İnşallah görürsün o haftaları canım bir hafta bile kıymetli.. dinlen bolca, komedi izleHerkese selam kızlar
Bugün görüş günümüzdü. Bebeklerim çok şükür iyi biri 1400 diğeri 1900Hoca erkek olan tek bebeğe göre bile iri gidiyor dedi. Ama kafası baya baya aşağıda rahat ölçüm yapılamıyor erkekte biraz hata payı da olabilir dedi. Serviksi ölçtü maalesef kısalma başlamış 2.6, şimdilik çok panik havasına gerek yok 2.5 altına düşmesini istemeyiz. Artık evde istirahat moduna geçip geceleri de bi tane progestana geri dönüyoruz. Çünkü bebekler ağırlaşmaya devam ettikçe aşağıya baskı artacakmış. Nst de sancım çıkmadı şükür. Bundan sonra haftalık nst ve karaciğer enzimleri de takip edilecek O kadar Ege’de üniversitede doğum istemiyordum özelde olsun istiyorduk. Ama doktorum çok fazla özel durumum olduğunu, özel oda ayarlayacağını, ameliyatı bizzat kendisinin yapacağını ve küvezleri de önceden her ihtimale karşı hazır tutacağını söyledi Daha emin ellerde olacaksın ben varken işlerin zor olmayacak devlet bile olsa dedi. Sağlık olsun artık dedik. Artık işi daha ciddiye alıp yatmam farz oldu. İnşallah hocanın istediği 34+ ları görürüz
Canım progestan çok etkili bi ilaç o uzatmasa bile sabit tutar rahim boyunu. Çok eğilme merdiven çıkma ve uzun süre ayakta kalıp yürüme. Az kaldı öyle düşün bol bol yatHerkese selam kızlar
Bugün görüş günümüzdü. Bebeklerim çok şükür iyi biri 1400 diğeri 1900Hoca erkek olan tek bebeğe göre bile iri gidiyor dedi. Ama kafası baya baya aşağıda rahat ölçüm yapılamıyor erkekte biraz hata payı da olabilir dedi. Serviksi ölçtü maalesef kısalma başlamış 2.6, şimdilik çok panik havasına gerek yok 2.5 altına düşmesini istemeyiz. Artık evde istirahat moduna geçip geceleri de bi tane progestana geri dönüyoruz. Çünkü bebekler ağırlaşmaya devam ettikçe aşağıya baskı artacakmış. Nst de sancım çıkmadı şükür. Bundan sonra haftalık nst ve karaciğer enzimleri de takip edilecek O kadar Ege’de üniversitede doğum istemiyordum özelde olsun istiyorduk. Ama doktorum çok fazla özel durumum olduğunu, özel oda ayarlayacağını, ameliyatı bizzat kendisinin yapacağını ve küvezleri de önceden her ihtimale karşı hazır tutacağını söyledi Daha emin ellerde olacaksın ben varken işlerin zor olmayacak devlet bile olsa dedi. Sağlık olsun artık dedik. Artık işi daha ciddiye alıp yatmam farz oldu. İnşallah hocanın istediği 34+ ları görürüz
32 çalışa bilir izni alıp sonra çalışamaz izni alamaz mısınBen yıllık izin de oluyorum ve benim iznim 32+6 da bitecekderdim büyük ya 6 günlük yıllık izinden baz geçeceğim ya da 6 gün yavrımdan ayrı tarafımı seçmek zorundayım
ben oturarak çalışıyorum içinde oynaştığını hissediyorum ama öyle hareketli değil yani anlamadımSen nasılsın sürekli hareket halindeyken hissedemeye bilirsin ben yürürken ya da ayaktayken hissetmiyorum
Doktorum en çok 32 ye vurgu yapıyor. İlk aşama o orayı geçelim sonrasını da görürüz inşallah diyor. Öyle yapıcam artık fır fır gezmicem evin içindeAminBenim anladığım her bebekte 34. Hafta çok önemli umarım görürsünüz Sağlıkla sıhhatle evde dinlen uzat mis gibi ayaklarını keyfine bak
Aynen öyle gün sayıcam bundan sonra herhalde bugünü de geçirdik diye. Anne karnındaki her gün çok kıymetliİnşallah görürsün o haftaları canım bir hafta bile kıymetli.. dinlen bolca, komedi izle
Progestan için doktorum tek gebelik kadar maalesef etkili olmuyor ikizde daha az ama yine de bize yardımcı olur hedefimiz sabit tutmaya çalışmak dedi. Sende de serklaj vardı dimi hep yatıyorsunuzCanım progestan çok etkili bi ilaç o uzatmasa bile sabit tutar rahim boyunu. Çok eğilme merdiven çıkma ve uzun süre ayakta kalıp yürüme. Az kaldı öyle düşün bol bol yat
27+5 1250 gr 29+5 1400 grdı 29 haftada covid olduğum için 2 haftada 150 gr almış ama çokta takılmadım her şey olacağına varıyorSelam kızlar ben geldim. 28+3 teyizKontrolümüz vardı benim oğluş 1230 gr olmuş sizlerin bu haftada nasıldı kilosu ?
Yok canım serklaj. Kısalık var 25 mm bile gördük ama progestan ile devam ediyorum. Yatmıyorum ama hareketlerim çok kısıtlı ve dikkatli. 33mm en son. 22sinde tekrar gidicem 32+0 raporu almaya. Ama bi kaç gündür belim ağrıyor. Kısalma yoktur inşallah. Bende doktor değiştiricem stresliyim doktorum çok iyi ama hastane imkanları çok kısıtlı ve yetersiz. Eşimle bir gece kaldık dandik bir koltuk koymuşlar hiç rahat edemedi.Doktorum en çok 32 ye vurgu yapıyor. İlk aşama o orayı geçelim sonrasını da görürüz inşallah diyor. Öyle yapıcam artık fır fır gezmicem evin içinde
Aynen öyle gün sayıcam bundan sonra herhalde bugünü de geçirdik diye. Anne karnındaki her gün çok kıymetli
Progestan için doktorum tek gebelik kadar maalesef etkili olmuyor ikizde daha az ama yine de bize yardımcı olur hedefimiz sabit tutmaya çalışmak dedi. Sende de serklaj vardı dimi hep yatıyorsunuz
MasallahSelam kızlar ben geldim. 28+3 teyizKontrolümüz vardı benim oğluş 1230 gr olmuş sizlerin bu haftada nasıldı kilosu ?
Kuzu benimde bugün öyle az kaldı sabret güzelimkızlar benim bebek çok hareketli değil bir sorun olduğundan mı yoksa sakin bir bebek mi ondan mı hiç bilmiyorum
Progestanın ve dinlenmenin epey faydası olur canım. Bana da son muayenede ikiye çıkarttı fitili ben hep kullanıyordum zaten fakat geriye akan akıntısı artık yara kaşıntı yapmaya başladı beni sürekli kullandığım için canım acıyor kullanmak istemiyorumHerkese selam kızlar
Maşallah tontiklerime yaaaHerkese selam kızlar
Ben doktora sordum tam 32 haftaya girdigin gün gel dediKızlar şu an 29. Haftaya girdik 32. Hafta da çalışabilir raporunu 32. Haftanın başımda mı alacağım yoksa ortalarında ya da sonlarına doğru alsam olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Kuzu biz bu halimizle ceviremiyoruz yerde bir kıl görim süpürmüş dahi olsam onu peceteyle alırımMaşallah tontiklerime yaaakısalma hoş değil ama bizim gibi çoğullar için vakit daralıyor artık normal bunlar kuzum. İnşallah önce ilk hedef 32yi sonra da 34ü bitirelim de sağlıkla kavuşalım, daha sancın yok, progestana başlıyorsun bence rahatlıkla göreceksin o haftaları ama yatacaksın kuzum, iş yok en fazla ağır kaldırmadan, eğilmeden, çok ayakta kalmadan bir yemek yapabilirsin başka hiçbir şeyi görmesin gözün, dağınıklık falan görünce kafanı ters istikamete çevir
Derin bir uyku bizimkilerinkiKuzu benimde bugün öyle az kaldı sabret güzelim
Uyuyorlar uyuyorlar
Bana vajinal almak zorunda olduğumu söyledi çünkü ağızdan alırsam karaciğerim zaten sıkıntılı yaa karaciğeri yorarmış. Bırakmıştım 12. hafta civarı hiç hoş değil ama napalım sağlık olsun da başa döncez yineProgestanın ve dinlenmenin epey faydası olur canım. Bana da son muayenede ikiye çıkarttı fitili ben hep kullanıyordum zaten fakat geriye akan akıntısı artık yara kaşıntı yapmaya başladı beni sürekli kullandığım için canım acıyor kullanmak istemiyorumaylardır vajinadan aldığım şeyi de ağzımdan içme fikri tiksindirici geliyor onu da yapamıyorum. Bu ayı da bi geçirseydik Allah’ın izniyle.
Ve bence o hastanede doğum yapman en hayırlısı gibi görünüyor profesörlerin özel hastası olduğunda tüm her şey değişiyor fakültelerde. Özel oda verildikten sonra da hiç bir farkı yok işte. Özeller bile baş edemedikleri bi durum olursa hemen fakülteye sevk ediyorlar. Yoğun bakım açısından da en üst seviyedeler. İçin daha çok rahat olsun bence.
O tontiklerden en tontik olanı başıma iş açmazsa adam diyo nereye kadar inmiş bu böyleMaşallah tontiklerime yaaakısalma hoş değil ama bizim gibi çoğullar için vakit daralıyor artık normal bunlar kuzum. İnşallah önce ilk hedef 32yi sonra da 34ü bitirelim de sağlıkla kavuşalım, daha sancın yok, progestana başlıyorsun bence rahatlıkla göreceksin o haftaları ama yatacaksın kuzum, iş yok en fazla ağır kaldırmadan, eğilmeden, çok ayakta kalmadan bir yemek yapabilirsin başka hiçbir şeyi görmesin gözün, dağınıklık falan görünce kafanı ters istikamete çevir
Et yiyince kıpır kıpır tavuk yiyince tık yok çocuk organik hormon sevmiyorDerin bir uyku bizimkilerinki
Ne güzel bir doktormuş .Bizimki yüzeysel sözde özelBana vajinal almak zorunda olduğumu söyledi çünkü ağızdan alırsam karaciğerim zaten sıkıntılı yaa karaciğeri yorarmış. Bırakmıştım 12. hafta civarı hiç hoş değil ama napalım sağlık olsun da başa döncez yineAynen yaa eylülü bi atlatabilseydik hepimiz hayırlısıyla Tabii hoca da dedi bebeklerde kan karışması vardı yaa kan değişimi gerekebilir özeller yine üniversiteye gönderir. En güvenli yer sizin için orası olcak. Ameliyata doçent kadın doğumcu ile giricem için rahat olsun dedi. Ve doğumun da özel olacak kesinlikle eğitim malzemesi olmayacak, kordosentezde de orası bir üniversite çocuklar girebilirdi izlemeye ama gördün sakin sakin yaptık dedi. Hayırlısı artık bundan sonrası
O tontiklerden en tontik olanı başıma iş açmazsa adam diyo nereye kadar inmiş bu böyleAşağıya baskı yapar, ağrın oluyor mu arada oluyor dedim. Yatıcam canım aynen başka yolu yok. Hahahahah aynen öyle yapcam mükemmelliyetçilik hiç iyi bişey değil gözük kulağım kapalı artık
Kızlar bu arada ciğer geliştiriciyi sordum. Ciğer geliştiricinin etkisi 1 haftaymış. Herhangi bişey başlamadan yapmayı doğru bulmuyorum. Eskiden 2 haftada bir yapılırdı ama çalışmalar gösterdi ki doğru değil. Ve 2. kez yapıldığında bebeklerin beyninde bilmem neye sebep olabiliyor dedi. Şu 32 yi atlatır da planlı şekilde gidersek bir kez doğru zamanda vurdurmayı düşünüyorum ben de dedi
sorun olduğunu sanmam kuzu, sürekli ofisten çalışıyorsan ondandır. benim evde dinlenirken kıpır kıpır işte sanldalyede sadece otururken daha az oluor hareketleri bazen hiç hissetmiyorum mesela ofiste. son dönemlerde ofiste de yeni yeni hissetmeye başladım hattakızlar benim bebek çok hareketli değil bir sorun olduğundan mı yoksa sakin bir bebek mi ondan mı hiç bilmiyorum
Kuzum inş hedef haftayı yakalarsınızHerkese selam kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?