zorlu bir maraton bizi bekliyor zaten cocuk doğmadan başladılarYaa aynen. Karışmayın ya, ben soru sorup bunaltmıyordum kimseyi. Yok bu insanlar susmaz…
kapı süslerini nerden aldınız link atabilir misiniz.Ben de hem ecopirin hem oksapar kullanıyorum. Ecopirini 32 de keseceğini söyledi doktorum. Herhalde oluyodur diye düşünüyorum ben de genel anestezi istemiyorum ama bakalım hoca ne düşünüyor
Ben de hep çalışır sonraya izin aktarırım diyordum. Ama 30 dan önce yıllık izinlerle bayadır evdeyim 30 olunca da direkt çalışamaz aldım. Sabah eşime de dedim ikiz bebek bekleyip 30 sonrası çalışanların heykeli dikilmeli ben iptalim çünkü
Yaa benim de en büyük keyfim çalan kapının onların kargosuna açılmasıAz önce kapı süsleri geldi günüm şenlendi. Her bir kargo ben
Yok kız kendime yapiyorum. İkitane zaten enerji bombası oğluşum var sağolsunlar. Kızım daha sakin olur diye umuyorumSağol canım, mesajdan sonra kısa bir duş yaptım bide bişeyler yedim, bir tanee de hurma yedim. İyi geldi. Rahatladım. Sonra uyuyakaldım zaten. Yani ne olduğunu anlamadığım zaman daha çok geriliyorum. Mesela sadece ayağım ağrısa neyse ama genel bir halim vardı. Haftasonum güzel geçti mesela, gezdim yavaş yavaş da olsa, ağrılardan çok dolaşamadım ama farklı yerlere gittim, bebek alışverişi yaptık aklımdaki çoğu ıvır zıvırı aldım. Büyük eşyalar kaldı gibi bişey. iş yeride iyiydi. Ama hem göbeğim kaşındı, hem sertleşti ayağım belim falan derken çok gerildim dün akşam. Birazda karnımın sertliği tedirgin etti beni galiba, bsbeğin erken gelme düşüncesi bile geriyor beni. Şükür şimdi daha iyiyim.
Mesela bizde izin sonrası izin kullanamazsın. Mutlaka çalışman lazım bir gün de olsa. Ama izni rapora çevirebiliriz grrekli durumlarda. Mesela 2 gün kala rapor aldın diyelim, o 2 gün iznine eklenir. Benim düşüncem iznimi kullanmak, pazartesi günü de gidip çalışamaz kağıdını alıp işyerine teslim edip doğum iznine ayrılmak. Bakalım nasıl olacak
Oooo enerji bombası olmuş obebişe enerji yüklemesi mi yapacaksın annesi gelsin tepikler
Stresin çok zararlı olduğunu, doğumdan sonra bile bebeği etkilemeye devam ettiğini biliyorum. Stresle başa çıkmak için yol bulmalıyız. Yatılı misafirde çok zor daha çok kalacaklar mı ? Aralarda boş oda falan yok mu, gir yat veya bahane bul kaç evden
korkma canım benim kardeşim annem suyum geliyor demesine rağmen doktor anlamadı içerde komple susuz kalıp doğduğunda nefes almıyordu ve %10 yaşama şansıyla bir çok hastanenin kabul etmemesine rağmen hayata tutundu şimdi 22 yaşında doğduğunda daha yeni yedi aylık olmuştu, sen içini ferah tut şimdinin doktorları ve teknolojisi daha başkaKilosu 1 kilo750 gr
kızlar pleksi kapı süsü isteyen olursa önerebileceğim yerler var bilginiz olsun oturduğunuz yere göre de hallederizkapı süslerini nerden aldınız link atabilir misiniz.
Allah yardımcınız olsun, umarım herşey kolayca ilerler, sağlıkla kavuşursunuzHepinize ayrı ayrı teşekkürlerbugün bebişimle son günüm yarın sezeryanla alıncak.Umarım ciğeri gelişmiştir ve güçlüdür oğlşum❣Rabbim kimseyi evladından ayırmasın. Kan alındı sabah yine enfeksiyon var mı diye, sürekli Ntsye bağlanıyorum.Kalp atışları çok iyi şükür sancım yok.Rabbim yardım et sağ salim kavuşayım oğluma
sağlıkla güzellikle kolaylıkla gelsin... dertsiz kedersiz bi ömrü olsun... annesini çok sevsin... ağlamayan uslu bi bebek olsun... aminHepinize ayrı ayrı teşekkürlerbugün bebişimle son günüm yarın sezeryanla alıncak.Umarım ciğeri gelişmiştir ve güçlüdür oğlşum❣Rabbim kimseyi evladından ayırmasın. Kan alındı sabah yine enfeksiyon var mı diye, sürekli Ntsye bağlanıyorum.Kalp atışları çok iyi şükür sancım yok.Rabbim yardım et sağ salim kavuşayım oğluma
aceleci prens ilk bebişimiz olarak gelsin bakalımHepinize ayrı ayrı teşekkürlerbugün bebişimle son günüm yarın sezeryanla alıncak.Umarım ciğeri gelişmiştir ve güçlüdür oğlşum❣Rabbim kimseyi evladından ayırmasın. Kan alındı sabah yine enfeksiyon var mı diye, sürekli Ntsye bağlanıyorum.Kalp atışları çok iyi şükür sancım yok.Rabbim yardım et sağ salim kavuşayım oğluma
Canım ciğer geliştirici yapıldı doğduğunda 33. haftalık gibi olacak. İnşallah kısa bir kuvöz sürecinden sonra kavuşacaksınız.Miyom rahat bırakmadı bebemi . O tetiklemişteşekkürler hepinize doktorum çarşamba sezeryanla alaca dedi.çocuğu koruyan ortam olmadığı için enfeksiyon kapmadan almalıyız dedi
canım benim şeker yüklemesi öncesi keton çıkmıştı sanırım geceden aç kaldığım için. O vücudun aç olduğunu gösteriyormuş kafana takma. tabi sen yine sor doktoruna.Bende de lokosit 3+ , keton da 1+ cikmis. Doktora gidicem sonucu gostermeye yarin gun boyu sık sık yoklayan hafif bulantilarim oluyo. Ilk defa keton var.
Aynen canm ya pek acele ettiaceleci prens ilk bebişimiz olarak gelsin bakalımbüütünn bebişlerin abisi
Kuzum bu arada benim oğlum 30.haftada 1700 doğdu. Ciğer geliştirici yapılamadı. 30 gün kuvözde kaldı. Sütümü sağdım biberonla verdiler tabi ama sonra eve gelince emzirdim ve 2 yaşında kestim. Senin bebikinin maşallahı var belki girmez bile girerse de süt açısından biraz yorucu olmakla birlikte imkansız değil bunu unutma.Oyy Duygulandım canım yakurban olurum benim yavrumda küvöze girmez inş hemen emzircem pes etmiycem zaten,kokumu alsın
Evet acikmistim dogru insallah ondandir :)canım benim şeker yüklemesi öncesi keton çıkmıştı sanırım geceden aç kaldığım için. O vücudun aç olduğunu gösteriyormuş kafana takma. tabi sen yine sor doktoruna.
Kayınvalideniz geldiğinde kedinizi baska bir odada tutabilirsiniz en basit çözüm bu bence.Kızlar günaydın, sizlere bir şey danışmak istiyorum özellikle evinde evcil hayvan besleyen arkadaşlara :) benim dünyalar tatlısı bir kedim var, daha yavruyken ayaklarıma dolanmıştı, çok hastaydı kaç ay veterinerde kaldı tedavi oldu şimdi çok şükür iyi. Ama azcık ısırma huyu var bu yüzden de bir vetterapistten yardım alıyorum ama onun haricinde gerçekten çok minnoş bir kedidir. Eve gelen yabancılara ısırma, saldırma gibi huyu yoktur.
Eşimin anne tarafı da komple hayvan sevmiyorlar ve kedi varken biz gelmeyiz diyorlar. Şimdi doğum olunca eşimin annesi gelmek isteyecek. Gelmesinde benim için bir sakınca yok torunu sonuçta ama bana direkt demese de anneme, eşime kedi var nasıl gelicem diye alttan alta lafa sokuyor. Benim kedimi bi yere bırakma ihtimalim yok çünkü bebeğe alışsın istiyorum bir de bana çok düşkün zaten psikolojik olarak da yardım alan bir kedi. Onu evden uzaklaştırma ihtimalim yok zaten ben dayanamam öyle bir şeye.
Siz bu durumda olsanız ne yapardınız acaba?
Yani 1 yaşında hayvan bir odada kaç gün boyunca hapis olarak kalamaz kiKayınvalideniz geldiğinde kedinizi baska bir odada tutabilirsiniz en basit çözüm bu bence.
Kızlar günaydın, sizlere bir şey danışmak istiyorum özellikle evinde evcil hayvan besleyen arkadaşlara :) benim dünyalar tatlısı bir kedim var, daha yavruyken ayaklarıma dolanmıştı, çok hastaydı kaç ay veterinerde kaldı tedavi oldu şimdi çok şükür iyi. Ama azcık ısırma huyu var bu yüzden de bir vetterapistten yardım alıyorum ama onun haricinde gerçekten çok minnoş bir kedidir. Eve gelen yabancılara ısırma, saldırma gibi huyu yoktur.
Eşimin anne tarafı da komple hayvan sevmiyorlar ve kedi varken biz gelmeyiz diyorlar. Şimdi doğum olunca eşimin annesi gelmek isteyecek. Gelmesinde benim için bir sakınca yok torunu sonuçta ama bana direkt demese de anneme, eşime kedi var nasıl gelicem diye alttan alta lafa sokuyor. Benim kedimi bi yere bırakma ihtimalim yok çünkü bebeğe alışsın istiyorum bir de bana çok düşkün zaten psikolojik olarak da yardım alan bir kedi. Onu evden uzaklaştırma ihtimalim yok zaten ben dayanamam öyle bir şeye.
Canım ben medela kullandım. çok memnundum hatta şimdi de dezenfekte edip hazırladım.Kızlar elektrikli göğüs pompası ne aldınız? Avent ve lansinoh arasında kaldım. Lansinohun yorumları daha iyi, ona daha yakın gibiyim gerçi.
Bir de yoyko otomatik sallanan anakucağı alan var mı? Veya bu ürünle ilgili bilgisi olan?
Çikolata için hesap adı göremedim, paylaşabilir misiniz? Kapı süsünüz çok güzel, iyi günlerde kullanınBenim konseptim küçük prens hastane çıkışını bile o şekilde yaptırdım makrome ve tilki amigurami arasınds kaldım eğer makrome yaparsam magnet yaparım anahtarlık çok kullanıldığını görmedim amigurami örersem onu anahtarlık olarak düşünüyorum. Kapı süsü bunu yaptırdım çikolatada sipariş bugün vericem @Morm
Teşekkür ederimMerhabalar fark etmedim pozisyonunu değiştirdiğini idrarda enfeksiyon çıktı yine suda eritilen şaseden verdi m hediyelikler güzel olmuş sağlıkla kullanın inşallah
Çikolata için ben model ararken 50lik çikolatanın fiyatını 155ten 175e çıkarmışlar,sinir oldummerhaba canım hoşgeldin, çikolatasını ne kadara yaptırdın hatırlıyor musun?
Sağlıkla gelsinler, benim oğluşum normal doğumdu, insan bilmediğinden korkarmışBenimki de kafa yukarıda, doktor değişebilir diyordu, ama bugün de aynı, artık pek değişmez dedi, normal doğum ihtimali yokmuş o yüzden.
Cuma kontrolüm var, hala makat gelişse bunları deneyeceğim teşekkür ederimbu haftadan sonra pek değişmiyormuş ama karnının alt tarafına soğuk üst tarafına sıcak kompres yap bir de egzersizleri var,
kedi-deve duruşu bir de bacakların koltukta olup kollarının yerde olduğu baş aşağı bir duruş bunlar bebeğin dönmesini sağlıyormuş....
Genelde sezaryen oluyor diye biliyorum, elle çevirme bana riskli geldi ama druma güveniyorsam düşünürdümbenimkide başı yukarda totosu aşağıdaymış ama doktor 2-3 haftaya değişir değişmezse biz elle çeviririz dedi.Ama ben çevrilince kordon bağından çok korkuyorum, Başı yukarda olunca normal doğum olmayacağı anlamına mı geliyor?
Oğluşumda toplam 23 kilo almıştım, bu haftalarda bayağı iriydim. Kızçede daha az aldım, sadece göbüş var, kim görse aşağı inmiş diyor. Yakınmış doğumum teyzelere göreHenuz kendime geliyorum,cok sukur surunme asamasi gecti. Bu haftasonundan itibaren tum yikama islerini yapacagim, cantami hazirlayacagim. Gecen haftasonu yapacaktim, yapamamak stres yapti. Sizlerde karinlar nasil? Dustan sonra karnima krem surerken soyle bir baktim aynada, baya baya iri. Bu karnin 1 ay sonrasi ne olur acaba diye dusundum
Çikolata atölyesine yaptıracaktım ki zam yaptılar, firma arıyorumHediyelik çikolata yaptıran var mı acaba varsa nereye yaptırdınız görsel varsa atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Sağlıkla gelsin inşallah, gözümün önünde olunca daha Bi içim rahat olacakmış gibi.Şimdi hareket etti mi, Stres oldu mu, içerde her şey yolunda mı diye düşünmektense yaşam sınırını geçtikten sonra dışarda da pek ala bakarız gibi geliyor, hayırlı evlat olsun inşallahHepinize ayrı ayrı teşekkürlerbugün bebişimle son günüm yarın sezeryanla alıncak.Umarım ciğeri gelişmiştir ve güçlüdür oğlşum❣Rabbim kimseyi evladından ayırmasın. Kan alındı sabah yine enfeksiyon var mı diye, sürekli Ntsye bağlanıyorum.Kalp atışları çok iyi şükür sancım yok.Rabbim yardım et sağ salim kavuşayım oğluma
Evcil hayvanım yok ama olan arkadaşım çok. Onlar da artık evin bir bireyi. Eşimize çocuğumuza nasıl evden git diyemezsek onlara da öyle. Günü birlik ziyaret edecekse kediyi bir odaya alırdım, yok uzun süre kalacaksa ilk 1 2 gün kediyi odaya aldıktan sonra "bak o da can, sıkılıyor yani, çıkarmam lazım" deyip yavaş yavaş alıştırmaya çalıştırırdım.Kızlar günaydın, sizlere bir şey danışmak istiyorum özellikle evinde evcil hayvan besleyen arkadaşlara :) benim dünyalar tatlısı bir kedim var, daha yavruyken ayaklarıma dolanmıştı, çok hastaydı kaç ay veterinerde kaldı tedavi oldu şimdi çok şükür iyi. Ama azcık ısırma huyu var bu yüzden de bir vetterapistten yardım alıyorum ama onun haricinde gerçekten çok minnoş bir kedidir. Eve gelen yabancılara ısırma, saldırma gibi huyu yoktur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?