2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Canım gözün aydın güle güle büyüt yavrularınıBende mecbur kalmadıkça sezeryanı kesinlikle önermiyorum , baş ağrımın zonklamasının geçmesi 1 haftayı buldu bende , kustum 2 kere narkozdan ölüyom sandım çok kötüydüBol bol kahve içip yürüyüş yaptım,kafein baş ağrısını azaltıyormuş.Bebişlerinle çokkk mutlu olun inşallah Sütüm benimde ilk gün yoktu damla ancak geldi ama ben her 3 saatte sağdım gelmese bile bir süre sonra geldi sütüm ,bi ara azaldı ama süt artıtıcı çay içtim birde bol su içtim.Stres çok etkili sütün azalmasında benim üzüntüden azalmıştı

kızlar Günaydınnnn bu gidişle hiçbirimiz Kasım annesi olamayacağız diye düşünüyorum akrepler aceleci olur dedik burçları da değişiyor
Aynı şeyi düşündüm okudukça bebeklerimiz sağlıklı olsunlar da galiba kasıma kalamayacağız çoğumuz, beni de bi korku sardı kıyafet yıkama ütüleme isini erteliyordum hep kalkışacağım sanırım yavaş yavaş her ağrıyı dinler oldum her akıntıda suyum mu geldi diye tuvalete koşuyorum Allah im akil sağlığımı koru diyorum

Ben de şuanda eşime aldırıyorum o damlayı deneyeceğim bir de. Sürekli yemek yiyen ben iki gündür yemek yemek fikrini bile düşünmüyorum iştahım bi anda kapandı. Uyku dediğin gibi zaten hiç yok en son vücut bi bayılıyor heralde yarım saatliğine o kadar. İnşallah her gün daha iyi oluruz

Biz de korkudan ilk trimesterde hiç birlikte olmadık ikinci trimesterde bir kerecik denedik eşim bebeğe bişey olacak diye korkup bir daha cesaret edemedi şimdi de son trimesterde olunca devam etmiyoruz ama 36.haftadan sonra normal doğum için cinsel ilişki öneriyorlar devam etmeyi düşünüyorum ben

Amiiin inşallah ama benim de son zamanlarım ikiz olunca ve bazı risklerim olunca Yarın kontrolüm var bakalım gün belirleriz herhalde

O damladan ben de alıcam eczanelerde var değil mi? Netten mi aldınız?
Ennnn doğru zamanda gelsin ikizler için çok güzel haftalardasınız küvöze bile girmezler belki
Evet canım hiç ihtiyacın kalmaz inşallah ama bulundurmakla iyi yapmışsın
Seninkinin de kilosu çok iyiymiş canım. Biraz daha sabır. Yani doğurup kucağına alamamak eminim berbat bir duygudur ama geçecek inşallah.
İnşallah hamilelikte hızlı hızlı geçen zaman şimdi geçmez oldu ama geçicek inşallah

Ay canım yaa okurken çok duygulandım maşallah minik kuzulara inşallah daha da güçlenip hemencecik senin yanına gelirler sütün de gelir hiç korkma çok normal bi anda gelmemesi bebeklerini düşün sütünü sağlarken, gelmese bile sağmaya devam et, inşallah bollaşacaktır

Canım günaydın. Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Haftası ve kilosu iyi maşallah. Ciğer geliştirici de olabilmiş senin dikkatin sayesinde. Çok yakında çıkar merak etme.

Ahaha aynen bende öyleyim oysaki daha cok erken
Normalde bebitom 5 gibi uyanir sagli sollu tekmeleyeme baslar bugun hissetmedim korktum hemen ben dürtmeye basladim uyuyor yavrum uyandirana kadar dürttüm rahatta verniyorum

Ahaha aynen bende öyleyim oysaki daha cok erken
Normalde bebitom 5 gibi uyanir sagli sollu tekmeleyeme baslar bugun hissetmedim korktum hemen ben dürtmeye basladim uyuyor yavrum uyandirana kadar dürttüm rahatta verniyorum
Güldüm okuyunca iyi yapmıssın hep onlar mu bizi rahatsız edip kaldıracak

Ay ya benim ilk hamileligimde biz öyleydik eşim korkudan yaklaşmamıştı hiç ama bunda adama bişe olmuş ilk günden hiç kısıtlamadı kendini işte ben rahatsızım falan dedigimde anlayışla karşılıyo ama üzülüyo yani

Arkadaşlar kimsenin kafasını karıştırmak istemem herkesin koşulları farklı devlet özel vs. Ama yoğun bakımda anne ve bebeğin sağlığı için temel bazı hususların olması lazım. Hakkınızı aramaktan çekinmeyin. Bakın ben 30 haftalık doğurdum tam 30 gün kaldı kuvözde. Taburculukta genel koşul bebeğin en az 2 kiloya ulaşması ve kendi solunumunu yapabilmesidir. 33-34. haftalarlarda 2 kilo üstü doğuran arkadaşlarımız oldu oluyor. Bu bebeklerde komplikasyon yoksa taburcu olmaları gerekir. Hastanedeler sgk dan daha fazla para alabilmek için mümkün olduğunca çok yatırmaya çalışıyorlar. Lütfen yoğun bakım sorumlusu hekimle bu konuları görüşün. Yavrularınızdan boşu boşuna ayrı kalmayın.
Ayrıca ten teması için ısrarcı olun. Ne demek çocuğunu görememek tama ilk günler kucağa vermeyebilirler ama sonrasında mutlaka diretin. Bırakın anneyi baba için de zaman ayırılması lazım. En temel insani hak ya bu.

Canım maşallah çok güzel kilolarda doğdular. Doktorun sayesinde Allahım esirgedi onları çok şükür. Süt konusuna hiç takılma ilk zamanlar bir damlanın hesabını yapardım ben de. Çok üzülürdüm pompanın içinde kalıyor diye. Şimdi onların midesi de bezelye kadar zaten sen hiç üzülme.
Sonradan şakır şakır gelecek sütün Ağrıların da bir an önce diner inşallah. Rabbim şifa versin.

Canım günaydın. Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun. Haftası ve kilosu iyi maşallah. Ciğer geliştirici de olabilmiş senin dikkatin sayesinde. Çok yakında çıkar merak etme.
İnşallah canım çok teşekkür ederim
Ay hiç düşünmek istemiyorum böyle bi ihtimali benim oğluş 2 üstü doğdu ama doğumdan sonra 1900 e düştü dün 1990 dı. Doğum kilosuna getirmeye çalışıyorlar diye düşünmek istiyorum sadece. Devlette olsa bu kilolarda küvöze alınmıyor mu? Çünkü solunuma falan bağlanmadı ciğer geliştirici yapıldığı için sanırım.

Genelde ilk çocukta eşler korkarmış ikincide daha cesur olurlarmis biz daha ilk hamileliği yaşıyoruz bakalım ikincide neler olacak.

canım 2 kiloya ulaşsın önce sonra taburcu için sorun mutlaka.

sağlıklı olsun da artık erken bile doğsalar fark etmez sonuçta zamanları gelmeye başlıyor ama insanı hazırlıksız yakalannmak korkutuyor
Ben kastikca hazırlıklar bitmiyor Neyse derin bir nefes alıp her şey yolunda gidecek diyoruz. Güzel olacak her şey. Mis kokulularımızı kucağımıza alacağız

Reactions: 11K
Allah nazarlardan saklasın hiç strese girme kuzucum zamanla gelecektir sütün. Bebişlerinin sağlıklı olmalarına çoooooook sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…