2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
ona haklı dinlenmek istiyor akşama kadar ayaklar şişiyo ödem topluyo sıkışmaya başladılar galiba büyüdükce

ben tavuktan nefrert ettim çocukta tavuk yemez dıyorlar
Bende balıktan en sevdiğim balikti sadece 2 defa somon yiyebildim ama canım bu ara hamsi tava çekiyor daha adanaya gelmedi levrekte olabilir son 2 ayda yiyebildigim kadar yiyeceğim midem bulansada

Ben yıllık izin de oluyorum ve benim iznim 32+6 da bitecek derdim büyük ya 6 günlük yıllık izinden baz geçeceğim ya da 6 gün yavrımdan ayrı tarafımı seçmek zorundayım
Benim de yıllık iznim 32+3 yer bitiyor 3 günlük çalışabilir raporu almayı düşünüyorum sonra doğum iznini başlatacagim cuma günü konuşacağım doktorla.

ben oturarak çalışıyorum içinde oynaştığını hissediyorum ama öyle hareketli değil yani anlamadım
Benimkide öyle aşırı haraketli değil oynuyor gibi ellerini ayaklarını sanki duvara sürtüyor gibi artık o 25 30 arasındaki vajinayı acıtan tekmeler yok yer daraldıkça hareketleri kısıtlanacak demişti doktoru birde plesqnte konumu önemli benimki ön duvarda o yüzden de normalden az hissediyormuşum

Bende balıktan en sevdiğim balikti sadece 2 defa somon yiyebildim ama canım bu ara hamsi tava çekiyor daha adanaya gelmedi levrekte olabilir son 2 ayda yiyebildigim kadar yiyeceğim midem bulansada
Annem çok güzel yapae hamsi tava İstanbul'da olsan çağırırdırm seni

Ben hiç sormadım oda söylemedi bende aynı seninki gibi hissediyorum demekki yeri daraldı bebetiomunn

Yaşadığın durumu anlıyorum. Ben de aşılamamı yapan doktoru bırakmak durumunda kaldım gebelik takibimi de yapıyordu ancak eşimin kurumuyla anlaşmalı hastanede bir doktora geçiş yaptık. Devir ekonomi devri diye tamamen duygusal yani kendimi kötü hissettim ama doktoruma ihanet etmiş gibi yapacak bişey yok özel muayenehanesi vardı ve artık ücretlerini karşılayamakta zorlanıyordum

Canım progestan fitili biz sabah akşam kullanıyoruz. Serklajlı olanlar yani. sen de mi öyle yapsan acaba?

Ben yıllık izin de oluyorum ve benim iznim 32+6 da bitecek derdim büyük ya 6 günlük yıllık izinden baz geçeceğim ya da 6 gün yavrımdan ayrı tarafımı seçmek zorundayım

Doktorunuzla konuşup 32+0da çalışabilir raporu alıp izin sonunda işe dönün. Birkaç gün çalışıp sonra doğum izni için rapor alın. Çalıştığınız süre, doğum sonrasına aktarılır

Peki ne dediniz hekime. Ben ne desem bilemiyorum

Bursa'da hastane ve doktor önerecek var mı arkadaşlar? Bugün kontrol muayenesine gittim daha da bir uyuz oldum kesin bu hafta doktoru değiştirmeliyim.

Aynı sorunları yaşamamak İçin kullanıcı yorumlarına güvenerek mochi aldım içinde kadehi var maalesef bende de göğüs ucu yok hala da çıkmadı bende sağıp o kadehle vermeyi düşünüyorum
Çok teşekkürler. Bende göğüs ucu var ama bebe emse bile ilk 2-3 gün süt gelmeyebiliyor gelmeyince de emmiyo tabii, tek korkum bu inşallah bir sorun yaşamayız hiçbirimiz
ben de öğretmenim 32. Haftamdayım ancak doldurmadım , doktor randevum yarın ve haftaya cuma 32.0 oluyorum mecburen rapor alacağım galiba, sadece bir hafta için öğrencilerle tanışmak da olmaz galiba aklım fena karışık acaba doktorum 32.0 olmadan verir mi diye düşündüm ama vermez herhald

Kızlar devlette öğretmenim 32.haftaya girdiğimiz zaman hemen mi izin almak gerekiyor? 32+2 de gitsem sorun olur mu? Benim her Çarşamba hafta atlıyor, çarşamba tam 32 oluyoruz, Çarşamba değilde Cuma okul çıkışı gitsem doktora. Diğer Hafta başından yani pazartesinden başlatsam izni sorun olur mu?

Bursa'da hastane ve doktor önerecek var mı arkadaşlar? Bugün kontrol muayenesine gittim daha da bir uyuz oldum kesin bu hafta doktoru değiştirmeliyim.
Ben Acıbadem Hastanesi'nde profesör doktor Şahin Zeteroğlu'na gidiyorum, çok çok memnunum ama benim bebişkolar tüp bebek kendisi sürecin en başından beri doktorum. Ama Mümin Karahasan'ı da gözüm kapalı öneririm. Kendisinin muayenesi var eşi ile beraber Aylin hanım'da çok övgüyle söz edilen bir doktor. Umarım gönlünüze göre bir doktor bulabilirsiniz

Öncelikle maşallah bebişlere.
Üniversite hastanesi ve hastanenin alanında sayılı hocalarından. Hiç kuşkun olmasın bence, böylesi daha iyi olacak belli ki. İnşallah hocanın da belirttiği haftalarda sağlıklı bir doğum yapacaksın

Benim 30+0 cumartesiydi üniversite hastanesinden alacağım için raporumu 30+2 de pazartesi başlattım. Hangi gün gittiysem o gün başlatıldı. İnşallah canım temennimiz 34 haftayı tamamlamak Fuat hocaya çok güveniyorum zaten tek tek açıkladı nedenlerini tamam hocam siz ne derseniz o size bırakıyorum dedim. Sağlıkla tamamlayalım hepimiz süreci inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…