İnşallah sizlerin duaları sayesindeÇok çok geçmiş olsun, hemen fark edilmiş ve hastaneye götürülmüşsün. Arkadaşın da iyi ki yanındaymış. Gözetim altında tutulmak en iyisi. İnşallah güzel olacak her şey
Çok teşekkür ederim Allah razı olsunAllah yardımcınız olsun canım. Dualarımız sizinle
Çok geçmiş olsun umarım herşey sağlıklı bir şekilde ilerlerÇok teşekkür ederim yatisim yapılacak nst'ye bağlıyım şimdilik
Çok haklısın zaten çok hassasız bi de böyle olumsuz şeyler duyduğumuzda katlanamıyoruz haklı olarak. Son zaman geldiğinde hiç bişey planladığın gibi olmuyormuş zaten akışına bırakmayı mı denesek bilmiyorum tabi sen de netleştirmek istiyorsun haklı olarak biran önce kafanı rahatlatacak bir yol çıkar inşallah canımProf olan doktorun görüşünü almak için görüşmeye gitmiştim bugün hani burada olmaz derse başka hastane şehir flan bakalım diye , asistanı öyle olumsuz konuşuyor ki işte kanamadan ilaç bile kullansan sen rahmin %50 alınma ihtimali var buna göre karar ver kimse sen o imzayı atmadan sana elini bile sürmez haberin olsun ,ilk başta tutturdu seni asla sezaryen yapmaz hoca ne olursa olsun normal doğuma zorlar hem bu tüp bebek hem de gebelik şekerimden iri olabilir sonuçta olmuyorsa ne demek sezaryen olacak illa sonra istersen hocaya da sorayım dedi hoca da ikisi de olur dedi hatta 39’da almak gerekir falan dedi sonra ultrasonda baktı şekerini kontrol etmiyor musun dedi benek irileşmiş daha geçen cuma her şey yolundaydı ,nst istediler onda şükür her şey yolundaydı nst boyunca ağladım zaten dmeek ki etkilemiyor sancı durumunuyani bu yaşta bir insana 5-7 kere falan rahmini %50 alırız be demek bınu daha güzel ifade edebilirsin sonuçta risk olabilir evet ama ben ilaçlarımı kullandıktan sonra kan değerimi normalleştirdikten sonea nasıl hala %50 diyebiliyor anlamış değilim yani bugün biraz bitik bir gündü
Fotosu yok yavrumun canım çekmek yasak.içeri tel almıyorlarO da olur canım. Kokusunun sindiği bir şeyi olsa yeter. Hormonlarını harekete geçirir bebek kokusu. İnşallah artar zamanla. Fotoğrafta çok işe yarayacaktır. Hormonlarını harekete geçirecektir dediğim gibi
Sağol canımUyku rezene bol su bulgur pilavı yesilikk en çok bunları yapiyodum ilk cocugumda çok şükür sıkıntım olmamıştı ins sanada fayda eder canım.
Stil tea evde var canım günde ne kadar içmem lazımCanım humana stil tea içebilirsin hem tadı güzel çay niyetine iç hem de benim sütümü artırmıştı
Günde 3-4 su bardağı diyor sen mesela kahvaltıda çay niyetine içebilirsin, öğlen vakti de yine demleyip içersin zaten tadı çok güzel içmekte zorlanmıyorsun .Stil tea evde var canım günde ne kadar içmem lazım
Canım sen onları duymazdan gel canını sıkıp hem kendini hem bebeği üzme bazı doktorlar çok acımasız ben oğlumdan sonra bi scar gebelik geçirdim bana da aynı şeyler söylendi çok şükür hiç bir şey olmadı şimdi bi bebek daha bekliyorum içini ferah tut bol bol dua et her şey iyi olacak inşallahProf olan doktorun görüşünü almak için görüşmeye gitmiştim bugün hani burada olmaz derse başka hastane şehir flan bakalım diye , asistanı öyle olumsuz konuşuyor ki işte kanamadan ilaç bile kullansan sen rahmin %50 alınma ihtimali var buna göre karar ver kimse sen o imzayı atmadan sana elini bile sürmez haberin olsun ,ilk başta tutturdu seni asla sezaryen yapmaz hoca ne olursa olsun normal doğuma zorlar hem bu tüp bebek hem de gebelik şekerimden iri olabilir sonuçta olmuyorsa ne demek sezaryen olacak illa sonra istersen hocaya da sorayım dedi hoca da ikisi de olur dedi hatta 39’da almak gerekir falan dedi sonra ultrasonda baktı şekerini kontrol etmiyor musun dedi benek irileşmiş daha geçen cuma her şey yolundaydı ,nst istediler onda şükür her şey yolundaydı nst boyunca ağladım zaten dmeek ki etkilemiyor sancı durumunuyani bu yaşta bir insana 5-7 kere falan rahmini %50 alırız be demek bınu daha güzel ifade edebilirsin sonuçta risk olabilir evet ama ben ilaçlarımı kullandıktan sonra kan değerimi normalleştirdikten sonea nasıl hala %50 diyebiliyor anlamış değilim yani bugün biraz bitik bir gündü
Oh sevindim yaa rahatlqdm cok sagol canim ilk nst icin 10 gunum var henuz bakalim insallah bisey cikmaz.Bence normal canım ben onları zaten bebek hareketi sanıyordum burada duydum kasılma olduğunu ve ben de hep araç kullanıyorum her gün aktifim evde de öyle yani akşamları özellikle çocuk sürekli toplanıyor geriliyor bir şeyler ama ikidir nst giriyorum herhangi bir sorun yok olsa çıkardı sanırım o toplanmalar falan normalmiş
Bende yok o yabenim kurutucunun kirisiiklik onleme modu vardi onu kullandim. sadece muslinleri utuledim o kadar
Kızlar etkilenen olur illaki böyle hassas bir durumda vebaale gitmem istemem keşke söylemeseydimAtlascığım anlatsan ya noluuuur, bilelim biz de.
En büyük zevkleri laf çarpmak kendi mutsuzluklarini başkalarından çıkarmak gebe olmasakta bu hayat böyle sallama doğumdan sonra sen en kısa sürede toparlanacaksin ve daha çok kiskanacaklarGeçen nst ye girdim devlette. . Görevli kadın göbeğin ne kadar küçük hiç 32 haftalık durmuyorsun dedi. Ordan 21 haftalık bir gebe tansiyonunu ölçtürmek için gelmiş benim göbeğim seninkinden büyük demesin mikeşke ben fazla kilo almamışım deseydim kadına bak akşam akşam yine sinir oldum
Kuzum nazar değer diye bu hafta iyiyim diyemiyorumHappyciğim özlüyoruz seni yaaÇok geçmiş olsun bu arada.
Sol kalcaya giren ve çıkmayan iğne batması gibi benim tarifimleMerhaba siyatik ağrı dediğiniz nasıl bşy trif eder misiniz
Of gel buraya sarılacağımH a p p y eğer benimki gibiyse bastığın bacağın kalçadan başlayarak acıyor bunun neticesinde penguenimsi bir yürüyüş ortaya çikiyor ve bacak açık yürüyünce daha iyi hissettiriyor özellikle sabah yataktan kalkarken penguenlere rakip olabiliyorsun acıdan
Günaydın Güzel kadınGünaydınnn kızlar en sevdiğim gün cuma gelmiştirr
Seninki magnezyum eksikliğine bağlı kramp olabilirGeçmiş olsunanlatım tarzınız güldürdü bende de bi ağrı var ama bu değil demekki anlam veremedim ağrıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?