Bana da farklı geldi hep LED'li baloncuklu var olmazsa bunu alırımfarklıı güzel duruyor
Pentiden pamuklu emzirme geceliği aldım hatta sonra 85 e kadar düştü. Lcw den de yine pamuklu emzirme sutyeni ben de polyestere çok takığım. Sutyenleri gebelik boyunca kullandım emzirirken beden değişirse yine alırım. Atlet almadım henüz pentide pahalıydı, galiba lcw de pamuklu var. Mümkünse mağazadan dokunarak alın. Jiber den pamuklu yüksek bel baton mu deniyordu külot aldım, hamile çamaşırı yerineTatil fikrinin hayali bile güzel
Ben pamuklu ve emzirmeye uygun olsun istedim. Aradım ama bu isteklerime uygun bişey pek bulamadım. Geçen bikaç yere gittim hep polyester içerikli. Suwen e baktım, 60 küsüre bişey buldum ama beden yoktu. Penti de çok ucuz olmaz. Yani 123 lira bu da iyi mi kötü mü bilemedim. Kasım ayında çok mu ince olur bilemedim ki
123 lira uygun mu sence ? Hiç gecelik bakmadım bu zamana kadar, geçen baktım 150 altına yok, bikaç modelde de hep polyester vardı istemedim onlar bile 130-150 üstüydü. . Suwenin sitesinde vardı uygun fiyatlı ama onda da küçük beden kalmış. Başka da buralarda bulamadım. Outlet falanda yok ki
Perinatolog takip onermedi sadece aspirin verdi. Drumun da haberi var simdilik gelisiminde bi sıkıntı yok sukur hizi ayni mi degil mi.bilmiyorumCanim peki senin kan akışın duzeldi mi? Son durumun nasıl?
MaşallahMerhaba hanımlar kızımı gördüm şükür her şey yolunda gelişimi haftasıyla uyumlubu arada doğum tarihimizi belirledik aksi bir durum olmazsa kısmetse 1 Kasım çok heyecanlandım
Ay yeni görüyorum ben bunu hangi siteydi canım bağlantı çalışmıyor daBibs emzik isteyenlere 78e düşüyor fiyatı
Bibs Colour Emzik - Cloud https://www.hepsiburada.com/bibs-colour-emzik---cloud-p-HBV00000N1M24?magaza=Mamakido&url_src=ios-product-detail
Günü gününe aynıyız. Tarihin ne çabuk belli olmuş benimki daha o konuyu hiç açmadı . Hayırlı olsun bir akrep Burcu geliyor deseneMerhaba hanımlar kızımı gördüm şükür her şey yolunda gelişimi haftasıyla uyumlubu arada doğum tarihimizi belirledik aksi bir durum olmazsa kısmetse 1 Kasım çok heyecanlandım
Evet sezeryanMaşallahsezaryan mı olacak peki ?
Öyle ama bizde bir değil üç olacakGünü gününe aynıyız. Tarihin ne çabuk belli olmuş benimki daha o konuyu hiç açmadı . Hayırlı olsun bir akrep Burcu geliyor desene
yaaa bizim doğumumuz aynı gün sezeryan olursa benimde mi öyle olacakMerhaba hanımlar kızımı gördüm şükür her şey yolunda gelişimi haftasıyla uyumlubu arada doğum tarihimizi belirledik aksi bir durum olmazsa kısmetse 1 Kasım çok heyecanlandım
Muhteşem teşekkürlerUyku tulumum su canim, hatta 0-36 ay boyunca kullaniliabiliyor. Kundaktan donusuyor, kalca sagligi icin de sertifikali.
Ben Zoo Zoo printini aldim. Dikis kalitesi de sahane geldi. Tavsiyem, eger alacaksan almadan once firmayi telefonla ara. Cok tatli bir hanim yardimci oldu bana. Oturdugun sehir, ev sicakligin vs'ne gore kac tog alman gerektigini anlatiyor sakin sakin. Secimini oyle yaparsin.Owli Uyku Gurusu
owli uyku gurusu, uyku gurusu, kundak, uyku tulumu, owli kundak, owli uyku tulumu, ödüllü kundak, kalça dostu, bebek kundağı, bebek uyku tulumu, ayaklı uyku tulumu, torba uyku tulumu, tog değeri, owli tog değeri, gerçek tog değeriwww.owliturkiye.com
Hadi bakalım hayırlısı olsun belki de aynı gün yaparız doğumuyaaa bizim doğumumuz aynı gün sezeryan olursa benimde mi öyle olacaknormal düşünüyorum doğrusu ama kısmet
inşallahHadi bakalım hayırlısı olsun belki de aynı gün yaparız doğumu
Yok canım bende kiloluydum ona kalırsa. 40 bedendim. Boyum da kısa. Belki spor yapanlar falan hissetmiyor olabilir mi bilemiyorum. Kaslı oldukları için belki taşımak daha rahattır onlar için.Ben doktoruma sorduğumda hamilelikte beklediğimiz ağrılar dedi. Acaba zayıflıktan mi 48 kiloyla hamile kaldım 56 kiloyum şuan
Dolap mı,şifonyer mi bende kararsızım aslında. Yer sıkıntısı yaşar mıyım şifonyer daha mı pratik olur bilemedim. Aslında depolama sıkıntısı yaşıyorum. Bir tek mutfakta dolaplarım var. Yatak odamda da şifonyerim ve komidinler var sadece. Dolabım kullanışsız. Havlu, nevresim kıyafetlerim falan hep oralarda. Artanların bir kısmı baza altında. Başka yer yok. Ekstra dolap, kanape altı falan filan yok. Kalanlar, yorganlar ıvır zıvır aklına gele eşyaların tamamı bir odada tıkılı. O odayı bu sebeple kullanamıyorum. Atamıyorum da eşyaları. Bilemiyorum nasıl olacak.Şifonyer bende düşündüm kuzum sonra eşim gardirop alalım bezlerini ıslak mendillerinide katariz ortada durmaz dedi yatakta alman markası olana karar verdik holmer park yatak
Kitaplik ve oyuncak sepeti bende sonra düşünüyorum onun yerine şimdilik tekerlekli sepetlerden alacağım 2 tane
Çok sağol canım, kaydettim hepsini
Canjm az önce doktorun yanından çıktım sorun yok çok şükür. Yalnız ebeyle konuştum dün, bol su iç demişti. Su az olunca yalancı kasılma olur dedi. Suyu arttıracağım bakalım.Ah kuzum sen bayağı çekmişsin ciltten. Benim bunun dışında bir de genital bölgede siğil çıktı. Onu kriyoterapi (dondurma yöntemi) ile temizlettim, doktor bazılarını görememiş önümüzdeki hafta kalanını da temizleticem. Mesela hamilelikte genital siğillerin tekrar etmesinin yaygın bir şey olduğunu biliyordum, okumuştum. Bende de daha önce seneleeeer önce çıkmıştı, o yüzden vücudumda zaten bunun varlığını bildiğimden anormal karşılamadım. Bir de bu var hamileliğin başından beri işte. Şimdi doktora gitsem röntgen falan çektiremicem mesela, gitsem mi gitmesem mi kararsız kalmıştım kendi doktorum da gerek yok diyince. Ama gidim doktor elle de gözle de olsa muayene etsin bir yönlendirmesi olur kafam rahat eder belki diyorum. Ama senin yazdıklarından anladığım kadarıyla cilt sorunları atabiliyor ki bu çok söylenen bilinen bir şey zaten.
Senin de büyük sağlık sorunu yaratan şeyler değil diye anlıyorum. İnş bunlardan fazlası uğramasın hiçbirimize
Geçmiş olsun kuzu, her türlü gitmekte önlem almakta fayda var galiba yaaa. Ben de yarına randevu aldım, bir aksilik olmazsa gidicem, haberdar et sen de lütfen doktorun yorumu ne olacak sana diye.
Ay baktık bugün dönmüşüz bizde kafa yukarıdaaşağıda olmasıyla alakalı bir şey demedi erken doğar diye kanala girmediği sürece sorun yok diye biliyorum ama bu haftalarda pozisyon almaya başlarlar diye duymuştum.
Not alıyorum canım, çok güzel öneriler teşekkürlerPentiden pamuklu emzirme geceliği aldım hatta sonra 85 e kadar düştü. Lcw den de yine pamuklu emzirme sutyeni ben de polyestere çok takığım. Sutyenleri gebelik boyunca kullandım emzirirken beden değişirse yine alırım. Atlet almadım henüz pentide pahalıydı, galiba lcw de pamuklu var. Mümkünse mağazadan dokunarak alın. Jiber den pamuklu yüksek bel baton mu deniyordu külot aldım, hamile çamaşırı yerine
Yenidoğan bebekler kendi kendine uyur zaten çoğunlukla. Emzirirken ya da kucakta uyutabilirsin. Olmadı kundak yap ve beyaz gürültü dinlet. Gerçi her bebek de aynı değil şimdi ama ben hiç sallamadım inşallah bunda da öyle olurdeneyimli anneler ben bebeği ayakta sallamaya alıştırmak istemiyorum doğduğunda alışırsa öyle gider diye biliyorum yeğenimden ilkten ne yapmak gerekiyorannem ve kaynanam kesin yeltenecek ama laf söyleme hakkım var diye düşünüyorum sonrasında çileyi ben çekicem
inşallah ya bir yere gidince ızdırap oluyor böyle pıt pıt poposuna vura vura uyutsakYenidoğan bebekler kendi kendine uyur zaten çoğunlukla. Emzirirken ya da kucakta uyutabilirsin. Olmadı kundak yap ve beyaz gürültü dinlet. Gerçi her bebek de aynı değil şimdi ama ben hiç sallamadım inşallah bunda da öyle olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?