- 4 Kasım 2016
- 1.375
- 1.958
- 133
Omega kullaniyorsan balık mevsimi geldi zaten haftada 1-2 yersen gündede 2 ceviz karşılar son 3 ay Omega önemli zaten demir ister yüksek düşük olsun kullanmak şart gebelik sonrası dahada lazım d vitamini hep düşen bir değer oda şart emzirdigimiz sürece takviye hep şartEn iyisi ben de önce kan değerlerime baktırıp farklı ilaç isteyeyim. Çok takviye kullanmak istemiyorum ama hayatımda ilk defa saçım günde iki üç tel dökülüyor sadece, normalde 100 teli geçer. Bana böyle yarıyorsa.
Sadece sağdan ittirme yapınca korktum ama bir çok annenin böyleymiş, rahatladım. Plesantanın yukarı çıkmasına sevindim, bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Bugün doktoruma soracağım ama birçok annenin böyle sanırım, endişelerim azaldı
Bu haftasonu LCW'de oldukca indirime girmis 100% cotton lastikli bir carsaf aldim. 54 yada 44 Liraydi. Ben de sadece uyku yulumu ve carsaf kullanacagim. Yorgan ve yastik olmayacak.Kızlar çarşaf olarak ne aldınız? Ben yorgan, yastık vs kullanmayacağım için sadece çarşaf alacağım ama kararsız kaldım nasıl bir şey alınmalı diye
Uyku tulumun nasıl birsey kuzumBu haftasonu LCW'de oldukca indirime girmis 100% cotton lastikli bir carsaf aldim. 54 yada 44 Liraydi. Ben de sadece uyku yulumu ve carsaf kullanacagim. Yorgan ve yastik olmayacak.
MaşAllah isimliYavaş yavaş son eksikler tamamlanıyorEki Görüntüle 3122679
Benim daha dolap yeni kurulduYavaş yavaş son eksikler tamamlanıyorEki Görüntüle 3122679
İnşallah canım Allah razı olsunMaşAllah isimli
Güle güle kullanmak nasip etsin kuzum
Artık hızlandırmak lazım sanırımBenim daha dolap yeni kuruldu
Islak mendiliyle bebek bezi var alınan dolaba o yerleşecek silinince
Birde kayinvalidem yelek almış ağız mendili çorap var buda bir başlangıç
Carsaf boyle aynen, lastikli. Yatak olcusune tam bulmak cok zor, kivrilip cocugun yuzune gozune gelmeyecek sekilde olamiymis, guvenli uyku icin.Uyku tulumun nasıl birsey kuzum
Bu çarşaf nasıl olur
Uyku tulumum su canim, hatta 0-36 ay boyunca kullaniliabiliyor. Kundaktan donusuyor, kalca sagligi icin de sertifikali.
Evet cok strese sokuyor bu durum beni. Haftaya insallah bir misafir odami halledecegim, ve dogum cantami. Sonra tek tek ne eksik diye liste kontrolleri.Artık hızlandırmak lazım sanırımciddi ciddi az kaldı bende dolap sipariş ettim 1 haftaya gelir inşallah
Bilgi vermiyorsa bence en azından başka yerlerle görüşün. Son haftalarda giderseniz çoğu doktor kabul etmiyor çünkü. Bunları sormak ve cevap almak en doğal hakkınızAy bugünde benim görüş günümdü. 30+5 1530 gr dedi. Bende +14 kg ile yola devam ediyorumama doktor canımı sıktı ya. Gittiğim yerde doğumhane ve ameliyathane yok. Nerede nasıl oluyor diyorum daha erken son ay konuşuruz o işleri dedi geçti. Normal doğum falan olursa yetişebiliyor musun yani diyorum farklı bir ilçe planlamak gerekiyor çünkü. Ben geliyorum bir ekime gelelim konuşuruz diyor. İyi de doğum ücretleri nedir neleri kapsar bilmem için şu an erken mi gerçekten ayrıca acil bir durumda nasıl yol izleyeceğim yani? Bilemedim sizce doktoru değiştirmeli miyim?
Bende bu ay sonunda dolap ve hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum . Temizlik işi stres oluşturuyor bende de ne zaman yapmalıyız tam olarak ev mis gibi olsun istiyorum doğum öncesiEvet cok strese sokuyor bu durum beni. Haftaya insallah bir misafir odami halledecegim, ve dogum cantami. Sonra tek tek ne eksik diye liste kontrolleri.
farklıı güzel duruyorBu kapı süsü nasıl sizce hanımlar?
Eki Görüntüle 3122686
Benim yatağım henüz belli değil diye almadım ama lastikli fitted çarşaf alırım. Yanlardan çıkmaması tam sıkı geçmesi gerekiyor güvenli uyku için. Müslin alırım sanırım. Ham ipek düşünmüştüm ama onu yıkamak pratik olmayabilirKızlar çarşaf olarak ne aldınız? Ben yorgan, yastık vs kullanmayacağım için sadece çarşaf alacağım ama kararsız kaldım nasıl bir şey alınmalı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?