2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Ben de aynı durumdayım. Evde yatılı misafirlerim var, ne yapsalar batıyor sanki. Sürekli bir huzursuzluk hali. Karnım sık sertleşiyor. Kolay yoruluyorum, doymuyorum Sürekli uykum var. Dinlenmiyorum sanki. Bir bebek çok hareket ederse mutlu oluyorum, karnımı açıp izliyorum dakikalarca onun dışında öfke topu gibiyim

Ay canım saglicakla gelsin inşallah gönlünü ferah tut dualarımız seninle

Maşallah kilosu güzel. Her şey güzel olacak, çabucak toparlayıp kavuşacak annesine
Ben bundan 33 yıl önce 1750 kgda doğup bugünlere gelmişim hiç korkma canim sağlıcakla büyüyecek bebeğin hayırlısıyla gelsin inşallah kendini üzme stres yapmamaya çalış

Bir dahaki kontrolümde muhtemelen nst ister artık diye düşünüyorum. 32de rapor için gidicem çünkü. Bakalım ne diyecekler bize. Ben Kocaeli'deym
Hayırlısı olsun inşallah bende çarşamba günü haraket azlığı hissettiğim için nst istedi doktor evet 32 de nst ye başlar sizde bana çünkü şey demişti işi bırakmamış olsaydın 32. Haftadan sonra nst ve 2 haftada bir gelmelere başlayacaktın ama çalışmadığın için şimdi yine 34 sonra nst ve 2 haftaya başlarız demişti

Maşallah tontiklerime Kiloları çok güzel ve yakın olmaları da avantaj yakında 2 kg sınırını aşarlar ve inşallah küvez ihtiyacı da olmaz. Bizim kızla erkek arasında baya fark var diye hep o küvezde çok kalır mı endişem var O kasık ve vajinadaki ağrılar bende de var kolay değil bu haftalarda biz 3,5 -4 kg bebek taşıyoruz gitgide de zorlaşcak bizim için durum. Şu anda tek bebekle son gününe gelmiş birinin ağırlığındayız artık. İnşallah bikaç hafta daha bekler bizim minikler de en azından doğum sonrası sürecimiz nispeten daha rahat olur

canim ben boyle ne oldugunu anlamadigim kotu hissetigim zamanlarda direk dusa giriyorum. hem rahatlayip mayismis oluyorum hemde biraz uyumama yardimci oluyir
Sağol canım, mesajdan sonra kısa bir duş yaptım bide bişeyler yedim, bir tanee de hurma yedim. İyi geldi. Rahatladım. Sonra uyuyakaldım zaten. Yani ne olduğunu anlamadığım zaman daha çok geriliyorum. Mesela sadece ayağım ağrısa neyse ama genel bir halim vardı. Haftasonum güzel geçti mesela, gezdim yavaş yavaş da olsa, ağrılardan çok dolaşamadım ama farklı yerlere gittim, bebek alışverişi yaptık aklımdaki çoğu ıvır zıvırı aldım. Büyük eşyalar kaldı gibi bişey. iş yeride iyiydi. Ama hem göbeğim kaşındı, hem sertleşti ayağım belim falan derken çok gerildim dün akşam. Birazda karnımın sertliği tedirgin etti beni galiba, bsbeğin erken gelme düşüncesi bile geriyor beni. Şükür şimdi daha iyiyim.

Mesela bizde izin sonrası izin kullanamazsın. Mutlaka çalışman lazım bir gün de olsa. Ama izni rapora çevirebiliriz grrekli durumlarda. Mesela 2 gün kala rapor aldın diyelim, o 2 gün iznine eklenir. Benim düşüncem iznimi kullanmak, pazartesi günü de gidip çalışamaz kağıdını alıp işyerine teslim edip doğum iznine ayrılmak. Bakalım nasıl olacak

Pekmez ceviz fındık badem karıştırıp yicem inşaAllah oda çok iyimiş
Oooo enerji bombası olmuş o bebişe enerji yüklemesi mi yapacaksın annesi gelsin tepikler

Stresin çok zararlı olduğunu, doğumdan sonra bile bebeği etkilemeye devam ettiğini biliyorum. Stresle başa çıkmak için yol bulmalıyız. Yatılı misafirde çok zor daha çok kalacaklar mı ? Aralarda boş oda falan yok mu, gir yat veya bahane bul kaç evden

günaydın kızlar , işyerindekilerin her gün istisnasız ne zaman izine çıkacaksın demesi canımı sıkmaya başladı ve bunaldım gerçekten
Banada soruyorlar az kaldı diye geçiştiriyorum. 2 ay öncesinden soruyorlar bide ne zaman izne çıkacaksın diye. 3 hatta 4 farklı tarih verdim inadına. Ne bileyim ya ne zaman izne çıkacağımı hanilelik bu belli mi olur 2 öncesinden şimdi de iş arkadaşlarım soruyor ne zaman son diye az kaldı diyorum geçiyorum ya bide hamile kadına ne soracaklar ki diye gülüp geçitorum. Muhabbet konusu olsun işte. Nezaketen diye düşünüyorum

ama hep farklı farklı insanlar sorunca aynı gün içinde cevap vermekten yılıyorum artık yok burada doğuracaksın , hamileliğin ne kadar uzun sürdü bilmem ne çoktan dğurdu salak salak şeyler söylüyorlar hamileliğim aynı herkesle nasıl uzun sürmüş olabilir

Kızlar elektrikli göğüs pompası ne aldınız? Avent ve lansinoh arasında kaldım. Lansinohun yorumları daha iyi, ona daha yakın gibiyim gerçi.

Bir de yoyko otomatik sallanan anakucağı alan var mı? Veya bu ürünle ilgili bilgisi olan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…