İnşallah en büyük temennimEn büyük zevkleri laf çarpmak kendi mutsuzluklarini başkalarından çıkarmak gebe olmasakta bu hayat böyle sallama doğumdan sonra sen en kısa sürede toparlanacaksin ve daha çok kiskanacaklar
Yok canım Kraft singature modelini almıştım benelele markalı park beşiği alan var mı kızlar son durak onu alacağım onaylarsanızMorm almıştı diye hatırlıyorum
aaa kimden gördüm ben eleleyi acabaaYok canım Kraft singature modelini almıştım ben
Bilmiyorum canım o anne yani olabiliyordu sanırım öyle bir şey mi düşünüyorsunaaa kimden gördüm ben eleleyi acabaa
Canım bebeğinin fotoğrafını çek. Normalde yasak ama biz gizlice çekerdik. Ona bakarak sağmak artırıyor sütü. Bir de yanına minik bir mendil koyabilirsin yurtdışında çok örneği var bunun. sonra o mendili değiştirerek yanına alıp koklayabilirsin. Ha bir de gece de sağmaya devam etmelisin en azından 2-3 saate bir. Bir de süt artırıcı çaylar var belki işine yarayabilir.Kızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
Canım 3 lt su içmeye ve magnezyumunu aksatma. Tek içiyorsan doktoruna danışarak ikiye çıkar sabah akşam.Şu anda odak noktam kasilmalar hanimlar yaa ben gibi olan var mi? Sizlerin gun icinde 3 veyq 4 kere de olsa olmuyo mu kasilmasi?? Ben iş ev isleri arasinda kosusturmacam cok oluyo yoruldugumdan mi oluyo acaba. Ama mecburum annem 2 hafta snra gelecek her iş bana bakiyo. Gunde kac kere araba kullaniyorm. Enerjim iyi ama bilmeden bebisi yoruyo muyum ki bilemedim.
Korkmali miyim kasilmalarima ? Ypksa gayet normal mi ??Bebek harektlerinde sukur sorun yok.
12 kilo ile asıl rekor ben de çünkü haftam sizden küçükBende yok o yagece kıyafetler bitince attım çarşaflarla kırış kırış çıktılar
12 kiloyla rekor bende galibabenim de 32 haftalık olduğuma inanmıyorlar sen doğurmak üzeresin diyorlar tabi takmıyorum
O yatak olayı zaten bitiriyor. Bide sola yatmamız lazım millet gece sancıdan tuvalet ihtiyacıbdan falan uyanır ben kalça ağrısından uyanıyorumBenim 15.günüm sanırım bu ağrı olalı daha yeni yeni yürüyorum normal insan gibiyataktan kalkamama durumu devam ediyor inleyerek kalkıyorum
Birde cidden anlamıyorlar psikolojik diyorlardedim doktor kattı teşhisi açıklama yapmak zorundada degilimde karın fazla çıkmayınca hatta perinatolog bile sordu sen neden böyle yürüyorsun bazı doktorlar ne olduğunuda bilmiyor
Çatır çatır dogururuz hayırlısıyla
Canım bu kasık ağrıları beni de korkutuyor bazen adet sancısı gibi bazen sadece kasık ağrısı. Dün gece baya ağrı yaptı. Ama daha sabah girdim nstye birşey çıkmadı. Sanırım genişleme ağrısı bu. Aman doğum sancısı olmasın da varsın ağrısın diyorum ama endişe hep var.Günaydın kızlar. Bu kasik, bel, bacak ağrısı beni öldürecek. Özellikle bu sabah kasik ağrım çok şiddetli. Doğumla ilgili değildir değil mi? Sabah kalktım enerji sıfır. Yürümek, ayakta kalmak işkence gibi. Oğluma bir kahvalti hazırlayıp okula gönderene kadar canım çıktı. Oğlumda ben hamilelik nedir bilmemisim. O kadar güzeldi ki. Sizler hazırlıkları erkenden yaparken aceleye hacet yok diyordum. Ama gerçekten şu anda alışveriş yapacak gücüm yok. İnternetten alıyoruz her şeyi mecbur. Modumu çok düşürüyor bu ağrılar. Ağlamak istiyorum sürekli
Arada çıkış yap kuzu .Ay sorma birkaç gündür bu ağrılar bunalıma soktu galiba beni. Hareketlerimin kısıtlanmasına tahammül edemiyorum. Dışarı çıkıyoruz ağrıdan gezemiyorum. Eşim diyor ki niye moralin bozuk. Dedim her yerim ağriyorken gülüp eğlenemiyorumBuradaki arkadaşlardan da çok etkileniyorum. Neyse geçecek insallah
İnanki sola yatmamiz gerekmiyormus.O yatak olayı zaten bitiriyor. Bide sola yatmamız lazım millet gece sancıdan tuvalet ihtiyacıbdan falan uyanır ben kalça ağrısından uyanıyorumeşim de dalga geçiyor ben tısladıkça ne kıymetliymiş diye
Lohusalikta fazla yeme ama kuzum süt yapan içeceklere abanırızİnşallah en büyük temennim
Üç gün okula gidiyorum. Yorulsam da çok iyi geliyor bana. Evde kalınca gerçekten üstüme üstüme geliyorlar. Gerçi okul da haftaya bitecek. Neyse doğurana kadar körler sağırlar birbirini ağırlar diyip burada birbirimizi destekleyeceğiz.Arada çıkış yap kuzu .
Ağrısada yürü seni çok iyi anlıyorum sürünerekte olsa 15 dk yürü sonradan iyi geliyor açık havada yürü gece olur eşinle gündüz markete gitmek yada sağlık ocağı yolunu uzatmak olur gün ışığı daha iyi gelir
Dün eşime diyorum ki bu dogum sancısı mi acaba? Pis pis gülüyor bana. Tabi ona dokunan bir şey yok.Canım bu kasık ağrıları beni de korkutuyor bazen adet sancısı gibi bazen sadece kasık ağrısı. Dün gece baya ağrı yaptı. Ama daha sabah girdim nstye birşey çıkmadı. Sanırım genişleme ağrısı bu. Aman doğum sancısı olmasın da varsın ağrısın diyorum ama endişe hep var.
Herkesin farklı işte gebelik süreci birgün mutlu birgün mutsuz kimse bizi anlamaz bizden başkaÜç gün okula gidiyorum. Yorulsam da çok iyi geliyor bana. Evde kalınca gerçekten üstüme üstüme geliyorlar. Gerçi okul da haftaya bitecek. Neyse doğurana kadar körler sağırlar birbirini ağırlar diyip burada birbirimizi destekleyeceğiz.Teşekkür ederim canım ya
Olsun sen yürü benim felsefem bu güzellik şişsekte patlasakta çünkü ilk 1 ay yürüyüş evde olur birde doktora giderken ne kadar yurursek o kadar iyiay ben bu haftanin gelisi ile ayakta durmakta zorlaniyorum.
Bir yarim saat market fln gezeyim yada ne bilim mutfakta yemek fln yapayim hemen agrim basliyor ve bir yerde toplaniyor sipa
Vay sarı birşeymi parlıyormuDün nasıl içten söylediysem bugün bebitoma hediye geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?