Canım tahin sütü arttırır. Hurmanın içine ceviz koy tahini dök dök ye. Hatta tahini tek de ye. Ama asıl kaynağı tabiki suKızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
Canım humana stil tea içebilirsin hem tadı güzel çay niyetine iç hem de benim sütümü artırmıştıKızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
Canım çok üzüldüm dün bana da aynısı yapıldı baya işe yaramıştı bugün de aynı ilacı 6saat arayla veriyorlar. İnşallah seninkini de durdurur bebeğin kalbi ne durumda iyi mi? Muayenede hiç bir şey çıkmamış mıydı?Kızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim
İlk gebeligimden hatirladiklarim komposto, bulgur pilavı, et (bunu hemsire söylemişti), dere otu(uzun süre otlanmistimKızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
Benim eşim cinsiyet belli değildi daha Kutay da Kutay diye tutturdu nerdeyse ben ee alışacaktım biraz nötrdüm anlamı flan güzel ama sonra kime söylesek olumsuz yorumlar oldu falan bi soğuduk gibi aslnda kimseye söylemeyip koyduktan sonra söylemek daha mantıklıBizde çok değişiklik yaptık.. Yiğit Alp dedik sonra Ayaz yok anlamsız oldu Aras.. Onunda karakteristik özellikleri çok iyi değilmiş.. Eşim Kutay ismini çok istiyordu anlamını da begendım.. Şimdi değişmez ise Kutay Mert diyoruzAma hala çok güvenemiyorum son ana kadar
Bu aralar bana en çok söylenen şey sanırım başta takmıyordum ama hamilelik işte Bi problem mi var niye göbeğim büyümüyor diye dert eder oldum henüz hamile kaldığım kiloya gelemedim belki de ondandırGeçen nst ye girdim devlette. . Görevli kadın göbeğin ne kadar küçük hiç 32 haftalık durmuyorsun dedi. Ordan 21 haftalık bir gebe tansiyonunu ölçtürmek için gelmiş benim göbeğim seninkinden büyük demesin mikeşke ben fazla kilo almamışım deseydim kadına bak akşam akşam yine sinir oldum
Bebek sağlıklı oldukça bir önemi yok ama duygular çok yoğun olduğu için kafaya takıyoruz. Bazen bir cümle tüm günümü mahvetmeye yetiyor . Sağlıkla bir doğursaydıku aralar bana en çok söylenen şey sanırım başta takmıyordum ama hamilelik işte Bi problem mi var niye göbeğim büyümüyor diye dert eder oldum henüz hamile kaldığım kiloya gelemedim belki de ondandır
Prof olan doktorun görüşünü almak için görüşmeye gitmiştim bugün hani burada olmaz derse başka hastane şehir flan bakalım diye , asistanı öyle olumsuz konuşuyor ki işte kanamadan ilaç bile kullansan sen rahmin %50 alınma ihtimali var buna göre karar ver kimse sen o imzayı atmadan sana elini bile sürmez haberin olsun ,ilk başta tutturdu seni asla sezaryen yapmaz hoca ne olursa olsun normal doğuma zorlar hem bu tüp bebek hem de gebelik şekerimden iri olabilir sonuçta olmuyorsa ne demek sezaryen olacak illa sonra istersen hocaya da sorayım dedi hoca da ikisi de olur dedi hatta 39’da almak gerekir falan dedi sonra ultrasonda baktı şekerini kontrol etmiyor musun dedi benek irileşmiş daha geçen cuma her şey yolundaydı ,nst istediler onda şükür her şey yolundaydı nst boyunca ağladım zaten dmeek ki etkilemiyor sancı durumunuSağolun kızlar iyiyim çok şükür akşam olumlu konuştu doktorum şimdilik durdurduk gibi görünüyor sabah bir nst daha çeker göndeririz seni dedi. Acilde nst çektirir yollarsın bana sen yine ona göre hareket ederiz dedi. İnşallah böyle yolunda gider de bebişlerim zamanını bekler ilacın etkisi geçince yine başlar mı sabah bilmiyorum ama başlamaz inşallah. İlaç öyle bişey ki yumuşacık oluyor karnım.. yarın diyeceğim eve de yazamıyor mu bundan
O okuryazar sana olumsuz ne dediler canım??
Bence normal canım ben onları zaten bebek hareketi sanıyordum burada duydum kasılma olduğunu ve ben de hep araç kullanıyorum her gün aktifim evde de öyle yani akşamları özellikle çocuk sürekli toplanıyor geriliyor bir şeyler ama ikidir nst giriyorum herhangi bir sorun yok olsa çıkardı sanırım o toplanmalar falan normalmişŞu anda odak noktam kasilmalar hanimlar yaa ben gibi olan var mi? Sizlerin gun icinde 3 veyq 4 kere de olsa olmuyo mu kasilmasi?? Ben iş ev isleri arasinda kosusturmacam cok oluyo yoruldugumdan mi oluyo acaba. Ama mecburum annem 2 hafta snra gelecek her iş bana bakiyo. Gunde kac kere araba kullaniyorm. Enerjim iyi ama bilmeden bebisi yoruyo muyum ki bilemedim.
Korkmali miyim kasilmalarima ? Ypksa gayet normal mi ??Bebek harektlerinde sukur sorun yok.
Doktorum en son her şey yolunda demesine rağmen tek Bi söz insanı düşündğrmeye kafasına takmaya yetiyor cidden inşallah ya hayırlısıyla vaktinde saatinde sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım son zamanlar her yönden ciddi anlamda zorlamaya başladı hem duygusal hem fizikselBebek sağlıklı oldukça bir önemi yok ama duygular çok yoğun olduğu için kafaya takıyoruz. Bazen bir cümle tüm günümü mahvetmeye yetiyor . Sağlıkla bir doğursaydık
Öyle malesef neyse ki az kaldıDoktorum en son her şey yolunda demesine rağmen tek Bi söz insanı düşündğrmeye kafasına takmaya yetiyor cidden inşallah ya hayırlısıyla vaktinde saatinde sağlıcakla hepimiz kucağımıza alalım son zamanlar her yönden ciddi anlamda zorlamaya başladı hem duygusal hem fiziksel
Canım bende öyle bi sorun yok. Hemoglobin düşükse o da çarpıntı yapar dedi doktorÇarpıntı oluyor bende de canım bugün mesela biraz hızlı çarptığını düşündüm nabzımı ölçtüm 104 çıktı. O yüzden bi şüphelendim ben de
benim kurutucunun kirisiiklik onleme modu vardi onu kullandim. sadece muslinleri utuledim o kadarBen ütü ile uğraşmak istemedim kurutma makinesine atsam sıkıntı olur mu diye baktım diğer forumlara falan kurutmaya atanlar da varmış attım gittişimdi kırış kırış ve çekmiş olarak çıkmasın diye dua ediyorum makine başında
guzel haberlerini bekliyoruzKızlar biliyorsunuz bugün perinatolojiye geldim muayenem bitti arkadaşımla buluşmak için AVM'ye gittim Yolda çok sıkıştım AVM'de lavaboya girdim kan revan içinde kalmışım bu sefer çok kötü oldum aşırı derecede kanamam oldu çok kötüydüm üstümü başım kan olmuş haberim yoktu arkadaşım getirdi hastaneye beni akciğer geliştirici vurdular serum bağladılar nstye bağlı durumdayım 20 dakika arayla sanci olmasın diye hap veriyorlar dua edin Ne olur iyi olayım şimdi gelmesin bebeğim
kiz deseydin keskeeGeçen nst ye girdim devlette. . Görevli kadın göbeğin ne kadar küçük hiç 32 haftalık durmuyorsun dedi. Ordan 21 haftalık bir gebe tansiyonunu ölçtürmek için gelmiş benim göbeğim seninkinden büyük demesin mikeşke ben fazla kilo almamışım deseydim kadına bak akşam akşam yine sinir oldum
Yuksek tansiyonlar kulubune hosgeldin :)Mrba kızlar 31+5 haftalığız ptesi dra gittim tansiyonum 13 e 8 çıktı bugün de baş dönmesi mide bulantısı oldu tansiyonu ölçtük 15 e 9 dra gittim hemen bebeğin sağlığı iyi çok şükür ama tansiyon ilacı başladı günde 3 defa içilecek her gün 3 defa ölçüm yapıp dra haber verilecek benim gibi olan var mı
kuzum , ekim annelerin de okudum , bir kac kisi sicak havlu fln koyup bekliyormus 3-4 dk sonra da elle masaj yapiyormus.Kızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
gunde 20-30 dk yuruyus yapmak kan akisini duzenler ama 14-15 lere cikiyorsa en azindan bir tsne ilac verebilir doktorun. daha guvenli olur senin icinKizlar tansiyonu nasıl kontrol altına alabilirim? Evde 13/8 çıkıyor genelde ama doktora falan gideyim 14 hatta 15 e yükseldiği oluyor. Bu ara evde de artıyor mesela biraz gelişim sıkıntısı olduğu için stres yapıyorum sanırım nası düzene sokabilirim bu tansiyonu? Doktordan ilac mi talep etsem tansiyon için? Ilac dışında önerisi olan var mı?
Bir daha böyle bir şey olursa diyeceğimguzel haberlerini bekliyoruz
kiz deseydin keskee
bazilari ne kadar patavatsiz ya.
Ben hele 4kg , kimse 33 haftalik olduguma inanmio
Yuksek tansiyonlar kulubune hosgeldin :)
Korkma . Verilen ilaclar zaten hamilelikte kullanilan ilaclar o yuzden bebege giden kan akisinin hala %100 olmasi icin veriliyor.
Ben hamilelik oncesinde de tansiyon sorunu yasiyordum. Simdi ise 3 farkli ilaci en yuksek dozda kullaniyorum. Cok sukur hersey yolunda
kuzum , ekim annelerin de okudum , bir kac kisi sicak havlu fln koyup bekliyormus 3-4 dk sonra da elle masaj yapiyormus.
Incir uyurmasi, dere otu , yulaf gibi besinlerde cok faydaliymis ama en onemlisi uyku , dinlenek ve minumum duzeyde stress dediler
Çok teşekkür ederim yatisim yapılacak nst'ye bağlıyım şimdilikÇok geçmiş olsun, Allah'tan arkadaşın yanındaymış. Gerekli müdahale de edilmiş inşallah şimdi sakin sakin vaktini beklesin bebeğin
Çok teşekkür ederim kalp atışları şuan iyi yatiriyorlar göndermiyorlarCanım çok üzüldüm dün bana da aynısı yapıldı baya işe yaramıştı bugün de aynı ilacı 6saat arayla veriyorlar. İnşallah seninkini de durdurur bebeğin kalbi ne durumda iyi mi? Muayenede hiç bir şey çıkmamış mıydı?
İnşallah zamanında gelir bebeklerimiz doktorum 34ü tamamlamak kritik diyor ama en azından 35i-36yı görsünler diye dua ediyorum ben. Kuvöze girmemiş olurlar.Dualarım sizinle
Amin canım inşallahÇok geçmiş olsun canım stres yapma inşallah her şey yolunda gider bebeğini zamanında alırsın kucağına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?