demekki içimizii deştiklerinde karnımızın içinde yuvarlanıyorlarYok canım bende kiloluydum ona kalırsa. 40 bedendim. Boyum da kısa. Belki spor yapanlar falan hissetmiyor olabilir mi bilemiyorum. Kaslı oldukları için belki taşımak daha rahattır onlar için.
Dolap mı,şifonyer mi bende kararsızım aslında. Yer sıkıntısı yaşar mıyım şifonyer daha mı pratik olur bilemedim. Aslında depolama sıkıntısı yaşıyorum. Bir tek mutfakta dolaplarım var. Yatak odamda da şifonyerim ve komidinler var sadece. Dolabım kullanışsız. Havlu, nevresim kıyafetlerim falan hep oralarda. Artanların bir kısmı baza altında. Başka yer yok. Ekstra dolap, kanape altı falan filan yok. Kalanlar, yorganlar ıvır zıvır aklına gele eşyaların tamamı bir odada tıkılı. O odayı bu sebeple kullanamıyorum. Atamıyorum da eşyaları. Bilemiyorum nasıl olacak.
Çok sağol canım, kaydettim hepsini
Canjm az önce doktorun yanından çıktım sorun yok çok şükür. Yalnız ebeyle konuştum dün, bol su iç demişti. Su az olunca yalancı kasılma olur dedi. Suyu arttıracağım bakalım.
Ay baktık bugün dönmüşüz bizde kafa yukarıda
Not alıyorum canım, çok güzel öneriler teşekkürler
Hepsiburadaydı canım ama devam ediyor mı bilmiyorumAy yeni görüyorum ben bunu hangi siteydi canım bağlantı çalışmıyor da
Benimki hep mememde ya da kucagimda omzumda uyurdu. Hic sallamadik desem yeridir ama memede uyutmak da ne kdr konforlu bilemedimdeneyimli anneler ben bebeği ayakta sallamaya alıştırmak istemiyorum doğduğunda alışırsa öyle gider diye biliyorum yeğenimden ilkten ne yapmak gerekiyorannem ve kaynanam kesin yeltenecek ama laf söyleme hakkım var diye düşünüyorum sonrasında çileyi ben çekicem
benim bir abla geliyor temizlige. dogumdan onceki son temizligi rica edecegim dogumdan 2 gun evvel halleder. Sezeryan oldugu icin gunu kesin gibi oluyor.Bende bu ay sonunda dolap ve hastane çantasını hazırlamayı düşünüyorum . Temizlik işi stres oluşturuyor bende de ne zaman yapmalıyız tam olarak ev mis gibi olsun istiyorum doğum öncesi
Anladım canım ben eşimle halletmeye çalışacağım bakalımbenim bir abla geliyor temizlige. dogumdan onceki son temizligi rica edecegim dogumdan 2 gun evvel halleder. Sezeryan oldugu icin gunu kesin gibi oluyor.
Tavsiyem, kapi-pencere-dolap ici vs 10-15 gun evvelden yaparsin. Diger temizlikleri de projelendirip hergun bir oda gibi yaparsin. Doguma 1 hafta-5 gun kala minik minik gunluk toparlaman kalir. Eve dondugunde dogumdan, aklinda dip kose kalmaz.Anladım canım ben eşimle halletmeye çalışacağım bakalım
Bu ayın sonunda ya da diğer ayın ortasında dip köşeyi halladeyim diyorum . Sonra camları falan kapatırım rutin temizlik olarak devam ederimTavsiyem, kapi-pencere-dolap ici vs 10-15 gun evvelden yaparsin. Diger temizlikleri de projelendirip hergun bir oda gibi yaparsin. Doguma 1 hafta-5 gun kala minik minik gunluk toparlaman kalir. Eve dondugunde dogumdan, aklinda dip kose kalmaz.
Maşallah canım 3 akrep annesi olmak da her yiğidin harcı değil benceÖyle ama bizde bir değil üç olacakdiğer iki çocuğum da kasım doğumlu kısmetse üçüncü de öyle olacak sağlıkla gelsinler
Ne için canım bu at kılı fırçası saçları için mi bebeğinAt kılı fırçası almak isteyen varsa bunun kargosu bedava ve oldukça ucuz ben hemen aldım belki siz de bakmak istersiniz
Ben hemşireye vermek için 5 li hastane çıkışı aldım uyguna bir de yenidoğan takım vermişti arkadaşım onu koyacağım çantaya. Bebeği yıkamadıkları için kirleniyormuş ilk kıyafetleri 10 lu seti evde kullanırım diye düşündüm o yüzdenKızlar hastane çantamı hazırlayacağım bu set 10lu. Bu şekilde hemşireye hepsi verilecek mi? Aynı hurca mı girmeli hepsi? Yoksa ayıracak mıyım iki farklı giyim olacak şekilde?
Fıttırı fıttırı dönüyorlar yaramazlardemekki içimizii deştiklerinde karnımızın içinde yuvarlanıyorlar
Canım battaniyenin içine iç zıbını, tulumu giyceklerse tulumu, şapkasını, eldivenini ve bir adet bezi koy, battaniyeyi katla :) İkinci bebiş için de aynı şekilde yaparsın. Ben minik hurçlar var yaa bavul düzenleyici onlara koycam. Haftasonu çantasını hazırlıcaz örnek olarak gönderirim sanaKızlar hastane çantamı hazırlayacağım bu set 10lu. Bu şekilde hemşireye hepsi verilecek mi? Aynı hurca mı girmeli hepsi? Yoksa ayıracak mıyım iki farklı giyim olacak şekilde?
Biz de geçen haftasonu hepsini yıkadık, ütüledik, yerleştirdik. Bu haftasonu da beşiği kurup hastane çantasını hazırlıcaz. Malum ikizlerin keyfi ne zaman isterse o zaman gelebiliyolarKızlar bugün bebişin eşyalarını yıkadım. Yarın ve cumartesi de ütülerim inşallah ütüsü zaman alacak gibi minnak hepsi sonuçta. Sonralara bırakmayın ben çok yoruldum hepsini ters çevirdim yıkandı kurudu sonra düzüne döndürdüm.. 3-6 yazan kıyafetler bile gözüme küçücük geldi inşallah 4/5 aylıkken eşyasız kalmaz bebem
Huniyi takıp idare edicem artıkMaşallah canım 3 akrep annesi olmak da her yiğidin harcı değil bence
Yerinizde olsam doktorumu değiştirirdim tabi doktorlarda insan kötü günleri olabilir ama hasta bakamayacak durumdaysa izin almalı bir değil iki can emanet ediyoruz bana tutumu çok yanlış geldi inşallah her şey gönlünüzce olsunSiz olsanız ne yapardınız diye bir soru soracağım. Pazaretesi gecesinden beri sağ kasığımda bir ağrı var. Hareket edince ağrıyor. Bugün doktorumun asistanını aradım. Madem geçmedi ağrın, gel bakalım dedi. Ben de işten kaçtım, hemen doktora gittim. Doktor bir garip, beni tanımadı. Konuşulanları anlamıyor. Bebeği küçük ölçtü. Sonra büyük ölçtü. Gözü görmüyor. Dedim, doktor göz için belki doktora gitti, onlar da damla damlattılar yazık göremyor. Kendi ultrason cihazını kullanamadı. Hemşireden yardım istedi. Hemşire bilemiyor. Kız ne yapacağını şaşırdı. Üç kere bana sen niye geldin dedi. Neren ağrıyor dedi. Tahlil için numune aldılar. Onu da asistanı akıl etti. Kendi söylemedi. Tahlil sonucu daha çıkmadan idrar yolları için sana ilaç yazacağım dedi. Ama dediği ilacı yazmamış. Progestron yazmış. Onu niye yazdı anlamadım. Yürüyemiyor. Konuşamıyor. Anlamıyor. Göremiyor. Ayakta zor duruyor. Doktordan çıktım. Aklımda deli sorular. Acaba sarhoşmuydu diye düşündüm. Progestornu da almadım. Güvenemedim. Aklı yerinde değil gibiydi. Sonra dayanamadım, asistanını aradım. Bugün doktor tahlil sonuçları çıkmadan bana ilaç yayazacağını söyledi ve söylediği ilacı da yazmadı. Doktorda bugün bir anormallik vardı sanki dedim. Asistanı da haklısınız, bir yakını trafik kazası geçirdi. Xanax aldı dedi. Ben tahlil sonucunuz çıkınca haber veririm dedi. Benden sonra bekleyen üç hastası daha var. Bakacak durumda değildi. Ne oldu bilemiyoroum. Ben doktorun yerinde olsam randevularımı iptal ederdim. Şimdi beni endişe içinde bıraktı. Siz olsanız, doktorunuzu değiştir miydiniz? Yazık, belki özel bir durumdur diye düşünüyorum. Ama emin de olamadım. Bugün doğuran bir hastası olsa kesinlikle doğurtamaz. Eskiden de soru işaretlerim vardı. Örneğin, bu kadar zaman içerisinde rahatsız etmemek için sadece iki kere mesaj attım. Birinde Covid olmuştum. Diğerinde de düşmüştüm. İkisinde de bir gün sonra birşey olmaz gibi kısa cevaplar ile döndü. Bu tavrıda beni biraz kırmıştı. Doktor değiştirmeye cesaret edemedim. Bugün yaşadığım şok ile kaldım. Doktor değiştirmek riskli geliyor. Ama değiştirmemek daha riskli olabilir diye de düşünüyorum. Kafamda deli sorular ve geçmeyen kasık ağrımla kala kaldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?