2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Benim de karın bölgem de ufak ufak kaşıntılarım var ama önemsemiyordum karınım gerginleşiyor diye oluyor sanıyordum. Yorumu okuduğumdan beri daha çok kaşınmaya başladım
Psikolojik olarak kasiniyorsundur canim düzenli kan tahlilili veriyorsan alt ast normal çıkıyorsa korkmana gerek yok doktor birsey olsa fark ederdi zaten. Çatlak önceside kaşıntı oluyor

Ben hem Dalin aldım hem de e bebek markasınınkini aldım ikisi de güzel zaten ilk zamanlar öyle sonra normale geciyosun kolay ulaşılabilir bısey alsan daha iyi bebek bezi gibi düşün neye alısırsa oyle gidiyo o dogru bısey

Çok geçmiş olsun canım. çok korkmuşsundur

Canım bende de plasenta previa var kanamam olmadı ama gene de riskli bir durum. İstanbulda oturuyorsan sana bir doktor önerebilirim. Prof. Dr Ateş Karateke plasenta konusunda usta bir doktor. İstersen kendisinden de bir görüş al

Siveno aldım ben canım. Hatta yıkadım bile güzeldi memnun kaldım

Psikolojik olarak kasiniyorsundur canim düzenli kan tahlilili veriyorsan alt ast normal çıkıyorsa korkmana gerek yok doktor birsey olsa fark ederdi zaten. Çatlak önceside kaşıntı oluyor
Ben ilk hamile kaldığım da kan testi vermiştim bi daha da vermedim ama pazartesi günü doktoruma söylemeyi düşünüyorum

Ben ilk hamile kaldığım da kan testi vermiştim bi daha da vermedim ama pazartesi günü doktoruma söylemeyi düşünüyorum
Aile hekimliğinde ayda bir vermelisin aslında ihmal etme bu zamana kadar doktorunun hiç istememesi de şaşırtıcı

eras0201
Geçmiş olsun tatlım
Çok sağol canım
N nesli8994 eras0201 cok geçmiş olsun ikinize de rabbim beterinden korusun
Amiiin, çok teşekkür ederim
Baby green aldım ve yıkadım bile Biberon temizleyiciyi de yine aynı marka aldım
Çok geçmiş olsun, hem erken fark edilmesi hem de doktor kontrolünde olman iyi. Sıkıntısız atlatırsınız kalan süreyi
İnşallah canım bakalım bu akşam nst den de iyi bir şekilde çıkarsak inşallah kontrol altında tamamlarız. İlaç çok zor bulunuyor hatta yok tüm izmirde aradık neyseki eczacı bir arkadaş whatsap grubunda sormuş bi kutu bulduk başka bir ilçede
Rabbim şifalar versin
Çok teşekkür ederim, amiiin
Benim de karın bölgem de ufak ufak kaşıntılarım var ama önemsemiyordum karınım gerginleşiyor diye oluyor sanıyordum. Yorumu okuduğumdan beri daha çok kaşınmaya başladım
Kaşıntının bir sürü sebebi olabiliyor hamilelikte hepsi kolestaz olcak diye bişey yok tabii ama düzenli olarak ALT ve AST değerlerine yani karaciğer enzimlerine baktırmak lazım yine de
eras0201 Canım çok geçmiş olsun. 34'e ne kalmış inşallah sıkıntısız atlatacaksınız bebeklerinle.
Az kaldı canım şu bir ay daha dişimizi sıkarsak. İnşallah hepimiz sağlıkla vakitlice kavuşuruz bebeklerimize

Takibe aldım bu sayfayı Minoris’in leke çıkarıcısını ve biberon temizleyicisini almıştım.

Ben dalin ya da uni alıcam bir yerde okudum nasıl alışırsa öyle gider diye ulaşılabilir hem de bir sürü kişi kullanıyor

Ay evet, hemen ulaşabilmek de önemli. Ben kendimize Frosch kullanıyorum, her Migros’ta olmuyor, fiyatı inanılmaz artıyor, indirim her zaman denk gelmiyor vs.

Ay evet, hemen ulaşabilmek de önemli. Ben kendimize Frosch kullanıyorum, her Migros’ta olmuyor, fiyatı inanılmaz artıyor, indirim her zaman denk gelmiyor vs.
Bitmeden internetten söylesek bile 2 günde geliyor temiz içerikli olması daha iyi gibi geliyor bana. Green cleanler mesela normal mahalle marketlerinde bile bulunabiliyor artık

Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…