2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Bende otri bebede aspirator var. Onuda yapıyorum..ama serum daha iyi oluyo. 2ml suringayla buruna veriyorsun. Sonrada aspiratorle çekiyorum. Günde beş kere serum yapabilirsin ama sürekli aspiratör yapamazsin esas aspiratör burun damarlarina zarar veriyo. Çocuk olunca doktoru çok daha iyi bilgi veirir zaten burun yikamayida öğretiyorlar hastanede

Evet şehirdışından gelecekler o yüzden bir süre kalmak isterler diye düşünüyorum. Evimde de çok fazla oda yok açıkcası o yüzden kendi yatak odama kapatmam gerekecek orda da bebekle ben olacağım. Valla bir açmaza girdim

Sevmemesine birşey diyemem bende pek hoslanmam, siz bu durumda bir kaç gün kayınvalideyi odaya kapatayım diyorsunuz yani :)

Bu arada bence de kokuyor, gecen bir arkadaşım birinin kedisini misafir etmiş, kedi gitmiş ardındaj temizlik yapmıs bir ton ama üstümde siyah elbise vardı kıl tüy içinde kaldık yahu çok zor yani

Evet kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. Çok hassas bir dönem olacak bebek geldi diye bir kaç gün bi yere bıraksam daha çok travma oluşacak oğlumda ama bir odayı komple kayınvalideme ayırıp kediyi oraya sokmayabilirim umarım bunu kabul eder. Ama ben lohusa halindeyken kediye zarar verir mi emin de olamıyorum

zaten bebek geldiği için kendini ikinci planda hissedecek bunun üzerine evden uzaklaşırsa psikolojik sorun yaşayabilir ben evden uzaklaştırmamandan yanayım

instagram: molicikolata 50 adeti 137 tl ye geldi kargoyla birlikte ürün elime ulaştığında fotoğraf atarım :)

Hayır yatacağı odaya kediyi sokmam diyorum. Tüy vs açısından en azından içi rahat etsin diye. Tüy illa ki oluyor ama ev sürekli süpürülüyor zaten. Bir de öyle kucağa gelen, atlayan bir kedi de değil. Kumu düzenli temizlenmezse koku tabii ki olur ama ben düzenli olarak temizliyorum kapalı kum kabı kullanıyorum o yüzden evime gelenlerden hiç koku şikayeti almadım :)

ya da kedi oteline yollayacaksınız orada profesyonel insanlar çalıştığı için ona göre davranıyorlar arkadaşımın köpeği vardı 1 hafta tatile gitti otele yolladı hem köpeği sosyalleşmiş oldu hem de onun aklı arkada kalmadı

zaten bebek geldiği için kendini ikinci planda hissedecek bunun üzerine evden uzaklaşırsa psikolojik sorun yaşayabilir ben evden uzaklaştırmamandan yanayım
Ben de zaten dayanamam gün içinde evde olmadığım zamanlarda bile özlüyorum. Bir de bana çok düşkün yanımda olmak ister hep. Keşke biraz anlayışlı olsalar büyükler, lohusa halimle bir de bunu düşünmesem keşke

Kediyi uzaklaştırma orta bir yol bulun. Belki bir oda ayırabilirsin. Yoksa kesin daha da hırçınlaşabilir. Bende de var, nasıl olacak kediyi napacaksın, bebeği kıskanır yok bilmem ne diye soran çok. Hiç biriside kedi bakmamış insanlar. Ne yapıcam alışacak, hem kediler bebekleri sever diyorum bende. Başka yolu yok. Daha kötü olur yazık o canlar anlamaz da ne olduğunu

Köpekler için mantıklı olabilir ama kediler insandan çok mekana bağlandıkları için oteller onlar için travma sebebi oluyor i. Kafeste kalıyorlar çünkü o sürede köpek gibi çıkarıp gezdirmiyorlar da.

Benimki 3 yıl sürüyormuş de

sevmeyen insana bala batırsan da yağa batırsan da sevdiremezsin maalesef birkaç günlük gelecekleri bir eve aile üyelerini rahatsız etmeyecek şekilde gelseler keşke ama işte büyüklere anlatamıyorsun

Evet işte kayınvalidemin kalacağı odaya kediyi sokmamayı düşünüyorum tüy, koku vs gibi sorunlar olmasın diye. Ama evin geri kalanında hayvanı 1 hafta boyunca kısıtlayamam. Evimde 2+1 zaten çok fazla seçeneğim de yok. Bu şekilde öneride bulunacağım umarım anlayışlı davranırlar

Yok kız kendime yapiyorum. İkitane zaten enerji bombası oğluşum var sağolsunlar. Kızım daha sakin olur diye umuyorum
E kuzucum sen yediğinde bebeğinede gidecek ya o enerji ben tatlı yiyeyim bizim kız coşuyor mesela bazen tatlı ye diyenler oluyor yok diyorum ben bugün taylı yedim bebek coştu zaten, garibana daha da enerji yüklemeyelim yeri dar zaten diyorum gülüyorlar

Anlafım canım 2 ml ideal gibi. Youtube da gördüm şırıngayı komple enjekte esiyor da kaç ml unuttum. Bana fazla gibi geldi o yüzden demiştim

aaa bunu bilmiyordum o zaman çok sıkıntılı olur

sevmeyen insana bala batırsan da yağa batırsan da sevdiremezsin maalesef birkaç günlük gelecekleri bir eve aile üyelerini rahatsız etmeyecek şekilde gelseler keşke ama işte büyüklere anlatamıyorsun
Kesinlikle çok doğru, ben de isterim gelsinler kalsınlar torunları ile vakit geçirsinler ama beni de zor durumda bırakıyorlar. Elimden geldiğince evin içinde dikkat ederim rahat etsinler diye ama onlar orta yola pek yanaşmıyorlar onlar 3 gün kalacak ama sonraki oluşacak sorunlarla ben uğraşacağım

Çok zor bir durum azıcık idare ediversinler anlamıyorum ki. Bende bazen ya uzaklaştırmaya kalkan olursa diye endişeleniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…