- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Yok yok doğumdan sonra başka acı yokGeçecek inşallah doğurunca bu kez başka acılar başlıcak gerçiinsan kalçasına sinirlenir mi hep bu hormonlar
Bende 5 kilo aldım, bebeğimin kilosu boyu yerinde o yüzden hiç takılmıyorum, göbeğimde aşırı büyümedi, ne yapalım yani ölelim miAynen öyle aman kimse kırılmasın kimse üzülmesin dedikçe millet yüz mu buluyor ne oluyor anlamadım . Totalde 5 kg aldım şuana kadar kayınvalidem ne zaman görse sen son ay sisersin heryerin ödem olur diyorAllah'ım ya olsa ne olacak ben ve bebek iyi olduğumuz sürece hiç önemli değil
İnsanlar çok hadsizBende 5 kilo aldım, bebeğimin kilosu boyu yerinde o yüzden hiç takılmıyorum, göbeğimde aşırı büyümedi, ne yapalım yani ölelim miböyle boş konuşanlara da tekme atasım geliyor
Uyku rezene bol su bulgur pilavı yesilikk en çok bunları yapiyodum ilk cocugumda çok şükür sıkıntım olmamıştı ins sanada fayda eder canım.Kızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
Kuzum dualarimdasin hep.Umarim tez vakitte evladinla güzel gunlere ulaşırsın. Fotoğrafını attığım urunleri kullanıp sütü gelmeyen görmedim ben. B12 sabah öğle akşam 2 şer tane diğeri günde 3 kez yirmi damla seklinde kullanılıyor.İksinden birini alman gerekirse de bestlak damlayi al derim.Kızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
M mabel63 canım inşallah biraz daha direnirsiniz ama her durumdaki planlar hazır en azından tabii günlerini bekleseler çok güzel ama şu anda da olsa bir sorun olmayacak gibi görünüyor hiç canını sıkma sen inşallah en doğru zamanda gelir bebeklerin ,ben de bugün perinatoloğa gittim bir tane Prof vardı ona danışacaktım en son ya o da hiiiç iç açıcı şeyler söylemedi modum yerlerde böyle tabii ki şekerim falan düşmez bu stresle
Nasıl gidiyor mabelcim, var mı bir değişiklik sancılarda?
Ne zaman çıkarırım bir şey dedi mi hoş yatsan hastanede belki daha mı iyidir kuzuların için, ayy 1 hafta bile çok fark etti hepimizde çoğul, tekil hepimizde sorunlar, ağırlaşmalar başladı
Sağolun kızlar iyiyim çok şükür akşam olumlu konuştu doktorum şimdilik durdurduk gibi görünüyor sabah bir nst daha çeker göndeririz seni dedi. Acilde nst çektirir yollarsın bana sen yine ona göre hareket ederiz dedi. İnşallah böyle yolunda gider de bebişlerim zamanını bekler ilacın etkisi geçince yine başlar mı sabah bilmiyorum ama başlamaz inşallah. İlaç öyle bişey ki yumuşacık oluyor karnım.. yarın diyeceğim eve de yazamıyor mu bundanİnşallah her şey yolunda devam edecekplanlıyoruz da planladığımız gibi gitmiyor. Önemli olan bebeciklerin ve senin sağlığın Sakın sakın evi ve hazırlıkları kafama takma. Her şey yoluna girecektir.
Rezene aldık canm 1 kupa içiyorum ,fazlası zarar olur mu ?Uyku rezene bol su bulgur pilavı yesilikk en çok bunları yapiyodum ilk cocugumda çok şükür sıkıntım olmamıştı ins sanada fayda eder canım.
Çok teşekkürler canım ,damla olanı yarın alayım inş faydası olur ❣Kuzum dualarimdasin hep.Umarim tez vakitte evladinla güzel gunlere ulaşırsın. Fotoğrafını attığım urunleri kullanıp sütü gelmeyen görmedim ben. B12 sabah öğle akşam 2 şer tane diğeri günde 3 kez yirmi damla seklinde kullanılıyor.İksinden birini alman gerekirse de bestlak damlayi al derim.
Harika bi tarifim var, benim gibi hormonlardan dolayı sütü az gelen birinde bile işe yaradıysa mutlaka deneyin, şimdiden pekmezimi doğal bi yer bulup hazır ettim bu tarif için. 2 kaşık buğday nişastasını birkaç kaşık suyla kasede çırpın ve tencereye dökün, üzerine 1 litre kaynar su dökün, nişastayı suyla çırpmadan koyunca topaklaşır. İçine 1 yemek kaşığı tereyağı ve pekmez ekleyin. Pekmezi ölçmeden koyduğum için hatırlayamadım miktarını, ben tadına ve rengine göre göz kararı koyuyordum, lezzeti gelene kadar koyun, şeker ilave etmek istiyorsanız şeker de ekleyin. 5 dk kaynatın, içine çok iyi çekilmiş yarım su bardağı ceviz ekleyip 1 dk daha kaynatın. Kıvamı koyu olursa suyunu arttırın bi dahaki sefere. Buzdolabına kaldırıp 3 gün içiyordum ben. Bardakla içilecek kıvamda olursa çok pratik oluyor, gece yatmadan önce ya da gece emzirmeye uyanınca içildiğinde bol bol süt yapıyor, gece kalkıp bişey atıştıracak fırsat olmadığı için çok kurtarıcı oluyor. Gece sık emzirildiği için süt sabaha doğru baya azalıyor çünkü ilk zamanlar. 1 bardak gün içinde 1 bardak gece içiyordum. Bunun unu kavurup bulamaç halinde yapılanı da var ama bu hem içimi kolay hem yapımı pratik hem tadı daha hafif, onu hergün yemek zor olabilir.Kızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
Canım yeşillik ve bol su arttırır bir de dinlenme ile sakinlik. Hemşirelerden bebeğinin çorabını, eldivenini falan iste kokusunu alman için ya da sağım yaparken fotoğrafına bakarak sağ o da arttırır. Bir de tahin pekmez de arttırır onu da yiyebilirsinKızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
Canım çok teşekkürler deniycemHarika bi tarifim var, benim gibi hormonlardan dolayı sütü az gelen birinde bile işe yaradıysa mutlaka deneyin, şimdiden pekmezimi doğal bi yer bulup hazır ettim bu tarif için. 2 kaşık buğday nişastasını birkaç kaşık suyla kasede çırpın ve tencereye dökün, üzerine 1 litre kaynar su dökün, nişastayı suyla çırpmadan koyunca topaklaşır. İçine 1 yemek kaşığı tereyağı ve pekmez ekleyin. Pekmezi ölçmeden koyduğum için hatırlayamadım miktarını, ben tadına ve rengine göre göz kararı koyuyordum, lezzeti gelene kadar koyun, şeker ilave etmek istiyorsanız şeker de ekleyin. 5 dk kaynatın, içine çok iyi çekilmiş yarım su bardağı ceviz ekleyip 1 dk daha kaynatın. Kıvamı koyu olursa suyunu arttırın bi dahaki sefere. Buzdolabına kaldırıp 3 gün içiyordum ben. Bardakla içilecek kıvamda olursa çok pratik oluyor, gece yatmadan önce ya da gece emzirmeye uyanınca içildiğinde bol bol süt yapıyor, gece kalkıp bişey atıştıracak fırsat olmadığı için çok kurtarıcı oluyor. Gece sık emzirildiği için süt sabaha doğru baya azalıyor çünkü ilk zamanlar. 1 bardak gün içinde 1 bardak gece içiyordum. Bunun unu kavurup bulamaç halinde yapılanı da var ama bu hem içimi kolay hem yapımı pratik hem tadı daha hafif, onu hergün yemek zor olabilir.
Çorap eldiven giymiyor canım küvözde sadece altı bağlı, şapkası var onu veriyorlsr kirlenince onu kokluyorumCanım yeşillik ve bol su arttırır bir de dinlenme ile sakinlik. Hemşirelerden bebeğinin çorabını, eldivenini falan iste kokusunu alman için ya da sağım yaparken fotoğrafına bakarak sağ o da arttırır. Bir de tahin pekmez de arttırır onu da yiyebilirsin
Rica ederimCanım çok teşekkürler deniycem❣
Canım bana da söyler misin. Meraktan çatlarım çünkü ben@H a p p y özelden yazdım ikinize dee
Çok geçmiş olsun canım stres yapma inşallah her şey yolunda gider bebeğini zamanında alırsın kucağınaKızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim
O da olur canım. Kokusunun sindiği bir şeyi olsa yeter. Hormonlarını harekete geçirir bebek kokusu. İnşallah artar zamanla. Fotoğrafta çok işe yarayacaktır. Hormonlarını harekete geçirecektir dediğim gibiÇorap eldiven giymiyor canım küvözde sadece altı bağlı, şapkası var onu veriyorlsr kirlenince onu kokluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?