2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar 0-3 ay kaç tane kıyafet aldınız çabuk buyuyor diye ben çok almamıştım 3-6 ay almışım şimdi de küçük doğarsa uzun sure giyerse yetmez mi diye düşünüyorum
Her parçadan 5-8 tane olsa yeter rahat rahat. Zaten çok şık kitlendikleri için makine sık sık çalışıyor.

Hanımlar merhaba dün itibariyle 7. Ayımıza girdik çok şükür benim size bir sorum olacak bilgisi olan varsa yardımcı olursa öok sevinirim. İşyerimde haftada 60 saat çalıştığım için doktorum heyet raporu verdi rapor bugün itibariyle başladı eylülün 30 unda bitecek. Raporum bittiğinde 32. Haftama giriyorum ama 32+2 fln oluyor. Bu durumda alacağım analık izninde sorun çıkmaz değil mi iki gün geçti diye. Alabiliyor muyum?

Heyet raporun olduğu için sorun olmaz bence ama gene de doktoruna sor derim. Sonra abuk subuk şeylerle canını sikmasinlar.

Canım biz yıllardır yaparız. Konserve yapmaktan hem daha pratik hem de konservede de tadı değişiyor salçamsı tadı oluyor. Böyle daha domates tadı kalıyor gibi geliyor bana.

Kızlar çarşaf olarak ne aldınız? Ben yorgan, yastık vs kullanmayacağım için sadece çarşaf alacağım ama kararsız kaldım nasıl bir şey alınmalı diye

Kızlar çarşaf olarak ne aldınız? Ben yorgan, yastık vs kullanmayacağım için sadece çarşaf alacağım ama kararsız kaldım nasıl bir şey alınmalı diye
Müslin lastikli çarşaflar var onlara bakabilirsiniz ya da direk müslin örtü kullanabilirsiniz

Tansiyon aleti olarakta omron çok bebeksi hiç yanlış ölçmez bizim doktorunda bu klasik olandan alabilirsin ömürlük
Ben de omron kullanıyorum memnunum. Gittiğim asm de de ondan var
sorun olmaz diye biliyorum ben

Ben tek çarşaf almadım böyle bir nevresim takımı aldım. Rengi daha koyu krem ham keten gibi. Her ne kadar ilk zaman yastık yorgan kullanmayacaksam da. Nevresimi yatak örtüsü gibi kullanıcam.
teşekkürler kızlar bugünden itibaren ölçmeye bailayacağım
İsim postu epey geride kaldı alıntılayamadım ama kesinlikle tek isim Atlas diyorum
Benim de yıllar önceki siğillerim tekrarladı, ama her iki doktorum da hem kadın doğumcu hem perinatolog gebelikte herhangi bir müdahale yapmayacaklarını, doğumdan sonra gerileyebileceğini, kalanlara da doğum sonrası işlem yapacaklarını söylediler. Senin gebelikte mi yapıldı?

Eklentiler

• 580A52E0-F7C2-46C2-9262-6E24FF6C2052.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 96
Evet kuzum geçen hafta yaptırdım. Gebelikten önce mesela önce vajinada ilgili yerleri iğne ile uyuşturup sonra elektrikli bir yöntemle yakmışlardı, doktorum hamile olduğum için elektrikli o yöntemle yapamıcanı ama dondurucu spreyle yapabileceğini söyledi. İşlemden önce de bir uyuşturma, iğne falan yapmadı. O spreyin içinde de aslında - 190 derece nitrojen oksit gazı veya sıvı azot oluyormuş. Tabi şöyle bir şey var benim siğillerim vajina girişine yakın ama dışında, ayrıca ebat olarak çok küçük küçük. Seninkiler nasıl bilmiyorum ama belki bu da bir etken olabilir.

Ay bugünde benim görüş günümdü. 30+5 1530 gr dedi. Bende +14 kg ile yola devam ediyorum ama doktor canımı sıktı ya. Gittiğim yerde doğumhane ve ameliyathane yok. Nerede nasıl oluyor diyorum daha erken son ay konuşuruz o işleri dedi geçti. Normal doğum falan olursa yetişebiliyor musun yani diyorum farklı bir ilçe planlamak gerekiyor çünkü. Ben geliyorum bir ekime gelelim konuşuruz diyor. İyi de doğum ücretleri nedir neleri kapsar bilmem için şu an erken mi gerçekten ayrıca acil bir durumda nasıl yol izleyeceğim yani? Bilemedim sizce doktoru değiştirmeli miyim?

Ben bir tane müslin lastikli çarşaf aldım bir tane isimli yaptırdım astralbabyden. Bir kaç tane de arkadaşım hediye etti nevresim takımı ile çarşafları onun dışında çok çok müslin örtü aldım ilk zamanlar müslin örtü işimi görür :)

En iyisi ben de önce kan değerlerime baktırıp farklı ilaç isteyeyim. Çok takviye kullanmak istemiyorum ama hayatımda ilk defa saçım günde iki üç tel dökülüyor sadece, normalde 100 teli geçer. Bana böyle yarıyorsa.
Sadece sağdan ittirme yapınca korktum ama bir çok annenin böyleymiş, rahatladım. Plesantanın yukarı çıkmasına sevindim, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bugün doktoruma soracağım ama birçok annenin böyle sanırım, endişelerim azaldı

Amazon'da şehre dönüş prime özel indirimleri var. Water wipes 720li indirimli idi. Okiedog anne çantaları da düşmüş, aldım bir tane.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…