2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Çok sevindim maşallah daha güzel günlerini göreceksiniz inşallah

Sağol canım, internwt yerine mağazadan almak daha iyi o zaman, şimdiden almak lazım hazırda dursun.

Hareketleri iyi canım çok şükür. Normalde kolay kolay yapmaz, hatta patisi ile bile hafif hafif dokunur en fazla. Sinek görünce coştu bi anda. Belki de bana çok gelmiştir, karnıma bişey değince korkuyorum çünkü.

Eğer o kalça ağrısı olmasaydı yürürdümşimdi yüz masajimi gün içinde yapabilim mutluluk geliyor
Bende de hem kalça hem bele baskı var. Günlük işlerimi yapayım mutlu oluyorum bu aralar

Benimki de basıyor canım arada dediğin gibi sinek vs görünce bir şey olmuyor korkma
Sağol canım,rahatladım
Bunu öğrendiğim iyi oldu çok sağolasın, mağazaya bakarım denemek daha iyi

@A T L A S bu mesajim sana degildi ya kusura bakma senin mesaji hic alintilaya basmamistim bile nasil oldu anlamadim. Seninki dursun daha gelemez oyle kosarak yuruyerek gelmeli bizimkiler
kahvelihatunn un test sonucu icin yazmistim.
Olur öyle şeyler canım teşekkür ederim çok sağolasın

Gözün aydın. Ne kadar mutlu oldum. Sanki ben de hissettim duygularını

Güzel anneler hepinize merhaba yazılanlar birikmiş hepsini detaylı okuyamadım inşallah herkes iyidir aklım sizde doğuran var mi diye düşünüyorum hep varsa bana haber verin
bebişi gördüm geldim bir yandan evde temizlik var çok yorgunum, kızım 2200 gr civarı çıktı, suyu normal çok şükür. Kafa aşağıda olduğu için rahim ağzını ölcemedi vajinal bakıp uyarmayayım dedi bir sıkıntı görünmüyor ama progestan başla 3 hafta sık dişini ayakta kalma dinlen 35 hafta sonrası kolay dedi şimdilik hedefimiz 35. Hafta sonrasında doğsa bile kuvöz derdimiz olmaz dedi canim doktorum, bekliycez açılma olursa normal doğurursun ama olmazsa riske atmam sezeryan alırım dedi oksapar kullandığım için sezeryana sıcak bakıyorum bu ara bir sonraki gidişimde kesinlestirebilirim normal doğumu beklemek ürkütücü gelmeye başladı iki hafta sonra kontrol var nstye de o zaman baslayacakmisiz bizde durumlar böyle.
Temizlik bitsin bebiş kıyafeti yıkama ütüleme çanta hazırlama işletmeleri başlayacak insalah hazırlayan varsa bize foto atsa ne güzel olur içeriği görsek

İçerik geniş demin koydum canım bide ayrıyeten süsler için canta yapcam bebek ve benim esyalar bi valiz sebil masa örtüsü cıkolatası magnetleri anahtarlıkları servis tepsileri lohusa şerbeti kapı süsü küvez tütüsü ayak ucu fiyonklarını falan bi valiz yapcam

Eklentiler

• IMG_20220924_151834.webp
    71,4 KB · Görüntüleme: 125
  • IMG_20220924_132032.webp
    52,9 KB · Görüntüleme: 118
  • IMG_20220924_131827.webp
    93,7 KB · Görüntüleme: 105
  • IMG_20220924_122053.webp
    45,9 KB · Görüntüleme: 115
Zaten öyle gece bütün ağırlık çöküyo hastalık herşey tavan yapıyo

Müslim kalın nohut battaniye içi süngerli olan alt acma yastık ve altı koydum küvezin altına koymak için yaptırdıgım yüz örtüsü manüel pompa süt arttırıcı aldım onu koydum kaşık koydum makyaj malzemesi diş fırçası süslü taç terlik ayrıyeten normal terlik 4 takım koydum bebege ayrıca 2 gün kalırsak yetmez belki diye emzirme atleti 2 tane 2 de kilot yelek ve hastaneden cıkarken gıymeye ekstra kıyafet koydum bide oğlum da da koymustum fazla olsun eksik olmasın sırtımız da tasımıyoruz sonuc da Ruyaperisi

Eklentiler

• IMG_20220924_155949.webp
    19 KB · Görüntüleme: 109
  • IMG_20220924_155908.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 115
Ben de bu aralar videolar izlemeye başladım. İzledikçe bir kendime güven geldi yapabilirim ben de diye düşünmeye başladım

Ohhh mis gibi kokuyordur şimdi. Rabbim bir daha ayırmasın sizi Ne güzel tutunuyor hayata, toparlıyor maşallah

Ah yavrum minigim , kavustu annesine :) Sukurler olsun. Kocaman sevgiler ikinize de Ş=

Aynı lafı söylerdim hala da aynı. Çocukları sevmiyorum anlaşamıyorum da. Ama kendi çocuğun başka oluyor. Huyunu suyunu biliyorsun arkadaşın gibi oluyor. Canımın içi o benim.

Gebelikte çok hayallerim vardı hepsi hiç oldu hamile yogası pilatesi hergün düzenli yürüyüş en güzeli plansız yaşam
Kuzu evet başlardaki konuşmalarını hatırlıyorum. İçimden şöyle geçirmiştim inşallah istediği gibi geçer hamileliği. Öyle pek bize gösterilen hatta dayatılan şekilde ilerlemiyor hamilelik. Biraz bünye biraz şans. Ama bence bu konuda da sosyal medya etkisinde yaşıyoruz halbuki hiç kolay süreçler değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…