2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Boşver bazen arastirirp cok sey bilmemek daha iyi oluyor Evet ben 2 gece kalmıştım. Normal 1 sezeryan 2 demişlerdi.

ben doktora giderken ozellikle yarim saat erken gidip oturup bekliyorum ki tansiyonum yuksek cikmasin die

Bende full sola yatmıyorum ki bana da doktorum söyledi. Sola ağırlık ver sağa da yatabilirsin sırt üstü de diye. Sadece sırt üstü daha az yat sağ da sola göre az olsun dedi. Yoksa ağrıdan ölürdüm herhalde

Çok sağol canım. Yasak diye hiç denemedim çekmeyi, orda başımızda sürekli hemşireler var . Alarm kuruyom canım her 2-3 saatte sağıyom..Ev tipi pompa kiraladık

ben doktora giderken ozellikle yarim saat erken gidip oturup bekliyorum ki tansiyonum yuksek cikmasin die
Kuzu onu bende denedim çıkacağı varsa çıkıyor
Çözümüm tuzu tamamen bıraktım hep düzgün çıkıyor bir sağlık ocağındaki ebe kadını görünce yükseliyor omu sevmiyorum fobim var yoksa bak 3 doktor değiştirdim 3ndede hep normal çıkıyor

Sola hep yatınca hiç kalkılmıyor eş kişisini tutarak kalkıyordum

Bendede var canım onlar gün içinde 3 veya 4 kez oluyor dediğin gibi bazen bebek te hareket ediyor içerden böyle kuvettli ittiyor sonra kasılıyor geriniyor karnım falan ..ve ben evden çok çıkmıyorum o kadar yakın yerlere gidiyorum birde annem yakınımda teyzemler sık sık onlar geliyor çok iş yok üzerimde ona rağmen oluyor yani..bakalım doktora sorucam 29 unda randevu

Evet maalesef anlamıyorlar. Dan dun konuşuyorlar. Yani takmayalim diyeceğim de gebelik süreci öyle bir süreç ki olmuyor. Hele lohusalıkta neler olacak bakalım. Eşime diyorum ki benim annem, senin annen hatta sen dahil bana faydası olmayacak kimseyi yanımda istemiyorum Allah hepimizin yardimcisi olsun. Güzel güzel doguralim ve büyütelim veletlerimizi

Aynen katılıyorum, bende de dün oldu adet sancısı gibi, bir an panikledim doğuruyor muyum diye, sanırım civcivlerimiz sığmıyor artık genişleye genişleye bir hal olduk

Yinede sen ikisinede kapıyı kapatma çok yardımları oluyor tabi sözleriyle iğneleyici konuşmuyorlarsa psikolojik baskı daha kötü
1 ay en azından adapte süresince sabır et 40 ı çıkana kadar

Kızlar bugün benim görüş günümdü. 2680 gr olmuş. Rahim ağzı kapalı, suyu vs her şeyi iyi, doğum pozisyonunu da almış dedi. Nst de sancı da çıkmadı, bir sorun yok acil bir şey olursa sancı, su - kan gelmesi vs, direkt acile gel dedi. Haftaya cumaya da randevu verdi. Sanırım haftada bire düştü artık kontrolüm. Karnımın arada sertleştiğini ve toparlandıgını söyledim. Artık büyüdüğü ve yerinin daraldığı için öyle olmasının normal olduğunu erken doğumla ilgisi olmadığını söyledi.

MaşAllah
Kaç haftalık oldunuz tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…