Omron marka aldimRica etsem marka modeli de önerir misin?
5 takım koyun diyorlar bende bilmiyorum isimli takım yaptırdım onu koyacağım 5li takım hediye geldi onu koyacağım 1 tanede tulum koysam yeter diye düşünüyorumSevgili anneler hastane çantasına bebek için kıyafet olarak neler koyacaksınız?
Ben bı lohusa takımı aldım birde suwenden gri bı pijama takımı aldimMerhaba arkadaslar pijama alacagimda siz nasil seyler aldiniz bi yardimci olur musuniz
Evet kendine baktıracak. Pek nazlı kendisşGidip bebeği gösterip 2 gün sonra kaçacaksın canım gelip uzun süre sizde kalması da gözüne batar cunku işine yarasa gelsin tabi ama benim ki gibi sürekli yatıp kendine baktıracaksa yani sana yük olacaksa o zaman mantıklı olanı gelmemesi gidersin 2 gün eşinin hatrı için kal cık git sonra evine
Çok ayıp yaptıkları sonuçta bakıma ihtiyacı olan sensin o dönemde. İşe yaramayacaklar ve iş çıkaracaklar gelmesinler lütfen. Benim kayınvalidem sağolsun yemeklerinizi en azından yaparım dedi. Bi de ikiz bizim mecbur eş dışında desteğe ihtiyacımız olacak. Annemle dönüşümlü bana yardıma gelecekler. Ben söyledim sizden tek istediğim o dönemde kahvaltı, yemek vs işlerini halletmeniz. İki bebek aynı anda ağlarsa en azından biriyle ilgilenmeleri. Temizliğe haftada bir yarım gün abla gelecek zaten ikisine de temizlik yaptırmıcaz. Tek derdimiz boğazSenin ki hem sormus hem de 2 gün sonra ben giderim demiş en azından düşünceli ilk oglum da bi geldiler 10 gün kaynana kayınpeder artık en son kafam attı ne zaman gideceksiniz dedim daha da kalacaklarmıs 10 gün daha yani 20 gün kalmayı planlamıslar bide işimize yarasalar içim gam yemez kalkıp yemek yapmaz temizlik yapmaz evi bok goturuyo bi süpüreyim demedi ordan kalktı oraya yattı kendine baktırdı eşim yemek yapmaktan helak oldu bide bogazlılar sımdı de basladı geliriz diye suan sesimi cıkartmıyorum bu sefer eltim kaynım hepsi gelmeyi planlıyo bide ben annemlere de dedim size de diyorum ihtiyacım olursa cagırırız diycem eşim de aynı fikirde bu sefer kimseyle ugramayalım diyo oda bi corba yaparım hepimiz içeriz ev 2 günde zaten batmıyo kendi kendimize bakarız hıç değilse diyo cunku gördük yasadık yani
O şekilde bir yerimiz olsaydı iyi olurdu ama sadece balkonlarımız var içebilecekleri :/ balkonda içse bile içeriye giriyor ama dumanı. Ben, eşim, benim ailem sigara içmez o yüzden biraz zorlanıcaz eşimin ailesi gelinceM Mekapnavicula Benim eşim ve annem içiyor hem de kamyoncu gibi annem. Balkonda içirmiyorum. Bilmiyorum ilişkileriniz nasıl ama biz anneme yer yaptık yangın söndürme merdiveninin oraya masa sandalye attık. Zaten keyifçidir kahvesini yapıp geçiyor takılıyor bir süre orada falan. O şekilde hallettik. Belki fikir verir size de diye anlattım.
Ay evet ameliyatlı olucan için odaya saklanabilirsin, bir de 2 gün kalıp gitmesi güzel. Sonuçta lohusa evi bu da.Hahahaha hiç kimsenin meme açacak kadar seveceğini sanmam zatenBak yakında başka çocuğu varsa uyumaya zaten dediğin gibi olmalı. Onu düşünmüşlerdir inşallah. Benim de doğumdan bikaç gün önce gelcekler kayınvalidem kalcak ama kayınpederim 2 gün sonra giderim bebekleri gördükten sonra dedi. Onda da yatak odasında olurum bebeklerle diye düşündüm sonuçta sezeryan olcam ameliyatlıyım kendi odamda takılırım memeler serbest
Ben öyle bir şey yapmaya kalksam eşim inanılmaz alınır. Bizim balkonda içiyorlar, balkon kapısı da dışarıdan kapanmıyor haliyle aralık bırakıyorlar, hamileyim içeri girmesin diye arada iteliyorum kapıyı, eşim ona bile karışıyorM Mekapnavicula Benim eşim ve annem içiyor hem de kamyoncu gibi annem. Balkonda içirmiyorum. Bilmiyorum ilişkileriniz nasıl ama biz anneme yer yaptık yangın söndürme merdiveninin oraya masa sandalye attık. Zaten keyifçidir kahvesini yapıp geçiyor takılıyor bir süre orada falan. O şekilde hallettik. Belki fikir verir size de diye anlattım.
Canım evli değil bekar diğer oğlu ve yalnız yaşıyor. Hiçbir geldiklerinde onda bir gün bile kalmıyorlar. Evli bile olsa kalabilirlerdi bence. Sonuçta şu anda da hiç onda kalmıyorlarsa, senin söylediğin mantıkta bana yük oluyorlar diye düşünmek lazım. Öyle düşünmüyorum tabiki kalsınlar ama mantıken o yola çıkar anlamında dedim. Sonuçta doğum lohusalık özel bir durum. Eğer evli olsaydı diğer kardeş ben "bizde gelin kalın yeni doğum yapmış kadın derdim" açıkçası Benim annem de istanbul içinde mesela ama aramızda 1.5 saatlik yol var hatta trafik olursa daha da fazla. Annem yanımda olmak için kalmalı mesela bu en az 1.5 saatlik yoldan dolayı ama şu an bahsettiğim detaylardan dolayı kalamıcak durumda.Senin doğumun olacak diye eltin niye kaynananın eziyetini ceksin bu yönden olaya baktın mı hiç yada kendini onun yerine koy o dogum yapacak olsun kaynanan sen de kalmak istesin banane ki niye ben cekıyorum o dogum yapcak diye demez misin istemiyorsan gelme diyebilirsin yada ben biraz toparlanayım haber edeyim oyle gelin diyebilirsin nazikçe ama baska birinin üstüne bırakma fikri pek mantıklı değil yani aynı seyi kendin için de düşünKatre_g
Kuzum benim doktor geçen kontrolümde dönmüş artık bebek dedi ama bildiğim kadarıyla 31. 32. Haftaya kadar dönebiliyor, o haftalardan sonra pek değişmiyormuş galiba.Kızlar günaydın , 29. Haftadayız bebek daha dönmemiş dedi doktor erken değil mi zaten daha zamanı var bence ama . Bol su iç çok yürü dedi dönmesi lazım dedi falan bilemedim
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Diyorum ya hiç kötü bir insan değil ama bu özel bir durum ve anne ile tabiki daha rahatsın.Erkeklerin anlaMasini beklemek hayal zaten ama ben kayinvalidemin degil annemin gelmesjnj istedigimj soyledigimde hak verdi anlayisla karsiladi zaten hakli sebeplerim vardi.Kotu insan degil asla ama inssn kendi annesyle daha rahat işte
Canım valla aynı durumdayız, benim evim küçücük kalacak yer yok doğru düzgün. Bebeğin eşyalarını koyduğumuz bir oda var ardiye gibi orda ufak bir koltuk var sadece bir kişi yatabilir. E benim kayınvalide zaten kediden dolayı salonda yatmaz. Eşiyle beraber gelecek sanırım bir de. Bir de eşimin anneannesi de gelecek. Tam bir curcuna olacak evde bebeğe ve bana yer yok şu anGörüş günü mü
Kuzum tabiki hakları var ama bence kesinlikle seninki gibi önce sormalılar kendi kendilerine plan yapmadan önce. Sigara konusu bizde çok hat safhada onu nasıl çözücem bile beni ayrı strese sokuyor. Bir de mesela bizimkinin bizim eve çok yakında oturan bir oğlu daha var. Mesela onda kalmayı düşünüp benim annemin kalması için bana seçenek bırakabilirler. Sonuçta ev çok yakın orda kalır bebeği görmeye yine gelir gün içinde. Bir sürü arkadaşım var ilk günler gelip kalması seni yorar, memelerin yara oluyor açıp gezmek istiyorsun ama evde kv kp olduğu için gezemeyeceksin diyorlar. O kadar da haklılar ki özellikle kp olması beni çok düşündürüyor. Kv ile yine bir yere kadar rahat olursun yani.
Kv ile çok rahat eden onu isteyen de duydum ama aradaki ilişkiye bağlı belki de. Ben severim kendisini ama memelerimi açacak kadar değilBenim kv allah var çok iyi niyetli fesatlığı yok ama bunda heyecanla düşüncesiz davranıp doğumdan da önce gelmek istiyor. Bir de ankarada bizimki ben istanbuldayım. 5 saatlik yol alt tarafı doğunun bir ucundan gelmeyecek yani
Hiçbir işe yaramamaları da hakkaten ayrı bir ayıp. Ve bence 10 gün 20 gün kesinlikle çok fazla. Bilmiyorum ya allah kolaylık versin hepimize. Burda eşin tepkisi ve bilinci de çok önemli işte. Eşin ne güzel düşünmüş. Bazen en önemlisi fiziksel ihtiyaçlardan ziyade kafa rahatlığı çünkü.Senin ki hem sormus hem de 2 gün sonra ben giderim demiş en azından düşünceli ilk oglum da bi geldiler 10 gün kaynana kayınpeder artık en son kafam attı ne zaman gideceksiniz dedim daha da kalacaklarmıs 10 gün daha yani 20 gün kalmayı planlamıslar bide işimize yarasalar içim gam yemez kalkıp yemek yapmaz temizlik yapmaz evi bok goturuyo bi süpüreyim demedi ordan kalktı oraya yattı kendine baktırdı eşim yemek yapmaktan helak oldu bide bogazlılar sımdı de basladı geliriz diye suan sesimi cıkartmıyorum bu sefer eltim kaynım hepsi gelmeyi planlıyo bide ben annemlere de dedim size de diyorum ihtiyacım olursa cagırırız diycem eşim de aynı fikirde bu sefer kimseyle ugramayalım diyo oda bi corba yaparım hepimiz içeriz ev 2 günde zaten batmıyo kendi kendimize bakarız hıç değilse diyo cunku gördük yasadık yani
Kızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
Canim dualarimiz seninle şimdiye gelmiştir bebisin sağlıcakla büyusun inşallah kendini iyi hissettigin zaman bizi habersiz bırakma aklımız sendeKızlar son nst mi bağladılar şükür kalp atışları iyiAntibiyotik vurdulae gece ...Bugün 9 buçuk gibi sezeryana alcaklar ,Dua edin nolur
Ay şu toz kondurmayan eşlere valla sinir oluyorumAy evet ameliyatlı olucan için odaya saklanabilirsin, bir de 2 gün kalıp gitmesi güzel. Sonuçta lohusa evi bu da.
Ben öyle bir şey yapmaya kalksam eşim inanılmaz alınır. Bizim balkonda içiyorlar, balkon kapısı da dışarıdan kapanmıyor haliyle aralık bırakıyorlar, hamileyim içeri girmesin diye arada iteliyorum kapıyı, eşim ona bile karışıyorhatta son gelişlerinde bildiğin sigara içmek için balkondan eve girmediler ben de hamileyim diye çıkmadım tabi balkona, bir ara eşim gelip bizle balkonda niye oturmuyorsun ayıp oluyor falan dedi. Çok kızdım hatta ona, sonra annesine söyledim eşim böyle dedi ama yani hamileyim diye çıkmıyorum anne alınmayın falan dedim. Kadıncağız diyor yok olur mu öyle şey aklıma bile gelmedi, çıkma zaten ben çıkmanı istemem diyor. Ben eşimle değil de kv ile konuşarak halledebilirim gibime geliyor. Ama aslında bunu yapması gerekenler kesinlikle ama kesinlikle eşler.
Canım evli değil bekar diğer oğlu ve yalnız yaşıyor. Hiçbir geldiklerinde onda bir gün bile kalmıyorlar. Evli bile olsa kalabilirlerdi bence. Sonuçta şu anda da hiç onda kalmıyorlarsa, senin söylediğin mantıkta bana yük oluyorlar diye düşünmek lazım. Öyle düşünmüyorum tabiki kalsınlar ama mantıken o yola çıkar anlamında dedim. Sonuçta doğum lohusalık özel bir durum. Eğer evli olsaydı diğer kardeş ben "bizde gelin kalın yeni doğum yapmış kadın derdim" açıkçası Benim annem de istanbul içinde mesela ama aramızda 1.5 saatlik yol var hatta trafik olursa daha da fazla. Annem yanımda olmak için kalmalı mesela bu en az 1.5 saatlik yoldan dolayı ama şu an bahsettiğim detaylardan dolayı kalamıcak durumda.
Kuzum benim doktor geçen kontrolümde dönmüş artık bebek dedi ama bildiğim kadarıyla 31. 32. Haftaya kadar dönebiliyor, o haftalardan sonra pek değişmiyormuş galiba.
Kesinlikle aynı fikirdeyim. Diyorum ya hiç kötü bir insan değil ama bu özel bir durum ve anne ile tabiki daha rahatsın.
Evet en ucuz 1200 civarında ama sanırım parayı kıyıp alacağım, çünkü çok tecrübesiz ve panik biriyim ateş beni korkutuyor ama onda bile olumsuz yorum var. Siz nasıl memnun musunuz? Genelde ateş ölçerin performansı ateşli çocuk ile anlaşılıyormuş. Olmamasını dilerim ama hiç ateşli çocuk ile deneme fırsatınız oldu mu?Braun kulak içi ölçer evde var ama fiyatlar uçmuş diyorlar
Ben weewell kulaktan ölçen ateş ölçerini aldım. Temassız ölçüm de yapıyor aynı zamanda. Yorumları iyiydi ama daha denemedim
Teşekkür ederim ikinize de onları da araştırayım.Omron marka aldim
sanmıyorum 32 den sonra soka bilir ama sancın varsa yapıyor diye biliyorum nst göbüşşe kemer gibi bir şey bağlıyorlar kalp atışı duyuyorsun bide vurdukça bir düğme var ona basıyorsun ben bir kere fenalaşmıştım kasık ağrılarım vardı o zaman sokmuştu doktorKızlar pazartesi kontrolüm var, 30+4 haftalık olacağız. Doktor nst ye sokar mı acaba? nasıl bir şey merak ediyorum
suyu geldi 2 gün önce miyomu varmış o yüzden erken doğumu tetiklemişEflatun1Kelebek kuzum gözün aydın olsun bebeğin sağlıklı sıhhatli gelmiştir hayırlısıyla ama kaçırdım ben niye erkenden doğuma aldılar bilen birileri aydınlatabilirmi beni acaba
Canım hiç bir insan annesine toz konduramaz düşkün olmasa bile. İçten içe onun haksız ve yanlış olduğunu bilirler ama bu onları üzdüğü için kabul etmek istemezler. Burada politik olmak önemli. Sürekli suçlayıcı bir tavırla konuşursan eşin bu sefer sana karşı cephe alır. Anneni anlıyorum, saygı da duyuyorum ama bana da saygı duyulmalı ve anlayışlı olunmalı ben dünyaya yeni bir hayat getirmeye hazırlanıyorum bir de bu durumlarla kafamı yormak istemiyorum sadece bebeğimi, kendimi, ailemizi düşünmek istiyorum. Hassas bir dönemimdeyim ve senden destek bekliyorum falan diyebilirsin. Kedi konusunda tavrın net olsun zaten, sigara konusunda ise bebeğin ciğerleri tertemiz ve pasif içici olmasını istemiyorum. Balkonda içsinler tamam ama kapı kapalı kalsın ki eve sinmesin bebek hassas olacak ben de aynı şekilde de. Sigarayı söndürür söndürmez de girmesinler bir dumanın tamamen dağılmasını beklesinler bir kaç dakika ondan sonra girsinler ve kıyafete de sineceği için ya kıyafeti değiştirsinler ya da omuz örtüsü ile kucaklarına alsınlar de. Eğer yanlış anlayacaklarını düşünüyorsan doktorunla konuş ve o sanki sen söylememiş de o her hastasına rutin söylüyormuş gibi doğumdan sonra yapılması gerekenleri söylesin. İşte evin ısısını, sigaraya maruz kalmamasını vs söylesin anlar belki o zaman.Ay şu toz kondurmayan eşlere valla sinir oluyorumyani benim eşim de düşkün değildir güya ama dün bile ağrılarım var diyince şey diyor "annem gelsin baksın sana gerçi kedi var diye gelemiyor o da" içimden kedi kadar taş düşsün kafanıza dedim artık ben diyecektim annen sigara içiyor asıl bu yüzden gelmesin. Ayrıca gelip bana bakıp ne yapacak ki, kadın sürekli konuşuyor hiç durmuyor, o geldiği zaman istediğim gibi yatıp uzanamam da yanında oturmam lazım daha çok eziyet olacak bana. Erkekler bunları hiç düşünmüyorlar gerçekten. O kadar düz mantıklar ki..
Kasım annelerinin ilk bebeği sabırsız çıktı demeksuyu geldi 2 gün önce miyomu varmış o yüzden erken doğumu tetiklemiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?