2022 Kasım Anneleri Paylaşım alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    277
Aferin yakışıklıya çok akıllı maşallah. Ailelerin eğitimi çok önemli. Çocuktur anlamaz dememek lazım ebeveyn olmak kolay değil. Elimizden geldiği kadar tablet telefon tv üçlüsünden ( 3t) uzak kalmasını istiyoruz. Yemek yerken falan youtube izlemesini istemiyorum mesela. Onu nasıl yaptın ? Etrafta aileler hep izletiyor ama ben istemiyorum. Çocuğun algısını, sabrını, kişiliğini çok değiştiriyor bence. Merakını cezbedecek, yediği yemeği farkettirecek şeyler yapmak istiyorum.
Kodlama konusunda bizde önem veriyoruz. Aynı zamanda İngilizce ve kuran öğretimine de yönelmesini istiyorum. Çocukken bunları öğrenmek kesinlikle farklı düşünmelwrini sağlıyor. Bir anda değil tabi sırayla olacak hepsi

Evet canım memurum. Öyleymiş çok sevindim buna şimdi erken doğurdum daha çok bana ihtiyacı olucak diye korkuyordum.

Tecrübesi olanlar bana bir akıl verebilir mi? Akşam yemeğinden itibaren karnımda ağrı başladı hep gaz sancısı olarak düşündüm arada bir azalıyor yine artıyor geçmedi bir türlü. Belimde ya da başka herhangi bir yerimde yok. Adet olacakmış gibi. Sabahtan kontrole gideceğim için hastaneye gitmek de istemedim. Bu şekilde doğum sancısı olabilir mi

Olabilir canım bebekte kasılma var mı? Bi yere toplanıyor mu? İmkanın varsa bi doktorunu ara görüş

Göbekten hala yapabilşyor musunuz ? Ben yapamıyorum. Bacak daha kolay grliyor. Acısı falan yok.

Benim bebiş de bazen bir yere toplanıyor gibi oluyor o taraf sertleşiyor. Normal mi ? Nefesim kesiliyor bazen.

Bazen bebeğim bir tarafaa doğru baskı yapıyor gibi oluyor nefesim kesiliyor o bölge taş gibi oluyor. Kasılma bu mu

Canım inşallah sıkıntısız atlatırsınız, sağlıkla kucağına alırsın bebeğini Ekim annelerinde de bu haftalarda doğuran vardı, bebeği küvozde ama çok şükür iyi o yüzden moralini bozma hiç sonucu iyi olsun da bunlar gelip geçen şeyler

Canım bence haklısın ben de aynı şekilde düşünüyorum. Bebek salondayken TV açmayı ben de düşünmüyorum. Açmak isteyen olursa da müdahale ederim. Dediğin gibi sakin bir müzik olabilir ama o tür programlar bence de sakıncalı olur. O kadar bağırış çağırış bizi bile strese sokuyor bebeği her türlü etkiler

Aa ben de yıllık izinlerimi kullanacaktım nasıl kullanılmıyor? Ben de devlet kurumunda çalışıyorum ama sormadım bu durumu hiç
Kullanabilirsin ama kullandığın günler fiilen çalışıp işe gitmediğin için doğum sonrasına aktarılamaz

Kesinlikle haklısın canım,
Herkes evinde ne isterse izlesin ben istemiyorum doğumdan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…