2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
En büyük zevkleri laf çarpmak kendi mutsuzluklarini başkalarından çıkarmak gebe olmasakta bu hayat böyle sallama doğumdan sonra sen en kısa sürede toparlanacaksin ve daha çok kiskanacaklar
İnşallah en büyük temennim

Kızlar desteğiniz dualarınız için teşekkürleryavruma üzülmekten galiba sütüm azaldı. Bildiğiniz yöntem var mı? su içiyorum ,rezene çayı içiyorum inş faydası olur
Canım bebeğinin fotoğrafını çek. Normalde yasak ama biz gizlice çekerdik. Ona bakarak sağmak artırıyor sütü. Bir de yanına minik bir mendil koyabilirsin yurtdışında çok örneği var bunun. sonra o mendili değiştirerek yanına alıp koklayabilirsin. Ha bir de gece de sağmaya devam etmelisin en azından 2-3 saate bir. Bir de süt artırıcı çaylar var belki işine yarayabilir.
Bu arada prematüre bebekler sabit teması sever. Yani bu kuvözden çıktığı zaman da geçerli normal bebek sever gibi okşayarak sevmemek gerekiyor. Mesela elini elinin üstüne koyup sabit tutman gerekiyor. Sıcaklık hissi iyi geliyor. Bir de uyaranlara karşı hassas oluyorlar fazla ışık fazla ses olmaması gerekiyor. Aklıma gelmişken yazayım dedim.

Canım 3 lt su içmeye ve magnezyumunu aksatma. Tek içiyorsan doktoruna danışarak ikiye çıkar sabah akşam.

12 kilo ile asıl rekor ben de çünkü haftam sizden küçük Haftada bir kilo alıyorum maşallah tosunuma

O yatak olayı zaten bitiriyor. Bide sola yatmamız lazım millet gece sancıdan tuvalet ihtiyacıbdan falan uyanır ben kalça ağrısından uyanıyorum eşim de dalga geçiyor ben tısladıkça ne kıymetliymiş diye

Canım bu kasık ağrıları beni de korkutuyor bazen adet sancısı gibi bazen sadece kasık ağrısı. Dün gece baya ağrı yaptı. Ama daha sabah girdim nstye birşey çıkmadı. Sanırım genişleme ağrısı bu. Aman doğum sancısı olmasın da varsın ağrısın diyorum ama endişe hep var.

Arada çıkış yap kuzu .
Ağrısada yürü seni çok iyi anlıyorum sürünerekte olsa 15 dk yürü sonradan iyi geliyor açık havada yürü gece olur eşinle gündüz markete gitmek yada sağlık ocağı yolunu uzatmak olur gün ışığı daha iyi gelir

İnanki sola yatmamiz gerekmiyormus.
NTS düşün sırt üstü 15 dk yatıyoruz sırtüstünede zararlı dediler .Demekki ağırlık olarak sola yatabiliriz ama sen ve bebek saglikliysa sırtüstü ve sağada yatabilirsin bacaklarini karnina doğru çekmek zorundada değilsin siyatik agrida biliyorsun düz uzatınca daha rahat oluyor.
Bunu şuan gittiğim prof dedi .
Kendimize işkence yapan biziz

Üç gün okula gidiyorum. Yorulsam da çok iyi geliyor bana. Evde kalınca gerçekten üstüme üstüme geliyorlar. Gerçi okul da haftaya bitecek. Neyse doğurana kadar körler sağırlar birbirini ağırlar diyip burada birbirimizi destekleyeceğiz. Teşekkür ederim canım ya

ay ben bu haftanin gelisi ile ayakta durmakta zorlaniyorum.
Bir yarim saat market fln gezeyim yada ne bilim mutfakta yemek fln yapayim hemen agrim basliyor ve bir yerde toplaniyor sipa

Dün eşime diyorum ki bu dogum sancısı mi acaba? Pis pis gülüyor bana. Tabi ona dokunan bir şey yok. Ağrıyı çeken biz. Üstelik erken doğum korkusu ayrı bir çile. Bakalım yaşayıp göreceğiz. Yavrularımız için katlanacagiz her şeye. Yeter ki sağlıkla kucağımıza alalım. Ben daha hiç nstye girmedim. Pazartesi devlette randevum var. Çalışabilir raporunu doktorum klinikte olduğu için hastaneden alman gerekiyor diyince devletten aldım. Bakalım orada ne yapacaklar?

Herkesin farklı işte gebelik süreci birgün mutlu birgün mutsuz kimse bizi anlamaz bizden başka
Sadece bizim zamanimizda böylemiydi derler oysa onlarda bu aşamadan geçti naz diye adlandiriyor cahiller naz değil bak en basiti kanama herkeste olmuyor ama bazısının doğum olana kadar devam ediyor hep yatmasi gerekiyor bunu bile naz olarak adlandırıyorlar empati 0

Omega3 psikolojik sağlığımız için doğumdan sonrada devam ediyoruz

ay ben bu haftanin gelisi ile ayakta durmakta zorlaniyorum.
Bir yarim saat market fln gezeyim yada ne bilim mutfakta yemek fln yapayim hemen agrim basliyor ve bir yerde toplaniyor sipa
Olsun sen yürü benim felsefem bu güzellik şişsekte patlasakta çünkü ilk 1 ay yürüyüş evde olur birde doktora giderken ne kadar yurursek o kadar iyi aslında ödem yemek yaparken felan ayakta durmaktan çok oluyor yürüyüş yapıp dusumuzu aldıktan sonra dinlenince kuş gibi hafifliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…