2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Sarılalım anlamıyorlar bizi Güldür güldür de bi karakter vardı siyatiğim var benim diye dolaşıyordu o moddayım sürekli biz nasıl doğurcaz acaba bana da sürekli yürü diyor çevredekiler anlatamıyorum derdimi

Kuzum nazar değer diye bu hafta iyiyim diyemiyorum kendi nazarım daha çok değiyor
Sen nasılsın bebiş nasıl

Canım bebiş iyi şükür, bu hafta görüş günüydü, Gül yüzünü gösterdi bize bende de bahsettiğin kalça ağrısı var ama haftasonu düştüm ben popo üstüne, ondan da olabilir. Uzun süre hareketsizlik sonrası kalkıp hareket ettiğimde sol kalçaya giren ani sancılar.

Günaydın kızlar. Bu kasik, bel, bacak ağrısı beni öldürecek. Özellikle bu sabah kasik ağrım çok şiddetli. Doğumla ilgili değildir değil mi? Sabah kalktım enerji sıfır. Yürümek, ayakta kalmak işkence gibi. Oğluma bir kahvalti hazırlayıp okula gönderene kadar canım çıktı. Oğlumda ben hamilelik nedir bilmemisim. O kadar güzeldi ki. Sizler hazırlıkları erkenden yaparken aceleye hacet yok diyordum. Ama gerçekten şu anda alışveriş yapacak gücüm yok. İnternetten alıyoruz her şeyi mecbur. Modumu çok düşürüyor bu ağrılar. Ağlamak istiyorum sürekli

bebito kafası aşağıdır benimm hep böyle olduğunda doktor kafası aşağıda diyordu modunun düşük olması tamamen doğuma yaklaşmamızdan dolayı olduğunu düşünüyorum

bebito kafası aşağıdır benimm hep böyle olduğunda doktor kafası aşağıda diyordu modunun düşük olması tamamen doğuma yaklaşmamızdan dolayı olduğunu düşünüyorum
Evet uzun zamandır aşağıda benimki de canım. Yirminci haftalarin sonlarında dönmüştü. Ama bu ağrılardan dolayı hiçbir şey yapamıyorum. Her şeyim eksik. Acayip stres oldum. Buradaki erken doğum yapan ya da riski olan arkadaşlar da çok etkiledi galiba beni. Sürekli belirti arıyorum kendimde

artık tehlikeli zamanları geçtik erken doğsalar bile yaşarlar kötüyü çağırma başına

Benim 15.günüm sanırım bu ağrı olalı daha yeni yeni yürüyorum normal insan gibi yataktan kalkamama durumu devam ediyor inleyerek kalkıyorum

Birde cidden anlamıyorlar psikolojik diyorlar dedim doktor kattı teşhisi açıklama yapmak zorundada degilimde karın fazla çıkmayınca hatta perinatolog bile sordu sen neden böyle yürüyorsun bazı doktorlar ne olduğunuda bilmiyor
Çatır çatır dogururuz hayırlısıyla

B benimadimumut
En olumlu düşünenler arasında sen vardın
Sana ne oldu bürünme o psikolojiye ben 1 hafta depresyona girseydim perinatolog sonrası kendime hiç gelemezdim umudunu yitirme .Salarsak doğuma kadar kendimizden başka teselli eden olmaz gerçi doğumdan sonrada salamıyacagız daha güçlü olacağız

Şimdi iyimisin kuzum geçmiş olsun ya
Geçmiş yazıları inan gözüm kesmedi fazla okumayi enerjim emilmiş gibi
Birde kayinvalidem burada durmadan yok turşu yok buzluga kırmızı biber Dolmalık biber zaman akıp gidiyor

Doktor kontrolleride vardı.
Sanırım ben haftada 1 gideceğim nstm hiç yok

elele markalı park beşiği alan var mı kızlar son durak onu alacağım onaylarsanız Morm almıştı diye hatırlıyorum

Bebeğin kilosunu da söylemedi canım yok bebeğin büyüklüğü sebep değil benim kendi kan durumum sebep ,geçen cuma 32.haftada 2 kiloydu ne kadar olmuş olabilir ki ben de bilmiyorum işte özeldeki doktoruma gideceğim sırf bebeğe bakmak için sürekli hastane yıldım artık

İyiyim canım, popo üstü düşme olduğu için bebeği açısından tehlike oluşturmadı şükür. Yazmamıştım zaten buraya.

Ayyy kışlık hazırlıklar mühim. Nst’ye ben de bu hafta ilk kez girdim. Hayırlısı olsun bakalım, haftada 1 gitmen de iyi olur, sürekli gözetim altında gibi olursun.

Ay sorma birkaç gündür bu ağrılar bunalıma soktu galiba beni. Hareketlerimin kısıtlanmasına tahammül edemiyorum. Dışarı çıkıyoruz ağrıdan gezemiyorum. Eşim diyor ki niye moralin bozuk. Dedim her yerim ağriyorken gülüp eğlenemiyorum Buradaki arkadaşlardan da çok etkileniyorum. Neyse geçecek insallah

Kızlar günaydın. Son hafta zor geçmeye başladı bana sizde durumlar nasıl. Öğleden sonra modum düşüyor sürekli uyku yorgunluk hali var sıkılmaya başladım

Kuzum ben doktor değiştirdim doğumda sadece nstye bakıyor
Kendimi artık teslim ettim gücüm kalmadı tek ben ve o doktora gidenler nstye girmiyor olabilir Türkiyede
Kafam böyle daha rahat
Hayırlısıyla az kaldı kendine daha çok dikkat et kuzum limonlu ilikli kemik suyu icebiliyorsan iç ağrını alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…