2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Hastane çantası için bir listesi olan var mı hanımlar? Hem bebiş hem kendiniz için neler koydunuz? Bir de bu alışveriş ne zaman bitecek, alıyorum alıyorum ama liste hala kabarık

Bende 5 kilo aldım, bebeğimin kilosu boyu yerinde o yüzden hiç takılmıyorum, göbeğimde aşırı büyümedi, ne yapalım yani ölelim mi böyle boş konuşanlara da tekme atasım geliyor

Bende 5 kilo aldım, bebeğimin kilosu boyu yerinde o yüzden hiç takılmıyorum, göbeğimde aşırı büyümedi, ne yapalım yani ölelim mi böyle boş konuşanlara da tekme atasım geliyor
İnsanlar çok hadsiz birini birgün çok fena bozucam bakalım kime denk gelecek

Kızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
Uyku rezene bol su bulgur pilavı yesilikk en çok bunları yapiyodum ilk cocugumda çok şükür sıkıntım olmamıştı ins sanada fayda eder canım.

Kızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
Kuzum dualarimdasin hep.Umarim tez vakitte evladinla güzel gunlere ulaşırsın. Fotoğrafını attığım urunleri kullanıp sütü gelmeyen görmedim ben. B12 sabah öğle akşam 2 şer tane diğeri günde 3 kez yirmi damla seklinde kullanılıyor.İksinden birini alman gerekirse de bestlak damlayi al derim.

Eklentiler

• IMG_20220922_222842.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 66

Sağolun kızlar iyiyim çok şükür akşam olumlu konuştu doktorum şimdilik durdurduk gibi görünüyor sabah bir nst daha çeker göndeririz seni dedi. Acilde nst çektirir yollarsın bana sen yine ona göre hareket ederiz dedi. İnşallah böyle yolunda gider de bebişlerim zamanını bekler ilacın etkisi geçince yine başlar mı sabah bilmiyorum ama başlamaz inşallah. İlaç öyle bişey ki yumuşacık oluyor karnım.. yarın diyeceğim eve de yazamıyor mu bundan
O okuryazar sana olumsuz ne dediler canım??

Şu anda odak noktam kasilmalar hanimlar yaa ben gibi olan var mi? Sizlerin gun icinde 3 veyq 4 kere de olsa olmuyo mu kasilmasi?? Ben iş ev isleri arasinda kosusturmacam cok oluyo yoruldugumdan mi oluyo acaba. Ama mecburum annem 2 hafta snra gelecek her iş bana bakiyo. Gunde kac kere araba kullaniyorm. Enerjim iyi ama bilmeden bebisi yoruyo muyum ki bilemedim.
Korkmali miyim kasilmalarima ? Ypksa gayet normal mi ??Bebek harektlerinde sukur sorun yok.

Çok teşekkürler canım ,damla olanı yarın alayım inş faydası olur ❣

Harika bi tarifim var, benim gibi hormonlardan dolayı sütü az gelen birinde bile işe yaradıysa mutlaka deneyin, şimdiden pekmezimi doğal bi yer bulup hazır ettim bu tarif için. 2 kaşık buğday nişastasını birkaç kaşık suyla kasede çırpın ve tencereye dökün, üzerine 1 litre kaynar su dökün, nişastayı suyla çırpmadan koyunca topaklaşır. İçine 1 yemek kaşığı tereyağı ve pekmez ekleyin. Pekmezi ölçmeden koyduğum için hatırlayamadım miktarını, ben tadına ve rengine göre göz kararı koyuyordum, lezzeti gelene kadar koyun, şeker ilave etmek istiyorsanız şeker de ekleyin. 5 dk kaynatın, içine çok iyi çekilmiş yarım su bardağı ceviz ekleyip 1 dk daha kaynatın. Kıvamı koyu olursa suyunu arttırın bi dahaki sefere. Buzdolabına kaldırıp 3 gün içiyordum ben. Bardakla içilecek kıvamda olursa çok pratik oluyor, gece yatmadan önce ya da gece emzirmeye uyanınca içildiğinde bol bol süt yapıyor, gece kalkıp bişey atıştıracak fırsat olmadığı için çok kurtarıcı oluyor. Gece sık emzirildiği için süt sabaha doğru baya azalıyor çünkü ilk zamanlar. 1 bardak gün içinde 1 bardak gece içiyordum. Bunun unu kavurup bulamaç halinde yapılanı da var ama bu hem içimi kolay hem yapımı pratik hem tadı daha hafif, onu hergün yemek zor olabilir.

Canım yeşillik ve bol su arttırır bir de dinlenme ile sakinlik. Hemşirelerden bebeğinin çorabını, eldivenini falan iste kokusunu alman için ya da sağım yaparken fotoğrafına bakarak sağ o da arttırır. Bir de tahin pekmez de arttırır onu da yiyebilirsin

Canım çok teşekkürler deniycem

Çorap eldiven giymiyor canım küvözde sadece altı bağlı, şapkası var onu veriyorlsr kirlenince onu kokluyorum

Çok geçmiş olsun canım stres yapma inşallah her şey yolunda gider bebeğini zamanında alırsın kucağına

Çorap eldiven giymiyor canım küvözde sadece altı bağlı, şapkası var onu veriyorlsr kirlenince onu kokluyorum
O da olur canım. Kokusunun sindiği bir şeyi olsa yeter. Hormonlarını harekete geçirir bebek kokusu. İnşallah artar zamanla. Fotoğrafta çok işe yarayacaktır. Hormonlarını harekete geçirecektir dediğim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…