2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Yok paket sabit oluyor doktordan doktora değişiyor sadece prof ya da op. Olarak fiyat farki oluyor

Ben ilkinde sma mama kullanmıştım. Başta emer diye diretip almadım ama sütüm gelmeyince tehlikeye sokmamak adına aldım. Anne sütüne en yakın olan o diye duymuştum birçok kişiden
Bende hip iyi duymuştum bakalım ne alırım bende almayı düşünüyorum sarılık olmasın da varsın mama içsin

Bu konuda bir bilgim yok ama hastaneye mama götürmeli miyiz ? Ve mama alacaksak hangi marka alalım?
Canım bence doğum çantasına mama biberon vs koymak beyni sütüm gelmeyecek kaygısı ile sartlamaya benziyor. Allah korusun acil bir durum olur emziremezseniz zaten mamadır biberondur artık her yerde kolaylıkla ulaşabildiğimiz şeyler.

İnşallah canım umarım gerek kalmaz mama vermeye

Aklıma o da geldi gerekirse hemen temin edebiliriz dedi eşimde. İlk olunca insan bilemiyor

Süt geliyo canım benim ikisinde de gelmişti ilk bebekte tecrübesizdim meme ucu olmadığından tutturamamıştım diye 3gun boyunca doğru düzgün ememesi saralık oldu. 2cisinde tecrübeliydim artık ucu vardı almak istemiyodu küvezdeydi ama zorla çok uğraşarak tutturdum zaten bı tuttumu gerisi geliyo

Benim ilk oğlumun hamileliğiyle kızımın hamileliği ayni

Merhaba kızlar içerik araştıran birkaç gebe hemşire vs takip ediyorum da mustela falan için oldukça kimyasal ürünler olduğunu söylüyor ki öyle zaten içeriklerinde gerçekten birçok kimyasal var dikkat edince farkına varıyorsun ,İvanatura diye bir marka temiz içerikli daha önce kullanan ya da herhangi bşr duyumu olan var mı bu markayla ilgili oldukça indirime girmiş de şampuan pişik kremi vs bir setini almayı düşünüyorum

Çok geçmiş olsun canım inşallah hayırlı haberler alırsınız
eras0201 çok geçmiş olsun canım umarım korktuğun gibi bir şey olmaz bu tarz durumlarda senin yapabileceğin bir şey olmuyor sanırım yani sen zaten baştan beri hep özenlisin içini ferah tut en en kötü ihtimaller bile artık çok korkutucu değil 30.haftadayız çok şükür inşallah aksi olmaz tabii ki ama çok az zamanımız kaldı zaten doğuma umarım düzelir

Bu konuda bir bilgim yok ama hastaneye mama götürmeli miyiz ? Ve mama alacaksak hangi marka alalım?

Kızlar şöyle şeyler nasıldır? Emzirme destek aparatı? Ya da diyorlar ki, emmeden de kopmaması için mama veya sağdığınız süt neyse, onu şırınga veya elleriniz çok çok temizken serçe parmağınızla ağzına verin. Ki emme refleksi kaybolmasın. Vs vs ben de bilmiyorum.

Eklentiler

• 94DCA87D-DCF4-4CDD-A42B-932C95F42679.webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 88
Hiç bir fikrim yok canım tecrübeli annelerimiz yorumlar umarım

Sağol canım instigram da bir katibin kasnagı var oraya yaz canım
Aa evet ben o sayfayı hatırlıyorum. Aslında burada da demişlerdi de bulamadım nereye kaydettiysem. Teşekkürler

Böyle konuşulunca evet bana da şaşırtıcı geldi. Ebe sordu bi kaç kez kan tahlili ya da idrar tahlili verdin mi diye hayır dedim o da hiç demedi.
Çok ilginç, sen bir gün açken aile hekimine git tüm testleri yaptır canım.

Kaşık biberonun mantığı, bebeği diğer biberonlar gibi kolaya alıştırmamasıymış canım. Bebek emmede olduğu gibi kendini zorlarmış. Ben çok methini duydum aldım bi tane

Sma veya hip diyorlar iyisi için

Bende facede gördüm geçen, bazı hastaneler ısrarla anne emzirsin diyormuş ama kaç kişi bu yüzden bebeğim sarılık oldu yazmıştı. Bazı,haatanelerde kendisi veriyormuş mamayı. Hemşireler hazırlayıp getiriyormuş. Devlet özel falan hepsi farklı. Hastaneye göre değişiyor. Bebeğin sarılık olmasından iyidir bende soracağım hastaneme yok falan derlerse gizlice götüreceğim mama, cezve falan. Herkes emzirmek ister ama robot değiliz bazen sorun olabiliyor. Süt gelmiyor falan. Rizke girmek istemiyorum

Kaka yapıyorsa zaten cekiyordur sütü altına yapmıyorsa tabi ki mama sart ama rahat olmak lazım insallah herkesin istediği gibi ilerler hersey

Aynen canım bende götüreceğim. Hem bebek o zamanlar anlamaz bence biberon mu meme mi felan. Süt gelince devam etmeyiz, gelmeme durumunda bir alternatif olmalı bence.

Aynen canım bende götüreceğim. Hem bebek o zamanlar anlamaz bence biberon mu meme mi felan. Süt gelince devam etmeyiz, gelmeme durumunda bir alternatif olmalı bence.
Yok canım öyle de bi anlıyolar ki ney kolaylarına gidiyorsa oyle el kadar bebeklerin türlü türlü huyu var tecrübeyle sabit alternatif ya siringa onu da sen sıkmayacaksın yada kasık biberon onu da sen agzına dokmeyeceksin çabalamadan doymak yok bşneron verdi mi meme bası karmaşası sonra ah vah kar etmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…