2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hanımlar nasıl küvet seti tercih ettiniz? Önerebileceğiniz bir marka, ürün var mı? Plastik olacağı için karar veremiyorum, sıcak su ile cildine kimyasal madde etki eder mi endişesi var. Fazla pimpiriklilik yapıyor da olabilirim.

Omega kullaniyorsan balık mevsimi geldi zaten haftada 1-2 yersen gündede 2 ceviz karşılar son 3 ay Omega önemli zaten demir ister yüksek düşük olsun kullanmak şart gebelik sonrası dahada lazım d vitamini hep düşen bir değer oda şart emzirdigimiz sürece takviye hep şart
Meşhur d vitaminimde bu gördükçe gülesim geliyor jelibon yemeyen ben ne istemediysem başıma geliyor portakallı jelibon seviyorsan mükemmel

Bu arada doktorun verdiği multivitamin benim sivilce olayimada çözüm oldu gebelik sonrası hep kullansam ne olur sanki hiç çıkmıyor
İlk üç ay kullanmiyorduk ya sadece folik asitti o zaman cenemde minik minik çıktı sonra 5. Ayda multivitamin geçince yok oldular çok bebeksi oldu cildim suremedigim yağları sürüp yüz masajı yapabiliyorum önceden sivilce çıkartıyor diye yağ süremiyordum çinko ve bakır varya içinde cilde çok iyi geliyor

Eklentiler

• 20220901_151728.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 74
Kızlar çarşaf olarak ne aldınız? Ben yorgan, yastık vs kullanmayacağım için sadece çarşaf alacağım ama kararsız kaldım nasıl bir şey alınmalı diye
Bu haftasonu LCW'de oldukca indirime girmis 100% cotton lastikli bir carsaf aldim. 54 yada 44 Liraydi. Ben de sadece uyku yulumu ve carsaf kullanacagim. Yorgan ve yastik olmayacak.

Bu haftasonu LCW'de oldukca indirime girmis 100% cotton lastikli bir carsaf aldim. 54 yada 44 Liraydi. Ben de sadece uyku yulumu ve carsaf kullanacagim. Yorgan ve yastik olmayacak.
Uyku tulumun nasıl birsey kuzum
Bu çarşaf nasıl olur

Eklentiler

• Screenshot_20220901-151236_Chrome.webp
    25,7 KB · Görüntüleme: 81

Eklentiler

• Screenshot_20220826-095924_Trendyol.webp
    19,3 KB · Görüntüleme: 82
  • Screenshot_20220826-095918_Trendyol.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 79
Benim daha dolap yeni kuruldu
Islak mendiliyle bebek bezi var alınan dolaba o yerleşecek silinince
Birde kayinvalidem yelek almış ağız mendili çorap var buda bir başlangıç
Artık hızlandırmak lazım sanırım ciddi ciddi az kaldı bende dolap sipariş ettim 1 haftaya gelir inşallah

Merhaba kızlar. Halsizlikten tüm gün uyuyan bi tek benmiyim?Sabahları bile kalkmak istemiyorum yerimden.Gün boyu sırayla kanepede uyuyorum sonra yatakda uyuyorum.Uyumakdan normal ev işlerini bile yapamaz oldum. Bilmiyorum sıcaktan mı yoksa hamileliktenmi oluyor.Bir de bu aralar gripte olmuştum.Biraz da ona bağlıyorum

A AnnelikUmudu
Tulum böyle birşeymi kuzum
Uyku tulumum su canim, hatta 0-36 ay boyunca kullaniliabiliyor. Kundaktan donusuyor, kalca sagligi icin de sertifikali.

Ben Zoo Zoo printini aldim. Dikis kalitesi de sahane geldi. Tavsiyem, eger alacaksan almadan once firmayi telefonla ara. Cok tatli bir hanim yardimci oldu bana. Oturdugun sehir, ev sicakligin vs'ne gore kac tog alman gerektigini anlatiyor sakin sakin. Secimini oyle yaparsin.

Artık hızlandırmak lazım sanırım ciddi ciddi az kaldı bende dolap sipariş ettim 1 haftaya gelir inşallah
Evet cok strese sokuyor bu durum beni. Haftaya insallah bir misafir odami halledecegim, ve dogum cantami. Sonra tek tek ne eksik diye liste kontrolleri.

Bilgi vermiyorsa bence en azından başka yerlerle görüşün. Son haftalarda giderseniz çoğu doktor kabul etmiyor çünkü. Bunları sormak ve cevap almak en doğal hakkınız

Evet cok strese sokuyor bu durum beni. Haftaya insallah bir misafir odami halledecegim, ve dogum cantami. Sonra tek tek ne eksik diye liste kontrolleri.
Bende bu ay sonunda dolap ve hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum . Temizlik işi stres oluşturuyor bende de ne zaman yapmalıyız tam olarak ev mis gibi olsun istiyorum doğum öncesi

Kızlar çarşaf olarak ne aldınız? Ben yorgan, yastık vs kullanmayacağım için sadece çarşaf alacağım ama kararsız kaldım nasıl bir şey alınmalı diye
Benim yatağım henüz belli değil diye almadım ama lastikli fitted çarşaf alırım. Yanlardan çıkmaması tam sıkı geçmesi gerekiyor güvenli uyku için. Müslin alırım sanırım. Ham ipek düşünmüştüm ama onu yıkamak pratik olmayabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…