Ah kuzum sen bayağı çekmişsin ciltten. Benim bunun dışında bir de genital bölgede siğil çıktı. Onu kriyoterapi (dondurma yöntemi) ile temizlettim, doktor bazılarını görememiş önümüzdeki hafta kalanını da temizleticem. Mesela hamilelikte genital siğillerin tekrar etmesinin yaygın bir şey olduğunu biliyordum, okumuştum. Bende de daha önce seneleeeer önce çıkmıştı, o yüzden vücudumda zaten bunun varlığını bildiğimden anormal karşılamadım. Bir de bu var hamileliğin başından beri işte. Şimdi doktora gitsem röntgen falan çektiremicem mesela, gitsem mi gitmesem mi kararsız kalmıştım kendi doktorum da gerek yok diyince. Ama gidim doktor elle de gözle de olsa muayene etsin bir yönlendirmesi olur kafam rahat eder belki diyorum. Ama senin yazdıklarından anladığım kadarıyla cilt sorunları atabiliyor ki bu çok söylenen bilinen bir şey zaten.Benim hamileliğin basindan beri cilt ile ilgili sorunların oluyor.parmaklarimda ilk siğiller çıktı yaktırdım gene çıktı.bacak bileğinde ufak bı alanda egzamam çıktı kaşıntı vardı kuruluk vardı Fito krem sürüp azalttım orayı.sacimda 1 TL büyüklüğünde bı alanda saç kıran oluştu Dr krem verdi falan 6 aydan sonra sur dedi az sur dedi guvenemedim hamilelik sonrasına biraktim tedavisini.en sonda senin gibi koltuk altımda misket büyüklüğünde bir şişlik kızarıklık oluştu ilk başta çıban sandım ama büyük bı ihtimal kıl kökü iltihabı daha önce bikini bölgemde çıkmıştı Dr gitmiştim antibiyotikli kremle geçmişti oyuzden onuda doğum sonrasına biraktim .nedir çektiğim cildimle anlamadım.
Geçmiş olsun kuzu, her türlü gitmekte önlem almakta fayda var galiba yaaa. Ben de yarına randevu aldım, bir aksilik olmazsa gidicem, haberdar et sen de lütfen doktorun yorumu ne olacak sana diye.Benimde aklım fikirm yemektemaksi gibi aç gibiyim ama aklıma şunu yesem diye bişey gelmiyor bu daha kötü.
Bence dadece Atlas
Sen yinede 1 paket al canım, ilk günler yoğun oluyormuş. Lazım olursa tüh demek yerine en kötü normal için kullanırsınyine. . Son dakikada onun peşine düşme. Zaten fiyat olarak da çok farklı değildi galiba 40-50 gibi bişeye aldım ben. Belki zam geldiyse 60 olabilir. Kampanya olursa daha ucuza da denk gelir belki. Normal pedler de oahalandı artık.
Bende de aynısı oluyor ama solda. Bebeğin başı sol tarafta ama aşağı doğruymuş. Ayakları göbek deliğine yakınmış. İttiriyor herhalde
Öyle düşünme o vitaminler olmasa daha kötü oluruz bence
Haklısın canım, bu arada bildirimler gelmiyor mu anlamadım ben. Tesadüfen görüyorum mesajları ya da gözümden kaçıyor bilemedim. Neko iyiymiş evet, takip edeyim bakalım iyisi denk geliese alayım.
Bu ara arasa banada oluyo
Kolay gelsin, bende oda yapmayanalrdanım. Bi beşik bi şifonyer düşünüyorum şimdilik. A büyüsün o zaman bakarız diyoruz ama bakalım.
Bende de öyle. Onuz mu atıyor sırt mı bilemiyorum
Evet dün uyutmadı bile beni o ağrılar korkuttu üstelik.
Ohhh miss tatil gibisi var mı ama sen yine de vitaminleri atlama canım,, kalsiyum azalırsa dil ve kemik hasarı çıkabiliyor ilerde. Erken yaşta kemik erimesi diş kaybı olabiliyormuş.
Ben geçen sene öyle yaptım, yemek yapacağım zaman çıkardım öncedene eriyince attım yemeğe. Bi arkadaşım yemeği çok sulandırıypr diyor ama bence suyunu ayarlayınca sorun olmuyor. Zaten yazında domatesi koyunca suya gerek kalmıyor kendi suyu ile pişiyor yemek. Ya da şöyle yap 2 domatesi at dondurucuya 2 gün gün sonra yemek yap bi dene. Herkesin damak tadı farklı.
Ay benim kızında başı aşağıda, erken değil mi ya
Linki var mı canım
Telsiz değil kamera düşünüyorum. Yüzüstü gelir, battaniyeyi çeker kafaya falan göreyim istiyorum. Weewell veya motorola düşünüyoruz.
Benimle konuşmadın ama bizde istiyoruz. Sen böyle yazınca tereddüt ettim şimdi.
Benim göğsümde kitle var, doktoruma gittiğimde baktı, genel cerrahiye yönlendirdi. Hamilelikte böyle olmaz dedi. Haftaya randevum var bakalım ne diyecekler
Ama belki senin farklıdr canım
aşağıda olmasıyla alakalı bir şey demedi erken doğar diye kanala girmediği sürece sorun yok diye biliyorum ama bu haftalarda pozisyon almaya başlarlar diye duymuştum.Benimde aklım fikirm yemektemaksi gibi aç gibiyim ama aklıma şunu yesem diye bişey gelmiyor bu daha kötü.
Bence dadece Atlas
Sen yinede 1 paket al canım, ilk günler yoğun oluyormuş. Lazım olursa tüh demek yerine en kötü normal için kullanırsınyine. . Son dakikada onun peşine düşme. Zaten fiyat olarak da çok farklı değildi galiba 40-50 gibi bişeye aldım ben. Belki zam geldiyse 60 olabilir. Kampanya olursa daha ucuza da denk gelir belki. Normal pedler de oahalandı artık.
Bende de aynısı oluyor ama solda. Bebeğin başı sol tarafta ama aşağı doğruymuş. Ayakları göbek deliğine yakınmış. İttiriyor herhalde
Öyle düşünme o vitaminler olmasa daha kötü oluruz bence
Haklısın canım, bu arada bildirimler gelmiyor mu anlamadım ben. Tesadüfen görüyorum mesajları ya da gözümden kaçıyor bilemedim. Neko iyiymiş evet, takip edeyim bakalım iyisi denk geliese alayım.
Bu ara arasa banada oluyo
Kolay gelsin, bende oda yapmayanalrdanım. Bi beşik bi şifonyer düşünüyorum şimdilik. A büyüsün o zaman bakarız diyoruz ama bakalım.
Bende de öyle. Onuz mu atıyor sırt mı bilemiyorum
Evet dün uyutmadı bile beni o ağrılar korkuttu üstelik.
Ohhh miss tatil gibisi var mı ama sen yine de vitaminleri atlama canım,, kalsiyum azalırsa dil ve kemik hasarı çıkabiliyor ilerde. Erken yaşta kemik erimesi diş kaybı olabiliyormuş.
Ben geçen sene öyle yaptım, yemek yapacağım zaman çıkardım öncedene eriyince attım yemeğe. Bi arkadaşım yemeği çok sulandırıypr diyor ama bence suyunu ayarlayınca sorun olmuyor. Zaten yazında domatesi koyunca suya gerek kalmıyor kendi suyu ile pişiyor yemek. Ya da şöyle yap 2 domatesi at dondurucuya 2 gün gün sonra yemek yap bi dene. Herkesin damak tadı farklı.
Ay benim kızında başı aşağıda, erken değil mi ya
Linki var mı canım
Telsiz değil kamera düşünüyorum. Yüzüstü gelir, battaniyeyi çeker kafaya falan göreyim istiyorum. Weewell veya motorola düşünüyoruz.
Benimle konuşmadın ama bizde istiyoruz. Sen böyle yazınca tereddüt ettim şimdi.
Benim göğsümde kitle var, doktoruma gittiğimde baktı, genel cerrahiye yönlendirdi. Hamilelikte böyle olmaz dedi. Haftaya randevum var bakalım ne diyecekler
Ama belki senin farklıdr canım
tansiyonla alakalı sadece safra kesemde taş olduğu zaman bir kere sorun yaşadım daha da yaşamadım needen söyledi öyle bilmiyorum belki bu haftalarda yükseliyor dikkatli oluyim diye mi söylemiş olabilirr11K kuzum tansiyonun hepmi yüksek çıkıyor.
Tuz kes Maden suyu içme benim öyle düzeldi Maden suyu yinede içiyorum magnezyum hapı vermediği için
Bende bundan aldım, tüm tecrübeliler bundan önerdi rahat edersin diye. Bir pahalı marka var ondan almadım, ne kadar fark eder diye gerçekten de çok güzel geldi kumaşı, deseni, ebadısoyle bisi kuzum
Kuzu benim hep yüksekti çok ekmek yiyincede oluyor bende doktor düzenli takip et demişti 5 aylıkken sonra sormadı bile düşük çıkınca yüksek tansiyon gebelik zehirlenmeside yapıyor tansiyon aletin varsa sakin olduğun vede yarım saat önce yemek yemiş olduğun zamanda ölç bunuda doktor söylemişti bana yorgunken ölçmetansiyonla alakalı sadece safra kesemde taş olduğu zaman bir kere sorun yaşadım daha da yaşamadım needen söyledi öyle bilmiyorum belki bu haftalarda yükseliyor dikkatli oluyim diye mi söylemiş olabilirr
canim tansiyon gebelik ilerledikce riskli hale geliyor. o yuzden yakindan takip ediyorlar .tansiyonla alakalı sadece safra kesemde taş olduğu zaman bir kere sorun yaşadım daha da yaşamadım needen söyledi öyle bilmiyorum belki bu haftalarda yükseliyor dikkatli oluyim diye mi söylemiş olabilirr
Bende bundan aldım, tüm tecrübeliler bundan önerdi rahat edersin diye. Bir pahalı marka var ondan almadım, ne kadar fark eder diye gerçekten de çok güzel geldi kumaşı, deseni, ebadı
JUNİPERUS Çok Amaçlı Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü Fiyatı, Yorumları - Trendyol
JUNİPERUS Çok Amaçlı Fonksiyonel Puset Ve Emzirme Örtüsü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
teşekkürler kızlar bugünden itibaren ölçmeye bailayacağımcanim tansiyon gebelik ilerledikce riskli hale geliyor. o yuzden yakindan takip ediyorlar .
Sen gunluk kendin olcup takibini yap mutlaka.
Tansiyon yuksekligi bobreklerin calismasini etkileyip , vucutta protein birikimine neden olup bebege giden kan akisi etkileyebiliyor. O nedenle onemli bir durum.
Benim gebelik onceside vardi hala var . o yuzden 28. haftadan sonra her hafta ultrosona ve nst ye giriyorum.
sen karbonhidrat ve kizatma yiyorsan onlari azaltmani oneririm. bol bol su ic.
Tansiyonunu olcmeden 15 dk once bisi yiyip icme ve dinlen , ondan sonra olc .
bas agrisi, goz onunde isik yanip sonmesi, gogus altinda yani ust karinda agri olursa , el ve ayaklarin davul gibi siserse mutlaka acile git .
aynen bende ucuzunu aldim ya hepsi ayni isi goruyor
Tansiyon aleti olarakta omron çok bebeksi hiç yanlış ölçmez bizim doktorunda bu klasik olandan alabilirsin ömürlükteşekkürler kızlar bugünden itibaren ölçmeye bailayacağım
teşekkürler kuzucukTansiyon aleti olarakta omron çok bebeksi hiç yanlış ölçmez bizim doktorunda bu klasik olandan alabilirsin ömürlük
Beyefendi yüzünü göstermeyi pek sevmiyor bakalım ne olur bugünBiz son ikidir foto kapamıyoruz bizim bebeden, siz inş akça pakça yüzünü görün bebişin
Teşekkür ederim kuzu buna çok ihtiyacım vardıTomris'in emzirme notları aşağıda ki linkten ulaşa bilirsiniz kızlar ben hepsini okudum tek tek gerçekten faydasını görürüz. Ekim annelerinden görmüştüm
Tomris’in Emzirme Notları – 1: Merhaba! - BYBO
Merhabalar Sevgili Anne ve Babalar! Adım Tomris. Hacettepe Tıp Fakültesi mezunu bir hekimim. Türkiyebeseryapimbakimonarim.com
Günaydın bugün bizim de görüş günümüzGünaydın hanımlar bugün görüş günümüz
Merak etmeyin kış bebeği olacağı için 3-6 aylara alt patiklerinin üzerine çorapla üstleri de kolları hafif kıvırarak kullanabilirsin 0-3 ay çok kullanılmıyor en kullanışlıları 3-6 ay arasıKızlar 0-3 ay kaç tane kıyafet aldınız çabuk buyuyor diye ben çok almamıştım 3-6 ay almışım şimdi de küçük doğarsa uzun sure giyerse yetmez mi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?