2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Pentiden pamuklu emzirme geceliği aldım hatta sonra 85 e kadar düştü. Lcw den de yine pamuklu emzirme sutyeni ben de polyestere çok takığım. Sutyenleri gebelik boyunca kullandım emzirirken beden değişirse yine alırım. Atlet almadım henüz pentide pahalıydı, galiba lcw de pamuklu var. Mümkünse mağazadan dokunarak alın. Jiber den pamuklu yüksek bel baton mu deniyordu külot aldım, hamile çamaşırı yerine

Bende bugun gittim Doktora 28.haftadayım 1241 gr ve 42 cm olmuş kızım. 1 hafta önden gidiyor muş gelişimi? 3 hafta sonra tekrar gideceğim bakalım. 2 Doktorum var benim hangisi ile devam etsem karar veremedim.

Merhaba hanımlar kızımı gördüm şükür her şey yolunda gelişimi haftasıyla uyumlu bu arada doğum tarihimizi belirledik aksi bir durum olmazsa kısmetse 1 Kasım çok heyecanlandım
Maşallah sezaryan mı olacak peki ?

Reactions: 11K
Merhaba hanımlar kızımı gördüm şükür her şey yolunda gelişimi haftasıyla uyumlu bu arada doğum tarihimizi belirledik aksi bir durum olmazsa kısmetse 1 Kasım çok heyecanlandım
Günü gününe aynıyız. Tarihin ne çabuk belli olmuş benimki daha o konuyu hiç açmadı . Hayırlı olsun bir akrep Burcu geliyor desene

Günü gününe aynıyız. Tarihin ne çabuk belli olmuş benimki daha o konuyu hiç açmadı . Hayırlı olsun bir akrep Burcu geliyor desene
Öyle ama bizde bir değil üç olacak diğer iki çocuğum da kasım doğumlu kısmetse üçüncü de öyle olacak sağlıkla gelsinler

Slm kizlar. Bizim de gorus günümüzdu bugun. Uyusmazlik ignesi yapildi. Bi de dr 3aylik seker ortalamasina bakilan bi test istedi. Sekerin uzerinde cok duruyo sukur o da iyi geldi.
Seker duzene girince ne zamandir canimin cektigi sufleyi yedim 1 saat sonra olcum yapicam.bakalim yuksek cikarsa kacamaklar yasaklanacak. Neyse az kaldi diye diye kendimi oyaliyorum
Alisveris konusunda cok rahatim abisinden herseyi var dolabina sifonyerine kdr. Kiyafet batagina dustum ama. Kizlara ne guzel seyler var yaa. Durmadan alasim var
Yikama yerlestirme isini de nasipse 1ay sonra yaparim diye dusunuyorum

deneyimli anneler ben bebeği ayakta sallamaya alıştırmak istemiyorum doğduğunda alışırsa öyle gider diye biliyorum yeğenimden ilkten ne yapmak gerekiyor annem ve kaynanam kesin yeltenecek ama laf söyleme hakkım var diye düşünüyorum sonrasında çileyi ben çekicem

yaaa bizim doğumumuz aynı gün sezeryan olursa benimde mi öyle olacak normal düşünüyorum doğrusu ama kısmet

Muhteşem teşekkürler

Kizlar merak edenler icin benim sirketimde 32.hafta raporu alinip calismaya devam ediliyor.37.haftada rapor almadan izne cikiyormussun sonra dogumda hastane raporunu atiyormussun

Ben doktoruma sorduğumda hamilelikte beklediğimiz ağrılar dedi. Acaba zayıflıktan mi 48 kiloyla hamile kaldım 56 kiloyum şuan
Yok canım bende kiloluydum ona kalırsa. 40 bedendim. Boyum da kısa. Belki spor yapanlar falan hissetmiyor olabilir mi bilemiyorum. Kaslı oldukları için belki taşımak daha rahattır onlar için.

Dolap mı,şifonyer mi bende kararsızım aslında. Yer sıkıntısı yaşar mıyım şifonyer daha mı pratik olur bilemedim. Aslında depolama sıkıntısı yaşıyorum. Bir tek mutfakta dolaplarım var. Yatak odamda da şifonyerim ve komidinler var sadece. Dolabım kullanışsız. Havlu, nevresim kıyafetlerim falan hep oralarda. Artanların bir kısmı baza altında. Başka yer yok. Ekstra dolap, kanape altı falan filan yok. Kalanlar, yorganlar ıvır zıvır aklına gele eşyaların tamamı bir odada tıkılı. O odayı bu sebeple kullanamıyorum. Atamıyorum da eşyaları. Bilemiyorum nasıl olacak.

Çok sağol canım, kaydettim hepsini

Canjm az önce doktorun yanından çıktım sorun yok çok şükür. Yalnız ebeyle konuştum dün, bol su iç demişti. Su az olunca yalancı kasılma olur dedi. Suyu arttıracağım bakalım.

aşağıda olmasıyla alakalı bir şey demedi erken doğar diye kanala girmediği sürece sorun yok diye biliyorum ama bu haftalarda pozisyon almaya başlarlar diye duymuştum.
Ay baktık bugün dönmüşüz bizde kafa yukarıda

Not alıyorum canım, çok güzel öneriler teşekkürler

Yenidoğan bebekler kendi kendine uyur zaten çoğunlukla. Emzirirken ya da kucakta uyutabilirsin. Olmadı kundak yap ve beyaz gürültü dinlet. Gerçi her bebek de aynı değil şimdi ama ben hiç sallamadım inşallah bunda da öyle olur

Reactions: 11K
inşallah ya bir yere gidince ızdırap oluyor böyle pıt pıt poposuna vura vura uyutsak ben kaşımın ortasına masaj yapıldığın da uyuyormuşum mesela işkencesiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…