2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hangi sayfa canım
Bebek hemşiresi ve aynı zamanda kitabı var tanıyorsunuzdur belki. Çok tatlı birisi 5kişilik oluyor gruplar eşinle katılıyorsun kişi sayısı az olduğu için tek tek ilgileniyor her şeyi soruyorsun aktif halde oluyorsun yani. Benim grubumda herkes başka ülkeden denk gelmişti. Normal şartlarda düşünmezdim böyle bi eğitim heralde kuzenim sağolsun düşünmüş kendisi almadığı için pişman olmuş çünkü benim için şuanda çok verimli gidiyor.
Gözde ENGİN ÇİRAY (@bebegiminyolarkadasi) • Instagram photos and videos

Kızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum. Bugün pek iyi hissetmiyprum kendimi. Hatta son bikaç gündür daha çabuk yürüyorum, az bir mesafe yol bile gözümde büyüyor.yürüyecek halim yok. Özellikle bugğn yorgunum. Adını bilmiyorum kalça tarafındaki kasık tarafındaki kemikler ağrıyor, belime vuruyor. Karnım sanki çok sert. Akşam bebek çok hareketliydi bi ara kafası mı ayağı mı bilemedik onunla ittirdi galiba o kısım belli oldu. Bide huzursuzluk var elimi ayağımı nereye koyacağımı bulamıyorum. Aç mıyım canım bişey mi istiyor bilemiyorum. Vantilatörü en kısıkta açtım ki nefes alayım. Psikolojik mi yoksa ağrılardan mı bilemedim. Ayak altlarımda alev alev bide ödem yapmışım üstelik dizim ayak bileklerim şiş. Göbeğim kaşınıyor.
Ayyyy çığlık atasım var. Kitap okumayı düşünüyorum bide duş, belki rahatlarım

Geçmiş olsun canım psikolojik olablir geçen hafta bende öyleydim bu hafta çok daha iyi hissediyorum kendimi su içmeye ağırlık ver istersen

Ben Allah'tan 15 TL veriyorum eşimin iş yeri ile anlaşmalı olduğu için 350 TL normalde
Ne güzel bizde tüp bebek birimindeyken 15 di hamile kaldık normal ücretlere tabiyiz Olsun rabbime şükürler olsun diyoruz

Ne güzel bizde tüp bebek birimindeyken 15 di hamile kaldık normal ücretlere tabiyiz Olsun rabbime şükürler olsun diyoruz
Tek canları sağ olsun maddiyatı çok şükür karşılayabiliyoruz bizim minik adam aşılama sonrası ay kendiliğinden geldi çok şükür yoksa bende düşünüyordum tüp bebek . Sağlıkla gelsinler inşallah

Canım doğum yaklaştıkça hepsi olabiliyormuş biraz psikolojik galiba
Bende de oluyor maalesef agrılar hele az bir iş yapayım iş dediğimde iki kişiye sofra kurup kaldırmak hemen oturup uzanınca makat bölgesinden sırtıma doğru agrılar başlıyor sen yürüyormuşsun ben inan artık adım atmıyorum ev dışında ekmek almaya bile araba ile gidiyorum korkuyorum çünkü agrılarım başlıyor benim kızcem baş aşagı beklemekte hiç öyle agrı galan yaşamadım ama bugun kaburgalarımda bir baskı agrı hissettim ki eyvah dedim üşüttük ama anlık oldu geçti sonra anladım ki baskılar da başladı bulunduğun yerde havalar güzelse al kitabını çat kahve içiyorsan çayını kahveni at kendini sahile beni sakinleştiren tek yer

Evet rabbim yardım ediyor çok şükür
Yaa maşallah
Amin hepimizin ki inşallah

Hangi şehir acaba Bize 645 lira muayene ücreti çıkardılar. Nst için ekstra ücret alıyorlar mı henüz sormadım ama ücretsiz olabileceği hiç aklıma gelmemişti
Trabzon medicalpark Karadeniz’e gidiyorum bende nst ücretli sgk karşılamıyor diye biliyordum ama değişmiş demek ki çünkü daha öncesinden alıyordular nst ücreti

Peki biz bebeğe zarar vermeden yapabilir miyiz biraz tedirgin oldum da uzman değiliz sonuçta. Otribebe tarzı şeylerden mi alsak daha güvenli gibi

Oluyo gibi öyle bişey. Bu akşam mesela sağ taraftaydı galiba şiş ve sertti o taraf. Bikaç dakika oluyor sonra normale dönüyor. Bi ara karnımın tamamı taş gibiydi. Davul gibi gerildiğimi hissettim.
Bide bikaç gündür daha da şiştim zaten farkındayım. Gittikçe büyüyor karnım

Canım bu dediklerin memurlar için mi geçerli? Olmadı giderim işe öğleden sonrada randevu alır gider çalışamaz raporu alır getirswm nasıl olur ki ? Bu kadar zor olmamalı ya

Sen rahat edersen sıkıntı yok canım. Ben pijama ve sabahlık ya da hırka düşünüyorum.

Geçmiş olsun canım psikolojik olablir geçen hafta bende öyleydim bu hafta çok daha iyi hissediyorum kendimi su içmeye ağırlık ver istersen
Sağol canım kısa bir duş aldım bişeyler atıştırdım meyve yedim biraz toparladım kendimi. Şimdi kitap okuyacağım. İyi felir belki. Hastane ilaçlar iş bir yandan bebeğin eşyalarını alma telaşı bir yandn biraz gerildim galiba

Geçen haftalarda benimde öyleydi baş aşağıydı ama şimdi değil. O zaman zordu. Ben çalışıyorum canım, sabahın erken saatinde kalkıp akşama kadar dışarıdayım. İşim masabaşı ama biraz oturunca hem belim hem kasıklarım aşırı ağrıyor. Ama kalkıp gezme lüksüm de yok. Arada kaçıyorum elbette 5 dk dolanıp geliyorum saat başı. Öğlrn saatlerinde 20 veya 25 dk kadsr dılaşıyorum, akşamları da yürüyorum eve gelmeden. Çok zor oluyor ama doğuma doğru çöküp kalmayayım diye zorluyorum kendimi. Adımlarımı takip ediyorum. 5 bazen de 6 bin adımı görmek için çabalıyorum. Bırakırsam yürümeyi, bi daha başlayamam çünkü. Beni zorlasa da son ana kadar gitme niyetindeyim.
Önerilerin için sağol hepsi güzel ama bana uygun değil. Burada deniz falan yok ve havalar hem rüzgarlı hem yağmurlu. İşten sonrada yürüyüş yapıp eve geliyorum. Bir yerde oturursam çok vakit kaybederim, zaten işyerinde de dediğim gibi çok oturuyorum. Daha çok hareket etmem lazım.

canim ben boyle ne oldugunu anlamadigim kotu hissetigim zamanlarda direk dusa giriyorum. hem rahatlayip mayismis oluyorum hemde biraz uyumama yardimci oluyir

Canım bu dediklerin memurlar için mi geçerli? Olmadı giderim işe öğleden sonrada randevu alır gider çalışamaz raporu alır getirswm nasıl olur ki ? Bu kadar zor olmamalı ya

Özel sektördeyim. İşyerinin verdiği bilgi bu şekilde. 32'de izne ayrılıcam ben direkt. "Doğum sonrasında iznin bittiğinde 1 gün bile olsa işe gelmen lazım, biz seni öğleden sonra yollarız sorun değil ama gelmeden yeni rapor işlenmez" dediler valla Yani işe gittiğin gün değil ertesi gün rapor alacaksın. Öğleden sonrası işyerinin insiyarifi, çalışıyor gösterip eve yollarlarsa bana dedikleri gibi sorun olmaz.

Trabzon medicalpark Karadeniz’e gidiyorum bende nst ücretli sgk karşılamıyor diye biliyordum ama değişmiş demek ki çünkü daha öncesinden alıyordular nst ücreti

Bir dahaki kontrolümde muhtemelen nst ister artık diye düşünüyorum. 32de rapor için gidicem çünkü. Bakalım ne diyecekler bize. Ben Kocaeli'deym

Pekmez ceviz fındık badem karıştırıp yicem inşaAllah oda çok iyimiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…