2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Geçmiş olsun çok dikkat edin sağlıkla gelsin bebişiniz

Çok geçmiş olsun canım aman takiğ et kendini, yoğurt iyi gelir mi bi dene istersen daha çabuk toparlarsın belki

Şikayet Et bencede tedbirini slsın, hiç mi kokmuyordu rengi değişmedi mi ustası onlar. Ya sana değil başkasına olsa veya vakit geçince zararını görürsen ? Zaman geçince ispatta da zorlanırsın.

doğuma giderken yanınıza kaç tane gecelik almayı düşünüyorsunuz
1 gecelik 2 önden düğmeli pijama düşünüyorum bende.

Aynı yüz örtüsünden ben de yaptırdım kenarları nazar boncuklu
Nerede yaptırdın belki bende başka renk bakarım güzelmiş.

Bebeğimin süslü hastane çıkışları teyzeleri annesi kendi elleriyle yaptı
Güzel günlerde kullanın marifetli anne

Benim kız 29+2 de o kilodaydi ne olacak bilmiyorum bu gidişle kara kara nasıl çıkaracağımı düşünüyorum
Bi yolunu buluyor doktorlar maşallah iyi kilo almış şeker falan yok di mi ? Genetik oluyo bazen kilo

Bende sık tuvalete gidiyorum. Ağrı da var. Yürümek hiç istemiyorum. Ama yürümek iyi geliyor.

Muhtemelen anne kokrunca bebek de korkar gerilir, stres yapmayın diyor ya uzmanlar, arkadaş onu kastediyor galiba

Bende sürekli yürüyorum. 7 bin sekiz bin falan coşuyor adımlar. Ama bu ara bende de oluyor ağrı. Biraz yürüyüş iyi geliyor ama uzun soluklu zor.

Böyle minik bezler uyku arkadaşı olarak işe yarıyor mu gerçekten? Tecrübeli ya da bilgisi olan biri var mı aldınız mı alacak mısınız?
Bunlar çok minik değil mi battaniye gibi olanları var. Bazı bebekler mesela battaniyesiz uyumazmış. Bide ortasına oyuncak dikilen battaniyeler var, bulursam içime sinen onlardan istiyorum.

Bende de bi manyak,var alır kaçar bunu bana da küçük geldi

Çok geçmiş olsun sona doğru hepimizde bişey çıkmaya başladı.

Çok geçmiş olsun vaktinle sağlıcakla doğsun inşallah

İade ile uğraşmayı sevmiyorum ama internette alışveriş mağaza mağaza gezmekten daha kolay, kötü gelirse öyle yaparım.
Canım,yalnız bişey çıktı iadelerde artık geçerli bir sebep yoksa kargo ücreti alıcıya aitmiş. Onu araştır, zarara uğrama

Canım trendyolekspres ve hepsijet gelip kapıdan alıyor iadeyi eğer onlarla iade edersen.
Sana da söylemiş olayım galiba 1 ekim gibi yürürlüğe girecek, alıcılar geçerli sebep olmadan iade ederse kargo ücretia alıcıya ait diye bişey çıktı. Henüzz kesinleşmedi ama tedbirli olun canım

Özür dilerm ama ne bu insanın psikolojisini bozar canm Allah aşkına

Sağol canım instigram da bir katibin kasnagı var oraya yaz canım

Eklentiler

• IMG_20220905_210046.webp
    44,8 KB · Görüntüleme: 65
Aile hekimliğinde ayda bir vermelisin aslında ihmal etme bu zamana kadar doktorunun hiç istememesi de şaşırtıcı
Böyle konuşulunca evet bana da şaşırtıcı geldi. Ebe sordu bi kaç kez kan tahlili ya da idrar tahlili verdin mi diye hayır dedim o da hiç demedi.

selam kızlar. Doğum sonrası ilk 3-4 gün sütün gelmeyebileceğini söylüyor herkes benim de ilk doğumunda gerçekten de sütüm başta gelmedi bebeğim sarılık olmasın diye biberon ile takviyede bulundum zaten emmeyen bebeğim hiç ememedi sütüm geldi ama emmeyince sağmak da kar etmedi. Şimdiki bebeğimde bunu yaşamak istemiyorum açıkçası korkuyorum. Kaşık biberon bana hiç kullanışlı görünmüyor biberon olarak ne tercih etsek bilemiyorum ilk bir iki gün sarılık olmasın diye en azından günde bir mama veririm diye düşünüyorum . Tecrübeli ler var mı ya da fikri olan

Hanımlar internetten bir şey duydum kız bebeklere hamile annelerin karınları göbeğin üst tarafından daha şişkin oluyormuş göğüse doğru erkek bebek bekleyenlerde ise göbeğin alt tarafı şişkin oluyormuş rahme doğru hazır birsürü hamile varken bi sorayım dedim sizde göbüşler nasıl benim bebiş kız bana uyuyor bu teori siz de durum nedir

Bu konuda bir bilgim yok ama hastaneye mama götürmeli miyiz ? Ve mama alacaksak hangi marka alalım?

Benimde uyuyor canım rahme doğru daha şiş

Böyle konuşulunca evet bana da şaşırtıcı geldi. Ebe sordu bi kaç kez kan tahlili ya da idrar tahlili verdin mi diye hayır dedim o da hiç demedi.
Tiroid yükselebiliyor vitamin değerleri düşebiliyor idrarda enfeksiyon çıkabiliyor kolestaz, idrarda protein kacagi vb gibi şeyler kan tahlili yapınca anlaşılıyor. Doktorlar nasıl bu kadar sorumsuz oluyor hastalarına karşı anlayamiyorum. Ve bir candan da değil iki candan sorumlular su anda

Benim bebiş kız canım ama hiç uymuyor

Yine biberon verirsen yine emmez canım emmeye alısana kadar emzik de vermeyin diyolar memeyi adam akıllı kavrayıp emmeden hiç bir plastiği araya sokma nacizene tavsiyem ilk gün 5 ml 7 ml miğdesi zaten illa mama vercem diyosan şiringayla ucunu agzına ver kendi ceksin sen agzına bile sıkma tembel oluyorlar öyle alısıyolar işte

Bu konuda bir bilgim yok ama hastaneye mama götürmeli miyiz ? Ve mama alacaksak hangi marka alalım?
Ben ilkinde sma mama kullanmıştım. Başta emer diye diretip almadım ama sütüm gelmeyince tehlikeye sokmamak adına aldım. Anne sütüne en yakın olan o diye duymuştum birçok kişiden

Evet belki de benim yaşadığım sorun da buydu. başta şırınga ile bile vermeyi denedim hiçbir türlü emmek istememesi de zorlamıştı yine aynı şeyi yaşamamak için bunu da denerim canım sağol

Bence hiç gerek yok ne biberona nede mamaya mama sen de zaten plesenta ayrılır ayrılmaz süt memede hazır önce beyne bunu yer etmek lazım ilk bebekler de insan cok kaygı korku oluyo dogdu mu sokacaksın hemen göğsünü agzına ilk 1 saat emzirme önemli zaten kaka yapıyosa besleniyo demek süt bu arada 16 haftada meme de beklemeye baslıyomus plesenta ayrılınca salgılanıyo kafa rahat olcak gerisi gelir Allahın izniyle

Geçen gün yeni doğum yapmış bir arkadaşı ziyarete gittik, bana önerisi şu oldu; kesinlikle doğum çantanda mama bulundur, onunda ilk günler sütü gelmemiş ve hemşireler ısrarla sadece annesütü ver diye diretmişler. Bebek aç kaldığı için sarılık geçirdi, küvezde felan kaldı. Işın tedavisiyle düzeldi. Hangi biberon iyi gelir bilemiyorum ama bende mutlaka yanımda mama ve biberon bulunduracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…