Kalp kalbe karşıymış Papatyam❣bende tam şimdi sana yazmak için girdim foruma nasılsın , iyi misin diye merak ettim aklım sendeydi, sen yazmışsınBaşlık sahipsiz değil 2 kişi doğum yaptı Mabel ve eflatunkelebek takipteyim,fakat benimde sıkıntılarım oluyor şuan hastayım ve sancılarım var... Topiğe o yüzden şuan için aktif yazamıyorum fakat takipteyim. Bu topik benim totemimdi bilen bilir o yüzden kimseye devredilmesini istemem. Şöylede bi durum var doğumlar yaklaştı fakat sat tarihim şu benide ekleyin diyenler oluyor daha böyle bi ekleme yapmanın anlamı olabilir mi bilemem ilk zamanlar herkes ordan birbirini takip ediyordu,şuan herkes birbirini tanıyor ve odak noktası tabloya eklenmek değil doğum çantası,doğum,eşyalar vs falan olmalı...
Haklı adamDimi ya
Yavrum gece uyutmadilar mi demeye başladım zaten sonra esim de bana bakıp gülüyor cocugum uyusa olmuyor uyansa olmuyor diye
Ben de de oluyo o vücut kendini kapatıyo bide erken uyanıyosan zaten istemsizkızlar ben resmen ayakta uyuyorum böyle bir şey yok pat diye uykum geliyor gözümü zor açıyorumhaftaya perşembe raporumu bozdurucam artık çalışamıyorum 35 hafta zirvem olarak kalsın
hala direnerek çalıştığım için mecbur uyanıyorum gece uykumu da alamıyorumHaklı adam
Ben de de oluyo o vücut kendini kapatıyo bide erken uyanıyosan zaten istemsiz
Canım benim doktorum suyun gelse anlarsın dedikızlar şimdi ekim annelerinden geliyorum beni yine korku sardıiç çamaşırınızı ıslatacak kadar akıntınız oluyor mu beyaz
birine akıntı olarak gitmişte o yüzden sordum tamamen geldiğinde anlaşılır illaki ama bilemedimCanım benim doktorum suyun gelse anlarsın dedi
bende öyleyim ya ama 37. haftaya kadar burdayım diye söz verdim işyerimekızlar ben resmen ayakta uyuyorum böyle bir şey yok pat diye uykum geliyor gözümü zor açıyorumhaftaya perşembe raporumu bozdurucam artık çalışamıyorum 35 hafta zirvem olarak kalsın
bence bu kadar takılma insanlar sonuçta kendi konforunu bırakıp senin ve bebek için gelecekler diye düşünüyorumYa kızlae sizde de vae mı bu sorun bilmiyorum. Şimdi hem kendi annem hem kayınvalidem bu kadın programlarını çok izliyor. O bağırışlar bebeği ters etkiler diye düşünüyorum. Onlar bebek doğunca gelecekler. İzlemelerini istemediğimi söylesem ayıp olur mu ? Ne izleyeceğiz diyorlar? tv açılmasın istiyorum hatta, açılacaksa da sakin şeyler olsun mesela klasik müzik açabilirim tv de. Ya da sakin gezi videoları falan. Şu ara sık sık gelip gidiyorlar, açıyorlar o programları bağırıp duruyor insanlar, normal de değil o insanlar. Hadi gelmişler diye kırmamak için ses de etmiyorum ama sevmiyorum da. Etrafımdaki 60 yaş üzerin kadınların neredeyse tamamı izliyor.
sağ alim bebeğine kavuşursun inşallah dualarım seninleeKizlar selam beni yatırdılar hastaneye. Bugün tam 31 haftalığız cuma alirim dedi doktor. Suan ne hissedeceğimi bilmiyorum öyle boş boş yatıyorum. Ne kadar kuvezde kalır acaba 1500 olana kadar bana vermiyorlarmış zaten öyle söyledi doktor. 1150 gr suan zaten doğunca muhtemelen 900 e falan düşecek. Sizlere de son durumu anlatmak istedim inşallah sıkıntısız bi şekilde anlatırız bu süreci.
Bozdur gitsin senden kıymetli değil. Canın sağ olsun. Ben de bugün vedami yaptımkızlar ben resmen ayakta uyuyorum böyle bir şey yok pat diye uykum geliyor gözümü zor açıyorumhaftaya perşembe raporumu bozdurucam artık çalışamıyorum 35 hafta zirvem olarak kalsın
Benim oluyor canım. Bazen avuç içi kadar alanda ıslaklık oluyor.kızlar şimdi ekim annelerinden geliyorum beni yine korku sardıiç çamaşırınızı ıslatacak kadar akıntınız oluyor mu beyaz
Canım çok geçmiş olsun hakkınızda hayırlısı olsun inşallahKizlar selam beni yatırdılar hastaneye. Bugün tam 31 haftalığız cuma alirim dedi doktor. Suan ne hissedeceğimi bilmiyorum öyle boş boş yatıyorum. Ne kadar kuvezde kalır acaba 1500 olana kadar bana vermiyorlarmış zaten öyle söyledi doktor. 1150 gr suan zaten doğunca muhtemelen 900 e falan düşecek. Sizlere de son durumu anlatmak istedim inşallah sıkıntısız bi şekilde anlatırız bu süreci.
Canım benimde beyaz akıntım oluyor ama daha önceden suyum geldiği için nasıl bir şey olduğunu biliyorum bu o değilkızlar şimdi ekim annelerinden geliyorum beni yine korku sardıiç çamaşırınızı ıslatacak kadar akıntınız oluyor mu beyaz
Ya o bağırış çağırışlara katlanamıyorum. Bebeğin de ruh sağlığı etkilenir gerginleşir gibi geliyor. Bide bebek de olsa kaydediyor beyinleri. Etraflarında olan biten herşeyi dinliyorlar. O insanların öfkesinin, nefretinin, biebirlerine ettikleri hakaretlerin bebeğimin bilinçaltına işlenmesini istemiyorum. Saçma sapan bas bas bağırıyorlar. Ne dediklerini de anlamıyorum. Kaynanası onu demiş, yatak odası almamış, eltisi bunu demiş, kocası kuma getirmiş, aç bırakmış, o onu öldürmüş bu komşusuyla gayri meşru çocuk yapmaış falan. Yemek programlarında bile bağrıışlar hakaretler havada uçuşuyor. Aşırı normalleştiriliyor bu hayatlar. Neyse o saatlerde bebeği odasına götürür uyuturum artık. En azından o garibim etkilenmesinbence bu kadar takılma insanlar sonuçta kendi konforunu bırakıp senin ve bebek için gelecekler diye düşünüyorum
haftaya yapacağım inşallah yeni eleman geldi ona öğretmeden de gidemiyorum vicdanen kendimi kötü hissediyprumBozdur gitsin senden kıymetli değil. Canın sağ olsun. Ben de bugün vedami yaptım
ohh iyi o zaman kızlar içim rahatladı B benimadimumutCanım benimde beyaz akıntım oluyor ama daha önceden suyum geldiği için nasıl bir şey olduğunu biliyorum bu o değil
sende haklısın onlarda haklı şimdi ne diyerceğimi bilemedim ama dediğin gibi yapmak daha mantıklıııYa o bağırış çağırışlara katlanamıyorum. Bebeğin de ruh sağlığı etkilenir gerginleşir gibi geliyor. Bide bebek de olsa kaydediyor beyinleri. Etraflarında olan biten herşeyi dinliyorlar. O insanların öfkesinin, nefretinin, biebirlerine ettikleri hakaretlerin bebeğimin bilinçaltına işlenmesini istemiyorum. Saçma sapan bas bas bağırıyorlar. Ne dediklerini de anlamıyorum. Kaynanası onu demiş, yatak odası almamış, eltisi bunu demiş, kocası kuma getirmiş, aç bırakmış, o onu öldürmüş bu komşusuyla gayri meşru çocuk yapmaış falan. Yemek programlarında bile bağrıışlar hakaretler havada uçuşuyor. Aşırı normalleştiriliyor bu hayatlar. Neyse o saatlerde bebeği odasına götürür uyuturum artık. En azından o garibim etkilenmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?