ben tavuktan nefrert ettimEt yiyince kıpır kıpır tavuk yiyince tık yok çocuk organik hormon sevmiyor
ona haklı dinlenmek istiyor akşama kadar ayaklar şişiyo ödem topluyo sıkışmaya başladılar galiba büyüdükcesorun olduğunu sanmam kuzu, sürekli ofisten çalışıyorsan ondandır. benim evde dinlenirken kıpır kıpır işte sanldalyede sadece otururken daha az oluor hareketleri bazen hiç hissetmiyorum mesela ofiste. son dönemlerde ofiste de yeni yeni hissetmeye başladım hatta
Kuzum inş hedef haftayı yakalarsınızben zamanında sağlıkla geleceklerine inanıyorum
Bende balıktan en sevdiğim balikti sadece 2 defa somon yiyebildim ama canım bu ara hamsi tava çekiyor daha adanaya gelmediben tavuktan nefrert ettimçocukta tavuk yemez dıyorlar
Benim de yıllık iznim 32+3 yer bitiyor 3 günlük çalışabilir raporu almayı düşünüyorum sonra doğum iznini başlatacagim cuma günü konuşacağım doktorla.Ben yıllık izin de oluyorum ve benim iznim 32+6 da bitecekderdim büyük ya 6 günlük yıllık izinden baz geçeceğim ya da 6 gün yavrımdan ayrı tarafımı seçmek zorundayım
Benimkide öyle aşırı haraketli değil oynuyor gibi ellerini ayaklarını sanki duvara sürtüyor gibi artık o 25 30 arasındaki vajinayı acıtan tekmeler yok yer daraldıkça hareketleri kısıtlanacak demişti doktoru birde plesqnte konumu önemli benimki ön duvarda o yüzden de normalden az hissediyormuşumben oturarak çalışıyorum içinde oynaştığını hissediyorum ama öyle hareketli değil yani anlamadım
Annem çok güzel yapae hamsi tava İstanbul'da olsan çağırırdırm seniBende balıktan en sevdiğim balikti sadece 2 defa somon yiyebildim ama canım bu ara hamsi tava çekiyor daha adanaya gelmedilevrekte olabilir son 2 ayda yiyebildigim kadar yiyeceğim midem bulansada
Ben hiç sormadım oda söylemedi bende aynı seninki gibi hissediyorum demekki yeri daraldı bebetiomunnBenimkide öyle aşırı haraketli değil oynuyor gibi ellerini ayaklarını sanki duvara sürtüyor gibi artık o 25 30 arasındaki vajinayı acıtan tekmeler yok yer daraldıkça hareketleri kısıtlanacak demişti doktoru birde plesqnte konumu önemli benimki ön duvarda o yüzden de normalden az hissediyormuşum
Yaşadığın durumu anlıyorum. Ben de aşılamamı yapan doktoru bırakmak durumunda kaldım gebelik takibimi de yapıyordu ancak eşimin kurumuyla anlaşmalı hastanede bir doktora geçiş yaptık. Devir ekonomi devri diye tamamen duygusal yaniKızlar size danışmak istediğim bir konu var. Hastane imkanları sebebiyle doğumu farklı bir hastanede yapacağım. Ama doktorumdan çok memnunum. Şimdi ben nasıl doğumu başka bir hastanede yapmak istiyorum diyeceğim bilmiyorum. Çekiniyorum açıkçası kırıcı olurum diye. Birde aynı fiyata çok daha iyi bir hastanede doğum yapma imkanım varken bunu kaçırmak bebeğimin küvez ihtimalinde başka bir hastanede olmasını istemiyorum.
Büyük ihtimal annesi ben her gidişimde bi sorunla gidiyorum zatenBen hiç sormadım oda söylemedi bende aynı seninki gibi hissediyorum demekki yeri daraldı bebetiomunn
Canım progestan fitili biz sabah akşam kullanıyoruz. Serklajlı olanlar yani. sen de mi öyle yapsan acaba?Doktorum en çok 32 ye vurgu yapıyor. İlk aşama o orayı geçelim sonrasını da görürüz inşallah diyor. Öyle yapıcam artık fır fır gezmicem evin içinde
Aynen öyle gün sayıcam bundan sonra herhalde bugünü de geçirdik diye. Anne karnındaki her gün çok kıymetli
Progestan için doktorum tek gebelik kadar maalesef etkili olmuyor ikizde daha az ama yine de bize yardımcı olur hedefimiz sabit tutmaya çalışmak dedi. Sende de serklaj vardı dimi hep yatıyorsunuz
Ben yıllık izin de oluyorum ve benim iznim 32+6 da bitecekderdim büyük ya 6 günlük yıllık izinden baz geçeceğim ya da 6 gün yavrımdan ayrı tarafımı seçmek zorundayım
gule gule kullanin. Ben de ilk 6 ay - 1 sene sifonyer dusunuyorum.Ben sadece şifonyer aldım ve her şeyi içine sığdı. İçine organizer de aldım. Tabii bebek vs gibi büyük boyutlu şeyleri koymayacağım ama eşyaları oyuncakları sığdı içine.
Peki ne dediniz hekime. Ben ne desem bilemiyorumYaşadığın durumu anlıyorum. Ben de aşılamamı yapan doktoru bırakmak durumunda kaldım gebelik takibimi de yapıyordu ancak eşimin kurumuyla anlaşmalı hastanede bir doktora geçiş yaptık. Devir ekonomi devri diye tamamen duygusal yanikendimi kötü hissettim ama doktoruma ihanet etmiş gibi yapacak bişey yok özel muayenehanesi vardı ve artık ücretlerini karşılayamakta zorlanıyordum
Çok teşekkürler. Bende göğüs ucu var ama bebe emse bile ilk 2-3 gün süt gelmeyebiliyor gelmeyince de emmiyo tabii, tek korkum bu inşallah bir sorun yaşamayız hiçbirimizAynı sorunları yaşamamak İçin kullanıcı yorumlarına güvenerek mochi aldım içinde kadehi var maalesef bende de göğüs ucu yok hala da çıkmadı bende sağıp o kadehle vermeyi düşünüyorum
ben de öğretmenim 32. Haftamdayım ancak doldurmadım , doktor randevum yarın ve haftaya cuma 32.0 oluyorum mecburen rapor alacağım galiba, sadece bir hafta için öğrencilerle tanışmak da olmaz galiba aklım fena karışık acaba doktorum 32.0 olmadan verir mi diye düşündüm ama vermez herhaldDoktorunuzla konuşup 32+0da çalışabilir raporu alıp izin sonunda işe dönün. Birkaç gün çalışıp sonra doğum izni için rapor alın. Çalıştığınız süre, doğum sonrasına aktarılır
Ben Acıbadem Hastanesi'nde profesör doktor Şahin Zeteroğlu'na gidiyorum, çok çok memnunum ama benim bebişkolar tüp bebek kendisi sürecin en başından beri doktorum. Ama Mümin Karahasan'ı da gözüm kapalı öneririm. Kendisinin muayenesi var eşi ile beraber Aylin hanım'da çok övgüyle söz edilen bir doktor. Umarım gönlünüze göre bir doktor bulabilirsinizBursa'da hastane ve doktor önerecek var mı arkadaşlar? Bugün kontrol muayenesine gittim daha da bir uyuz oldum kesin bu hafta doktoru değiştirmeliyim.
Herkese selam kızlar
Bugün görüş günümüzdü. Bebeklerim çok şükür iyi biri 1400 diğeri 1900Hoca erkek olan tek bebeğe göre bile iri gidiyor dedi. Ama kafası baya baya aşağıda rahat ölçüm yapılamıyor erkekte biraz hata payı da olabilir dedi. Serviksi ölçtü maalesef kısalma başlamış 2.6, şimdilik çok panik havasına gerek yok 2.5 altına düşmesini istemeyiz. Artık evde istirahat moduna geçip geceleri de bi tane progestana geri dönüyoruz. Çünkü bebekler ağırlaşmaya devam ettikçe aşağıya baskı artacakmış. Nst de sancım çıkmadı şükür. Bundan sonra haftalık nst ve karaciğer enzimleri de takip edilecek O kadar Ege’de üniversitede doğum istemiyordum özelde olsun istiyorduk. Ama doktorum çok fazla özel durumum olduğunu, özel oda ayarlayacağını, ameliyatı bizzat kendisinin yapacağını ve küvezleri de önceden her ihtimale karşı hazır tutacağını söyledi Daha emin ellerde olacaksın ben varken işlerin zor olmayacak devlet bile olsa dedi. Sağlık olsun artık dedik. Artık işi daha ciddiye alıp yatmam farz oldu. İnşallah hocanın istediği 34+ ları görürüz
Benim 30+0 cumartesiydi üniversite hastanesinden alacağım için raporumu 30+2 de pazartesi başlattım. Hangi gün gittiysem o gün başlatıldı.Kızlar devlette öğretmenim 32.haftaya girdiğimiz zaman hemen mi izin almak gerekiyor? 32+2 de gitsem sorun olur mu? Benim her Çarşamba hafta atlıyor, çarşamba tam 32 oluyoruz, Çarşamba değilde Cuma okul çıkışı gitsem doktora. Diğer Hafta başından yani pazartesinden başlatsam izni sorun olur mu?
İnşallah canım temennimiz 34 haftayı tamamlamakÖncelikle maşallah bebişlere.
Üniversite hastanesi ve hastanenin alanında sayılı hocalarından. Hiç kuşkun olmasın bence, böylesi daha iyi olacak belli ki. İnşallah hocanın da belirttiği haftalarda sağlıklı bir doğum yapacaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?