Bende holmer aldım kuzu dönencesi yok birde o alt değiştirme yeri kurduk tatlı sempatik duruyor iç yatağı yok kraft alacağım yumuşacıktı benim yok oğlumun olsun
kendi sitesinden aldım ben sünger yatak hediyesi de vardı şu an var mı bilmiyorum nisan ayı gibi almıştım. bir kaç gün havalandırdım plastik kokusu yoktu ama yine de içime sinsin diye. kargosu da kendi sitesinden almama rağmen 3 güne gelmişti.
ay ben bu haftanin gelisi ile ayakta durmakta zorlaniyorum.
Bir yarim saat market fln gezeyim yada ne bilim mutfakta yemek fln yapayim hemen agrim basliyor ve bir yerde toplaniyor sipa
Benim de öyle yürüyüş yapmak bana hiç iyi gelmiyor dün bşraz çıkıp market gezeyim dedim doktora falan gittim yürüyerek eve geldiğimde her yerim ayrı ayrı ağrıyordu hasta gibi oldum resmen
Bende holmer aldım kuzu dönencesi yok birde o alt değiştirme yeri kurduk tatlı sempatik duruyor iç yatağı yok kraft alacağım yumuşacıktı benim yok oğlumun olsun
kendi sitesinden aldım ben sünger yatak hediyesi de vardı şu an var mı bilmiyorum nisan ayı gibi almıştım. bir kaç gün havalandırdım plastik kokusu yoktu ama yine de içime sinsin diye. kargosu da kendi sitesinden almama rağmen 3 güne gelmişti.
Bugün görüş günümüzdü kızlar 34+0 ım. Normal doğum için pozisyon almış 2 hafta önce ters duruyordu. Artık her hafta hem kontrol hem nst dedi. İlk kez nstye girdim bebişin hareketsiz olacağı tuttu neyse artık haftaya bakarız dedi acil bir durumda direkt doğum olarak ilerleyeceğiz bundan sonra dedi. 2 buçuk kilo olmuş canımın canı.