2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Kızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
Canım tahin sütü arttırır. Hurmanın içine ceviz koy tahini dök dök ye. Hatta tahini tek de ye. Ama asıl kaynağı tabiki su

Kızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
Canım humana stil tea içebilirsin hem tadı güzel çay niyetine iç hem de benim sütümü artırmıştı

Canım çok üzüldüm dün bana da aynısı yapıldı baya işe yaramıştı bugün de aynı ilacı 6saat arayla veriyorlar. İnşallah seninkini de durdurur bebeğin kalbi ne durumda iyi mi? Muayenede hiç bir şey çıkmamış mıydı?
İnşallah zamanında gelir bebeklerimiz doktorum 34ü tamamlamak kritik diyor ama en azından 35i-36yı görsünler diye dua ediyorum ben. Kuvöze girmemiş olurlar. Dualarım sizinle

İlk gebeligimden hatirladiklarim komposto, bulgur pilavı, et (bunu hemsire söylemişti), dere otu(uzun süre otlanmistim) ve tabi ki bol su. Günde dört litre civarı içiyordum. Aralık'ta doğum yapmama rağmen deli gibi susuyordum gerçekten. Hiç dert etme artacaktır sütun Allah'ın izniyle.

Kizlar tansiyonu nasıl kontrol altına alabilirim? Evde 13/8 çıkıyor genelde ama doktora falan gideyim 14 hatta 15 e yükseldiği oluyor. Bu ara evde de artıyor mesela biraz gelişim sıkıntısı olduğu için stres yapıyorum sanırım nası düzene sokabilirim bu tansiyonu? Doktordan ilac mi talep etsem tansiyon için? Ilac dışında önerisi olan var mı?

Benim eşim cinsiyet belli değildi daha Kutay da Kutay diye tutturdu nerdeyse ben ee alışacaktım biraz nötrdüm anlamı flan güzel ama sonra kime söylesek olumsuz yorumlar oldu falan bi soğuduk gibi aslnda kimseye söylemeyip koyduktan sonra söylemek daha mantıklı

Bu aralar bana en çok söylenen şey sanırım başta takmıyordum ama hamilelik işte Bi problem mi var niye göbeğim büyümüyor diye dert eder oldum henüz hamile kaldığım kiloya gelemedim belki de ondandır

Bebek sağlıklı oldukça bir önemi yok ama duygular çok yoğun olduğu için kafaya takıyoruz. Bazen bir cümle tüm günümü mahvetmeye yetiyor . Sağlıkla bir doğursaydık

Prof olan doktorun görüşünü almak için görüşmeye gitmiştim bugün hani burada olmaz derse başka hastane şehir flan bakalım diye , asistanı öyle olumsuz konuşuyor ki işte kanamadan ilaç bile kullansan sen rahmin %50 alınma ihtimali var buna göre karar ver kimse sen o imzayı atmadan sana elini bile sürmez haberin olsun ,ilk başta tutturdu seni asla sezaryen yapmaz hoca ne olursa olsun normal doğuma zorlar hem bu tüp bebek hem de gebelik şekerimden iri olabilir sonuçta olmuyorsa ne demek sezaryen olacak illa sonra istersen hocaya da sorayım dedi hoca da ikisi de olur dedi hatta 39’da almak gerekir falan dedi sonra ultrasonda baktı şekerini kontrol etmiyor musun dedi benek irileşmiş daha geçen cuma her şey yolundaydı ,nst istediler onda şükür her şey yolundaydı nst boyunca ağladım zaten dmeek ki etkilemiyor sancı durumunu yani bu yaşta bir insana 5-7 kere falan rahmini %50 alırız be demek bınu daha güzel ifade edebilirsin sonuçta risk olabilir evet ama ben ilaçlarımı kullandıktan sonra kan değerimi normalleştirdikten sonea nasıl hala %50 diyebiliyor anlamış değilim yani bugün biraz bitik bir gündü

Bence normal canım ben onları zaten bebek hareketi sanıyordum burada duydum kasılma olduğunu ve ben de hep araç kullanıyorum her gün aktifim evde de öyle yani akşamları özellikle çocuk sürekli toplanıyor geriliyor bir şeyler ama ikidir nst giriyorum herhangi bir sorun yok olsa çıkardı sanırım o toplanmalar falan normalmiş

Bebek sağlıklı oldukça bir önemi yok ama duygular çok yoğun olduğu için kafaya takıyoruz. Bazen bir cümle tüm günümü mahvetmeye yetiyor . Sağlıkla bir doğursaydık
Doktorum en son her şey yolunda demesine rağmen tek Bi söz insanı düşündğrmeye kafasına takmaya yetiyor cidden inşallah ya hayırlısıyla vaktinde saatinde sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım son zamanlar her yönden ciddi anlamda zorlamaya başladı hem duygusal hem fiziksel

Öyle malesef neyse ki az kaldı

Çarpıntı oluyor bende de canım bugün mesela biraz hızlı çarptığını düşündüm nabzımı ölçtüm 104 çıktı. O yüzden bi şüphelendim ben de
Canım bende öyle bi sorun yok. Hemoglobin düşükse o da çarpıntı yapar dedi doktor

benim kurutucunun kirisiiklik onleme modu vardi onu kullandim. sadece muslinleri utuledim o kadar

guzel haberlerini bekliyoruz
kiz deseydin keskee
bazilari ne kadar patavatsiz ya.
Ben hele 4kg , kimse 33 haftalik olduguma inanmio
Yuksek tansiyonlar kulubune hosgeldin :)
Korkma . Verilen ilaclar zaten hamilelikte kullanilan ilaclar o yuzden bebege giden kan akisinin hala %100 olmasi icin veriliyor.
Ben hamilelik oncesinde de tansiyon sorunu yasiyordum. Simdi ise 3 farkli ilaci en yuksek dozda kullaniyorum. Cok sukur hersey yolunda
kuzum , ekim annelerin de okudum , bir kac kisi sicak havlu fln koyup bekliyormus 3-4 dk sonra da elle masaj yapiyormus.
Incir uyurmasi, dere otu , yulaf gibi besinlerde cok faydaliymis ama en onemlisi uyku , dinlenek ve minumum duzeyde stress dediler

gunde 20-30 dk yuruyus yapmak kan akisini duzenler ama 14-15 lere cikiyorsa en azindan bir tsne ilac verebilir doktorun. daha guvenli olur senin icin

Bir daha böyle bir şey olursa diyeceğim

Çok teşekkür ederim kalp atışları şuan iyi yatiriyorlar göndermiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…