2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İlk doğumumda emmeyen bebeğim için bunu kullanmayı denemiştim ama emmek istemeyen yaramaz bunu da emmiyor . Aslında mantığı güzel

Kaka yapıyorsa zaten cekiyordur sütü altına yapmıyorsa tabi ki mama sart ama rahat olmak lazım insallah herkesin istediği gibi ilerler hersey
Amin canım cork cork emerler inşallah

Aynen canım bende götüreceğim. Hem bebek o zamanlar anlamaz bence biberon mu meme mi felan. Süt gelince devam etmeyiz, gelmeme durumunda bir alternatif olmalı bence.
Kaşık biberon tavsiye ediyorlar, onu kullanmayı düşünüyorum şimdilik. Umarım sıkıntı çıkmaz normal biberonlar tembellik yapıyormuş

Bende kaşık biberon aldım

Yetenekli anne maşallah ben sökük bile dikemem
Öyle deme canım iste yeterki niye yapamayasın nette tarifleri var ben de baka baka yaptım ütüyle falan ilk defa bısey yapıstırdım kendim küvez tütüsü ayak ucu fiyonklarını da yaptım

Eklentiler

• IMG_20220906_071819.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 71
Olur canim araştırıyim benim anteriordan gelip tamamen kapatiyormus yükselme olmaz diyor doktorlar zaten riske atamayiz normal doğum yaptırıp diyor ilk dogumum normaldi bunda da çok isterdim ama artık sağlıkla vaktinde gelsinde gözüm görmüyor hicbirseyi valla

Öyle deme canım iste yeterki niye yapamayasın nette tarifleri var ben de baka baka yaptım ütüyle falan ilk defa bısey yapıstırdım kendim küvez tütüsü ayak ucu fiyonklarını da yaptım
Yaa çok güzel hiç böyle becerilerim olmadı

Evt ilk zamanlarda akıntı seklinde olmuştu ama bu korkunçtu rabbim beterinden sakinsin bebislerimizi korusun

Günaydın kızlar gece rahatsızlandım, acile geldik. Hastanede kadın doğumda kontrol altındayım.tedbir amaçlı dediler. Nst falan normal. İnşallah bir şey çıkmaz da kısa sürede evimize gideriz.
Geçmiş olsun canım inşallah bebeğe sıkıntı verecek bir şey değildir çarçabuk çıkın inşallah

benimde kıza uyuyor ama erkek hatta yuvarlak bir göbeğim var herkes kız sanıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…