Evet uykuya geçişte de çok işe yarıyormuş koşullanma sağlıyormuş sanırım. Sen nasıl bişey aldın canım?ben aldim canim . tecrubeli degilimama okudugum uyku egitimi kitabin da biz odadan ciktiktan sonra yaninda bir uyku arkadasi olmasi guven verirmis diyordu
Çok tatlı bebek takımları gördüm internette, alsam mı bilemedim.Bence kendi içinde kalite kalite ayrılan bir markaben e bebekten de kıyafet aldım genelinin markası o, bazı tulumlar falan çok kaliteli çıktı yıkanınca ama atletler sertleşti sanki. Sen ne için sordun kıyafet mi başka bir parça mı?
Bazı ürünleri yumuşacık dediğim gibi fiyatları da çok uygun oluyor. Beğenmezsen geri gönderirsinÇok tatlı bebek takımları gördüm internette, alsam mı bilemedim.
Ben kendim amigurimi kadife tavşan öreceğim uyku arkadaşı olarak. Yani umarım uyku arkadaşı olarak kullanılabiliyordurEvet uykuya geçişte de çok işe yarıyormuş koşullanma sağlıyormuş sanırım. Sen nasıl bişey aldın canım?
Bende biraz fazla yürüyünce karnım çok sertleşiyor, bir de eğilip kalkınca kendimi yorduğumda oluyor. Neden oluyor aceba?kızlar sizde yürümekte zorluk çekiyor musunuz çok erken değil mi bunu için bilemedim ama uzun uzun yürüyüş yapamıyorum karnımın altı sancılanıyor ve her ayağa kalktığımda lavaboya gidiyorum istisnasız
Nst öncesi doktor el ile muayne etti kuzum orda söyledim, nst de özellikle göründü mü aklıma gelmedi sormakNst de sancı şeklinde mi çıkıyor canım? Haber ver mutlaka.
Bunları gördüm bikaç yerde ama nasıldır bilemiyorum. Ben bunlardan aldım uyku arkadaşı olmasa da bi süre sonra dışarı çıkarken vs bağlandıkları bişey olursa yanlarında taşımaya iyi oluyor.Böyle minik bezler uyku arkadaşı olarak işe yarıyor mu gerçekten? Tecrübeli ya da bilgisi olan biri var mı aldınız mı alacak mısınız?
Çok geçmiş olsun canımçok teşekkür ederim, Allah hepimizi korusun inşallah
Çok geçmiş olsun canım Rabbim bir daha yaşatmasın inşallah zamanını beklerSelam kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz içinBen güne kötü başladım malesef sabaha karşı kanamam olmuş çok yoğun bir şekilde hemen acile gittik plesenta previa totalis teşhisi konulmuştu hala aynı durumda çok korkunçtu Allah kimsenin başına vermesin beterinden sakinsin insan ne yapacağını şaşırıyor 2 ay daha sabretsem doğum olmasa diye dua ediyorum Ekim'de bile olsa razıyım ama şimdi gelir diye çok korkuyorum dua edin ne olur benim içinde
Mavi renk daha uygunmuş işin uyguluyorlar ya onun gibi oluyormuşTeşekkür ederim canım onu bende duydum sarılık ihtimali olmaz inşallah nazar icin beşiğin üstüne atarım diye düşünmüştüm
Yürüyüş çok önemli ama iki çocukla yeterince tempoluyum bakalım yürüyecek enerjiyi nerden bulucaz.doktor yürüyüş yap diyor bide zaten eve pestilim çıkmış bir şekilde geliyorum
Canım sürekli doktor kontrolünde ol. Benim halam kolestaz yüzünden ilk bebegini 39. Haftada kaybetti. Diğer iki cocugunu doktorlar 32. Haftada sezaryenle aldılar. Tekrar ayni şeyi yaşamaktan korktukları için. Ama doktorlar halama ilk defa bu kadar yüksek değerli hasta görüyorum demişti. Onun durumu çok daha ağırdı. Vucudu kasimaktan yara oluyordu. 31. Haftada ciğer geliştirici yapıp 32 de aldılar cok şükür küvöze bile girmedi sonraki iki çocuğu. Biri 1700 gram dogmustu. Doktor kontrolünde olursan sıkıntısız alırsın kucağına için rahat etsin. Sanırım ikizdi senin bebeklerin zaten her halükarda erken alınır 34 ten sonra hiç hiç korkma zaten hayırlısıyla doğarlarHerkese merhaba, güzel bir hafta olsun20 gün önce karaciğer enzimlerim bi tık yüksek çıkmıştı. Hoca 10 günde bir testi tekrarlattı kaşıntı olur ve yükselirse gebelik kolestazı olabilir dedi. En son cumartesi gecesi vücudumda çok hafif kaşıntı başladı yine kan verince yükseldiğini gördük Kanda safra asidi testi ile kesin tanı koyuluyormuş 10 saat açlıkla bugün yaptırdım ve maalesef gebelik kolestazı. İnternette hiç iç açıcı şeyler yazmıyor Doktorum aradı şimdi Allahtan safra değerim çok çok yüksek değil ilaç başlanacak günde 3 defa. İnşallah ilaçla düşer çok yüksek olunca yatış yapıyoruz dedi. Nst çektirmemi istedi bu akşam gidip yaptırcaz. Bundan sonra sıkı takip her hafta nst ve kan tahlili dedi. Bize dua edin şu 1 ayı atlatalım erkek doğum olmasın Bu bebeler hamilelik boyunca canımı okudu
Herkese merhaba,
Hastaneden çıktım çok şükür bebekte ben de iyiyiz, merak edip soranlar çok teşekkür ederim size de haber vermek istedim. 30 haftalık olmuşuz. Doktor ağrı sızı ishal kusma ateş olursa direk gel dedi, şartlı taburcu olduk. Buna şükürİlk Nst mizi de olduk. Bebeğin kafası yerine poposu aşağıda ama acele etmeyelim döner dedi. Bebek haftasına göre biraz iri dedi (acaba bu kötü mü bilmiyorum), Kilo alımın fazla, 6 öğün şeklinde azar azar ye dedi. (1. 60 boy 66 kiloyum 50 ile hamile kalmıştım.) Kızlar sizce endişe edilecek bir durumda mıyım. Ara ara karnımda ağrım oluyor. Acaba hastanede yatışı kabul edip iki gün müşade altında kalmalı mıydım? Ben iyiyim diyip çıktım
Ooo önden pazarlık yöntemi iyiymişYok kuzu ben catlaklarimla barismisim o bana işlemez zatenama sonrası sıkı vücut tercihim spor spor spor onun için eş kisisine haftada 4 gün 1 saat bırakacağım anlaşma yaptım
Bilinçaltında bişey vardır canım onu araştır. Çocukken belki birisi bir hayvandan hatta kediden zarar görmüştür bir sohbette duymuşsundur. Barış muslu yu bir araştır derim. Ben hiç barış muslu okumadım dinlemedim ama bildiğim kadarıyla o da böyle şeylere bağlıyor. Mesela küçülken beni kedi tırmaladı yıllarca sevmedim kedi, kedi mırlaması tehlike gibi gelirdi çok korkardım, meğerse kedi mutlu olunca yaparmış. Şimdi hiç korkmuyorum.Gerçekten bilmiyorum. Cocuğuma zarar verecek korkusu değil fobim var kedilere böceklere karşı bunu daha öncede yaşıyordumYok sevemiyorum ısınamıyorum anlamiyorum hayvanlara zarar gelsin istemem kıyamam ama o kediyi yakınımda görmemeliyim çok korkunç geliyor. Heleki kara kediler
Yok anam ben hiç sevemedim sevemeyeceğimde heralde. Kaynanamda abilerimde hep yakınlarımda var oysaki resmen evlerine gidesim gelmiyor. Be şu ani sıcramalarımdan bağırmalarımdan bıktım
Battaniye falan pek aklıma gelmedi. Tüm eşyaları minik minik ya çok yer kaplar mı ki şimdilik 2 hurcu doldurdu eşyalarıNormal bebek dolaplqri bile ekstra seyler icin yeterli gelmiyo (battaniye yorgan vs), bu hic yeterli gelmez canim tecrubeyle sabit :)
Hepimizin kafası çok karışık sanırımDeneyimsiz ve kafası karışık bir anne adayı olarak fikirlerim
Şifonyer için o fiyat çok çok iyi, beyazsa al geç, ileride oda yaptığında da uyar, uymasa da canın yanmaz, fiyat çok iyi.
Oda takımına gelince, ben 2 kapaklı gardrop ve şifonyer alıcam, en kötü 5-6 yaşına kadar idare eder düşüncesindeyim. Yoksa tek şifonyer ile ben idare edemem, eşyasını başka koyabileceğim yer yok. 3 kapaklı gardroplarsa tamam daha çok şey alabilirler, ama o da odayı kapatıyor, çok büyük.
Çok uzun süreli kullansın mantığını bıraktım, ben bi şeyi on yıllarca kullanıyor muyum ki çocuktan öyle bi beklentim olsun. Kendini bilecek, eşya seçecek, beğenileri olacak yaşa geldiğinde zaten istemeyecek odasındakileri.
Maşallah kuzuya değmesin nazarTeşekkür ederim canım onu bende duydum sarılık ihtimali olmaz inşallah nazar icin beşiğin üstüne atarım diye düşünmüştüm
Oh maşallah çok iyi denk gelmiş. Ya bizim de oda var ama seneye ayarlanır ancak, o zamana kadar galiba şifonyerle idare edeceğim.İkiz bebek bekliyorum, seneye yaz sonu inşallah oda yapacağım onlara yaşlarına yaklaşınca anca ayırırım çünkü yanımdan. Annemde ve kardeşimde kullanılmayan iki beyaz şifonyeri aldım kendi ebeveyn giyinme odamı boşaltıp oraya koydum, ikisinin de kıyafetleri, müslinleri, battaniyeleri sığdı şimdilik. Üstüne organizer aldım ıvır zıvırları koydum. İkişerde raf takdırdım üstüne oyuncaklı, kitaptı falan oraya koydum. Oldu da bitti maşallah
Aynı durumdaymışız canım. Şifonyer sağlam, sıfır daha. En iyisi onu almak. Dolap işine ileride bakarız. Nasılsa eninde sonunda ya dolap ya takım alınacak.Canım seni o kadar iyi anlıyorum ki. Benim de bir odam fazla olduğu için ardiye olarak kullanıyordum. Ancak içinde yok yoktu. Bebeğin haberini alınca orayı yaparım diye düşündüm ama işin içinden bir türlü çıkamadım. Hamilelikte insan eski cesareti ile iş yapamıyor, bebeğe bir şey olur diye. Sonra başka ile taşındık ve o odayı ister istemez elden geçirmek zorunda kaldık. Tecrübeli anne sayılmam ama benzer durumda olan biri olarak tavsiyem canını hiç sıkma. Eğer şifonyer sağlam ise al, zarar geleceğini sanmıyorum. Bebeğin kullanılan eşyalarını şifonyere koyar bez, ıslak mendil gibi ve eski eşyaları öteki odaya koyarsın. Kendini toplayınca da o odanı düzenler bebeğine aceleye getirmeden güzel bir oda yaparsın. Son aylarda büyük iş yapmak zor.
Geçmiş olsun canım bu hafta herkeste yavaştan sorunlar başlamaya başladı sanırımHerkese merhaba, güzel bir hafta olsun20 gün önce karaciğer enzimlerim bi tık yüksek çıkmıştı. Hoca 10 günde bir testi tekrarlattı kaşıntı olur ve yükselirse gebelik kolestazı olabilir dedi. En son cumartesi gecesi vücudumda çok hafif kaşıntı başladı yine kan verince yükseldiğini gördük Kanda safra asidi testi ile kesin tanı koyuluyormuş 10 saat açlıkla bugün yaptırdım ve maalesef gebelik kolestazı. İnternette hiç iç açıcı şeyler yazmıyor Doktorum aradı şimdi Allahtan safra değerim çok çok yüksek değil ilaç başlanacak günde 3 defa. İnşallah ilaçla düşer çok yüksek olunca yatış yapıyoruz dedi. Nst çektirmemi istedi bu akşam gidip yaptırcaz. Bundan sonra sıkı takip her hafta nst ve kan tahlili dedi. Bize dua edin şu 1 ayı atlatalım erkek doğum olmasın Bu bebeler hamilelik boyunca canımı okudu
bebek büyüyor baskı yapıyor benceBende biraz fazla yürüyünce karnım çok sertleşiyor, bir de eğilip kalkınca kendimi yorduğumda oluyor. Neden oluyor aceba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?