Yok paket sabit oluyor doktordan doktora değişiyor sadece prof ya da op. Olarak fiyat farki oluyorÇok teşekkür ederim. Benim aklımda medikalpark hiç yoktu ama doktor değişikliği yapacağım mecburen.
Bir de paket içeriğinde değişiklik yapılabiliyor mu, bilginiz var mı? Fiyat alırken ona göre sorayım.
Bende hip iyi duymuştum bakalım ne alırım bende almayı düşünüyorum sarılık olmasın da varsın mama içsinBen ilkinde sma mama kullanmıştım. Başta emer diye diretip almadım ama sütüm gelmeyince tehlikeye sokmamak adına aldım. Anne sütüne en yakın olan o diye duymuştum birçok kişiden
Canım bence doğum çantasına mama biberon vs koymak beyni sütüm gelmeyecek kaygısı ile sartlamaya benziyor. Allah korusun acil bir durum olur emziremezseniz zaten mamadır biberondur artık her yerde kolaylıkla ulaşabildiğimiz şeyler.Bu konuda bir bilgim yok ama hastaneye mama götürmeli miyiz ? Ve mama alacaksak hangi marka alalım?
İnşallah canım umarım gerek kalmaz mama vermeyeBence hiç gerek yok ne biberona nede mamaya mama sen de zaten plesenta ayrılır ayrılmaz süt memede hazır önce beyne bunu yer etmek lazım ilk bebekler de insan cok kaygı korku oluyo dogdu mu sokacaksın hemen göğsünü agzına ilk 1 saat emzirme önemli zaten kaka yapıyosa besleniyo demek süt bu arada 16 haftada meme de beklemeye baslıyomus plesenta ayrılınca salgılanıyo kafa rahat olcak gerisi gelir Allahın izniyle
Aklıma o da geldi gerekirse hemen temin edebiliriz dedi eşimde. İlk olunca insan bilemiyorCanım bence doğum çantasına mama biberon vs koymak beyni sütüm gelmeyecek kaygısı ile sartlamaya benziyor. Allah korusun acil bir durum olur emziremezseniz zaten mamadır biberondur artık her yerde kolaylıkla ulaşabildiğimiz şeyler.
Süt geliyo canım benim ikisinde de gelmişti ilk bebekte tecrübesizdim meme ucu olmadığından tutturamamıştım diye 3gun boyunca doğru düzgün ememesi saralık oldu. 2cisinde tecrübeliydim artık ucu vardı almak istemiyodu küvezdeydi ama zorla çok uğraşarak tutturdum zaten bı tuttumu gerisi geliyoselam kızlar. Doğum sonrası ilk 3-4 gün sütün gelmeyebileceğini söylüyor herkes benim de ilk doğumunda gerçekten de sütüm başta gelmedi bebeğim sarılık olmasın diye biberon ile takviyede bulundum zaten emmeyen bebeğim hiç ememedi sütüm geldi ama emmeyince sağmak da kar etmedi. Şimdiki bebeğimde bunu yaşamak istemiyorum açıkçası korkuyorum. Kaşık biberon bana hiç kullanışlı görünmüyor biberon olarak ne tercih etsek bilemiyorum ilk bir iki gün sarılık olmasın diye en azından günde bir mama veririm diye düşünüyorum . Tecrübeli ler var mı ya da fikri olan
Benim ilk oğlumun hamileliğiyle kızımın hamileliği ayniHanımlar internetten bir şey duydum kız bebeklere hamile annelerin karınları göbeğin üst tarafından daha şişkin oluyormuş göğüse doğru erkek bebek bekleyenlerde ise göbeğin alt tarafı şişkin oluyormuş rahme doğru hazır birsürü hamile varken bi sorayım dedim sizde göbüşler nasıl benim bebiş kız bana uyuyor bu teori siz de durum nedir
Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsınız
selam kızlar. Doğum sonrası ilk 3-4 gün sütün gelmeyebileceğini söylüyor herkes benim de ilk doğumunda gerçekten de sütüm başta gelmedi bebeğim sarılık olmasın diye biberon ile takviyede bulundum zaten emmeyen bebeğim hiç ememedi sütüm geldi ama emmeyince sağmak da kar etmedi. Şimdiki bebeğimde bunu yaşamak istemiyorum açıkçası korkuyorum. Kaşık biberon bana hiç kullanışlı görünmüyor biberon olarak ne tercih etsek bilemiyorum ilk bir iki gün sarılık olmasın diye en azından günde bir mama veririm diye düşünüyorum . Tecrübeli ler var mı ya da fikri olan
Bu konuda bir bilgim yok ama hastaneye mama götürmeli miyiz ? Ve mama alacaksak hangi marka alalım?
Yine biberon verirsen yine emmez canım emmeye alısana kadar emzik de vermeyin diyolar memeyi adam akıllı kavrayıp emmeden hiç bir plastiği araya sokma nacizene tavsiyem ilk gün 5 ml 7 ml miğdesi zaten illa mama vercem diyosan şiringayla ucunu agzına ver kendi ceksin sen agzına bile sıkma tembel oluyorlar öyle alısıyolar işte
Bence hiç gerek yok ne biberona nede mamaya mama sen de zaten plesenta ayrılır ayrılmaz süt memede hazır önce beyne bunu yer etmek lazım ilk bebekler de insan cok kaygı korku oluyo dogdu mu sokacaksın hemen göğsünü agzına ilk 1 saat emzirme önemli zaten kaka yapıyosa besleniyo demek süt bu arada 16 haftada meme de beklemeye baslıyomus plesenta ayrılınca salgılanıyo kafa rahat olcak gerisi gelir Allahın izniyle
Hiç bir fikrim yok canım tecrübeli annelerimiz yorumlar umarımKızlar şöyle şeyler nasıldır? Emzirme destek aparatı? Ya da diyorlar ki, emmeden de kopmaması için mama veya sağdığınız süt neyse, onu şırınga veya elleriniz çok çok temizken serçe parmağınızla ağzına verin. Ki emme refleksi kaybolmasın. Vs vs ben de bilmiyorum.
Yok paket sabit oluyor doktordan doktora değişiyor sadece prof ya da op. Olarak fiyat farki oluyor
Aa evet ben o sayfayı hatırlıyorum. Aslında burada da demişlerdi de bulamadım nereye kaydettiysem. TeşekkürlerSağol canım instigram da bir katibin kasnagı var oraya yaz canım
Çok ilginç, sen bir gün açken aile hekimine git tüm testleri yaptır canım.Böyle konuşulunca evet bana da şaşırtıcı geldi. Ebe sordu bi kaç kez kan tahlili ya da idrar tahlili verdin mi diye hayır dedim o da hiç demedi.
Kaşık biberonun mantığı, bebeği diğer biberonlar gibi kolaya alıştırmamasıymış canım. Bebek emmede olduğu gibi kendini zorlarmış. Ben çok methini duydum aldım bi taneselam kızlar. Doğum sonrası ilk 3-4 gün sütün gelmeyebileceğini söylüyor herkes benim de ilk doğumunda gerçekten de sütüm başta gelmedi bebeğim sarılık olmasın diye biberon ile takviyede bulundum zaten emmeyen bebeğim hiç ememedi sütüm geldi ama emmeyince sağmak da kar etmedi. Şimdiki bebeğimde bunu yaşamak istemiyorum açıkçası korkuyorum. Kaşık biberon bana hiç kullanışlı görünmüyor biberon olarak ne tercih etsek bilemiyorum ilk bir iki gün sarılık olmasın diye en azından günde bir mama veririm diye düşünüyorum . Tecrübeli ler var mı ya da fikri olan
Sma veya hip diyorlar iyisi içinBu konuda bir bilgim yok ama hastaneye mama götürmeli miyiz ? Ve mama alacaksak hangi marka alalım?
Bende facede gördüm geçen, bazı hastaneler ısrarla anne emzirsin diyormuş ama kaç kişi bu yüzden bebeğim sarılık oldu yazmıştı. Bazı,haatanelerde kendisi veriyormuş mamayı. Hemşireler hazırlayıp getiriyormuş. Devlet özel falan hepsi farklı. Hastaneye göre değişiyor. Bebeğin sarılık olmasından iyidir bende soracağım hastaneme yok falan derlerse gizlice götüreceğim mama, cezve falan. Herkes emzirmek ister ama robot değiliz bazen sorun olabiliyor. Süt gelmiyor falan. Rizke girmek istemiyorumGeçen gün yeni doğum yapmış bir arkadaşı ziyarete gittik, bana önerisi şu oldu; kesinlikle doğum çantanda mama bulundur, onunda ilk günler sütü gelmemiş ve hemşireler ısrarla sadece annesütü ver diye diretmişler. Bebek aç kaldığı için sarılık geçirdi, küvezde felan kaldı. Işın tedavisiyle düzeldi. Hangi biberon iyi gelir bilemiyorum ama bende mutlaka yanımda mama ve biberon bulunduracağım.
Kaka yapıyorsa zaten cekiyordur sütü altına yapmıyorsa tabi ki mama sart ama rahat olmak lazım insallah herkesin istediği gibi ilerler herseyAa evet ben o sayfayı hatırlıyorum. Aslında burada da demişlerdi de bulamadım nereye kaydettiysem. Teşekkürler
Çok ilginç, sen bir gün açken aile hekimine git tüm testleri yaptır canım.
Kaşık biberonun mantığı, bebeği diğer biberonlar gibi kolaya alıştırmamasıymış canım. Bebek emmede olduğu gibi kendini zorlarmış. Ben çok methini duydum aldım bi tane
Sma veya hip diyorlar iyisi için
Bende facede gördüm geçen, bazı hastaneler ısrarla anne emzirsin diyormuş ama kaç kişi bu yüzden bebeğim sarılık oldu yazmıştı. Bazı,haatanelerde kendisi veriyormuş mamayı. Hemşireler hazırlayıp getiriyormuş. Devlet özel falan hepsi farklı. Hastaneye göre değişiyor. Bebeğin sarılık olmasından iyidir bende soracağım hastaneme yok falan derlerse gizlice götüreceğim mama, cezve falan. Herkes emzirmek ister ama robot değiliz bazen sorun olabiliyor. Süt gelmiyor falan. Rizke girmek istemiyorum
Aynen canım bende götüreceğim. Hem bebek o zamanlar anlamaz bence biberon mu meme mi felan. Süt gelince devam etmeyiz, gelmeme durumunda bir alternatif olmalı bence.Aa evet ben o sayfayı hatırlıyorum. Aslında burada da demişlerdi de bulamadım nereye kaydettiysem. Teşekkürler
Çok ilginç, sen bir gün açken aile hekimine git tüm testleri yaptır canım.
Kaşık biberonun mantığı, bebeği diğer biberonlar gibi kolaya alıştırmamasıymış canım. Bebek emmede olduğu gibi kendini zorlarmış. Ben çok methini duydum aldım bi tane
Sma veya hip diyorlar iyisi için
Bende facede gördüm geçen, bazı hastaneler ısrarla anne emzirsin diyormuş ama kaç kişi bu yüzden bebeğim sarılık oldu yazmıştı. Bazı,haatanelerde kendisi veriyormuş mamayı. Hemşireler hazırlayıp getiriyormuş. Devlet özel falan hepsi farklı. Hastaneye göre değişiyor. Bebeğin sarılık olmasından iyidir bende soracağım hastaneme yok falan derlerse gizlice götüreceğim mama, cezve falan. Herkes emzirmek ister ama robot değiliz bazen sorun olabiliyor. Süt gelmiyor falan. Rizke girmek istemiyorum
MaşallahHepsi kendi el emeğim kızlar uyku arkadaşı emzik zinciri çıngırak bile yaptım
Yok canım öyle de bi anlıyolar ki ney kolaylarına gidiyorsa oyle el kadar bebeklerin türlü türlü huyu var tecrübeyle sabit alternatif ya siringa onu da sen sıkmayacaksın yada kasık biberon onu da sen agzına dokmeyeceksin çabalamadan doymak yok bşneron verdi mi meme bası karmaşası sonra ah vah kar etmiyoAynen canım bende götüreceğim. Hem bebek o zamanlar anlamaz bence biberon mu meme mi felan. Süt gelince devam etmeyiz, gelmeme durumunda bir alternatif olmalı bence.
Elinize sağlık çok güzel olmuşlar sağlıkla kullansın bebişinizHepsi kendi el emeğim kızlar uyku arkadaşı emzik zinciri çıngırak bile yaptım
Amin canım cümlemizin insallah sağlıkla dogsun mutlu mutlu olalım hersey guzel gecsınElinize sağlık çok güzel olmuşlar sağlıkla kullansın bebişiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?