Psikolojik olarak kasiniyorsundur canim düzenli kan tahlilili veriyorsan alt ast normal çıkıyorsa korkmana gerek yok doktor birsey olsa fark ederdi zaten. Çatlak önceside kaşıntı oluyorBenim de karın bölgem de ufak ufak kaşıntılarım var ama önemsemiyordum karınım gerginleşiyor diye oluyor sanıyordum. Yorumu okuduğumdan beri daha çok kaşınmaya başladım
Ben hem Dalin aldım hem de e bebek markasınınkini aldım ikisi de güzel zaten ilk zamanlar öyle sonra normale geciyosun kolay ulaşılabilir bısey alsan daha iyi bebek bezi gibi düşün neye alısırsa oyle gidiyo o dogru bıseyKızlar bebişler için hangi deterjanı alıyorsunuz? Haftaya eşyalarını yıkayıp çanta hazırlamaya başlayayım diyorum. Ama deterjanda karar kılamadım. Frosch’un bebek deterjanını düşünmüştüm.
canım nstde sancı çıksa seni bırakmazlardı zaten. sancıyı durdurmak için ilaç tedavisine başlarlardı.Nst öncesi doktor el ile muayne etti kuzum orda söyledim, nst de özellikle göründü mü aklıma gelmedi sormak
Çok geçmiş olsun canım. çok korkmuşsundurSelam kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz içinBen güne kötü başladım malesef sabaha karşı kanamam olmuş çok yoğun bir şekilde hemen acile gittik plesenta previa totalis teşhisi konulmuştu hala aynı durumda çok korkunçtu Allah kimsenin başına vermesin beterinden sakinsin insan ne yapacağını şaşırıyor 2 ay daha sabretsem doğum olmasa diye dua ediyorum Ekim'de bile olsa razıyım ama şimdi gelir diye çok korkuyorum dua edin ne olur benim içinde
Canım bende de plasenta previa var kanamam olmadı ama gene de riskli bir durum. İstanbulda oturuyorsan sana bir doktor önerebilirim. Prof. Dr Ateş Karateke plasenta konusunda usta bir doktor. İstersen kendisinden de bir görüş alSelam kızlar güzel bir hafta olsun hepimiz içinBen güne kötü başladım malesef sabaha karşı kanamam olmuş çok yoğun bir şekilde hemen acile gittik plesenta previa totalis teşhisi konulmuştu hala aynı durumda çok korkunçtu Allah kimsenin başına vermesin beterinden sakinsin insan ne yapacağını şaşırıyor 2 ay daha sabretsem doğum olmasa diye dua ediyorum Ekim'de bile olsa razıyım ama şimdi gelir diye çok korkuyorum dua edin ne olur benim içinde
Siveno aldım ben canım. Hatta yıkadım bile güzeldi memnun kaldımKızlar bebişler için hangi deterjanı alıyorsunuz? Haftaya eşyalarını yıkayıp çanta hazırlamaya başlayayım diyorum. Ama deterjanda karar kılamadım. Frosch’un bebek deterjanını düşünmüştüm.
Ben ilk hamile kaldığım da kan testi vermiştim bi daha da vermedim ama pazartesi günü doktoruma söylemeyi düşünüyorumPsikolojik olarak kasiniyorsundur canim düzenli kan tahlilili veriyorsan alt ast normal çıkıyorsa korkmana gerek yok doktor birsey olsa fark ederdi zaten. Çatlak önceside kaşıntı oluyor
Malesef enerji yok bir süre böyleyizöyle ama gerçekten aksam ne zaman kalıyor ne de enerjim
Ben ilk hamile kaldığım da kan testi vermiştim bi daha da vermedim ama pazartesi günü doktoruma söylemeyi düşünüyorum
Aile hekimliğinde ayda bir vermelisin aslında ihmal etme bu zamana kadar doktorunun hiç istememesi de şaşırtıcıBen ilk hamile kaldığım da kan testi vermiştim bi daha da vermedim ama pazartesi günü doktoruma söylemeyi düşünüyorum
Çok sağol canım
Amiiin, çok teşekkür ederim
Baby green aldım ve yıkadım bileKızlar bebişler için hangi deterjanı alıyorsunuz? Haftaya eşyalarını yıkayıp çanta hazırlamaya başlayayım diyorum. Ama deterjanda karar kılamadım. Frosch’un bebek deterjanını düşünmüştüm.
İnşallah canım bakalım bu akşam nst den de iyi bir şekilde çıkarsak inşallah kontrol altında tamamlarız. İlaç çok zor bulunuyor hatta yok tüm izmirde aradıkÇok geçmiş olsun, hem erken fark edilmesi hem de doktor kontrolünde olman iyi. Sıkıntısız atlatırsınız kalan süreyi
Çok teşekkür ederim, amiiinRabbim şifalar versin
Kaşıntının bir sürü sebebi olabiliyor hamilelikte hepsi kolestaz olcak diye bişey yok tabii ama düzenli olarak ALT ve AST değerlerine yani karaciğer enzimlerine baktırmak lazım yine deBenim de karın bölgem de ufak ufak kaşıntılarım var ama önemsemiyordum karınım gerginleşiyor diye oluyor sanıyordum. Yorumu okuduğumdan beri daha çok kaşınmaya başladım
Az kaldı canım şu bir ay daha dişimizi sıkarsak. İnşallah hepimiz sağlıkla vakitlice kavuşuruz bebeklerimizeeras0201 Canım çok geçmiş olsun. 34'e ne kalmış inşallah sıkıntısız atlatacaksınız bebeklerinle.
Ben green clean aldım set halinde. Kendim de o markayı kullanıyordum zaten.
Kimya Mühendisi Anne (@kimyamuhendisi.anne) • Instagram photos and videos
bu sayfayı inceleyebilirsin her şeyin içeriği tek tek incelenmiş.
E bebekteki deterjanlardan bitek minoris temiz içerikli sanırım daha sonra onu da denemek istiyorum yumuşatıcısı da içindeymiş ayrı ayrı almaya gerek yok. Kullananlar da memnun ona da bakabilirsin.
Canım trendyolekspres ve hepsijet gelip kapıdan alıyor iadeyi eğer onlarla iade edersen.
Ben dalin ya da uni alıcam bir yerde okudum nasıl alışırsa öyle gider diye ulaşılabilir hem de bir sürü kişi kullanıyor
Siveno da temizmiş evet.Siveno aldım ben canım. Hatta yıkadım bile güzeldi memnun kaldım
Ben hem Dalin aldım hem de e bebek markasınınkini aldım ikisi de güzel zaten ilk zamanlar öyle sonra normale geciyosun kolay ulaşılabilir bısey alsan daha iyi bebek bezi gibi düşün neye alısırsa oyle gidiyo o dogru bısey
Bitmeden internetten söylesek bile 2 günde geliyorAy evet, hemen ulaşabilmek de önemli. Ben kendimize Frosch kullanıyorum, her Migros’ta olmuyor, fiyatı inanılmaz artıyor, indirim her zaman denk gelmiyor vs.
Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsınızHerkese merhaba, güzel bir hafta olsun20 gün önce karaciğer enzimlerim bi tık yüksek çıkmıştı. Hoca 10 günde bir testi tekrarlattı kaşıntı olur ve yükselirse gebelik kolestazı olabilir dedi. En son cumartesi gecesi vücudumda çok hafif kaşıntı başladı yine kan verince yükseldiğini gördük Kanda safra asidi testi ile kesin tanı koyuluyormuş 10 saat açlıkla bugün yaptırdım ve maalesef gebelik kolestazı. İnternette hiç iç açıcı şeyler yazmıyor Doktorum aradı şimdi Allahtan safra değerim çok çok yüksek değil ilaç başlanacak günde 3 defa. İnşallah ilaçla düşer çok yüksek olunca yatış yapıyoruz dedi. Nst çektirmemi istedi bu akşam gidip yaptırcaz. Bundan sonra sıkı takip her hafta nst ve kan tahlili dedi. Bize dua edin şu 1 ayı atlatalım erkek doğum olmasın Bu bebeler hamilelik boyunca canımı okudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?