Tamam canım uyanınca yapayım sağ olSabah aç karnına büyük boy bardağa yarım limon sıkıp içeceksin canım balda katabilirsin
Ben de aynı durumdayım. Evde yatılı misafirlerim var, ne yapsalar batıyor sanki. Sürekli bir huzursuzluk hali. Karnım sık sertleşiyor. Kolay yoruluyorum, doymuyorumKızlar sizde de oluyor mu bilmiyorum. Bugün pek iyi hissetmiyprum kendimi. Hatta son bikaç gündür daha çabuk yürüyorum, az bir mesafe yol bile gözümde büyüyor.yürüyecek halim yok. Özellikle bugğn yorgunum. Adını bilmiyorum kalça tarafındaki kasık tarafındaki kemikler ağrıyor, belime vuruyor. Karnım sanki çok sert. Akşam bebek çok hareketliydi bi ara kafası mı ayağı mı bilemedik onunla ittirdi galiba o kısım belli oldu. Bide huzursuzluk var elimi ayağımı nereye koyacağımı bulamıyorum. Aç mıyım canım bişey mi istiyor bilemiyorum. Vantilatörü en kısıkta açtım ki nefes alayım. Psikolojik mi yoksa ağrılardan mı bilemedim. Ayak altlarımda alev alev bide ödem yapmışım üstelik dizim ayak bileklerim şiş. Göbeğim kaşınıyor.
Ayyyy çığlık atasım var. Kitap okumayı düşünüyorum bide duş, belki rahatlarım
Ay canım saglicakla gelsin inşallah gönlünü ferah tut dualarımız seninleKızlar günaydın, dün öğlen suyumun gelmesiyle hastaneye geldiknormal şefaf akıyo sürekli, nöbetçi doktor baktı yatış verdiler enfeksiyonlara açık artık dedi..Bugünde kendi doktorum baktı suyu çok azalmış yakın zamanda almamız lazım dedi.Dualarınızı bekkiyorum
Ben bundan 33 yıl önce 1750 kgda doğup bugünlere gelmişim hiç korkma canim sağlıcakla büyüyecek bebeğin hayırlısıyla gelsin inşallah kendini üzme stres yapmamaya çalışMaşallah kilosu güzel. Her şey güzel olacak, çabucak toparlayıp kavuşacak annesine
Hayırlısı olsun inşallah bende çarşamba günü haraket azlığı hissettiğim için nst istedi doktor evet 32 de nst ye başlar sizde bana çünkü şey demişti işi bırakmamış olsaydın 32. Haftadan sonra nst ve 2 haftada bir gelmelere başlayacaktın ama çalışmadığın için şimdi yine 34 sonra nst ve 2 haftaya başlarız demiştiBir dahaki kontrolümde muhtemelen nst ister artık diye düşünüyorum. 32de rapor için gidicem çünkü. Bakalım ne diyecekler bize. Ben Kocaeli'deym
Maşallah tontiklerimeCanım dualarım sizinle inşallah sağlıkla alırsın bebeğini kucağına yeter ki bebeğin sağlıklı olsun
Bebeklerim çok iyiydi Allah’a şükür 1900 ve 1800 kilo olmuşlar suları iyiymiş rahim ağzında da kısalma yok dedi boyunu söylemedi ama her an her şey olabilir çok ağırsın artık 4kilo bebek taşıyorsun dedi. Çok ağrılarım kasılmalarım oldu bu hafta bazen doğum sancısı heralde bu diyorum o denli oluyor onlardan bahsettiğimde normal artık olacak diye cevap veriyor.. Nst ye girdim ilk defa fakat bebeklerin kalp atışı Ve hareketleri gayet güzel sadece sancıya bakacağım dedi kalplerini dinlemedi yani bi tane cihaz bağlandı sancı çıkmadı. Bir haftadır bana sertleşerek uyku uyutmayan bebelerim ne muayene esnasında ne nst de bir kez bile sertleşmedi..arabaya bindim eve dönüyoruz tüm ağrılarım geri başladı sanki yol bitmedi bi türlü yolu çekemiyorum artık otururken tüm ağrılarım artıyor alt tarafta çok zor bir gündü benim için ağlayarak yattım yatağa resmen.. gelir gelmez uyudum sonra da bebekler için katıldığım eğitimim vardı ona uyanıp katıldım yeni girdim buraya. Yeni anne olacaklara da mutlaka öneririm muhteşem ilerleyen bir eğitim. Bana kuzenim hediye almış ücretini bilmiyorum düşünen olursa sayfayı atarım.
Sağol canım, mesajdan sonra kısa bir duş yaptım bide bişeyler yedim, bir tanee de hurma yedim. İyi geldi. Rahatladım. Sonra uyuyakaldım zaten. Yani ne olduğunu anlamadığım zaman daha çok geriliyorum. Mesela sadece ayağım ağrısa neyse ama genel bir halim vardı. Haftasonum güzel geçti mesela, gezdim yavaş yavaş da olsa, ağrılardan çok dolaşamadım ama farklı yerlere gittim, bebek alışverişi yaptık aklımdaki çoğu ıvır zıvırı aldım. Büyük eşyalar kaldı gibi bişey. iş yeride iyiydi. Ama hem göbeğim kaşındı, hem sertleşti ayağım belim falan derken çok gerildim dün akşam. Birazda karnımın sertliği tedirgin etti beni galiba, bsbeğin erken gelme düşüncesi bile geriyor beni. Şükür şimdi daha iyiyim.canim ben boyle ne oldugunu anlamadigim kotu hissetigim zamanlarda direk dusa giriyorum. hem rahatlayip mayismis oluyorum hemde biraz uyumama yardimci oluyir
Mesela bizde izin sonrası izin kullanamazsın. Mutlaka çalışman lazım bir gün de olsa. Ama izni rapora çevirebiliriz grrekli durumlarda. Mesela 2 gün kala rapor aldın diyelim, o 2 gün iznine eklenir. Benim düşüncem iznimi kullanmak, pazartesi günü de gidip çalışamaz kağıdını alıp işyerine teslim edip doğum iznine ayrılmak. Bakalım nasıl olacakÖzel sektördeyim. İşyerinin verdiği bilgi bu şekilde. 32'de izne ayrılıcam ben direkt. "Doğum sonrasında iznin bittiğinde 1 gün bile olsa işe gelmen lazım, biz seni öğleden sonra yollarız sorun değil ama gelmeden yeni rapor işlenmez" dediler vallaYani işe gittiğin gün değil ertesi gün rapor alacaksın. Öğleden sonrası işyerinin insiyarifi, çalışıyor gösterip eve yollarlarsa bana dedikleri gibi sorun olmaz.
Oooo enerji bombası olmuş oPekmez ceviz fındık badem karıştırıp yicem inşaAllah oda çok iyimiş
Stresin çok zararlı olduğunu, doğumdan sonra bile bebeği etkilemeye devam ettiğini biliyorum. Stresle başa çıkmak için yol bulmalıyız. Yatılı misafirde çok zor daha çok kalacaklar mı ? Aralarda boş oda falan yok mu, gir yat veya bahane bul kaç evdenBen de aynı durumdayım. Evde yatılı misafirlerim var, ne yapsalar batıyor sanki. Sürekli bir huzursuzluk hali. Karnım sık sertleşiyor. Kolay yoruluyorum, doymuyorumSürekli uykum var. Dinlenmiyorum sanki. Bir bebek çok hareket ederse mutlu oluyorum, karnımı açıp izliyorum dakikalarca onun dışında öfke topu gibiyim
Banada soruyorlar az kaldı diye geçiştiriyorum. 2 ay öncesinden soruyorlar bide ne zaman izne çıkacaksın diye. 3 hatta 4 farklı tarih verdim inadına. Ne bileyim ya ne zaman izne çıkacağımı hanilelik bu belli mi olur 2 öncesindengünaydın kızlar , işyerindekilerin her gün istisnasız ne zaman izine çıkacaksın demesi canımı sıkmaya başladı ve bunaldım gerçekten
ama hep farklı farklı insanlar sorunca aynı gün içinde cevap vermekten yılıyorum artık yok burada doğuracaksın , hamileliğin ne kadar uzun sürdü bilmem ne çoktan dğurdu salak salak şeyler söylüyorlarBanada soruyorlar az kaldı diye geçiştiriyorum. 2 ay öncesinden soruyorlar bide ne zaman izne çıkacaksın diye. 3 hatta 4 farklı tarih verdim inadına. Ne bileyim ya ne zaman izne çıkacağımı hanilelik bu belli mi olur 2 öncesindenşimdi de iş arkadaşlarım soruyor ne zaman son diye az kaldı diyorum geçiyorum ya bide hamile kadına ne soracaklar ki diye gülüp geçitorum. Muhabbet konusu olsun işte. Nezaketen diye düşünüyorum
Ben bundan 33 yıl önce 1750 kgda doğup bugünlere gelmişim hiç korkma canim sağlıcakla büyüyecek bebeğin hayırlısıyla gelsin inşallah kendini üzme stres yapmamaya çalış
günaydın kızlar , işyerindekilerin her gün istisnasız ne zaman izine çıkacaksın demesi canımı sıkmaya başladı ve bunaldım gerçekten
inadına 37 kadar çalışcamYaa sormahep bi merak! İsme karar verdiniz mi? Doğum ne zaman? Ne zaman ayrılıyorsun?? Kadınlardan çok erkekler soruyor bir de.
Günaydın canım her seye maydanoz olmasalar keskegünaydın kızlar , işyerindekilerin her gün istisnasız ne zaman izine çıkacaksın demesi canımı sıkmaya başladı ve bunaldım gerçekten
inadına 37 kadar çalışcamerkeklere neyse allahım ya
günaydın artık bende bilmiyorum doktor ne zaman derse deyip geçeceğim yoksa pataklicam en son birinniGünaydın canım her seye maydanoz olmasalar keske
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?