2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok haklısın zaten çok hassasız bi de böyle olumsuz şeyler duyduğumuzda katlanamıyoruz haklı olarak. Son zaman geldiğinde hiç bişey planladığın gibi olmuyormuş zaten akışına bırakmayı mı denesek bilmiyorum tabi sen de netleştirmek istiyorsun haklı olarak biran önce kafanı rahatlatacak bir yol çıkar inşallah canım
Ve bebeğin kaç kilo çok merak ettim bu kadar sorun yaratıyor büyüklüğü?

Fotosu yok yavrumun canım çekmek yasak.içeri tel almıyorlar

Canım sen onları duymazdan gel canını sıkıp hem kendini hem bebeği üzme bazı doktorlar çok acımasız ben oğlumdan sonra bi scar gebelik geçirdim bana da aynı şeyler söylendi çok şükür hiç bir şey olmadı şimdi bi bebek daha bekliyorum içini ferah tut bol bol dua et her şey iyi olacak inşallah

Oh sevindim yaa rahatlqdm cok sagol canim ilk nst icin 10 gunum var henuz bakalim insallah bisey cikmaz.

benim kurutucunun kirisiiklik onleme modu vardi onu kullandim. sadece muslinleri utuledim o kadar
Bende yok o ya gece kıyafetler bitince attım çarşaflarla kırış kırış çıktılar

12 kiloyla rekor bende galiba benim de 32 haftalık olduğuma inanmıyorlar sen doğurmak üzeresin diyorlar tabi takmıyorum

En büyük zevkleri laf çarpmak kendi mutsuzluklarini başkalarından çıkarmak gebe olmasakta bu hayat böyle sallama doğumdan sonra sen en kısa sürede toparlanacaksin ve daha çok kiskanacaklar

Merhaba siyatik ağrı dediğiniz nasıl bşy trif eder misiniz
Sol kalcaya giren ve çıkmayan iğne batması gibi benim tarifimle
Bilimin tarifi ise
  • Bacak ya da kalçada tek taraflı ağrı
  • Siyatik sinir boyunca kalçadan bacağın arkasından ayağa dökülen ağrı
  • Keskin, sızlama ve yanma tarzı ağrı
  • Bacak ve ayağı etkileyen hissizlik, karıncalanma, uyuşma
  • Oturma, kalkma ve yürümede zorluk

Of gel buraya sarılacağım
Aynısı Aynısı doğurana kadar geçmez dedi .
Yürüyüşler yalan oldu
Karnı burnunda kadınlar gözümün önümde at gibi koşturuyor bende doğuma giden kadınlar gibi yampiri yampiri yol vermeyen arabalar bu yürümeyle sabırlı şekilde bekliyor tek güzel yanı bu oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…