Yetenekli anne maşallahHepsi kendi el emeğim kızlar uyku arkadaşı emzik zinciri çıngırak bile yaptım
İlk doğumumda emmeyen bebeğim için bunu kullanmayı denemiştim ama emmek istemeyen yaramaz bunu da emmiyor . Aslında mantığı güzelKızlar şöyle şeyler nasıldır? Emzirme destek aparatı? Ya da diyorlar ki, emmeden de kopmaması için mama veya sağdığınız süt neyse, onu şırınga veya elleriniz çok çok temizken serçe parmağınızla ağzına verin. Ki emme refleksi kaybolmasın. Vs vs ben de bilmiyorum.
Amin canım cork cork emerler inşallahKaka yapıyorsa zaten cekiyordur sütü altına yapmıyorsa tabi ki mama sart ama rahat olmak lazım insallah herkesin istediği gibi ilerler hersey
Kaşık biberon tavsiye ediyorlar, onu kullanmayı düşünüyorum şimdilik. Umarım sıkıntı çıkmaz normal biberonlar tembellik yapıyormuşAynen canım bende götüreceğim. Hem bebek o zamanlar anlamaz bence biberon mu meme mi felan. Süt gelince devam etmeyiz, gelmeme durumunda bir alternatif olmalı bence.
Bende kaşık biberon aldımYok canım öyle de bi anlıyolar ki ney kolaylarına gidiyorsa oyle el kadar bebeklerin türlü türlü huyu var tecrübeyle sabit alternatif ya siringa onu da sen sıkmayacaksın yada kasık biberon onu da sen agzına dokmeyeceksin çabalamadan doymak yok bşneron verdi mi meme bası karmaşası sonra ah vah kar etmiyo
Amin canım inşallahGeçmiş olsun çok dikkat edin sağlıkla gelsin bebişiniz
Öyle deme canım iste yeterki niye yapamayasın nette tarifleri var ben de baka baka yaptım ütüyle falan ilk defa bısey yapıstırdım kendim küvez tütüsü ayak ucu fiyonklarını da yaptımYetenekli anne maşallahben sökük bile dikemem
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar gece rahatsızlandım, acile geldik. Hastanede kadın doğumda kontrol altındayım.tedbir amaçlı dediler. Nst falan normal. İnşallah bir şey çıkmaz da kısa sürede evimize gideriz.
Olur canim araştırıyim benim anteriordan gelip tamamen kapatiyormus yükselme olmaz diyor doktorlar zaten riske atamayiz normal doğum yaptırıp diyor ilk dogumum normaldi bunda da çok isterdim ama artık sağlıkla vaktinde gelsinde gözüm görmüyor hicbirseyi vallaCanım bende de plasenta previa var kanamam olmadı ama gene de riskli bir durum. İstanbulda oturuyorsan sana bir doktor önerebilirim. Prof. Dr Ateş Karateke plasenta konusunda usta bir doktor. İstersen kendisinden de bir görüş al
Yaa çok güzel hiç böyle becerilerim olmadıÖyle deme canım iste yeterki niye yapamayasın nette tarifleri var ben de baka baka yaptım ütüyle falan ilk defa bısey yapıstırdım kendim küvez tütüsü ayak ucu fiyonklarını da yaptım
Çok sağol canım Allah razı olsun
Yaa çok güzel hiç böyle becerilerim olmadı
Tabi yaa insanın eli ayağına karışıyor Allah'tan eşim çok sakinde o yardımcı oluyorÇok geçmiş olsun canım. çok korkmuşsundur
Çok sağol canım
Amin canım teşekkür ederimRabbim sağlık sıhhat versinİnşallah zamanında gelir
Evt ilk zamanlarda akıntı seklinde olmuştu ama bu korkunçtu rabbim beterinden sakinsin bebislerimizi korusunGeçmiş olsun canım tekrarlamaz inşallah, akıntı şeklinde olan kanamalarda bile ben ne yapacağımı şaşırıyordum çok haklısın korkmakta.. sağlıkla zamanında gelsin hepimizin bebekleri inşallah
Geçmiş olsun canım inşallah bebeğe sıkıntı verecek bir şey değildir çarçabuk çıkın inşallahGünaydın kızlar gece rahatsızlandım, acile geldik. Hastanede kadın doğumda kontrol altındayım.tedbir amaçlı dediler. Nst falan normal. İnşallah bir şey çıkmaz da kısa sürede evimize gideriz.
Geçmiş olsun, şimdi nasılsınız, inşallah ciddi bir şey değildirGünaydın kızlar gece rahatsızlandım, acile geldik. Hastanede kadın doğumda kontrol altındayım.tedbir amaçlı dediler. Nst falan normal. İnşallah bir şey çıkmaz da kısa sürede evimize gideriz.
benimde kıza uyuyor ama erkekHanımlar internetten bir şey duydum kız bebeklere hamile annelerin karınları göbeğin üst tarafından daha şişkin oluyormuş göğüse doğru erkek bebek bekleyenlerde ise göbeğin alt tarafı şişkin oluyormuş rahme doğru hazır birsürü hamile varken bi sorayım dedim sizde göbüşler nasıl benim bebiş kız bana uyuyor bu teori siz de durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?