktora gitsem röntgen falan çektiremicem mesela, gitsem mi gitmesem mi kararsız kalmıştım kendi doktorum da gerek yok diyince. Ama gidim doktor elle de gözle de olsa muayene etsin bir yönlendirmesi olur kafam rahat eder belki diyorum. Ama senin yazdıklarından anladığım kadarıyla cilt sorunları atabiliyor ki bu çok söylenen bilinen bir şey zaten.
Senin de büyük sağlık sorunu yaratan şeyler değil diye anlıyorum. İnş bunlardan fazlası uğramasın hiçbirimize
Geçmiş olsun kuzu, her türlü gitmekte önlem almakta fayda var galiba yaaa. Ben de yarına randevu aldım, bir aksilik olmazsa gidicem, haberdar et sen de lütfen doktorun yorumu ne olacak sana diye.

aşağıda olmasıyla alakalı bir şey demedi erken doğar diye kanala girmediği sürece sorun yok diye biliyorum ama bu haftalarda pozisyon almaya başlarlar diye duymuştum.

11K kuzum tansiyonun hepmi yüksek çıkıyor.
Tuz kes Maden suyu içme benim öyle düzeldi Maden suyu yinede içiyorum magnezyum hapı vermediği için

11K kuzum tansiyonun hepmi yüksek çıkıyor.
Tuz kes Maden suyu içme benim öyle düzeldi Maden suyu yinede içiyorum magnezyum hapı vermediği için
tansiyonla alakalı sadece safra kesemde taş olduğu zaman bir kere sorun yaşadım daha da yaşamadım needen söyledi öyle bilmiyorum belki bu haftalarda yükseliyor dikkatli oluyim diye mi söylemiş olabilirr

tansiyonla alakalı sadece safra kesemde taş olduğu zaman bir kere sorun yaşadım daha da yaşamadım needen söyledi öyle bilmiyorum belki bu haftalarda yükseliyor dikkatli oluyim diye mi söylemiş olabilirr
Kuzu benim hep yüksekti çok ekmek yiyincede oluyor bende doktor düzenli takip et demişti 5 aylıkken sonra sormadı bile düşük çıkınca yüksek tansiyon gebelik zehirlenmeside yapıyor tansiyon aletin varsa sakin olduğun vede yarım saat önce yemek yemiş olduğun zamanda ölç bunuda doktor söylemişti bana yorgunken ölçme

canim tansiyon gebelik ilerledikce riskli hale geliyor. o yuzden yakindan takip ediyorlar .
Sen gunluk kendin olcup takibini yap mutlaka.
Tansiyon yuksekligi bobreklerin calismasini etkileyip , vucutta protein birikimine neden olup bebege giden kan akisi etkileyebiliyor. O nedenle onemli bir durum.

Benim gebelik onceside vardi hala var . o yuzden 28. haftadan sonra her hafta ultrosona ve nst ye giriyorum.

sen karbonhidrat ve kizatma yiyorsan onlari azaltmani oneririm. bol bol su ic.
Tansiyonunu olcmeden 15 dk once bisi yiyip icme ve dinlen , ondan sonra olc .

bas agrisi, goz onunde isik yanip sonmesi, gogus altinda yani ust karinda agri olursa , el ve ayaklarin davul gibi siserse mutlaka acile git .

aynen bende ucuzunu aldim ya hepsi ayni isi goruyor

teşekkürler kızlar bugünden itibaren ölçmeye bailayacağım

teşekkürler kızlar bugünden itibaren ölçmeye bailayacağım
Tansiyon aleti olarakta omron çok bebeksi hiç yanlış ölçmez bizim doktorunda bu klasik olandan alabilirsin ömürlük

Eklentiler

• Screenshot_20220812-184227_Hepsiburada.webp
    30 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20220812-184150_Hepsiburada.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_20220812-184140_Hepsiburada.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 45
Tomris'in emzirme notları aşağıda ki linkten ulaşa bilirsiniz kızlar ben hepsini okudum tek tek gerçekten faydasını görürüz. Ekim annelerinden görmüştüm

Reactions: 11K
Kızlar 0-3 ay kaç tane kıyafet aldınız çabuk buyuyor diye ben çok almamıştım 3-6 ay almışım şimdi de küçük doğarsa uzun sure giyerse yetmez mi diye düşünüyorum

Kızlar 0-3 ay kaç tane kıyafet aldınız çabuk buyuyor diye ben çok almamıştım 3-6 ay almışım şimdi de küçük doğarsa uzun sure giyerse yetmez mi diye düşünüyorum
Merak etmeyin kış bebeği olacağı için 3-6 aylara alt patiklerinin üzerine çorapla üstleri de kolları hafif kıvırarak kullanabilirsin 0-3 ay çok kullanılmıyor en kullanışlıları 3-6 ay arası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…