2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
İnşallah görürsün o haftaları canım bir hafta bile kıymetli.. dinlen bolca, komedi izle

Canım progestan çok etkili bi ilaç o uzatmasa bile sabit tutar rahim boyunu. Çok eğilme merdiven çıkma ve uzun süre ayakta kalıp yürüme. Az kaldı öyle düşün bol bol yat

Ben yıllık izin de oluyorum ve benim iznim 32+6 da bitecek derdim büyük ya 6 günlük yıllık izinden baz geçeceğim ya da 6 gün yavrımdan ayrı tarafımı seçmek zorundayım
32 çalışa bilir izni alıp sonra çalışamaz izni alamaz mısın

Sen nasılsın sürekli hareket halindeyken hissedemeye bilirsin ben yürürken ya da ayaktayken hissetmiyorum
ben oturarak çalışıyorum içinde oynaştığını hissediyorum ama öyle hareketli değil yani anlamadım

Amin Benim anladığım her bebekte 34. Hafta çok önemli umarım görürsünüz Sağlıkla sıhhatle evde dinlen uzat mis gibi ayaklarını keyfine bak
Doktorum en çok 32 ye vurgu yapıyor. İlk aşama o orayı geçelim sonrasını da görürüz inşallah diyor. Öyle yapıcam artık fır fır gezmicem evin içinde
İnşallah görürsün o haftaları canım bir hafta bile kıymetli.. dinlen bolca, komedi izle
Aynen öyle gün sayıcam bundan sonra herhalde bugünü de geçirdik diye. Anne karnındaki her gün çok kıymetli
Canım progestan çok etkili bi ilaç o uzatmasa bile sabit tutar rahim boyunu. Çok eğilme merdiven çıkma ve uzun süre ayakta kalıp yürüme. Az kaldı öyle düşün bol bol yat
Progestan için doktorum tek gebelik kadar maalesef etkili olmuyor ikizde daha az ama yine de bize yardımcı olur hedefimiz sabit tutmaya çalışmak dedi. Sende de serklaj vardı dimi hep yatıyorsunuz

Selam kızlar ben geldim. 28+3 teyiz Kontrolümüz vardı benim oğluş 1230 gr olmuş sizlerin bu haftada nasıldı kilosu ?
27+5 1250 gr 29+5 1400 grdı 29 haftada covid olduğum için 2 haftada 150 gr almış ama çokta takılmadım her şey olacağına varıyor

Yok canım serklaj. Kısalık var 25 mm bile gördük ama progestan ile devam ediyorum. Yatmıyorum ama hareketlerim çok kısıtlı ve dikkatli. 33mm en son. 22sinde tekrar gidicem 32+0 raporu almaya. Ama bi kaç gündür belim ağrıyor. Kısalma yoktur inşallah. Bende doktor değiştiricem stresliyim doktorum çok iyi ama hastane imkanları çok kısıtlı ve yetersiz. Eşimle bir gece kaldık dandik bir koltuk koymuşlar hiç rahat edemedi.

Kızlar size danışmak istediğim bir konu var. Hastane imkanları sebebiyle doğumu farklı bir hastanede yapacağım. Ama doktorumdan çok memnunum. Şimdi ben nasıl doğumu başka bir hastanede yapmak istiyorum diyeceğim bilmiyorum. Çekiniyorum açıkçası kırıcı olurum diye. Birde aynı fiyata çok daha iyi bir hastanede doğum yapma imkanım varken bunu kaçırmak bebeğimin küvez ihtimalinde başka bir hastanede olmasını istemiyorum.

Selam kızlar ben geldim. 28+3 teyiz Kontrolümüz vardı benim oğluş 1230 gr olmuş sizlerin bu haftada nasıldı kilosu ?
MasallahCanim benim ilk gebelik ileriden giderdi, suan kizim geriden geliyormus 28.29arasi 1100civari demişti dr burdaki hamilelik günlüğünde bebek ağırlık boy bilgisi hemen hemen örtüşüyor fikir olabilir

Progestanın ve dinlenmenin epey faydası olur canım. Bana da son muayenede ikiye çıkarttı fitili ben hep kullanıyordum zaten fakat geriye akan akıntısı artık yara kaşıntı yapmaya başladı beni sürekli kullandığım için canım acıyor kullanmak istemiyorum aylardır vajinadan aldığım şeyi de ağzımdan içme fikri tiksindirici geliyor onu da yapamıyorum. Bu ayı da bi geçirseydik Allah’ın izniyle.
Ve bence o hastanede doğum yapman en hayırlısı gibi görünüyor profesörlerin özel hastası olduğunda tüm her şey değişiyor fakültelerde. Özel oda verildikten sonra da hiç bir farkı yok işte. Özeller bile baş edemedikleri bi durum olursa hemen fakülteye sevk ediyorlar. Yoğun bakım açısından da en üst seviyedeler. İçin daha çok rahat olsun bence.

Maşallah tontiklerime yaaa kısalma hoş değil ama bizim gibi çoğullar için vakit daralıyor artık normal bunlar kuzum. İnşallah önce ilk hedef 32yi sonra da 34ü bitirelim de sağlıkla kavuşalım, daha sancın yok, progestana başlıyorsun bence rahatlıkla göreceksin o haftalarıama yatacaksın kuzum, iş yok en fazla ağır kaldırmadan, eğilmeden, çok ayakta kalmadan bir yemek yapabilirsin başka hiçbir şeyi görmesin gözün, dağınıklık falan görünce kafanı ters istikamete çevir

Kızlar şu an 29. Haftaya girdik 32. Hafta da çalışabilir raporunu 32. Haftanın başımda mı alacağım yoksa ortalarında ya da sonlarına doğru alsam olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
Ben doktora sordum tam 32 haftaya girdigin gün gel dedi

Kuzu biz bu halimizle ceviremiyoruz yerde bir kıl görim süpürmüş dahi olsam onu peceteyle alırım mutfak sabah akşam süpürülüp siliniyor sonra koşa koşa soluma yatıyorum kan akışı sağlansın diye

Bana vajinal almak zorunda olduğumu söyledi çünkü ağızdan alırsam karaciğerim zaten sıkıntılı yaa karaciğeri yorarmış. Bırakmıştım 12. hafta civarı hiç hoş değil ama napalım sağlık olsun da başa döncez yine Aynen yaa eylülü bi atlatabilseydik hepimiz hayırlısıyla Tabii hoca da dedi bebeklerde kan karışması vardı yaa kan değişimi gerekebilir özeller yine üniversiteye gönderir. En güvenli yer sizin için orası olcak. Ameliyata doçent kadın doğumcu ile giricem için rahat olsun dedi. Ve doğumun da özel olacak kesinlikle eğitim malzemesi olmayacak, kordosentezde de orası bir üniversite çocuklar girebilirdi izlemeye ama gördün sakin sakin yaptık dedi. Hayırlısı artık bundan sonrası O tontiklerden en tontik olanı başıma iş açmazsa adam diyo nereye kadar inmiş bu böyle Aşağıya baskı yapar, ağrın oluyor mu arada oluyor dedim. Yatıcam canım aynen başka yolu yok. Hahahahah aynen öyle yapcam mükemmelliyetçilik hiç iyi bişey değil gözük kulağım kapalı artık

Kızlar bu arada ciğer geliştiriciyi sordum. Ciğer geliştiricinin etkisi 1 haftaymış. Herhangi bişey başlamadan yapmayı doğru bulmuyorum. Eskiden 2 haftada bir yapılırdı ama çalışmalar gösterdi ki doğru değil. Ve 2. kez yapıldığında bebeklerin beyninde bilmem neye sebep olabiliyor dedi. Şu 32 yi atlatır da planlı şekilde gidersek bir kez doğru zamanda vurdurmayı düşünüyorum ben de dedi

Ne güzel bir doktormuş .Bizimki yüzeysel sözde özel antin kuntin vitaminler yazıyor hala sinirim zıplıyor aklıma geldikçe değiştirememde 4. Olur

Çok konuşunca bilmiş oluyorum konuşabilirmiyim diye izin alıp alttan alttan laf çarpıyorum rahatlıyorum

kızlar benim bebek çok hareketli değil bir sorun olduğundan mı yoksa sakin bir bebek mi ondan mı hiç bilmiyorum
sorun olduğunu sanmam kuzu, sürekli ofisten çalışıyorsan ondandır. benim evde dinlenirken kıpır kıpır işte sanldalyede sadece otururken daha az oluor hareketleri bazen hiç hissetmiyorum mesela ofiste. son dönemlerde ofiste de yeni yeni hissetmeye başladım hatta
Kuzum inş hedef haftayı yakalarsınız ben zamanında sağlıkla geleceklerine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…