Bende sancı öyle bir geliyorki koşarak illaki anlıyorsun olarak algıladım11K bu mesajim sana degildi ya kusura bakma senin mesaji hic alintilaya basmamistim bile nasil oldu anlamadim. Seninki dursun daha gelemez oyle kosarak yuruyerek gelmeli bizimkiler
@kahvelihatunn un test sonucu icin yazmistim.
Ayıptır söylemesi kabızdım şimdide ishal olmuşum bebek büyüdükçe boşaltım sistemimiz şaşacak anladığım kadarıylaYemez miyim 2 muz yedim gecenin bi yarısı 2 patates yedim sinir sistemlerim bozuldu işin garibi gece oluyo ne oluyorsa
Günaydın canımüşüttün mü acaba
İnsallah canım valla usandım
Günaydın
Nar eksisi deneyim canım gece oldu mu bısey oluyo anlamıyorum gece tuvalete yetişemiyorum
ay ben hele burdaki doktorlari hic anlamiyorjm , asyalilar doguruyor max 2 kg bebek minnacik fln onlara neler neler diyorlar acaba cok merak ediyorum.Kız daha ne olacakbu doktorlar neden böyle valla insanı sinir ediyorlar. Kaç kilo olsun istiyor acaba beim bebişim de zayıf ama doktor hiç bir şey demiyor normal sınırlarda diyor.
Muzda ye tatlımYa evet maden suyu hiç içmiyorum. Doktorun verdiği magnezyum ilacını da içmiyorum. Sonra bu garip ağrı ne diyorum
Gözünüz aydın diyelim o zaman. Sağlıklı bi şekilde evinize gelsin bebeğiniz
Kuzu benide bir önceki doktor endişelendirdi perinatologta kendine devam edim diye 2.kontrol gidişinde pozisyon aynı göremiyorum felan dedi kendine gelim diye iki ucuda şeyli değnekbenim dun ultrosonum vardi, doktor aradi az once . bana hala diyor ki “ bebek sinirda buyumesi “ icimden dedim ya bir gidin arkadas
kizim olmus 1800 kg , perinatolog buyumesin de sorun yok demis , koskoca prof . ama bu jinekologlar hala insani panikletme derdinde .
Gebelikte çok hayallerim vardı hepsi hiç oldu hamile yogası pilatesi hergün düzenli yürüyüşAman Allah korusun babaanne gibi hissediyorum zaten
Valla anlayamadım su falan içiyorum malum su kaybı cok oluyodur gece oluyo ne oluyorsa oda ayrı garip kabızlık da kötü ishal de kötü ya valla şaşırdım ne yapayım ne yiyimAyıptır söylemesi kabızdım şimdide ishal olmuşum bebek büyüdükçe boşaltım sistemimiz şaşacak anladığım kadarıyla
Sanada geçmiş olsun canım son haftalarda dengemiz şaştı galiba onun da etkisi varGünaydın kızlar bir uyuyama vakası da ben varım gaz sancısı gibi sancılarım var
Ahhh o hayaller modern sportif dinamik anne modelinden klasik modele geçişim hızlı oldu benimde. Kim yürüyecek be modundayım bu aralarGebelikte çok hayallerim vardı hepsi hiç oldu hamile yogası pilatesi hergün düzenli yürüyüşen güzeli plansız yaşam
32+5 canim benim suanKuzu benide bir önceki doktor endişelendirdi perinatologta kendine devam edim diye 2.kontrol gidişinde pozisyon aynı göremiyorum felan dedi kendine gelim diye iki ucuda şeyli değnek
Bende kendimi şuanki prof teslim ettim o ne derse o yoksa kafayı yedirtiyorlar Senin tam kaçıncı haftan
AminAllah olanlara saglik versin insallah
O kınadıklarım başıma gelirse zaten ölüm fermanım olurBen de normalde çok çocuk düşkünü biri değilim hatta hep derim ben çocuk sevmiyorum diyeözellikle belli bir yaştan sonra ağlayan, yerde tepinen çocuk görünce çok kınardım allahım diyorum inşallah başıma gelmez çok kınadım çünkü aynı korkular bende de var o kadar büyük bir sorumluluk var ki hayatın boyunca bir canlıdan sorumlusun bu beni biraz korkutuyor
Tabi tabi gezmek tozmak bol bol hamile fotosu çektirmek minnoş tatlı bi hamile olmak eşle başbaşa son zamanları iyi değerlendirmek sağlıklı beslenmek tabiGebelikte çok hayallerim vardı hepsi hiç oldu hamile yogası pilatesi hergün düzenli yürüyüşen güzeli plansız yaşam
Valla ya minnoşun kilosu gayet yerinde yavrucak daha napsınay ben hele burdaki doktorlari hic anlamiyorjm , asyalilar doguruyor max 2 kg bebek minnacik fln onlara neler neler diyorlar acaba cok merak ediyorum.
Pazartesi prof olctugunde 1730 gr di , persembe 1840 gr, zaten 3-4 gunde 100 gr almis daha napsin kizimdogmadan obez yapicaklar ya
İlk bebeğimde ben de aynı sizin hislerinize sahiptim. Tüm hayatım boyunca birinin annesi olup ondan sorumlu olacağım fikri beni çok korkuyordu. Bir de çok sorumluluk alan bir insan da değilim normalde. Fakat öyle böyle güzel bir iş çıkardığımı düşünüyorum. Hâlâ kendimi yetersiz, çaresiz hissettiğim anlar oluyor ama iyi ki var. Şimdi bu hisleri artı 2 hissediyorum. Aynı anda iki çocuk nasıl olacak, nasıl eşit davranıp, ilgilenip, bakacağım diye endişeleniyorum. Oğlumun etkilenmesinden ve ihmal edilmesinden korkmam da cabası. Bir de benim planlı değildi. Korunmaya rağmen oldu o yüzden kabul etmekte biraz zorlandım fakat kucağıma alınca annelik duygusu ile hepsini halledeceğimi biliyorum. O yüzden bir tık daha rahatım sanırım.Ben de normalde çok çocuk düşkünü biri değilim hatta hep derim ben çocuk sevmiyorum diyeözellikle belli bir yaştan sonra ağlayan, yerde tepinen çocuk görünce çok kınardım allahım diyorum inşallah başıma gelmez çok kınadım çünkü aynı korkular bende de var o kadar büyük bir sorumluluk var ki hayatın boyunca bir canlıdan sorumlusun bu beni biraz korkutuyor
İnş canım ,ben biraz daha iyiyym .mide bulantılarım ve başımın zonklaması geçti.Dikiş yerlerine krem sürüyoruz . Ayaklandım zaten şükürHayırlısıyla çıkacak
Sen nasıl oldun kuzum
İlk başta çok korktum ta şimdi geçti şükür. Rabbim şifa versin inşallah . Çok şükür benim de düşmeye başladı ama arada bir yine çıkıyorYuksek tansiyonlar kulubune hosgeldin :)
Korkma . Verilen ilaclar zaten hamilelikte kullanilan ilaclar o yuzden bebege giden kan akisinin hala %100 olmasi icin veriliyor.
Ben hamilelik oncesinde de tansiyon sorunu yasiyordum. Simdi ise 3 farkli ilaci en yuksek dozda kullaniyorum. Cok sukur hersey yolunda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?