2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
öncelikle bebeğinin kan akışı için çok sevindim ikincisi yanlış ölçüm olabilir çok duyuyoruz eksik ölçüm yapıldığını sonuçta bir milim bile oynasa fark ediyor .Kan akışından dolayı az almıştır normale döndüyse bebek beslenmesi de normale döner kendine biraz zaman ver

İşte o benim canım çok fazla çatı ağrısı yaşıyorum ve kasıklarda baskı ağrı hissediyorum

Aynen öyle sağa sola dönerken yataktan kalkarken canım acayip yaniyo doktor normalmi dedi? Ben sorduğumda normal demişti ama kontrolde yine sorcam inşaAllah
Benim 27. Haftadan beri bu şekilde o zaman sorduğumda ağrıya normal dedi. Ama şimdi vajinamda dolgunluk baskı hissediyorum. Umarım oda normaldir

Acayip mutlulukla saskınlık arası gidip geliyorum 83 kiloyum bi ara baktığım 84.500 çıkıyordum eyvah dedim yine 86 sınırım oglumu da öyle doğurdum cunku ama bunda toplu hamile kalmıştım 82yle kalıp baya 79 a düştüm kusmaktan sonra bi müddet oyle takılı kaldım 6 aydan sonra almaya başladım insallah sınırı gecmeden bitiririm ben yine harakete devam

Tabi ne zaman dogacaklari belli degil hic birimizin o yuzden haftasina uyumlu kiloda olsun istememiz cok normal. Insallah bi sonraki kontrolde guzel sonuc alirsin.

Masallqh siz 33. Haftadasiniz ne guzel. Benjm minnos da artik gelsin 30lara grubun en bebegi buyuk uyesisiniz :)

Canım marka farketmez hepsi serum fizyolojik yani tuzlu su. Minik olanlardan rahatlıkla kullanabilirsin. Şırınga işi biraz daha sonrası için.

Tabi canım üzme kendini. Sen yiyerek bir yere kadar artırabilirsin. Minyon biri olacak belki de sağlıklı olsun da. Ee sizler de minik doğmuşsunuz zaten. Hem kan akışı düzelince şimdi artış hızı artar. Sadece beslenmene ek tavsiyelerim olacak eski kaşar ve avokadonun faydalarına inanıyorum ben. Ama kendini de yıpratma kilo aldırıcam diye.

Devamı gelsin
Bende dün ne güzel yürüdüm dedim gelince yarım topkek birde süt içtim
Bu sabahta cicibebe Çiğ kabak çekirdeği ceviz artı kaşarlı yağsız tost mide şaşkın ben hepten şaşkın yumurta yemeyi unuttum onuda öğlen kefirle yiyeceğim bol protein karbonhidrat yağ sebzeden tiksindim 2 gündür

Masallqh siz 33. Haftadasiniz ne guzel. Benjm minnos da artik gelsin 30lara grubun en bebegi buyuk uyesisiniz :)
Herhalde ilk ben dogurcam canım
İnsallah canım ben de yürüyorum baya da yüzdüm onun etkisi bence süt güzel ceviz güzel yumurta güzel günlük muz güzel kefir mevsim meyvesi güzel protein güzel takviyeler ve pekmez bence bebege yarayan seyler bunlar oglumda 25 mi 28 kılo mu ne aldım iyi hatırlıyorum 86 kiloyla doğuma gitmiştim ikincide insan daha bilincli oluyo

Ben de 55.5 ile hamile kaldım 30.haftamda 63.5 kilodayım haftada iki gün hamile pilatesi yapıyorum dengeli besleniyorum ama son zamanlarda tatlıyı meyveyi biraz fazla yer oldum. 25.haftada bebisim 815 Gr di cuma günü kontrolüm var bakalım kaç Gr olmuş minik tospiğim. Bebek kilo alsin diye çok da abanmiyorum bu sefer fazla kilo alır sezaryen falan olmak zorunda kalırım her şey dengeli güzel. Sağlıkla kavusalim inşallah yavrucuklarimiza.

Aynen öyle sağa sola dönerken yataktan kalkarken canım acayip yaniyo doktor normalmi dedi? Ben sorduğumda normal demişti ama kontrolde yine sorcam inşaAllah
Ben de çok zorlanıyorum bebekte gece çok hareket ediyor hangi tarafıma yatsam çok hızlı o tarafa tekme atmaya başlıyor

Kızlar şu an 29. Haftaya girdik 32. Hafta da çalışabilir raporunu 32. Haftanın başımda mı alacağım yoksa ortalarında ya da sonlarına doğru alsam olur mu? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…