2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
kapı süslerini nerden aldınız link atabilir misiniz.

Yok kız kendime yapiyorum. İkitane zaten enerji bombası oğluşum var sağolsunlar. Kızım daha sakin olur diye umuyorum

Kilosu 1 kilo750 gr
korkma canım benim kardeşim annem suyum geliyor demesine rağmen doktor anlamadı içerde komple susuz kalıp doğduğunda nefes almıyordu ve %10 yaşama şansıyla bir çok hastanenin kabul etmemesine rağmen hayata tutundu şimdi 22 yaşında doğduğunda daha yeni yedi aylık olmuştu, sen içini ferah tut şimdinin doktorları ve teknolojisi daha başka

Hepinize ayrı ayrı teşekkürler bugün bebişimle son günüm yarın sezeryanla alıncak.Umarım ciğeri gelişmiştir ve güçlüdür oğlşum❣Rabbim kimseyi evladından ayırmasın. Kan alındı sabah yine enfeksiyon var mı diye, sürekli Ntsye bağlanıyorum.Kalp atışları çok iyi şükür sancım yok.Rabbim yardım et sağ salim kavuşayım oğluma

Allah yardımcınız olsun, umarım herşey kolayca ilerler, sağlıkla kavuşursunuz

sağlıkla güzellikle kolaylıkla gelsin... dertsiz kedersiz bi ömrü olsun... annesini çok sevsin... ağlamayan uslu bi bebek olsun... amin

aceleci prens ilk bebişimiz olarak gelsin bakalım büütünn bebişlerin abisi

Miyom rahat bırakmadı bebemi . O tetiklemiş teşekkürler hepinize doktorum çarşamba sezeryanla alaca dedi.çocuğu koruyan ortam olmadığı için enfeksiyon kapmadan almalıyız dedi
Canım ciğer geliştirici yapıldı doğduğunda 33. haftalık gibi olacak. İnşallah kısa bir kuvöz sürecinden sonra kavuşacaksınız.

Bende de lokosit 3+ , keton da 1+ cikmis. Doktora gidicem sonucu gostermeye yarin gun boyu sık sık yoklayan hafif bulantilarim oluyo. Ilk defa keton var.
canım benim şeker yüklemesi öncesi keton çıkmıştı sanırım geceden aç kaldığım için. O vücudun aç olduğunu gösteriyormuş kafana takma. tabi sen yine sor doktoruna.

Oyy Duygulandım canım yakurban olurum benim yavrumda küvöze girmez inş hemen emzircem pes etmiycem zaten,kokumu alsın
Kuzum bu arada benim oğlum 30.haftada 1700 doğdu. Ciğer geliştirici yapılamadı. 30 gün kuvözde kaldı. Sütümü sağdım biberonla verdiler tabi ama sonra eve gelince emzirdim ve 2 yaşında kestim. Senin bebikinin maşallahı var belki girmez bile girerse de süt açısından biraz yorucu olmakla birlikte imkansız değil bunu unutma.

Kızlar günaydın, sizlere bir şey danışmak istiyorum özellikle evinde evcil hayvan besleyen arkadaşlara :) benim dünyalar tatlısı bir kedim var, daha yavruyken ayaklarıma dolanmıştı, çok hastaydı kaç ay veterinerde kaldı tedavi oldu şimdi çok şükür iyi. Ama azcık ısırma huyu var bu yüzden de bir vetterapistten yardım alıyorum ama onun haricinde gerçekten çok minnoş bir kedidir. Eve gelen yabancılara ısırma, saldırma gibi huyu yoktur.
Eşimin anne tarafı da komple hayvan sevmiyorlar ve kedi varken biz gelmeyiz diyorlar. Şimdi doğum olunca eşimin annesi gelmek isteyecek. Gelmesinde benim için bir sakınca yok torunu sonuçta ama bana direkt demese de anneme, eşime kedi var nasıl gelicem diye alttan alta lafa sokuyor. Benim kedimi bi yere bırakma ihtimalim yok çünkü bebeğe alışsın istiyorum bir de bana çok düşkün zaten psikolojik olarak da yardım alan bir kedi. Onu evden uzaklaştırma ihtimalim yok zaten ben dayanamam öyle bir şeye.
Siz bu durumda olsanız ne yapardınız acaba?

Kayınvalideniz geldiğinde kedinizi baska bir odada tutabilirsiniz en basit çözüm bu bence.

Kayınvalideniz geldiğinde kedinizi baska bir odada tutabilirsiniz en basit çözüm bu bence.
Yani 1 yaşında hayvan bir odada kaç gün boyunca hapis olarak kalamaz ki ama kayınvalideme dedim yatacağı odaya kediyi sokmam gece de zaten kapısını kapatır bir sıkıntı olmaz diye. Ama hayvanın evin içinde dolaşması bile gözüne batacaktır. Veterinerde kaldığı bir vakit gelmişti bize çocuğumun iki tane topu bir kabın içinde çekmecenin üstündeydi onları bile kaldır kokuyorlar dedi. Plastik top nasıl kokabilir yani.. Sevmeme derecesi bu kadar yüksek kadının

Kedinin düzenine asla dokunmazdım. Bebeğin kedi ile ilgili ekstra alerjik bir durumu olmadığı sürece düzeni neyse devam ettirirdim. Ha ısırma huyu seni bebek için korkutuyorsa o ayrı tabi. Onun için de yardım alıyormuşsun zaten. Çok bilinçli de, takdir ettim.
Ama eşimin ailesi kediden hoşlanmıyorsa geldiklerinde uzak dursunlar. O da o evin bir bireyi, çocuğu. 3-5 saatliğine oturmaya gelseler tamam kediyi başka bi odaya tıkalım. Ama eve tam da yeni bir bebek gelecekken kediyi uzaklaştırmak ona kendisini terk edilmiş gibi hissettirir

Canım ben medela kullandım. çok memnundum hatta şimdi de dezenfekte edip hazırladım.

Çikolata için hesap adı göremedim, paylaşabilir misiniz? Kapı süsünüz çok güzel, iyi günlerde kullanın

Merhabalar fark etmedim pozisyonunu değiştirdiğini idrarda enfeksiyon çıktı yine suda eritilen şaseden verdi m hediyelikler güzel olmuş sağlıkla kullanın inşallah
Teşekkür ederim
merhaba canım hoşgeldin, çikolatasını ne kadara yaptırdın hatırlıyor musun?
Çikolata için ben model ararken 50lik çikolatanın fiyatını 155ten 175e çıkarmışlar,sinir oldum, sayfaya da yazdım habersiz zam yapmışsınız diye, güncellendi dediler sadece. firma arayışındayım, pelitin tescilli markası valonia imiş markası, bana alınabilir gelmişti.
Benimki de kafa yukarıda, doktor değişebilir diyordu, ama bugün de aynı, artık pek değişmez dedi, normal doğum ihtimali yokmuş o yüzden.
Sağlıkla gelsinler, benim oğluşum normal doğumdu, insan bilmediğinden korkarmış bana kalsa yine normali tercih ederim, yapabileceğimiz bir şey varsa dışardan yardımcı olalım bebişlere
Cuma kontrolüm var, hala makat gelişse bunları deneyeceğim teşekkür ederim
Genelde sezaryen oluyor diye biliyorum, elle çevirme bana riskli geldi ama druma güveniyorsam düşünürdüm
Oğluşumda toplam 23 kilo almıştım, bu haftalarda bayağı iriydim. Kızçede daha az aldım, sadece göbüş var, kim görse aşağı inmiş diyor. Yakınmış doğumum teyzelere göre
Hediyelik çikolata yaptıran var mı acaba varsa nereye yaptırdınız görsel varsa atarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Çikolata atölyesine yaptıracaktım ki zam yaptılar, firma arıyorum
Sağlıkla gelsin inşallah, gözümün önünde olunca daha Bi içim rahat olacakmış gibi.Şimdi hareket etti mi, Stres oldu mu, içerde her şey yolunda mı diye düşünmektense yaşam sınırını geçtikten sonra dışarda da pek ala bakarız gibi geliyor, hayırlı evlat olsun inşallah
Evcil hayvanım yok ama olan arkadaşım çok. Onlar da artık evin bir bireyi. Eşimize çocuğumuza nasıl evden git diyemezsek onlara da öyle. Günü birlik ziyaret edecekse kediyi bir odaya alırdım, yok uzun süre kalacaksa ilk 1 2 gün kediyi odaya aldıktan sonra "bak o da can, sıkılıyor yani, çıkarmam lazım" deyip yavaş yavaş alıştırmaya çalıştırırdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…