öyle ama gerçekten aksam ne zaman kalıyor ne de enerjimYürüyüş çok önemli ama iki çocukla yeterince tempoluyum bakalım yürüyecek enerjiyi nerden bulucaz.
Eğer şekerin yoksa bir sorun olmaz canım şekeri olanların fazla büyüme gösteriyor sanırım genetik nedenlerden de iri olabilir bebeğin ne kadar olmuş bebişin? Evde daha iyi hissedersin muhtemelen eğer endişelenecek bir durum olursa dönersin hemen strese sokma kendiniHerkese merhaba,
Hastaneden çıktım çok şükür bebekte ben de iyiyiz, merak edip soranlar çok teşekkür ederim size de haber vermek istedim. 30 haftalık olmuşuz. Doktor ağrı sızı ishal kusma ateş olursa direk gel dedi, şartlı taburcu olduk. Buna şükürİlk Nst mizi de olduk. Bebeğin kafası yerine poposu aşağıda ama acele etmeyelim döner dedi. Bebek haftasına göre biraz iri dedi (acaba bu kötü mü bilmiyorum), Kilo alımın fazla, 6 öğün şeklinde azar azar ye dedi. (1. 60 boy 66 kiloyum 50 ile hamile kalmıştım.) Kızlar sizce endişe edilecek bir durumda mıyım. Ara ara karnımda ağrım oluyor. Acaba hastanede yatışı kabul edip iki gün müşade altında kalmalı mıydım? Ben iyiyim diyip çıktım
30 dan sonra sıkıntılar başlıyor evet, Allah beterinden korusun yine. En azından 32 yi bitirebiliriz umarım, sürekli takipte olcam zaten. Randevum çarşamba günü o gün her şeyi detaylı konuşuruz zaten dedi doktorum bakalım vurcak mı? Bu akşam ilk kez nst ye giricem bakalım orda nasıl durumlar. Ona göre o da bişeyler söyler çarşamba günüGeçmiş olsun canım bu hafta herkeste yavaştan sorunlar başlamaya başladı sanırımsürekli takiptesin zaten korkma aksi bir durumda bebişleri alırlar benim de en büyük korkum biliyorsun ama aslında kritik haftaları atlattık tedbir amaçlı ciğer geliştirici vurmayacaklar mı?
Zaten kolestazlı hastaları 37 sonrasına bırakmıyorlar. 37. haftada alıyorlar neden o kadar beklemişler ki yüksek değere rağmenCanım sürekli doktor kontrolünde ol. Benim halam kolestaz yüzünden ilk bebegini 39. Haftada kaybetti. Diğer iki cocugunu doktorlar 32. Haftada sezaryenle aldılar. Tekrar ayni şeyi yaşamaktan korktukları için. Ama doktorlar halama ilk defa bu kadar yüksek değerli hasta görüyorum demişti. Onun durumu çok daha ağırdı. Vucudu kasimaktan yara oluyordu. 31. Haftada ciğer geliştirici yapıp 32 de aldılar cok şükür küvöze bile girmedi sonraki iki çocuğu. Biri 1700 gram dogmustu. Doktor kontrolünde olursan sıkıntısız alırsın kucağına için rahat etsin. Sanırım ikizdi senin bebeklerin zaten her halükarda erken alınır 34 ten sonra hiç hiç korkma zaten hayırlısıyla doğarlar
Geçmiş olsun canım tekrarlamaz inşallah, akıntı şeklinde olan kanamalarda bile ben ne yapacağımı şaşırıyordum çok haklısın korkmakta.. sağlıkla zamanında gelsin hepimizin bebekleri inşallahSelam kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz içinBen güne kötü başladım malesef sabaha karşı kanamam olmuş çok yoğun bir şekilde hemen acile gittik plesenta previa totalis teşhisi konulmuştu hala aynı durumda çok korkunçtu Allah kimsenin başına vermesin beterinden sakinsin insan ne yapacağını şaşırıyor 2 ay daha sabretsem doğum olmasa diye dua ediyorum Ekim'de bile olsa razıyım ama şimdi gelir diye çok korkuyorum dua edin ne olur benim içinde
Bazı doktorlar hiç bir şey yoksa bile vuruyormuş çoğul gebelere erken doğum riskinden dolayı o yüzden sana vuracaklarını düşünüyorum önümüzdeki hafta gideceğim ben de soracağım iğne işini o günleri görürsek inşallah30 dan sonra sıkıntılar başlıyor evet, Allah beterinden korusun yine. En azından 32 yi bitirebiliriz umarım, sürekli takipte olcam zaten. Randevum çarşamba günü o gün her şeyi detaylı konuşuruz zaten dedi doktorum bakalım vurcak mı? Bu akşam ilk kez nst ye giricem bakalım orda nasıl durumlar. Ona göre o da bişeyler söyler çarşamba günü
Zaten kolestazlı hastaları 37 sonrasına bırakmıyorlar. 37. haftada alıyorlar neden o kadar beklemişler ki yüksek değere rağmenÇok acı bi durum. Benim kaşıntılarım henüz başlangıç düzeyinde çok hafif belli belirsiz baya erken teşhis edildi şükür. Değerimde aşırı yüksek değil zaten doktorum da 34+ larda planlıyordu doğumumu bu 4 hafta daha sıkı takip edicez dedi. İnşallah canım temennimiz planlı bir doğumla zamanında dünyaya gelmeleri
Herkese merhaba, güzel bir hafta olsun20 gün önce karaciğer enzimlerim bi tık yüksek çıkmıştı. Hoca 10 günde bir testi tekrarlattı kaşıntı olur ve yükselirse gebelik kolestazı olabilir dedi. En son cumartesi gecesi vücudumda çok hafif kaşıntı başladı yine kan verince yükseldiğini gördük Kanda safra asidi testi ile kesin tanı koyuluyormuş 10 saat açlıkla bugün yaptırdım ve maalesef gebelik kolestazı. İnternette hiç iç açıcı şeyler yazmıyor Doktorum aradı şimdi Allahtan safra değerim çok çok yüksek değil ilaç başlanacak günde 3 defa. İnşallah ilaçla düşer çok yüksek olunca yatış yapıyoruz dedi. Nst çektirmemi istedi bu akşam gidip yaptırcaz. Bundan sonra sıkı takip her hafta nst ve kan tahlili dedi. Bize dua edin şu 1 ayı atlatalım erkek doğum olmasın Bu bebeler hamilelik boyunca canımı okudu
Ben dalin ya da uni alıcam bir yerde okudum nasıl alışırsa öyle gider diye ulaşılabilir hem de bir sürü kişi kullanıyorKızlar bebişler için hangi deterjanı alıyorsunuz? Haftaya eşyalarını yıkayıp çanta hazırlamaya başlayayım diyorum. Ama deterjanda karar kılamadım. Frosch’un bebek deterjanını düşünmüştüm.
canım green clean a çok iyi diyolarKızlar bebişler için hangi deterjanı alıyorsunuz? Haftaya eşyalarını yıkayıp çanta hazırlamaya başlayayım diyorum. Ama deterjanda karar kılamadım. Frosch’un bebek deterjanını düşünmüştüm.
Ben Nisan'da anlaşmıştım 9500 olarak hatta Mayıs'ta 10500 oldu. Mayıs'ta yaptırdım ama önceden anlaştığım için yeni zammı uygulamadilar. Şimdi ne kadar hiç bilgim yok ucmustur kesin.
Bende uni baby tercih ettim temiz içerik diye geçiyor çoğu sayfada ve evet çok kişi kullanıyor. Yumoşun bebek yumuşatısını aldım birdeBen dalin ya da uni alıcam bir yerde okudum nasıl alışırsa öyle gider diye ulaşılabilir hem de bir sürü kişi kullanıyor
bende o şekilde yapacağım en iyilerine alıştırıp ondan sonra alacak durumum olmazsa üzülürüm ülkenin hali maalesef belli her gün her şeye zam geliyorBende uni baby tercih ettim temiz içerik diye geçiyor çoğu sayfada ve evet çok kişi kullanıyor. Yumoşun bebek yumuşatısını aldım birde
İade ile uğraşmayı sevmiyorum ama internette alışveriş mağaza mağaza gezmekten daha kolay, kötü gelirse öyle yaparım.Bazı ürünleri yumuşacık dediğim gibi fiyatları da çok uygun oluyor. Beğenmezsen geri gönderirsin
Çok geçmiş olsun, farkedilmiş olması ve takip altında olmana güven. İnternette okuduğun şeylerle kendini bunaltma, her zaman en kötüsü yazıyor çünkü. Benim de karaciğer değerlerim yüksekti bir ara, biri düştü biri aynı. Kaşıntı nerelerinde oldu. Bende de kaşıntı oluyor ama burada çok çok fazla sivrisinek var, kabartılı olduğu için ondandır diye düşündüm.Herkese merhaba, güzel bir hafta olsun20 gün önce karaciğer enzimlerim bi tık yüksek çıkmıştı. Hoca 10 günde bir testi tekrarlattı kaşıntı olur ve yükselirse gebelik kolestazı olabilir dedi. En son cumartesi gecesi vücudumda çok hafif kaşıntı başladı yine kan verince yükseldiğini gördük Kanda safra asidi testi ile kesin tanı koyuluyormuş 10 saat açlıkla bugün yaptırdım ve maalesef gebelik kolestazı. İnternette hiç iç açıcı şeyler yazmıyor Doktorum aradı şimdi Allahtan safra değerim çok çok yüksek değil ilaç başlanacak günde 3 defa. İnşallah ilaçla düşer çok yüksek olunca yatış yapıyoruz dedi. Nst çektirmemi istedi bu akşam gidip yaptırcaz. Bundan sonra sıkı takip her hafta nst ve kan tahlili dedi. Bize dua edin şu 1 ayı atlatalım erkek doğum olmasın Bu bebeler hamilelik boyunca canımı okudu
Bende öyle düşünüyorum o kadar kişi kullanıyor sonuçta kötü değildirbende o şekilde yapacağım en iyilerine alıştırıp ondan sonra alacak durumum olmazsa üzülürüm ülkenin hali maalesef belli her gün her şeye zam geliyor
Çiftin bebekler için yüzey temizleyicisini gördüm migrosta geçenlerde onunla silmeyi düşünüyorum beşiği ana kucağını falan. Dolabını beyaz sirke ile sildimBebek dolabını karyolasını hangi temizlik malzemeleri ile silmeyi düşünüyorsunuz?
Rabbim şifalar versinHerkese merhaba, güzel bir hafta olsun20 gün önce karaciğer enzimlerim bi tık yüksek çıkmıştı. Hoca 10 günde bir testi tekrarlattı kaşıntı olur ve yükselirse gebelik kolestazı olabilir dedi. En son cumartesi gecesi vücudumda çok hafif kaşıntı başladı yine kan verince yükseldiğini gördük Kanda safra asidi testi ile kesin tanı koyuluyormuş 10 saat açlıkla bugün yaptırdım ve maalesef gebelik kolestazı. İnternette hiç iç açıcı şeyler yazmıyor Doktorum aradı şimdi Allahtan safra değerim çok çok yüksek değil ilaç başlanacak günde 3 defa. İnşallah ilaçla düşer çok yüksek olunca yatış yapıyoruz dedi. Nst çektirmemi istedi bu akşam gidip yaptırcaz. Bundan sonra sıkı takip her hafta nst ve kan tahlili dedi. Bize dua edin şu 1 ayı atlatalım erkek doğum olmasın Bu bebeler hamilelik boyunca canımı okudu
Rabbim sağlık sıhhat versinSelam kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz içinBen güne kötü başladım malesef sabaha karşı kanamam olmuş çok yoğun bir şekilde hemen acile gittik plesenta previa totalis teşhisi konulmuştu hala aynı durumda çok korkunçtu Allah kimsenin başına vermesin beterinden sakinsin insan ne yapacağını şaşırıyor 2 ay daha sabretsem doğum olmasa diye dua ediyorum Ekim'de bile olsa razıyım ama şimdi gelir diye çok korkuyorum dua edin ne olur benim içinde
Benim de karın bölgem de ufak ufak kaşıntılarım var ama önemsemiyordum karınım gerginleşiyor diye oluyor sanıyordum. Yorumu okuduğumdan beri daha çok kaşınmaya başladımCanım sürekli doktor kontrolünde ol. Benim halam kolestaz yüzünden ilk bebegini 39. Haftada kaybetti. Diğer iki cocugunu doktorlar 32. Haftada sezaryenle aldılar. Tekrar ayni şeyi yaşamaktan korktukları için. Ama doktorlar halama ilk defa bu kadar yüksek değerli hasta görüyorum demişti. Onun durumu çok daha ağırdı. Vucudu kasimaktan yara oluyordu. 31. Haftada ciğer geliştirici yapıp 32 de aldılar cok şükür küvöze bile girmedi sonraki iki çocuğu. Biri 1700 gram dogmustu. Doktor kontrolünde olursan sıkıntısız alırsın kucağına için rahat etsin. Sanırım ikizdi senin bebeklerin zaten her halükarda erken alınır 34 ten sonra hiç hiç korkma zaten hayırlısıyla doğarlar
Ben green clean aldım set halinde. Kendim de o markayı kullanıyordum zaten.Kızlar bebişler için hangi deterjanı alıyorsunuz? Haftaya eşyalarını yıkayıp çanta hazırlamaya başlayayım diyorum. Ama deterjanda karar kılamadım. Frosch’un bebek deterjanını düşünmüştüm.
Canım trendyolekspres ve hepsijet gelip kapıdan alıyor iadeyi eğer onlarla iade edersen.İade ile uğraşmayı sevmiyorum ama internette alışveriş mağaza mağaza gezmekten daha kolay, kötü gelirse öyle yaparım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?