Her parçadan 5-8 tane olsa yeter rahat rahat. Zaten çok şık kitlendikleri için makine sık sık çalışıyor.Kızlar 0-3 ay kaç tane kıyafet aldınız çabuk buyuyor diye ben çok almamıştım 3-6 ay almışım şimdi de küçük doğarsa uzun sure giyerse yetmez mi diye düşünüyorum
Güzel haberlerle dönün inşallahGünaydın bugün bizim de görüş günümüzay her seferinde çok heyecanlanıyorum bir ay olduğumuz
Heyet raporun olduğu için sorun olmaz bence ama gene de doktoruna sor derim. Sonra abuk subuk şeylerle canını sikmasinlar.Hanımlar merhaba dün itibariyle 7. Ayımıza girdik çok şükürbenim size bir sorum olacak bilgisi olan varsa yardımcı olursa öok sevinirim. İşyerimde haftada 60 saat çalıştığım için doktorum heyet raporu verdi rapor bugün itibariyle başladı eylülün 30 unda bitecek. Raporum bittiğinde 32. Haftama giriyorum ama 32+2 fln oluyor. Bu durumda alacağım analık izninde sorun çıkmaz değil mi iki gün geçti diye. Alabiliyor muyum?
Canım biz yıllardır yaparız. Konserve yapmaktan hem daha pratik hem de konservede de tadı değişiyor salçamsı tadı oluyor. Böyle daha domates tadı kalıyor gibi geliyor bana.Geçen yıl ilk defa deneyimlemiştim ve çok beğenmiştim ben de. Bu sene malesef yapamıyorum. Birisinin sayfasında domatesi çiğ bi şekilde yemeklik doğrayıp buzluğa attıklarını gördüm küçük paketler aldım eşime o şekilde yaptıracağım k az da olsa yemek yaparken hız kazandırır en azından dedim. Hiç bu şekilde deneyen oldu mu nasıl oluyor tadı acaba? Sayfasında gördüğüm kişi koyduğumuz gibi çıkıyor demişti ama umarım öyle olur tadı
Müslin lastikli çarşaflar var onlara bakabilirsiniz ya da direk müslin örtü kullanabilirsinizKızlar çarşaf olarak ne aldınız? Ben yorgan, yastık vs kullanmayacağım için sadece çarşaf alacağım ama kararsız kaldım nasıl bir şey alınmalı diye
Ben de omron kullanıyorum memnunum. Gittiğim asm de de ondan varTansiyon aleti olarakta omron çok bebeksi hiç yanlış ölçmez bizim doktorunda bu klasik olandan alabilirsin ömürlük
sorun olmaz diye biliyorum benHanımlar merhaba dün itibariyle 7. Ayımıza girdik çok şükürbenim size bir sorum olacak bilgisi olan varsa yardımcı olursa öok sevinirim. İşyerimde haftada 60 saat çalıştığım için doktorum heyet raporu verdi rapor bugün itibariyle başladı eylülün 30 unda bitecek. Raporum bittiğinde 32. Haftama giriyorum ama 32+2 fln oluyor. Bu durumda alacağım analık izninde sorun çıkmaz değil mi iki gün geçti diye. Alabiliyor muyum?
Ben tek çarşaf almadım böyle bir nevresim takımı aldım. Rengi daha koyu krem ham keten gibi. Her ne kadar ilk zaman yastık yorgan kullanmayacaksam da. Nevresimi yatak örtüsü gibi kullanıcam.Kızlar çarşaf olarak ne aldınız? Ben yorgan, yastık vs kullanmayacağım için sadece çarşaf alacağım ama kararsız kaldım nasıl bir şey alınmalı diye
İsim postu epey geride kaldı alıntılayamadım ama kesinlikle tek isim Atlas diyorumteşekkürler kızlar bugünden itibaren ölçmeye bailayacağım
Benim de yıllar önceki siğillerim tekrarladı, ama her iki doktorum da hem kadın doğumcu hem perinatolog gebelikte herhangi bir müdahale yapmayacaklarını, doğumdan sonra gerileyebileceğini, kalanlara da doğum sonrası işlem yapacaklarını söylediler. Senin gebelikte mi yapıldı?Ah kuzum sen bayağı çekmişsin ciltten. Benim bunun dışında bir de genital bölgede siğil çıktı. Onu kriyoterapi (dondurma yöntemi) ile temizlettim, doktor bazılarını görememiş önümüzdeki hafta kalanını da temizleticem. Mesela hamilelikte genital siğillerin tekrar etmesinin yaygın bir şey olduğunu biliyordum, okumuştum. Bende de daha önce seneleeeer önce çıkmıştı, o yüzden vücudumda zaten bunun varlığını bildiğimden anormal karşılamadım. Bir de bu var hamileliğin başından beri işte. Şimdi doktora gitsem röntgen falan çektiremicem mesela, gitsem mi gitmesem mi kararsız kalmıştım kendi doktorum da gerek yok diyince. Ama gidim doktor elle de gözle de olsa muayene etsin bir yönlendirmesi olur kafam rahat eder belki diyorum. Ama senin yazdıklarından anladığım kadarıyla cilt sorunları atabiliyor ki bu çok söylenen bilinen bir şey zaten.
Senin de büyük sağlık sorunu yaratan şeyler değil diye anlıyorum. İnş bunlardan fazlası uğramasın hiçbirimize
Önceden daha ucuzdu tek üzen fiyatıBen de omron kullanıyorum memnunum. Gittiğim asm de de ondan var
sorun olmaz diye biliyorum ben
Teşekkür ederim müslin örtü de iyi fikirmişMüslin lastikli çarşaflar var onlara bakabilirsiniz ya da direk müslin örtü kullanabilirsiniz
Evet kuzum geçen hafta yaptırdım. Gebelikten önce mesela önce vajinada ilgili yerleri iğne ile uyuşturup sonra elektrikli bir yöntemle yakmışlardı, doktorum hamile olduğum için elektrikli o yöntemle yapamıcanı ama dondurucu spreyle yapabileceğini söyledi. İşlemden önce de bir uyuşturma, iğne falan yapmadı. O spreyin içinde de aslında - 190 derece nitrojen oksit gazı veya sıvı azot oluyormuş. Tabi şöyle bir şey var benim siğillerim vajina girişine yakın ama dışında, ayrıca ebat olarak çok küçük küçük. Seninkiler nasıl bilmiyorum ama belki bu da bir etken olabilir.Ben tek çarşaf almadım böyle bir nevresim takımı aldım. Rengi daha koyu krem ham keten gibi. Her ne kadar ilk zaman yastık yorgan kullanmayacaksam da. Nevresimi yatak örtüsü gibi kullanıcam.
İsim postu epey geride kaldı alıntılayamadım ama kesinlikle tek isim Atlas diyorum
Benim de yıllar önceki siğillerim tekrarladı, ama her iki doktorum da hem kadın doğumcu hem perinatolog gebelikte herhangi bir müdahale yapmayacaklarını, doğumdan sonra gerileyebileceğini, kalanlara da doğum sonrası işlem yapacaklarını söylediler. Senin gebelikte mi yapıldı?
Ben bir tane müslin lastikli çarşaf aldım bir tane isimli yaptırdım astralbabyden. Bir kaç tane de arkadaşım hediye etti nevresim takımı ile çarşafları onun dışında çok çok müslin örtü aldım ilk zamanlar müslin örtü işimi görür :)Kızlar çarşaf olarak ne aldınız? Ben yorgan, yastık vs kullanmayacağım için sadece çarşaf alacağım ama kararsız kaldım nasıl bir şey alınmalı diye
En iyisi ben de önce kan değerlerime baktırıp farklı ilaç isteyeyim. Çok takviye kullanmak istemiyorum ama hayatımda ilk defa saçım günde iki üç tel dökülüyor sadece, normalde 100 teli geçer. Bana böyle yarıyorsa.Benimki jelibon gibi çiğneyip yutuluyor bunu daha önce hiç kullanmadım yani değerimi nasıl yükselteceği hakkında bir fikrim yok bir kutu bitip kan tahlili verince yorumlayabilirim yazınca direk aldım bildiğin portakallı jelibonkomiğime gidiyor anam babam usulü damla yazmıyor ocean yada venatura d3k2 yazsaydı yorumlayabilirdim çünkü 2side hem sabit tutuyor hemde düşük değeri yükseltiyor. Venatura her zaman tercihim 2 ay sonra yükselmezse Venatura d3k2 ye geçeceğim
Sadece sağdan ittirme yapınca korktum ama bir çok annenin böyleymiş, rahatladım. Plesantanın yukarı çıkmasına sevindim, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallahMerhaba benimde böyle bir durum var. 2.gebeligim ama oglumdan daha farkliydi hareketler genelde aşağı vururdu. kizim surekli ittirme toplanma dalgalanma oluyor gece bile bazen kipir kipir uzun sure sürüyor. dr rahim agzi uzunluguna bakti problem yok erken doğum riski vs ama yalanci kasılma başlayabilir dedi 28den sonra. Plesantam asagidaydi yukari çıkmaya başlamış birde
Bugün doktoruma soracağım ama birçok annenin böyle sanırım, endişelerim azaldıBen bu durumu 13. Haftadan beridir yaşıyorum bebeğim sağ tarafta. Şu an 28 haftalık oldu ve bir problem yok en azından doktorlar öyle söylüyor. Genelde sor üstü yattığımda oluyor. Onun da normal olduğunu söylediler. Hatta ilk fark ettiğimde gebelik fıtığından şüphesine karşılık bi kaç doktora görünmüştüm bi sıkıntı yokmuş. Sizde de yoktur umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?