2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Merhaba sevgili anneler ben de kasım annesi olacam inşallah, size nemlendirme cihazı danışmak istedim. Malum kış bebeği olacaklar ve ben kuru iklimli bir şehirde yaşıyorum. Nem cihazı almış veya kullanmış olan, marka model önerisi olan var mı acaba?

Çok geçmiş olsun canım, aklımız sende, fırsat bulursan bilgilendir bizi. Emin ellerdesin. Belli ki doktorun güvenilir, iyi bir doktor. Hiç aklın takılmasın, şükür tehlikeli haftalar da geride kaldı. Her şey çok güzel olacak, sağlıkla kavuşacaksın ikizlerine

M mabel63 tüm gece aklımdaydın doğum oldu mu? Bebişler daha seninle mi? Fırsatını bulduğun anda yaz bize, dualarımız seninle İnşallah her şey yolundadır

Kızlar ben hiç giremedim. Akşamki nstler çok düşük ve güzel çıktı göndermedi diğer hastaneye bişeyler yiyebilirsin dedi. Fakat hiç iyi değilim çok komik ama ishal yüzünden bebekleri doğuracağım sanırım aşırı ağrı ve basınç yapıyor tuvaletten çıkamıyorum. Patates muz reflor sonsuz tane serum hiç biri durdurmuyor ve hemoroidler çıktı iki günde işkence çekiyorum resmen. Bu nasıl bir şans! Sezeryan doğum yapan arkadaşlarım doğum sancısı nedir bilmiyor hazırlanıp hastanelerine gidiyorlar ben günlerdir bunu çekiyorum ya. Yüzüme baksanız acınacak haldeyim zaten bırakın hazırlığı Biraz önce yine üç kere peşpeşe gittim en son vajinamdan sarı mukus şeklinde akıntı geldi sanırım nişan gelmiş. Ebeler önemsemedi ağrın yoktu bişey olmaz normal akıntıda olabilir sabah doktorun bakar dediler. Ama normal akıntı değil. İnternete yazdığımda çıkanla aynısı. Artık doğuracağım muhtemelen kendimi hazırlıyorum. Aşırı korkuyorum nolacak bilmiyorum. İnşallah siz böyle şeyler yaşamadan tek derdiniz hastane süslemesi olarak gidersiniz doğumlarınıza. Ben çok çok şanssız geçiriyorum.

Canım seni çok iyi anlıyorum kızımda 32. Haftada birden suyum geldi hastane çantam bile hazır değildi yaptırdığım hediyelikler kurduğum hayaller resmen boynu bükük kaldı üstelik ilk hamileliğim ve senelerden sonra olmuştu iki hafta hastanede yatma macerası daha sonra da kızımın küvöz olayı insanın psikolojisini çok sarsıyor maalesef ama insanlık böyle bir şey her şey bizim için ne kadar hayal edersek edelim olanın önüne geçilmiyor size tavsiyem kendinizi bırakmayın şu saatten sonra önemli olan yegane şey bebeklerinizin sağlığı onlar iyi olsunda gerisi bir şekilde geçiyor bol dua sabır her şey güzel olacak inşallah bebeğini kokladığın an her şeyi unutacaksın inan bana çok geçmiş olsun inşallah iyi haberler alırsınız

Canım benim ikiz için çok güzel bi haftadasın şanssızlık sayma bunu. İkizde illa bi şey tetikliyor doğumu seninki ha ishal olmuş ha başka bi şey. Hiç merak etme ciğer konusunda da çok doğru haftadasın başka senaryolar düşünüp kendini üzme. Ağrın sızın için Allah kolaylık versin duamız da aklımız da seninle

Dediğiniz gibi olur demi ya. Şuanda sanki bitek benim başıma gelmiş gibi hissediyorum mantıklı düşünemiyorum gerçekten hepsi geçer gider inşallah. Teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım eşimde illa bi sebebi olacaktı kendini üzme diyor sürekli ama gerçekten mantığın yok olduğu bi noktadayım ve uykusuz yaşıyorum sanki eşime neler demişimdir bilmiyorum bile.

M mabel63 artık bu saatten sonra doktoruna güvenip internet arastirmalarini bırakmalisin sen stres yaptıkça kızlar da strese girecek.O sarı şekilde akıntı yasadigin durumdan ötürü enfeksiyon da olabilir hemen kötüyü düşünme lütfen Acilman olmaması şu zamana kadar doğurmamis olman bile kızlarin sana anne sakin olur musun mesajı değil de ne. Allah vakti zamanında dogurmayi nasip etsin umarım su ishal belasından bugün kurtulursun herşey düzelir bir an evvel

Hayırlı sabahlar, ben de önceki hamileligimde ishal olmuştum. Dr um bu ishal bizi erken doğuma götürür demişti gerçekten de bir gece ishalden yattım hastanede,ertesi gece eve geldim,suyum bosaldi...sonra sağlıkla kucağıma aldım yavrumu .sizinde dogumunuz kolaylıkla olsun ins.korkmayin

Merhaba kızlar, ben tekrar hastaneye yatırılıyorum sancılarım var. Lütfen dualarınız bizimle olsun. Kızlarım biraz daha dursunlar.
Dualarım seninle canim
Gerilmemeye calis moral de cok onemli
Insallah saglikla ve zamanında alirsin kucağına
Bizi surekli bilgilendir lutfen

Bebislerin kilolari kaçtı canim

Yarabbim, hepimiz kafamıza huniyi takmadan vakitlice, sağlıkla doğursak. Yemin ederim psikoloji diye bir şey kalmadı artık bilinçaltımız ne haldeyse rüyalarımızda bakın
Aynen ya
Dudak ve üstünde hepsi birden 5 uçuk çıktı
Son dakika gebelik sekeri cikti diyet basladik
Yetmiyor gibi vertigo yokluyor dunden beri
Tüm bunların arasında akil sağlığımı korumaya calisiyorum
Direncim baya dustu hayirlisiyla bir doguralim insallah

Bende de basladi. Sinirlere oluyormus boyle bu haftalarda. Kaan Kocatepe hocanin 33. hafta videosunda da bahsediyor. Esi de jinekolog, o da hamileliginde yasamis. Benim hoca da malesef oluyor bu haftalarda dedi. Dogumla geciyormus.
Bende de oluyor odem den olabilirmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…