Rabbim bebeğine sağlık versin. Hiç kiloya takılma. 800gr doğan bebekler hiç sorunsuz büyüyor. Senin bebeğin de Allah'ın izniyle sağlıkla büyüyecek kuvezdeKizlar selam beni yatırdılar hastaneye. Bugün tam 31 haftalığız cuma alirim dedi doktor. Suan ne hissedeceğimi bilmiyorum öyle boş boş yatıyorum. Ne kadar kuvezde kalır acaba 1500 olana kadar bana vermiyorlarmış zaten öyle söyledi doktor. 1150 gr suan zaten doğunca muhtemelen 900 e falan düşecek. Sizlere de son durumu anlatmak istedim inşallah sıkıntısız bi şekilde anlatırız bu süreci.
Canım dualarımız sizinle. Allah yardımcınız olsun. Çok küçük doğup büyüyen bir sürü bebek var. Senin bebeğin çok güçlü. Bunu ona sürekli söyle. Senin ona güvendiğini bilsin.Kizlar selam beni yatırdılar hastaneye. Bugün tam 31 haftalığız cuma alirim dedi doktor. Suan ne hissedeceğimi bilmiyorum öyle boş boş yatıyorum. Ne kadar kuvezde kalır acaba 1500 olana kadar bana vermiyorlarmış zaten öyle söyledi doktor. 1150 gr suan zaten doğunca muhtemelen 900 e falan düşecek. Sizlere de son durumu anlatmak istedim inşallah sıkıntısız bi şekilde anlatırız bu süreci.
hayır kullanılamıyor dedi bizim kurum.Calısan annişlerim bişi sorucamçalışabilir raporu alınca 32. Haftadan 37. Haftaya kadar yıllık izin kullanabiliyor muyuz??
Tabi ki sıkıntılı dönem olabilir bende Nisan'dan beri kayıplara karıştım. Öyle uzaktan okuyorum hepsini okuyamasam da. Totem olayını bilmiyorum sıkıntı olayını da bilmiyordum aktif değilsiniz sandım 3 kişi falan da doğum yaptı 2 kişinin de tarihi belli galiba bendetam okuyamadığımdan bilmiyorum. İşte tamda bu yüzden yazdım zaten onu. Aktif olmadığınjzı sandığım doğumlar başlayıp tüm yazıları takip edemediğim için. Belki hatırlarsınız beni Nisan'dan beri bende çok badire atlattım buralarda da değildim yani sizi anlıyorum sıkıntınız olduğunu bilmiyordum. Sıkıntınız ne bilmiyorum dediğim gibi ama çok geçmiş olsun.Başlık sahipsiz değil 2 kişi doğum yaptı Mabel ve eflatunkelebek takipteyim,fakat benimde sıkıntılarım oluyor şuan hastayım ve sancılarım var... Topiğe o yüzden şuan için aktif yazamıyorum fakat takipteyim. Bu topik benim totemimdi bilen bilir o yüzden kimseye devredilmesini istemem. Şöylede bi durum var doğumlar yaklaştı fakat sat tarihim şu benide ekleyin diyenler oluyor daha böyle bi ekleme yapmanın anlamı olabilir mi bilemem ilk zamanlar herkes ordan birbirini takip ediyordu,şuan herkes birbirini tanıyor ve odak noktası tabloya eklenmek değil doğum çantası,doğum,eşyalar vs falan olmalı...
Hiç basit olur mu el emeğiniz çok güzel olmuş elinize sağlıkMerhabalar lohusa setini ve kapı süsünü kendim yaptım Herseyiyle. Birazcık pahalıydı evde malzeme de vardı biraz aldim Biraz yaptım. Sizce nasil olmus basit olmus mu yorumlarınızı merak ediyorum
Okuyunca sesli güldümYa kızlae sizde de vae mı bu sorun bilmiyorum. Şimdi hem kendi annem hem kayınvalidem bu kadın programlarını çok izliyor. O bağırışlar bebeği ters etkiler diye düşünüyorum. Onlar bebek doğunca gelecekler. İzlemelerini istemediğimi söylesem ayıp olur mu ? Ne izleyeceğiz diyorlar? tv açılmasın istiyorum hatta, açılacaksa da sakin şeyler olsun mesela klasik müzik açabilirim tv de. Ya da sakin gezi videoları falan. Şu ara sık sık gelip gidiyorlar, açıyorlar o programları bağırıp duruyor insanlar, normal de değil o insanlar. Hadi gelmişler diye kırmamak için ses de etmiyorum ama sevmiyorum da. Etrafımdaki 60 yaş üzerin kadınların neredeyse tamamı izliyor.
ay bana dun gece bir agirlik coktu, gece tuvalete bile zor kalktim. ilk defa boyle oluyorkızlar ben resmen ayakta uyuyorum böyle bir şey yok pat diye uykum geliyor gözümü zor açıyorumhaftaya perşembe raporumu bozdurucam artık çalışamıyorum 35 hafta zirvem olarak kalsın
cok gecmis olsun canim , ekim annelerinden hayyal in oglu da erken dogdu ama simdi 1500 kg ulasti ve haftada iki gun kucagina alabiliyor.Kizlar selam beni yatırdılar hastaneye. Bugün tam 31 haftalığız cuma alirim dedi doktor. Suan ne hissedeceğimi bilmiyorum öyle boş boş yatıyorum. Ne kadar kuvezde kalır acaba 1500 olana kadar bana vermiyorlarmış zaten öyle söyledi doktor. 1150 gr suan zaten doğunca muhtemelen 900 e falan düşecek. Sizlere de son durumu anlatmak istedim inşallah sıkıntısız bi şekilde anlatırız bu süreci.
benim annemle babam gelicek , babam da 7/24 haber programi izliyor. Bende bu durumu dusunmuyor degilim ama simdi benim icin taa buralara geliyorlar , dil fln da bilmedijleri icin cogunlukla ev de olucaklar. canlari skilir , birsey de diyememYa kızlae sizde de vae mı bu sorun bilmiyorum. Şimdi hem kendi annem hem kayınvalidem bu kadın programlarını çok izliyor. O bağırışlar bebeği ters etkiler diye düşünüyorum. Onlar bebek doğunca gelecekler. İzlemelerini istemediğimi söylesem ayıp olur mu ? Ne izleyeceğiz diyorlar? tv açılmasın istiyorum hatta, açılacaksa da sakin şeyler olsun mesela klasik müzik açabilirim tv de. Ya da sakin gezi videoları falan. Şu ara sık sık gelip gidiyorlar, açıyorlar o programları bağırıp duruyor insanlar, normal de değil o insanlar. Hadi gelmişler diye kırmamak için ses de etmiyorum ama sevmiyorum da. Etrafımdaki 60 yaş üzerin kadınların neredeyse tamamı izliyor.
Sen de bebeğin de kontrol altındasınız, buna güven. Anneler yazmış kiloya takılma, morelini yüksek tut, sağlıkla kucağına alacaksın inşallah bebeğini.Kizlar selam beni yatırdılar hastaneye. Bugün tam 31 haftalığız cuma alirim dedi doktor. Suan ne hissedeceğimi bilmiyorum öyle boş boş yatıyorum. Ne kadar kuvezde kalır acaba 1500 olana kadar bana vermiyorlarmış zaten öyle söyledi doktor. 1150 gr suan zaten doğunca muhtemelen 900 e falan düşecek. Sizlere de son durumu anlatmak istedim inşallah sıkıntısız bi şekilde anlatırız bu süreci.
Canım dualarım seninle ve bebeğinle umarım bu süreci biran evvel sağlıkla atlatırsınız sen güçlü ol eminim yavrunda o gücü senden alacaktır bizleri haberdar etmeyi unutma olurmu aklım sende dualarım seninleKizlar selam beni yatırdılar hastaneye. Bugün tam 31 haftalığız cuma alirim dedi doktor. Suan ne hissedeceğimi bilmiyorum öyle boş boş yatıyorum. Ne kadar kuvezde kalır acaba 1500 olana kadar bana vermiyorlarmış zaten öyle söyledi doktor. 1150 gr suan zaten doğunca muhtemelen 900 e falan düşecek. Sizlere de son durumu anlatmak istedim inşallah sıkıntısız bi şekilde anlatırız bu süreci.
Oh tamam bende öyle biliyorum da senelik izinlerimizi eritmemiz için mini bi baskı var da :)hayır kullanılamıyor dedi bizim kurum.
Aç aç yattım valla eşimden yemek bekliyorum suandaay bana dun gece bir agirlik coktu, gece tuvalete bile zor kalktim. ilk defa boyle oluyor
cok gecmis olsun canim , ekim annelerinden hayyal in oglu da erken dogdu ama simdi 1500 kg ulasti ve haftada iki gun kucagina alabiliyor.
Dilerim sende tez zamanda kavusursun yavruna
benim annemle babam gelicek , babam da 7/24 haber programi izliyor. Bende bu durumu dusunmuyor degilim ama simdi benim icin taa buralara geliyorlar , dil fln da bilmedijleri icin cogunlukla ev de olucaklar. canlari skilir , birsey de diyemem
disardan soyleseydiniz daha hizli gelmez miAç aç yattım valla eşimden yemek bekliyorum suanda
Yapsın biraz marifet göreyimdisardan soyleseydiniz daha hizli gelmez mi
Canım niye erken alıyorlar bişi mi oldu ?Kizlar selam beni yatırdılar hastaneye. Bugün tam 31 haftalığız cuma alirim dedi doktor. Suan ne hissedeceğimi bilmiyorum öyle boş boş yatıyorum. Ne kadar kuvezde kalır acaba 1500 olana kadar bana vermiyorlarmış zaten öyle söyledi doktor. 1150 gr suan zaten doğunca muhtemelen 900 e falan düşecek. Sizlere de son durumu anlatmak istedim inşallah sıkıntısız bi şekilde anlatırız bu süreci.
Hayirlisiyla dogur ve kavus insallah canimKizlar selam beni yatırdılar hastaneye. Bugün tam 31 haftalığız cuma alirim dedi doktor. Suan ne hissedeceğimi bilmiyorum öyle boş boş yatıyorum. Ne kadar kuvezde kalır acaba 1500 olana kadar bana vermiyorlarmış zaten öyle söyledi doktor. 1150 gr suan zaten doğunca muhtemelen 900 e falan düşecek. Sizlere de son durumu anlatmak istedim inşallah sıkıntısız bi şekilde anlatırız bu süreci.
Ya çok teşekkür ederimHiç basit olur mu el emeğiniz çok güzel olmuş elinize sağlık
İnşallah kolaylıkla atlatmayı nasip etsin Allah'ımKizlar selam beni yatırdılar hastaneye. Bugün tam 31 haftalığız cuma alirim dedi doktor. Suan ne hissedeceğimi bilmiyorum öyle boş boş yatıyorum. Ne kadar kuvezde kalır acaba 1500 olana kadar bana vermiyorlarmış zaten öyle söyledi doktor. 1150 gr suan zaten doğunca muhtemelen 900 e falan düşecek. Sizlere de son durumu anlatmak istedim inşallah sıkıntısız bi şekilde anlatırız bu süreci.
Canım bende geriliyorum o programlardan. Asla izlemem. Ama bildiğim kadarıyla bebekler dışarıdan duyduklarıyla çok etkileniyor. Çoğu insan bebektir anlamaz diyor ama inan beyinleri sürekli kayıt yapıyor. Çocuklar çok zeki, sürekli olarak etrafı gözlemliyorlar. İnsanlar aman bebektir unutur dese bile günümüz psikoloji bilimi çoğu şeyin bebeklik ve çocukluk zamanından olduğunu söylüyor. Anne karnında bile dinlenilen müziğin etkisi var. Elbette annenin psikolojisi çok etkili ama çoğlık çığlığa bağıran o insanların o sesleri de sinir bozucu. Düşünsene dünya hakkında bilgin yok, ama bir ses geliyor ve o ses öfke ve acı dolu. Çocuk anlamasa bile mutlaka etkilenir.Okuyunca sesli güldümmerak etmeyin bebeğiniz sadece sizin duygu değişiminizi anlar ve etkilenir tvden etkilenmez siz onu sevip sarıp sarmalayacaksınız sizin sevginiz ona yeter bu kadar kırılgan değiller çok ince düşünmek hem onu hem sizi çok yıpratır çok içinize sinmiyorsa başka odada uyutursunuz bebeğinizi sağlıkla gelsin inşallah
Senin durumun çok farklı canım. Benimkiler o kadar uzaktan gelmeyecekler ama yatılı kalacaklar. 3 hafta falan idare edebilirim herhalde. Zaten sigara sorunumuz var bi de bu var.ay bana dun gece bir agirlik coktu, gece tuvalete bile zor kalktim. ilk defa boyle oluyor
cok gecmis olsun canim , ekim annelerinden hayyal in oglu da erken dogdu ama simdi 1500 kg ulasti ve haftada iki gun kucagina alabiliyor.
Dilerim sende tez zamanda kavusursun yavruna
benim annemle babam gelicek , babam da 7/24 haber programi izliyor. Bende bu durumu dusunmuyor degilim ama simdi benim icin taa buralara geliyorlar , dil fln da bilmedijleri icin cogunlukla ev de olucaklar. canlari skilir , birsey de diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?