2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Eğer şekerin yoksa bir sorun olmaz canım şekeri olanların fazla büyüme gösteriyor sanırım genetik nedenlerden de iri olabilir bebeğin ne kadar olmuş bebişin? Evde daha iyi hissedersin muhtemelen eğer endişelenecek bir durum olursa dönersin hemen strese sokma kendini

30 dan sonra sıkıntılar başlıyor evet, Allah beterinden korusun yine. En azından 32 yi bitirebiliriz umarım, sürekli takipte olcam zaten. Randevum çarşamba günü o gün her şeyi detaylı konuşuruz zaten dedi doktorum bakalım vurcak mı? Bu akşam ilk kez nst ye giricem bakalım orda nasıl durumlar. Ona göre o da bişeyler söyler çarşamba günü
Zaten kolestazlı hastaları 37 sonrasına bırakmıyorlar. 37. haftada alıyorlar neden o kadar beklemişler ki yüksek değere rağmen Çok acı bi durum. Benim kaşıntılarım henüz başlangıç düzeyinde çok hafif belli belirsiz baya erken teşhis edildi şükür. Değerimde aşırı yüksek değil zaten doktorum da 34+ larda planlıyordu doğumumu bu 4 hafta daha sıkı takip edicez dedi. İnşallah canım temennimiz planlı bir doğumla zamanında dünyaya gelmeleri

Geçmiş olsun canım tekrarlamaz inşallah, akıntı şeklinde olan kanamalarda bile ben ne yapacağımı şaşırıyordum çok haklısın korkmakta.. sağlıkla zamanında gelsin hepimizin bebekleri inşallah

Bazı doktorlar hiç bir şey yoksa bile vuruyormuş çoğul gebelere erken doğum riskinden dolayı o yüzden sana vuracaklarını düşünüyorum önümüzdeki hafta gideceğim ben de soracağım iğne işini o günleri görürsek inşallah

Kızlar bebişler için hangi deterjanı alıyorsunuz? Haftaya eşyalarını yıkayıp çanta hazırlamaya başlayayım diyorum. Ama deterjanda karar kılamadım. Frosch’un bebek deterjanını düşünmüştüm.

Çok geçmiş olsun, hem erken fark edilmesi hem de doktor kontrolünde olman iyi. Sıkıntısız atlatırsınız kalan süreyi

Ben dalin ya da uni alıcam bir yerde okudum nasıl alışırsa öyle gider diye ulaşılabilir hem de bir sürü kişi kullanıyor

Ben Nisan'da anlaşmıştım 9500 olarak hatta Mayıs'ta 10500 oldu. Mayıs'ta yaptırdım ama önceden anlaştığım için yeni zammı uygulamadilar. Şimdi ne kadar hiç bilgim yok ucmustur kesin.

Çok teşekkür ederim. Benim aklımda medikalpark hiç yoktu ama doktor değişikliği yapacağım mecburen.
Bir de paket içeriğinde değişiklik yapılabiliyor mu, bilginiz var mı? Fiyat alırken ona göre sorayım.

Ben dalin ya da uni alıcam bir yerde okudum nasıl alışırsa öyle gider diye ulaşılabilir hem de bir sürü kişi kullanıyor
Bende uni baby tercih ettim temiz içerik diye geçiyor çoğu sayfada ve evet çok kişi kullanıyor. Yumoşun bebek yumuşatısını aldım birde

Bende uni baby tercih ettim temiz içerik diye geçiyor çoğu sayfada ve evet çok kişi kullanıyor. Yumoşun bebek yumuşatısını aldım birde
bende o şekilde yapacağım en iyilerine alıştırıp ondan sonra alacak durumum olmazsa üzülürüm ülkenin hali maalesef belli her gün her şeye zam geliyor

Bazı ürünleri yumuşacık dediğim gibi fiyatları da çok uygun oluyor. Beğenmezsen geri gönderirsin
İade ile uğraşmayı sevmiyorum ama internette alışveriş mağaza mağaza gezmekten daha kolay, kötü gelirse öyle yaparım.
Çok geçmiş olsun, farkedilmiş olması ve takip altında olmana güven. İnternette okuduğun şeylerle kendini bunaltma, her zaman en kötüsü yazıyor çünkü. Benim de karaciğer değerlerim yüksekti bir ara, biri düştü biri aynı. Kaşıntı nerelerinde oldu. Bende de kaşıntı oluyor ama burada çok çok fazla sivrisinek var, kabartılı olduğu için ondandır diye düşündüm.

bende o şekilde yapacağım en iyilerine alıştırıp ondan sonra alacak durumum olmazsa üzülürüm ülkenin hali maalesef belli her gün her şeye zam geliyor
Bende öyle düşünüyorum o kadar kişi kullanıyor sonuçta kötü değildir

Bebek dolabını karyolasını hangi temizlik malzemeleri ile silmeyi düşünüyorsunuz?

Bebek dolabını karyolasını hangi temizlik malzemeleri ile silmeyi düşünüyorsunuz?
Çiftin bebekler için yüzey temizleyicisini gördüm migrosta geçenlerde onunla silmeyi düşünüyorum beşiği ana kucağını falan. Dolabını beyaz sirke ile sildim

Rabbim şifalar versin

Rabbim sağlık sıhhat versin İnşallah zamanında gelir

Benim de karın bölgem de ufak ufak kaşıntılarım var ama önemsemiyordum karınım gerginleşiyor diye oluyor sanıyordum. Yorumu okuduğumdan beri daha çok kaşınmaya başladım

Ben green clean aldım set halinde. Kendim de o markayı kullanıyordum zaten.
Kimya Mühendisi Anne (@kimyamuhendisi.anne) • Instagram photos and videos
bu sayfayı inceleyebilirsin her şeyin içeriği tek tek incelenmiş.
E bebekteki deterjanlardan bitek minoris temiz içerikli sanırım daha sonra onu da denemek istiyorum yumuşatıcısı da içindeymiş ayrı ayrı almaya gerek yok. Kullananlar da memnun ona da bakabilirsin.
İade ile uğraşmayı sevmiyorum ama internette alışveriş mağaza mağaza gezmekten daha kolay, kötü gelirse öyle yaparım.
Canım trendyolekspres ve hepsijet gelip kapıdan alıyor iadeyi eğer onlarla iade edersen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…