2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Amiiin inşallah ama benim de son zamanlarım ikiz olunca ve bazı risklerim olunca Yarın kontrolüm var bakalım gün belirleriz herhalde

O damladan ben de alıcam eczanelerde var değil mi? Netten mi aldınız?
Eczaneden aldık biz canım. Evet baştan al sen benim dün aklıma geldi ebebekten humana çay aldırdım damlayı almayı unutmuştu eşim onu da bugün eczaneden aldı işte.
Söylediklerin çok doğru zaten mantığa aykırı geliyor evet hastalık riskini düşünmekte haklılar fakat bir sürü dezenfekte işlemini yapıp önlükle maskeyle giriyoruz gerekirse bone de eklenir bi şekilde göğüse temas emzirme denemesi yaptırılabilir yani anca süt getir serumla besliyoruz diyorlar.

canım 2 kiloya ulaşsın önce sonra taburcu için sorun mutlaka.
Canım 2 kg den az olurlarsa kuvöz kesin mi ki? Benim oğlum haftasından önde belki 2500 e yaklaşcak ama kızçemin 2 kg yi bulması zor gibi Doktora kesin kuvöze girer mi dedim, kilodan ziyade haftası önemli. Bakalım solunum ciğer vs nasıl olcak belli olmaz o dedi ama inşallah girmez bakalım

Korkum geçince bende öyle düşündüm canım hepimiz 4 kg bebek doğurmak zorunda değiliz. Sağlıklı olsunlar da gerisi çokta önemli değil. Daha da dikkat edeceğim beslenmeme. Sağ ol desteğin için.

Hastaneye göre değişiyor sanırım her şey. Burda 1900 ya da 1950 dedi çıkmak için olan kilo sınırına sanki. Ben 2yazıp geçmiş olabilirim buraya. Kilodan çok diğer her şey daha önemli gerçekten kilonun gitme ihtimali de var doğum sonrası bugün onu da sorcam verdiler mi hiç hemen belli oluyor mu o verilen kilo?

Genelde ilk çocukta eşler korkarmış ikincide daha cesur olurlarmis biz daha ilk hamileliği yaşıyoruz bakalım ikincide neler olacak.
Dayanmaz bu kadar mümkün değil benim ikincihamileligim sıkıntılı geçtiği için hep yasaktı son gün artık dogurmam lazım gel diyorum gelmiyordu

kıyafet işi benimde gözümde büyüyordu ama cumartesi pazar yıkama ütüleme hallettim o yüzden hemen halledip rahata ere bilirsin

Ahaha aynen bende öyleyim oysaki daha cok erken
Normalde bebitom 5 gibi uyanir sagli sollu tekmeleyeme baslar bugun hissetmedim korktum hemen ben dürtmeye basladim uyuyor yavrum uyandirana kadar dürttüm rahatta verniyorum
Ben de ayniyim esim de hareketlenince canın yanıyor hareket etmediğinde kendin durtuyorsun bırak çocuk uyusun diyo

kıyafet işi benimde gözümde büyüyordu ama cumartesi pazar yıkama ütüleme hallettim o yüzden hemen halledip rahata ere bilirsin
Öyle yapicam canim bugün bi cesaretlendim ama burada mi bi yerde makine temizleyici ile çalıştırıp sonra bi tur kendi camasirlarinizi yıkayıp yıkayin bebik kiyafetlerini yazıyordu mantıklı geldi bayadır da makine temizliği yapmamıştım evde de temizleyici olmayınca kaldım öyle bakalım yarina kısmet

Canım doktorun daha önce risk konusunda uyarmadıysa son haftalara kadar eşinin korunması şartıyla ilişkiyi öneriyorlar. Yasak mı yazmak bilemiyorum ama eşin pr...f kullanacak. Son 2 hafta kala erkek korunmadan ilişki olsun diyorlar. Ama dediğim gibi risk yoksa bunlar geçerli, riskli gebeliklerde önerilmiyor.

Amin canım yok ikizlikle değil kimyasal olabilirmi acaba diye kuşkum vardı
İnşallah yoktur canım ya

Allah,analı,babalı büyütsün kiloları çok iyi maşallah. Sende kendine iyi bak çabuk toparla anneleri, sana o enerji lazım olacak
Onlar da çok güçlü, çabucak toparlayıp çıkacaklar küvözden.

Evet mustela konusunda bende öyle bişeyler duydum. İva naturaya da bakayım sağol canım

Rabbim sağlıcakla evinize dönmeyi sağlıcakla büyütmeyi nasip etsin

Başlık sahipsiz değil 2 kişi doğum yaptı Mabel ve eflatunkelebek takipteyim,fakat benimde sıkıntılarım oluyor şuan hastayım ve sancılarım var... Topiğe o yüzden şuan için aktif yazamıyorum fakat takipteyim. Bu topik benim totemimdi bilen bilir o yüzden kimseye devredilmesini istemem. Şöylede bi durum var doğumlar yaklaştı fakat sat tarihim şu benide ekleyin diyenler oluyor daha böyle bi ekleme yapmanın anlamı olabilir mi bilemem ilk zamanlar herkes ordan birbirini takip ediyordu,şuan herkes birbirini tanıyor ve odak noktası tabloya eklenmek değil doğum çantası,doğum,eşyalar vs falan olmalı...

Zaten hep korunmalı oldu canım ama yinede pek riske atmak istemiyorum son haftalar devam ederim doğum kolay olsun diye

Devam edebilirsin cinsel ilişki çoğu araştırmada normal doğumu kolaylaştıran bir faktör hatta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…